BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #294103 przez Kasiek
Sylwik grunt ze na USG dobrze :)

Agusia jak to? mialas porod pod gazem? :unsure: :cheer: :) i jak to maz biega??? przy -17?? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: a Jezryk sliczny w tym kapeluszu :) :kiss: i dlaczego mama Jerzyka jest zamazana :unsure: :cheer: :cheer:

Martucha Borys przecudowny :) a dziadek stylista wymiata :) wesola stacyjka polubiona :laugh: Martucha mam to samo z Iga jesli chodzi o spanie na boczku :lol: :side: :side: jak nie chce spac to samo cala sztywna i za nic jej nie poloze :laugh: :laugh:

Renatko no nareszcie jestes :) i gatuluje wyspania, no i zazdroszcze oczywiscie :silly: :silly:

Biedronka dwie 4 :unsure: gratulacje i to przy dwojce dzieci :ohmy: za kazdym razem bardziej Cie podziwiam :laugh:

Edytko no na szczescie minął juz okres czestych szczepionek :) odpoczna te nasze dzieciaczki

Adee probuj kochana probuj, na pewno bedzie ciezko ale jakos Maja sie odzwyczai. ja Ige przyzwyczailam ze jest odnoszona do lozeczka jak przysypia w nocy przy karmieniu ale np wczoraj sie obudzila i za nic nie chciala juz zasnac :huh: ale ogolnie juz teraz nawet jak sie budzi to juz przyjmuje to ze spokojem :) i Tobie sie uda, trzymam kciuki :kiss:

Kinia z tymi majtkami rewelka usmialam sie :lol: :lol: :silly:

jestem na 289 i zaraz bede nardrabiac dalej
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #294110 przez Pippin
sonia jak połknęła to spoko gorzej jakby sie nim dławiła chyba co nie??

ASik :lol:

marta szh wrzuć linka poka wózek :)
12 lata 11 miesiąc temu #294113 przez marta_szh
Agunia to nie wiedzialam ale nie wiem czy w tym moim modelu tez tak sie uda zeby był przodem do mnie..nie mam instrukcji i wszystko tak robie na czuja, hmm
12 lata 11 miesiąc temu #294117 przez soniasg
Pippin no właśnie nie wiem. chciałam jej go wyciągnąc ale stawiała straszny opór i fik już go nie było....
12 lata 11 miesiąc temu #294120 przez Edyta
Kasiek naszczescie minol teraz troche przerwy w szczepieniach :)
Asik :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: ma sie ten dar przywolywania :silly: musz sie zajac maruda :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #294126 przez marta_szh
12 lata 11 miesiąc temu #294129 przez Pippin
sonia myślę ze się przetrawi :)

a moje dziecko śpi ponad godzinę!!!wow :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #294131 przez beti
Marta szh Zdjęcia wstawię jak się tylko trochę ogarnę :) ale muszę Wam powiedzieć że mi się dorosły męzczyzna robi :D nauczył się baaardzo głośno krzyczeć z intonacją (jakby śpiewał ) :D i robi pierdziochy :D

Na wyjeździe był przegrzeczny :D po 6-7 h w wózku na stoku bez płaczu :) :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294147 przez motylek
Hej :laugh:
]Kasiek co do wysypki to na początku myślałam że od sera,ale ja nabial jem cały czas i nigdy jej nic nie było :dry:no ale nic zobaczymy :huh:
marta_szh fajnie wygląda ten wózek :)
Sylwikdobrze zże wszystko w porządku na USG
Viszkagratulacje!!!
martucha Borysek jaki śmieszek,słodziak :kiss:
a!gusia Jerzyk cudowny!
RenataJka ja zazdroszcze tych przespanych nocy :) zdradz tajemnice jak to zrobiłaś :laugh:
Happymammaprzystojniak z Jasia,
STO LAT JERZYKOWI, ANTOSIOWI i FIFLIPKOWI :kiss:
adee śliczne... :laugh:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #294154 przez Kasiek
Martucha sliczne to zdjecie Twoje z Boryskiem :)

Edytko u nas chrzestna kupowala ubranko i szatke a chrzestny siece i placil za chrzest a reszte my i alkoholu nie dawalismy bo wszyscy byli zmotoryzowani albo nie pili :)

Pippin te nasze dzieciaczki maja taki okres teraz ze sie budza tak często :( ząbki pewnie :( miejmy nadzieje ze szybko miną, ja tez na to czekam :dry: ostatni raz ponad 8h ciągiem Iga spala w Sylwwstra :ohmy: :ohmy: miesiac temu :ohmy: :ohmy:
i ja na podloge klade koc grubo zlozony a na kocu mate i tak klade a jak Iga zlezie z maty to ją tam wrzucam z powrotem :laugh: albo klade mate na rozlozonym łóżku :) tylko wtedy musze przy niej siedziec oczywiscie :)

Happymama Tobie tez gratuluje wyspania i czekam na swoje wyspanie z niecierpliwoscia :silly:

Domii ja tez Ige zabieram juz do siebie do lozka okolo 5 :) bo wtedy juz czujnie spi i wole z nia spac niz wstac juz przed 6 na dzien :lol: :lol: :silly:

Beti witaj :) i tak Ci zazdroszcze nawet tego wymrożonego tyłka :silly: wrzucaj fotki bo tesknie za górami :laugh: i fajnie ze Filipek taki grzeczny byl :)

Sonia nie martw sie, wlos wyjdzie druga stroną :silly: :laugh:

Adee jakie piekne ząbki :) moja nie daje sobie zrobic :angry: :silly: a zapiekanka super wyszla roblam z baklazanem, pieczarkami i miesem mielonym :)

Marta_Sz bardzo mi sie podoba Twoj wozek :) :) my na razie ciagle w gondoli bo Iga nie rosnie tak szybko, do wiosny pojezdzimy pewnie a potem spacerowke nalozymy, a taka typowa spacerowke lekka kupie pewnie na wakacje :)

Motylku Kornelka sliczna jak zwykle :laugh: fajny kolaz :laugh: ja tez myslalam ze od nabialu ma czerwone policzki ale dopiero teraz by to wyszlo?? mi pediatra powiedziala ze to za pozno zeby to byla alergia na mleko, ze juz by wczesniej wyszlo wiec chyba na ząbki...
12 lata 11 miesiąc temu #294156 przez a!gusia
12 lata 11 miesiąc temu #294169 przez beti
Marta, a co Ci się z wózkiem stało?? Nie doczytałam :P a czy ja się Wam chwaliłam, że też wózek zmieniłam??? :P
12 lata 11 miesiąc temu #294173 przez adee84
Kornelka swietnie siedzi :ohmy:
Beti welcome back :)
Marta fajny wózek :)
łab mnie boli i mam mroczki przed oczmai :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294176 przez Edyta
motylek wow Kornelka juz tak sama siedzi :cheer: :cheer: :cheer: super :lol:
Kasikunas wlasnie chyba alkoholu nie bedzie bo do restalracji trzeba bedzie jechac wiec nie :)
dzieki dziewczyny za odp w sprawie chrzcin :)
Sylwik no ty cos wiesz otym czy sylwie sa dzielne :laugh: :blink:
Asik :kiss: :kiss: :kiss:
beti :) chwal sie wozkiem :)
12 lata 11 miesiąc temu #294202 przez soniasg
Adee mój M też jest zdania, że może rodzić w każdej chwili znowu bo wcale tak źle nie było. a tak pozatym TO ON URODZIŁ MAJKĘ NIE JA :dry: a kota bym zabiła. dlatego właśnie nie chcę mieć takiego wrednego stworzenia w domu

Madzia hahaha Majce teściowa przyniosła takiego królika różowego dla psów :dry: :dry: im się chyba wszystkim w głowie poprzewracało. a z tym dzieckiem to straszne, aż mi się słabo zrobiło....

Agusia super zima na zdjęciach :)

Happymamma nie będę się powtarzać, że Jasio jest jak malowany :P :) przystojniak

Anetko no i się popłakałam... i wrzuć zdjęcie włosków

Domi a musisz Błażejkowi w nocy zmieniać tą pieluche? może to go też rozbudza?

Sylwik cieszę się, że wszystko ok :) a ślubu gratuluję

Viszka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martucha Borysek przesłodki :) jak podrośnie będzie z niego mały rozrabiaka tak coś czuję :) no i polubione :)

Agusia Jerzyk mały góral :)

Biedronka gratuluję4 i to przy 2 dzieci :)

Renatko Celinka śpi super :)daje się Mamusi wyspać :)

Edytko cieszę się, że po szczepieniu wszytko ok i macie na pół roku spokój :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia