- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294031 przez adee84
100000 lat i wszystkiego co najlepsze dla JERZYKA ANTOSIA I FILIPKA!!
Martucha Ty jesteś prześliczna normalnie a Borys cudowny
Kinia cieszę się, że ciacho wyszło i gratuluję sprzedaży
Edytka co do chrzcin nie pomogę my chyba nigdy Majki nie ochrzcimy
Hania Domi współćzuję nocy
Madzia widziałaś spoiler najnowszego odcinka Chirurgów?zaebisty!!!
Happymama ale masz grzeczne dziecko
Biedronka
Hej Sylwik
Martucha Ty jesteś prześliczna normalnie a Borys cudowny
Kinia cieszę się, że ciacho wyszło i gratuluję sprzedaży
Edytka co do chrzcin nie pomogę my chyba nigdy Majki nie ochrzcimy
Hania Domi współćzuję nocy
Madzia widziałaś spoiler najnowszego odcinka Chirurgów?zaebisty!!!
Happymama ale masz grzeczne dziecko
Biedronka
Hej Sylwik
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294049 przez Kasiek
Hej
zostawilam was wczoraj na stronie 283 i juz mam 8 do nadrabiania
doczytalam na ostatniej ze Viszka w ciąży jejku gratulacjeeeee jejejeje
Adee z monitorem ja tez nie pomoge wszystkie moje kolezanki juz urodzily przede mna
wszystkiego najlepszego dla Tosieńka, Jerzyka i Filipka, stos buziakow
wszystkie co sie nie wyspaly łącze sie w bólu nie spalam od 3.30 do 4.30 a jak zasnelam to Iga wstala i nie spala godzine wiec ledwo zyje zreszta całą noc niespokojnie spala a ja zapomnialam dac jej na wieczór Viburcol jeszcze dzis kolezanki wymyslily sobie spotkanie wieczorem a ja nie mam ani sily ani checi kompletnie nie mam
aa dzis rano Iga przepełzła przez pół łózka no a jaka miala radoche, mowie Wam a dyszala przy tym jakby maraton przebyla no dla niej to pewnei bylo jak maraton
lece nadrabiac dalej poki spi to moje dziecię
zostawilam was wczoraj na stronie 283 i juz mam 8 do nadrabiania
doczytalam na ostatniej ze Viszka w ciąży jejku gratulacjeeeee jejejeje
Adee z monitorem ja tez nie pomoge wszystkie moje kolezanki juz urodzily przede mna
wszystkiego najlepszego dla Tosieńka, Jerzyka i Filipka, stos buziakow
wszystkie co sie nie wyspaly łącze sie w bólu nie spalam od 3.30 do 4.30 a jak zasnelam to Iga wstala i nie spala godzine wiec ledwo zyje zreszta całą noc niespokojnie spala a ja zapomnialam dac jej na wieczór Viburcol jeszcze dzis kolezanki wymyslily sobie spotkanie wieczorem a ja nie mam ani sily ani checi kompletnie nie mam
aa dzis rano Iga przepełzła przez pół łózka no a jaka miala radoche, mowie Wam a dyszala przy tym jakby maraton przebyla no dla niej to pewnei bylo jak maraton
lece nadrabiac dalej poki spi to moje dziecię
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294056 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294069 przez beti
Helloł
Mam 40 str do nadrobienia nadrobiłam 10 i oświadczam, że raczej reszty nie nadrobię
A tak w ogóle to do Was wczoraj napisałam i co??? I error
Póki co się witam... My już w domku...poszusowałam trochę, wymroziłam tyłek i już jestem
Viszka....o kurcze, wow, rany...ehhhh Gratulacje
Borysie i Jerzyku górale
Adeee...ale fajowe zębole...u nas stanęły w miejscu....???
Ahaaaaa...no i wszystkiego naj dla Jerzyka i Antosia i z Fifikiem dziękujemy za życzonka
Mam 40 str do nadrobienia nadrobiłam 10 i oświadczam, że raczej reszty nie nadrobię
A tak w ogóle to do Was wczoraj napisałam i co??? I error
Póki co się witam... My już w domku...poszusowałam trochę, wymroziłam tyłek i już jestem
Viszka....o kurcze, wow, rany...ehhhh Gratulacje
Borysie i Jerzyku górale
Adeee...ale fajowe zębole...u nas stanęły w miejscu....???
Ahaaaaa...no i wszystkiego naj dla Jerzyka i Antosia i z Fifikiem dziękujemy za życzonka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294076 przez marta_szh
Viszka ogromne gratulacje!!!!!, takie moje pytanko osobiste - planowaliscie? to super i bardzo sie cieszymy Waszym szczesciem, zazdroszcze, chociaz my oile wogole to bedziemy sie starac za jakies 3 lata dopiero chyba ze zycie nas zaskoczy i samo zadecyduje
Martucha
piekna Ty dziewczyno!!! fotka sliczna, bo taka mega pozytywna i Borysek tez swietny, do Twojego m coraz bardziej podobny
Agunia
co do wozka, to wczoraj juz go w sklepie wyprobowalam i po plytkach to faktycznie slabo jezdzi ale ogolnie bardzo mi sie podoba zajebiscie sie prowadzi tylko ze gondola juz jest za mala a czy spacerowka rozklada sie tak calkowicie na lezaco bo moj mały to na spacerowke jest chyba za mały a na gondole za duzy i troche w dupie jestesmy. a kupilam uzywany ale w idealnym stanie no i ogolnie faktycznie te wozki sa opór drogie;/
Adee
sliczne zabki
u nas -15, samochod nie odpalil ale m i tak do pracy pojechal a myslalam ze mimo wszystko w domu zostanie z nami
Martucha
piekna Ty dziewczyno!!! fotka sliczna, bo taka mega pozytywna i Borysek tez swietny, do Twojego m coraz bardziej podobny
Agunia
co do wozka, to wczoraj juz go w sklepie wyprobowalam i po plytkach to faktycznie slabo jezdzi ale ogolnie bardzo mi sie podoba zajebiscie sie prowadzi tylko ze gondola juz jest za mala a czy spacerowka rozklada sie tak calkowicie na lezaco bo moj mały to na spacerowke jest chyba za mały a na gondole za duzy i troche w dupie jestesmy. a kupilam uzywany ale w idealnym stanie no i ogolnie faktycznie te wozki sa opór drogie;/
Adee
sliczne zabki
u nas -15, samochod nie odpalil ale m i tak do pracy pojechal a myslalam ze mimo wszystko w domu zostanie z nami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez marta_szh.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294090 przez Edyta
Adee nie przesadzaj napewno ochrzcicie Maje zabki swietne silvia jeszcze ani jednego nie ma a juz chyba tak chcialam bo mi sie przewidzialon raz
Haniu nie ma co zazdroscic Humoru poprostu jest i juz
martucha no powiem tak jak M chcial takie zajebiszcze tatoo to cierp cialo co chcialo
Madzia masz racje ciesze sie ze nie bedzie miala tego laseru bo to kolejne przezycie a juz widze jak powoli od srodka sie zaciera to znamie myslala ze ja jej pampersem optaral a to sie wchlania tak
no i chcem oznajmic ze nie dodzwonilam sie do gina i chyba jutro nie pojde zla na siebie jestem
domii zobacze jak silvia bedzie jadla obiadki jak narazie marne skutki ziemniaczki mesko i marchewke obiadek sloiczkowy nie chciala jesc a wy te obiadki ze slojczkow podgrzewacie dzis cala noc nie odciagalam to myslalam ze cyki mi pekna musze miec te tabletki zeby pokarm zanik narazie karmie jeszcze
ASIK PRZYWOLUJE CIE WRACAJ DO NAS KOCHAM
Haniu nie ma co zazdroscic Humoru poprostu jest i juz
martucha no powiem tak jak M chcial takie zajebiszcze tatoo to cierp cialo co chcialo
Madzia masz racje ciesze sie ze nie bedzie miala tego laseru bo to kolejne przezycie a juz widze jak powoli od srodka sie zaciera to znamie myslala ze ja jej pampersem optaral a to sie wchlania tak
no i chcem oznajmic ze nie dodzwonilam sie do gina i chyba jutro nie pojde zla na siebie jestem
domii zobacze jak silvia bedzie jadla obiadki jak narazie marne skutki ziemniaczki mesko i marchewke obiadek sloiczkowy nie chciala jesc a wy te obiadki ze slojczkow podgrzewacie dzis cala noc nie odciagalam to myslalam ze cyki mi pekna musze miec te tabletki zeby pokarm zanik narazie karmie jeszcze
ASIK PRZYWOLUJE CIE WRACAJ DO NAS KOCHAM
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Asik
- Autor
- Wylogowany