- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #294805 przez marta_szh
wyglada na to ze tylko ja karmie cycem nie dajac nic pozatym, kaszke manna mam wprowadzic nie wczesniej niz w 5 i nie pozniej niz w 6 msc i nic nie dawac dodatkowo a potem pomału wprowadzac
a tak pozatym zrobilam muffiny z Waszego przepisu i wyszły bardzo dobre, dziekuje zatem tej co dała przepis, napiszcie jakie dajecie dodatki?
zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)
niedlugo m ma urodziny, bede musiala wymyslec cos pysznego, moze macie jakies sprawdzone przepisy na cos przezajebistego, moze jakas sałatka, moze torcik jakis albo cos innego
a tak pozatym zrobilam muffiny z Waszego przepisu i wyszły bardzo dobre, dziekuje zatem tej co dała przepis, napiszcie jakie dajecie dodatki?
zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)
niedlugo m ma urodziny, bede musiala wymyslec cos pysznego, moze macie jakies sprawdzone przepisy na cos przezajebistego, moze jakas sałatka, moze torcik jakis albo cos innego
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu #294814 przez maga4
Kurde, henne to ja dopiero chcialam zrobic bo za 2 tyg do pracy i musze jakos wygladac. Wapna nie kupilam , ale pani w aptece dale mi jakies tabletki na uczulenie. Wezme przez kilka dni jak nie pomoze to ide do lekarza.
Chyba wam jeszcze nie mowilam, ze maz mojej siostry nie chce byc przy porodzie bo sie boi. Powiedzial, ze bedzie na korytarzu czekal. No wiec moja siostra wymyslila, ze ja bede z nia rodzic, bo ona nie chce byc sama. Takim sposobem w kwietniu czeka mnie porod
Mam nadzieje,ze nie zemdleje
Chyba wam jeszcze nie mowilam, ze maz mojej siostry nie chce byc przy porodzie bo sie boi. Powiedzial, ze bedzie na korytarzu czekal. No wiec moja siostra wymyslila, ze ja bede z nia rodzic, bo ona nie chce byc sama. Takim sposobem w kwietniu czeka mnie porod
Mam nadzieje,ze nie zemdleje
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294824 przez marta_szh
Maga super!!!!!!!!!!!!!! ale czad tez bym chciala cos takiego przezyc, do kwietnia jeszcze sporo czasu moje jej m zmieni zdanie, moj zawsze mowil ze zrobimy tak jak ja chce ale widzialam ze troche sie boi ale jak juz sie zaczelo i ja mu mowilam ze lepeij bedzie jak wyjdzie to powiedzial ze nie ma opcji i musi byc przy nas i oczywiscie bardzo sie ciesze bo bez niego byłoby mi owiele trudniej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294828 przez a!gusia
Maga ja jutro ide na henne a za tydzien na kolejna mikrodermabrazje
a moj m nie chcial byc przy porodzie ale jak sie juz zaczelo,widzial ze sie balam i siedzial ze mna..a potem sie skonczylo jak sie skonczylo i nie mogl byc przy mnie...ale za to to on pierwszy Jerzyka zobaczyl :)i spedzil z nim pierwsze 2 godziny jego zycia
a moj m nie chcial byc przy porodzie ale jak sie juz zaczelo,widzial ze sie balam i siedzial ze mna..a potem sie skonczylo jak sie skonczylo i nie mogl byc przy mnie...ale za to to on pierwszy Jerzyka zobaczyl :)i spedzil z nim pierwsze 2 godziny jego zycia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294838 przez marta_szh
a ja henne robie sobie sama, zastanawiam sie nad tymi sztucznym rzesami ale nie bedzo jest mi na reke to co 3tyg uzupelnianie wiec chyba oleje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona