- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294378 przez soniasg
Kasiek no to super, że Babcia się chce uczyć mój Dziadzio ma 77 i też śmiga na kompie że hoho. internet też ma opanowany
Maga to też radziłabym Ci iść do lekarza bosamo raczej nie przejdzie. no i pij wapno. u mnie Pani dermatolog pominęła się z powołaniem i przepisała mi masę KOSMETYKOW a nie lekarstw za które zgarnia pewnie dobrą kasę od przedstawicieli. na głowie mam podobno łupież nie rany (leje się z nich ropa i nie trudno to przeoczyć). no ale lepiej przepisać mi szampon który kosztuje 60zł niż jakieś lekarstwo które faktycznie by mi pomogło. a na ręce dostałam emulsję, którą mam traktować jak balsam też za niecałe 60zł a nie maść. tym samym recepta wylądowała w kącie bo znam już na tyle swoje ciało i wiem,że po tym mi nie przejdzie. kiedyś w niemczech lekarz trafił z lekami ale niestety nie zapisałam sobie jak się nazywały więc szukam nowego dermatologa
Maga to też radziłabym Ci iść do lekarza bosamo raczej nie przejdzie. no i pij wapno. u mnie Pani dermatolog pominęła się z powołaniem i przepisała mi masę KOSMETYKOW a nie lekarstw za które zgarnia pewnie dobrą kasę od przedstawicieli. na głowie mam podobno łupież nie rany (leje się z nich ropa i nie trudno to przeoczyć). no ale lepiej przepisać mi szampon który kosztuje 60zł niż jakieś lekarstwo które faktycznie by mi pomogło. a na ręce dostałam emulsję, którą mam traktować jak balsam też za niecałe 60zł a nie maść. tym samym recepta wylądowała w kącie bo znam już na tyle swoje ciało i wiem,że po tym mi nie przejdzie. kiedyś w niemczech lekarz trafił z lekami ale niestety nie zapisałam sobie jak się nazywały więc szukam nowego dermatologa
Temat został zablokowany.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294444 przez madzia0507
Adee, usypiałam dziecko i dopiero teraz oglądnęłam. Dziękuję ci za login i hasło. Jesteś wielka. Dziwny ten odcinek, ale jednocześnie fajny. A jak zobaczyłam Aleksa, to zaplułam monitor. Nie mogę się już doczekać.
Kasiek, moja 84-letnia babcia 2 lata temu powiedziała nam, cytuję: "Muszę mieć komórkę, bo się napaliłam". Do tej pory jej jeszcze nie opanowała.
Kasiek, moja 84-letnia babcia 2 lata temu powiedziała nam, cytuję: "Muszę mieć komórkę, bo się napaliłam". Do tej pory jej jeszcze nie opanowała.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294464 przez adee84
Kasiek babcia wymiata
Anetka dobrze, że garnka nie zjarałaś
Madzia, nie ma za co, korzystaj ile chcesz, tam często są fajne nowości a odc niezły będzie. Lexie wygląda świetnie
czy Wasze dzieci w trakcie jedzenie też wstają, siadają, kręcą głowami i wykonują tysiąc innych rzeczy tylko nie skupiają się na głównej czynności
Anetka dobrze, że garnka nie zjarałaś
Madzia, nie ma za co, korzystaj ile chcesz, tam często są fajne nowości a odc niezły będzie. Lexie wygląda świetnie
czy Wasze dzieci w trakcie jedzenie też wstają, siadają, kręcą głowami i wykonują tysiąc innych rzeczy tylko nie skupiają się na głównej czynności
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294502 przez madzia0507
Wiecie, że dzisiaj jest Międzynarodowy Dzień Przytulania???
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294546 przez Hania
pippin, byłam pewna, że to ząbki a teraz sama nie wiem..?
domii, współczuję i jak się czujesz... tak samo jak ja
Sylwik, moje dziecko kiepsko śpi i sama chciałabym wiedzieć od czego to wszystko zależy
adee, biduleczko
kasiek, współczuję nocki
adee, śliczne ziąbalki:)
beti, Super, że wyjazd się udał. My w tym roku pierwszy raz od kliku lat nie jedziemy na narty nigdzie:( no i czekamy na focie)
motylku, kornelka śliczniutka:)
kasiek, za okno nim!
agusia, nie martw się! nauczy się szybciej niż ci się wydaje. Od kilku dni kładę Fifika na podłodze bez żadnych podkładów itp. a on kombinuje i przygotowuje się do raczkowania:)
biedroneczko, wytrzymasz:) pół roku zleci w momencie:)
madzia, to ja się idę poprzytulać troszkę albo nawet bardziej..
domii, współczuję i jak się czujesz... tak samo jak ja
Sylwik, moje dziecko kiepsko śpi i sama chciałabym wiedzieć od czego to wszystko zależy
adee, biduleczko
kasiek, współczuję nocki
adee, śliczne ziąbalki:)
beti, Super, że wyjazd się udał. My w tym roku pierwszy raz od kliku lat nie jedziemy na narty nigdzie:( no i czekamy na focie)
motylku, kornelka śliczniutka:)
kasiek, za okno nim!
agusia, nie martw się! nauczy się szybciej niż ci się wydaje. Od kilku dni kładę Fifika na podłodze bez żadnych podkładów itp. a on kombinuje i przygotowuje się do raczkowania:)
biedroneczko, wytrzymasz:) pół roku zleci w momencie:)
madzia, to ja się idę poprzytulać troszkę albo nawet bardziej..
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294573 przez Kasiek
Anetka drugiej zupki nie przypalilas mam nadzieje jak to Fifi wstaje sam wstaje?? no to silnego masz synia
Adee moja musi cycowac jak to Agusia okreslila w samotnosci i w calkowitej ciszy bo inaczej glowa chodzi jej dookola nie mozna wtedy rozmawiac ani ogladac tv dzieki Bogu na razie przy jedzeniu nie wstaje ani nie siada
Hania milego przytulania
Sonia ale trafilas na lekarza ehh
Maga Ty tez sie kuruj, ja po hennie raz mialam takei uczulenie ze mi skora wokol oczu wygladala jak poparzona, az mi schodzila jak po opalaniu
Madzia moje komorki tez nie opanowala jeszcze wiec dlatego boje sie kompa
ide obrac jakies ziemniaki na obiad, Iga znowu spi to mam chwile
kurcze keidy te mrozy seie skoncza?? poszlabym na jakis spacer
Iga dziekuje pozostalym ciociom za gratulacje
Adee moja musi cycowac jak to Agusia okreslila w samotnosci i w calkowitej ciszy bo inaczej glowa chodzi jej dookola nie mozna wtedy rozmawiac ani ogladac tv dzieki Bogu na razie przy jedzeniu nie wstaje ani nie siada
Hania milego przytulania
Sonia ale trafilas na lekarza ehh
Maga Ty tez sie kuruj, ja po hennie raz mialam takei uczulenie ze mi skora wokol oczu wygladala jak poparzona, az mi schodzila jak po opalaniu
Madzia moje komorki tez nie opanowala jeszcze wiec dlatego boje sie kompa
ide obrac jakies ziemniaki na obiad, Iga znowu spi to mam chwile
kurcze keidy te mrozy seie skoncza?? poszlabym na jakis spacer
Iga dziekuje pozostalym ciociom za gratulacje
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294631 przez aneta2611
Dziewczyny, ale się uśmiałam!!!
właśnie znalazłam moją książeczkę zdrowia dziecka a w niej taki wypis ze szpitala po urodzeniu:
"Karmić na żądanie dziecka piersią lub mieszanką BEZ MĄKI. Dopajać herbatką lub wodą przegotowaną z CUKREM. Kąpać codziennie."
Już się nie dziwię, że Mama ma inne zdanie w kwestii karmienia Filipka i najchętniej dałaby Mu wszystkiego spróbować takie były czasy
a wzrosotwo i wagowo byłam identyczna jak Fifi
właśnie znalazłam moją książeczkę zdrowia dziecka a w niej taki wypis ze szpitala po urodzeniu:
"Karmić na żądanie dziecka piersią lub mieszanką BEZ MĄKI. Dopajać herbatką lub wodą przegotowaną z CUKREM. Kąpać codziennie."
Już się nie dziwię, że Mama ma inne zdanie w kwestii karmienia Filipka i najchętniej dałaby Mu wszystkiego spróbować takie były czasy
a wzrosotwo i wagowo byłam identyczna jak Fifi
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294641 przez domii
Soniaq rzeczywiscie pani dermatolog sie nie wysilila
maga 4 i co kupilas to wapno?
Aneta moj maz raz tez przypalil zupke Blazejkowi
Kasiek babcia rzadzi
madzia dalam na noc Blazejkowi Viburcol i zadnej poprawy nie bylo,stwierdzam ze na mojego syna to nic nie dziala a co do przytulania to u nas bylo w niedziele,a dzis nie mam czasu bo znowu na zumbe lece wiec przeloze ten dzien na jutro
Adee jak tam buty Blazej jak je zupke lub owocki w lezaczku to sie tak kreci i ciagnie glowa do siadu i rusza lapkami ze musze miec w pogotowiu oprocz sliniaka milion chusteczek a cyc tylko na lezaco i jedynie muza mi leci ale nie za glosno bo wszystko go rozprasza,wieczorem jak karmie to przykrywam nas kocem
A najlepszy jest moj synus jak widzi ze wyciagam cycka to hop na boczek usmiech od ucha do ucha i buzke otwiera w nocy tez tak robi
Beti super ze wyjazd sie udal i wrzucaj fotki
maga 4 i co kupilas to wapno?
Aneta moj maz raz tez przypalil zupke Blazejkowi
Kasiek babcia rzadzi
madzia dalam na noc Blazejkowi Viburcol i zadnej poprawy nie bylo,stwierdzam ze na mojego syna to nic nie dziala a co do przytulania to u nas bylo w niedziele,a dzis nie mam czasu bo znowu na zumbe lece wiec przeloze ten dzien na jutro
Adee jak tam buty Blazej jak je zupke lub owocki w lezaczku to sie tak kreci i ciagnie glowa do siadu i rusza lapkami ze musze miec w pogotowiu oprocz sliniaka milion chusteczek a cyc tylko na lezaco i jedynie muza mi leci ale nie za glosno bo wszystko go rozprasza,wieczorem jak karmie to przykrywam nas kocem
A najlepszy jest moj synus jak widzi ze wyciagam cycka to hop na boczek usmiech od ucha do ucha i buzke otwiera w nocy tez tak robi
Beti super ze wyjazd sie udal i wrzucaj fotki
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294645 przez aneta2611
oooo jak tu cicho dziś
kurcze, Wy tu o chirurgach a ja przecież też ich uwielbiam!!! tylko chyba mam mega zaległości. Nie oglądałam w ogóle tego nowego sezonu macie może wszystkie odcinki?
Adee... noo u nas jedzenie dokładnie tak wygląda. Jakby chciał powiedzieć:" weż matka, przecież ja nie mam czasu jeść. Tyle się dookoła dzieje a Ty byś tylko mnie pasła "
Madzia to się przytulę... O Filpka
Hania, mam nadzieję, że M niedługo będzie czuł się całkiem dobrze.
Kasiek, drugiej już nie i całe szczęście bo Fifi dziś się nią zajadał i krzyczał żeby Mu szybciej dawać
no i tak - wstaje podkurcza nóżki pod siebie i staje na nich. Potem śmieje się od ucha do ucha i piszczy straaasznie
Przez te mrozy M prawdopodobnie zjedzie do domu i będzie siedział aż się skończą. Z jednej strony fajnie bp będzie z nami, ale z drugiej - kasy nie będzie
kurcze, Wy tu o chirurgach a ja przecież też ich uwielbiam!!! tylko chyba mam mega zaległości. Nie oglądałam w ogóle tego nowego sezonu macie może wszystkie odcinki?
Adee... noo u nas jedzenie dokładnie tak wygląda. Jakby chciał powiedzieć:" weż matka, przecież ja nie mam czasu jeść. Tyle się dookoła dzieje a Ty byś tylko mnie pasła "
Madzia to się przytulę... O Filpka
Hania, mam nadzieję, że M niedługo będzie czuł się całkiem dobrze.
Kasiek, drugiej już nie i całe szczęście bo Fifi dziś się nią zajadał i krzyczał żeby Mu szybciej dawać
no i tak - wstaje podkurcza nóżki pod siebie i staje na nich. Potem śmieje się od ucha do ucha i piszczy straaasznie
Przez te mrozy M prawdopodobnie zjedzie do domu i będzie siedział aż się skończą. Z jednej strony fajnie bp będzie z nami, ale z drugiej - kasy nie będzie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294650 przez domii
Asik no moja Tesciowa ciagle o tych Humanach gada
Aneta dobre,a moja mama dala mi ostatnio ksiazke kucharska z przed 30 lat i tam bylo napisane,ze dziecko od 4 mca karmic na zadanie o 7,10,13,16,19,21,23 i raz w nocy nie karmic z obu piersi bo laktacja zaniknie soczki dawac od 2 miesiaca i duzo takich glupot
Aneta dobre,a moja mama dala mi ostatnio ksiazke kucharska z przed 30 lat i tam bylo napisane,ze dziecko od 4 mca karmic na zadanie o 7,10,13,16,19,21,23 i raz w nocy nie karmic z obu piersi bo laktacja zaniknie soczki dawac od 2 miesiaca i duzo takich glupot
Moderatorzy: ilona