BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #294261 przez adee84
IGA CIOCIA JEST PRZEOGROMNIE DUMNA Z CIEBIE PEŁZACZKU MALUTKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
gratuuuuuuuuulacjeeeee :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294262 przez motylek
Pippin napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

to jest ich więcej B) B) :ohmy: :ohmy: :lol:

Kasiek Zdolniacha z Igi :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #294265 przez marta_szh
IGA gratulacje, baj baj stacjonarny dzieciaczku :)
12 lata 11 miesiąc temu #294269 przez marta_szh
masakra moze ja sie wreszcie za cos wezme bo poki co niczego konstruktywnego jeszcze dzis nie zrobilam :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #294270 przez Kasiek
Adee :kiss: :kiss: dziekujemy, :lol: :silly:
Marta stacjonarny dzieciak mnie powalil :side: :side: :side:
Iga dziekuje ciociom i przesyła mokre całusy :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #294273 przez a!gusia
wiecie co,ja to chyba musze na jakis czas z forum zrezygnowac bo nerwowo tego nie wytrzymam..moje dziecko sie nie obraca,nie turla,nie ssie stopy,nie siedzi,nie pelza...i ja sie martwie..lekarz mowi ze jest ok ale jak sie nie denerwowac skoro Wasze dzieci-duzo mlodsze od mojego i juz sobie radza????!
12 lata 11 miesiąc temu #294274 przez Kasiek
marta_szh napisał:

masakra moze ja sie wreszcie za cos wezme bo poki co niczego konstruktywnego jeszcze dzis nie zrobilam :dry:

ja tez nie :) ale nie chce mi sie ruszac z kanapy :)
12 lata 11 miesiąc temu #294276 przez madzia0507
soniasg napisał:

Madziu nie następna będzie pewnie smycz :D

Ale to chyba jak zaczną chodzić. A jak będą mówić, to dostaną kaganiec. I tak się teraz zastanawiam, czy mam przestawić Julitę na jakąś karmę dla psów. :laugh: :laugh: :laugh:

Dziewczynki, jeśli mam spotkać się z mężami i dziećmi, to musimy wybrać takie miejsce, gdzie będziemy mogły sobie z tymi dzieciakami pospacerować.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294279 przez Biedronka160
Jeśli chodzi o spotkanie to ja jestem za tym, żeby z M. i z dziećmi. Będzie więcej radochy :)

Dzięki wszystkim za kciuki no i trzymajcie nadal :P
Kochane jak ja nie pracuję, jedno dziecko w przedszkolu, drugie tylko w domu to mam trochę czasu na naukę. Poza tym muszę się pochwalić, że szybko mi do głowy różne rzeczy wchodzą, ale z tym też już coraz gorzej :( Jakoś muszę się spiąć. 1,5 roku szybko zleci - przynajmniej taką mam nadzieję. A wtedy mój M. na studia idzie :P

Kasiek zdolna Igunia. Gratulacje !!!

Agusia moja Magdalenka też nic nie robi z tych rzeczy co napisałaś. Każde dziecko ma własne tempo rozwoju. Musimy jako mamy to uszanować. I dać im trochę czasu. Skoro lekarz mówi, że jest ok. To tak jest i bez takich mi tutaj :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #294285 przez Kasiek
a!gusia napisał:

wiecie co,ja to chyba musze na jakis czas z forum zrezygnowac bo nerwowo tego nie wytrzymam..moje dziecko sie nie obraca,nie turla,nie ssie stopy,nie siedzi,nie pelza...i ja sie martwie..lekarz mowi ze jest ok ale jak sie nie denerwowac skoro Wasze dzieci-duzo mlodsze od mojego i juz sobie radza????!

Agusia moja tez nie ssie stopy, siedziec tez nie zamierza, juz sie nie obraca ani na plecki ani na brzuszek tylko na boczki a to pełzanie to dzis po raz pierwszy :dry:
nie idz....
12 lata 11 miesiąc temu #294286 przez madzia0507
Kasiek napisał:

marta_szh napisał:

ja tez nie :) ale nie chce mi sie ruszac z kanapy :)

Ja dopiero 10 minut temu się ubrałam. :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #294288 przez adee84
Marta ja też,...siedzę z Mają na fotelu a burdel taki, że słabo mi się robi :dry:
Madzia dlatego ja wspomniałam Kazimierz :)
a i ponawiam pyt. WIDZIAŁAŚ SPOILER????
Agusia nie pitol, wszystko jest ok, z moją mamą pracuje babka, której wnuczka jest też z sierpnia gdzieś początku i nawet główki nie podnosi
12 lata 11 miesiąc temu #294289 przez Biedronka160
No to jak spotkanie miałoby być w jakiś wiosenno/letnich miesiącach to może lepiej morze lub góry ? Tam i zmiana powietrza i klimat inny, i dużo miejsca na spacerki, atrakcji.
No nie wiem. Coś trzeba zacząć decydować, bo w końcu się nie spotkamy :(
12 lata 11 miesiąc temu #294291 przez madzia0507
adee84 napisał:

Marta ja też,...siedzę z Mają na fotelu a burdel taki, że słabo mi się robi :dry:
Madzia dlatego ja wspomniałam Kazimierz :)
a i ponawiam pyt. WIDZIAŁAŚ SPOILER????
Agusia nie pitol, wszystko jest ok, z moją mamą pracuje babka, której wnuczka jest też z sierpnia gdzieś początku i nawet główki nie podnosi

Albo Zakopane! :laugh: :laugh: :laugh:
Adee, szukałam, szukałam i nie znalazłam. :unsure: Acha! A na FoxLife w tym tygodniu będzie dopiero 5-ty odcinek 8 sezonu.

Agusia, a moje dziecko nie ma zębów, a prawie wszystkie na forum już mają.
12 lata 11 miesiąc temu #294293 przez beti
Iga, gratulujemy i poprosimy o Filmik :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży