BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #294031 przez adee84
100000 lat i wszystkiego co najlepsze dla JERZYKA ANTOSIA I FILIPKA!! :kiss: :kiss: :kiss:
Martucha Ty jesteś prześliczna normalnie :laugh: a Borys cudowny :woohoo:
Kinia cieszę się, że ciacho wyszło :) i gratuluję sprzedaży :)
Edytka co do chrzcin nie pomogę :( my chyba nigdy Majki nie ochrzcimy :(
Hania Domi współćzuję nocy :kiss:
Madzia widziałaś spoiler najnowszego odcinka Chirurgów?zaebisty!!!
Happymama ale masz grzeczne dziecko :)
Biedronka :kiss: :kiss:
Hej Sylwik :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #294035 przez Pippin
adee a wystawiłaś na tablicy np??ja pytałam moja kuzynke al eoni na razi ene myślą jeszcze o zakupach bo to początek ciaży :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #294039 przez adee84
wystawiłam i na tablicy i na allegro, ale lipa :( :( :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #294049 przez Kasiek
Hej
zostawilam was wczoraj na stronie 283 i juz mam 8 do nadrabiania :ohmy: :laugh:

doczytalam na ostatniej ze Viszka w ciąży :laugh: :laugh: jejku gratulacjeeeee jejejeje :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss:

Adee z monitorem ja tez nie pomoge :( wszystkie moje kolezanki juz urodzily przede mna :(

wszystkiego najlepszego dla Tosieńka, Jerzyka i Filipka, stos buziakow :kiss: :kiss: :kiss: :) :) :)

wszystkie co sie nie wyspaly łącze sie w bólu :dry: :dry: :( :( nie spalam od 3.30 do 4.30 a jak zasnelam to Iga wstala i nie spala godzine wiec ledwo zyje :( zreszta całą noc niespokojnie spala a ja zapomnialam dac jej na wieczór Viburcol :( jeszcze dzis kolezanki wymyslily sobie spotkanie wieczorem a ja nie mam ani sily ani checi :( kompletnie nie mam :(

aa dzis rano Iga przepełzła przez pół łózka :laugh: :laugh: :laugh: no a jaka miala radoche, mowie Wam :lol: :lol: a dyszala przy tym jakby maraton przebyla :laugh: :laugh: :laugh: no dla niej to pewnei bylo jak maraton :laugh:

lece nadrabiac dalej poki spi to moje dziecię
12 lata 11 miesiąc temu #294054 przez adee84
jeszcze chciałam Wam pokazać:
robione przedwczoraj :) :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294056 przez happymamma
Adee a może do komisu??? :unsure: (ps odpisałam :))

a Asik była wcześniej i nic nie napisała :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294069 przez beti
Helloł :)
Mam 40 str do nadrobienia :ohmy: nadrobiłam 10 i oświadczam, że raczej reszty nie nadrobię :P

A tak w ogóle to do Was wczoraj napisałam i co??? I error :P

Póki co się witam... My już w domku...poszusowałam trochę, wymroziłam tyłek i już jestem :D

Viszka....o kurcze, wow, rany...ehhhh :D :P Gratulacje :D

Borysie i Jerzyku górale :P :kiss:

Adeee...ale fajowe zębole...u nas stanęły w miejscu....???

Ahaaaaa...no i wszystkiego naj dla Jerzyka i Antosia :) i z Fifikiem dziękujemy za życzonka :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294076 przez marta_szh
Viszka ogromne gratulacje!!!!!, takie moje pytanko osobiste - planowaliscie?;) to super i bardzo sie cieszymy Waszym szczesciem, zazdroszcze, chociaz my oile wogole to bedziemy sie starac za jakies 3 lata dopiero chyba ze zycie nas zaskoczy i samo zadecyduje

Martucha

piekna Ty dziewczyno!!! fotka sliczna, bo taka mega pozytywna i Borysek tez swietny, do Twojego m coraz bardziej podobny :laugh:

Agunia

co do wozka, to wczoraj juz go w sklepie wyprobowalam i po plytkach to faktycznie slabo jezdzi ale ogolnie bardzo mi sie podoba zajebiscie sie prowadzi tylko ze gondola juz jest za mala a czy spacerowka rozklada sie tak calkowicie na lezaco bo moj mały to na spacerowke jest chyba za mały a na gondole za duzy i troche w dupie jestesmy. a kupilam uzywany ale w idealnym stanie no i ogolnie faktycznie te wozki sa opór drogie;/

Adee

sliczne zabki

u nas -15, samochod nie odpalil ale m i tak do pracy pojechal a myslalam ze mimo wszystko w domu zostanie z nami :)
12 lata 11 miesiąc temu #294084 przez aneta2611
Martucha, jaki Borysek podobny do Prababci :D

Jerzyk STO LAT :D

4
4=-poi8rdf
-y]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
'3[[[[0oi12222222334

a to Fifi wyżywa się na klawiaturze. Stwierdził, że skoro mama siedzi przed kompem to On też chce ;)
12 lata 11 miesiąc temu #294085 przez marta_szh
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj Beti po dlugiej nieobecnosci, dawaj zdjecia :laugh: zazdroszcze wycieczki, jak było?? jak Fifi sie zachowywal?? i ogolnie wyjazd udany? :)
12 lata 11 miesiąc temu #294086 przez soniasg
KUR.... MAJKA ZJADŁA MOJEGO WŁOSA !!!!!!!!!!!! :( :( :( I CO TERAZ???

tak w ogóle to cześć
12 lata 11 miesiąc temu #294090 przez Edyta
Adee nie przesadzaj napewno ochrzcicie :) Maje zabki swietne silvia jeszcze ani jednego nie ma :dry: a juz chyba tak chcialam bo mi sie przewidzialon raz :laugh:
Haniu nie ma co zazdroscic Humoru poprostu jest i juz :blink: :lol: :silly:
martucha no powiem tak jak M chcial takie zajebiszcze tatoo to cierp cialo co chcialo :laugh: :silly: :lol:
Madzia masz racje ciesze sie ze nie bedzie miala tego laseru bo to kolejne przezycie a juz widze jak powoli od srodka sie zaciera to znamie myslala ze ja jej pampersem optaral a to sie wchlania tak :laugh:
no i chcem oznajmic ze nie dodzwonilam sie do gina i chyba jutro nie pojde :angry: zla na siebie jestem :angry:
domii zobacze jak silvia bedzie jadla obiadki jak narazie marne skutki ziemniaczki mesko i marchewke obiadek sloiczkowy nie chciala jesc :( a wy te obiadki ze slojczkow podgrzewacie :unsure: dzis cala noc nie odciagalam to myslalam ze cyki mi pekna musze miec te tabletki zeby pokarm zanik narazie karmie jeszcze :)
ASIK PRZYWOLUJE CIE WRACAJ DO NAS KOCHAM :laugh: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294092 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294097 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #294101 przez a!gusia
Marta mi sie ten wozek tez baaardzo podoba wizualnie..a spacerowke mozesz ustawic na prawie poziomo ja juz tak jezdze od miesiaca, przode do mnie bo mozna tez przodem do swiata ale wtedy bardziej na siedzaco..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia