BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #294785 przez a!gusia
albo w niedziele dodalam tez 1 gruszke z kompotu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #294805 przez marta_szh
wyglada na to ze tylko ja karmie cycem nie dajac nic pozatym, kaszke manna mam wprowadzic nie wczesniej niz w 5 i nie pozniej niz w 6 msc i nic nie dawac dodatkowo a potem pomału wprowadzac

a tak pozatym zrobilam muffiny z Waszego przepisu i wyszły bardzo dobre, dziekuje zatem tej co dała przepis, napiszcie jakie dajecie dodatki?

zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)

niedlugo m ma urodziny, bede musiala wymyslec cos pysznego, moze macie jakies sprawdzone przepisy na cos przezajebistego, moze jakas sałatka, moze torcik jakis albo cos innego
12 lata 11 miesiąc temu #294808 przez adee84
Marta ja też nie daję nic poza cycem :) a przepisów mam ogrom to zależy co Cię interesuje :)
12 lata 11 miesiąc temu #294810 przez marta_szh
a i Agusia w moim modelu nie ma niestety tej opcji z jazda do siebie szkoda :( ale i tak poki co twierdze ze wozek jest git :)
12 lata 11 miesiąc temu #294814 przez maga4
Kurde, henne to ja dopiero chcialam zrobic bo za 2 tyg do pracy i musze jakos wygladac. Wapna nie kupilam , ale pani w aptece dale mi jakies tabletki na uczulenie. Wezme przez kilka dni jak nie pomoze to ide do lekarza.

Chyba wam jeszcze nie mowilam, ze maz mojej siostry nie chce byc przy porodzie bo sie boi. Powiedzial, ze bedzie na korytarzu czekal. No wiec moja siostra wymyslila, ze ja bede z nia rodzic, bo ona nie chce byc sama. Takim sposobem w kwietniu czeka mnie porod :huh:
Mam nadzieje,ze nie zemdleje :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #294816 przez marta_szh
wszystko mnie interesuje co jest w stanie zrobic poczatkujaca kucharka, czyli cos prostego :) ja wiedzialam Adee ze masz mase przepisow :)
12 lata 11 miesiąc temu #294818 przez adee84
sałatki?
ciasto jakieś proste?
i danie jakieś proste tak?
coś pomyślę i napiszę :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #294824 przez marta_szh
Maga super!!!!!!!!!!!!!! ale czad :) tez bym chciala cos takiego przezyc, do kwietnia jeszcze sporo czasu moje jej m zmieni zdanie, moj zawsze mowil ze zrobimy tak jak ja chce ale widzialam ze troche sie boi ale jak juz sie zaczelo i ja mu mowilam ze lepeij bedzie jak wyjdzie to powiedzial ze nie ma opcji i musi byc przy nas i oczywiscie bardzo sie ciesze bo bez niego byłoby mi owiele trudniej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294827 przez marta_szh
Adee no dokladnie tak!!!!!!! czytasz mi w myslach :) :) :)

dziekuje :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294828 przez a!gusia
Maga ja jutro ide na henne :) a za tydzien na kolejna mikrodermabrazje :) :)

a moj m nie chcial byc przy porodzie ale jak sie juz zaczelo,widzial ze sie balam i siedzial ze mna..a potem sie skonczylo jak sie skonczylo i nie mogl byc przy mnie...ale za to to on pierwszy Jerzyka zobaczyl :)i spedzil z nim pierwsze 2 godziny jego zycia :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #294832 przez maga4
On raczej zdania nie zmieni, chyb.a,z e na miejscu mu sie cos odwidzi. A porod moze byc w marcu, bo moja siostra ma malo wod i pewie bedzie miala wywolany przed terminem. Jutro idzie do lekarza moze sie czegos dowie :side:
12 lata 11 miesiąc temu #294834 przez maga4
Agusia zazdroszcze ja tez ide jak tylko mi to uczulenie minie. :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #294837 przez a!gusia
Maga a tez w Corku rodzi?
12 lata 11 miesiąc temu #294838 przez marta_szh
a ja henne robie sobie sama, zastanawiam sie nad tymi sztucznym rzesami ale nie bedzo jest mi na reke to co 3tyg uzupelnianie :( wiec chyba oleje

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #294839 przez adee84
też bym henne zrobiła ale taka domowa to chyba nie za dobra co :unsure:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży