BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295161 przez soniasg
Avika dziękujemy :) a na Córcię nigdy nie jest za późno :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295163 przez avika
Soniu no niby nigdy nie mow nigdy... ;)

a teraz naprawde, doranoc :)
12 lata 11 miesiąc temu #295197 przez domii
Hej
Zanim was nadrobie,powiem tylko ze nocka straszna :( normalnie jestem zalamana zdolowana i wogole :( od 3 tyg,moze ze dwie noce byly takie ze tylko 3 razy sie obudzil bo reszta po 6,7 razy-ja juz nie mam sily :( Obudzi sie usnie zaraz jak poje albo jak sie go poglaszcze a ja sie mecze pozniej godzine a za godzine kolejna pobudka :( :( Wczoraj nawet maz dal mu mm jak sie obudzil i nie chcial usnac,wszamal 180 ml i spoko myslalam ze mu moje mleczko nie wystarcza jak tak pieknie z butelki :ohmy: zjadl i co gówn...obudzil sie za 2,5 h-i nie byl glodny-to co na zeby :dry: :dry:

Asik super,ja tez sie staram zawsze chodzic ladnie ubrana,nawet jak mam spodnie dresowe to takie obcisle,gora tez z dekoltem no bo wlasnie ktos zapuka do drzwi i jak otworze,makijaz robie delikatny i wloski staram sie jakos ujarzmic-ale chyba dzis nie dam rady :(

soniaq sliczna ta twoja córa :)

Agusia gratuluje ząbka :) u nas pewnie wyjda za 2 miesiace a ja wyladuje w psychiatryku :S

Beti sliczna rodzinka na stoku :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295203 przez happymamma
hej :)

przywitam się, poinformuję, że jeszcze żyję - choć ledwo :dry: - i przeproszę, że nie odpiszę, gdyż albowiem wczoraj cały dzień urzędowałam w toalecie i tylko Was podczytywałam w przerwach... Dzisiaj za to czuję się jakbym miała kaca :huh: Nie wiem czy to nie jakaś jelitówka była czy cuś :( jak mnie mąż obudził dzisiaj w nocy, żebym nakarmiła Jasia, to kilka dobrych minut musiał tłumaczyć mi gdzie jestem i czego On ode mnie chce :blush:
12 lata 11 miesiąc temu #295205 przez adee84
hej
sił mi brak chyba śladem Domi pójdę do psychiatryka bo zamiast spać w nocy to ja myślę i martwię się ciągle.
Sonia fajnie, że taka wyprz jest :) mi by sie tez przydało wymienic ciuchy bo wsio czarne i za duże, masakra :dry:
Beti cudni jesteście, serio serio, czapę masz i buty zaebiste :) a Twój M jest bardzo podobny do męża mojej koleżanki :) bardzo pozytywny facet nawiasem mówiąc :)
Sonia fajny skoczek dzięki :kiss: ale wrocław za daleko to raz a i jednak z $ doopa więc nie kupuję :( a MAJA cudowna słodka :kiss:
Hej Avika, miałam się pytać czemu Avika?
Domi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Happymama :kiss: :kiss: :kiss: a jelitówka np u nas teraz panuje może u Was też :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #295215 przez domii
Happymamma wspolczuje :kiss:

Adee widze ze masz podobny charakter do mnie ,ja tez sie wiecznie wszystkim zamartwiam i nieraz tak bylo ze pol nocy nie spalam i tylko myslalam :kiss: moj maz mi zawsze mowi ze za duzo mysle :dry: a ja mu na to ze nie potrafie przestac i nawet jak spie to mysle :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295216 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #295224 przez adee84
Domi przerąbane mamy :dry:
Asik też tak muszę sobie tłumaczyć. no i teraz muszę sobie wytłumaczyć, że na wesele nie pójdziemy, i zawiadomić kumpla, pewnie obrazi się na amen :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295226 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295229 przez motylek
hej :laugh:

a!gusia gratuluje zabka!
beti bardzo fajne zdjęcja :)zazdroszcze wyjazdu :)
soniasg Jaka laleczka z Majeczki :kiss: A Kornelka dostała 7p. przy porodzie i zabrali ją na obserwacje :( a najgorsze jest to że nikt mi nic nie chciał powiedzieć bo tyllko jedna lekarka mogła udzielać informacji a ona tylko na obchodzie była i tylko tyle co powiedziała dlaczego punktów tyle dostała i że jak będzie dobrze to mi ją przyniosą :angry:
domii Współczuje nocki
happymammabidulko... :kiss:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #295235 przez adee84
Asik taki był plan ale nie mam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Maja nie zostanie z nikim niestety bo by chyba cały Kraśnik wrzaskiem na nogi postawiła :dry: :dry:
Śliczna Kornelcia :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295239 przez motylek
adee zawsze możesz podjechać chociaż życzenia złożyć
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295244 przez a!gusia
hej
ale Kornelka juz stoi!
u nas noc taka sobie, Jerzys niby spal ale o 5 sie mu na rozmowe i zabawe zebralo..wiec ja od 5 do 7 z nim siedzialam a m od 7 do 9 kiedy ja spalam...ale teraz juz Jerzys sobie drzemka..
pamietacie jak Wam mowilam ze m dostanie 700zl zasilku?no...tylko to jest brutto i dostal 550zl!ja pier...le!jak za to przezyc???!co za kraj!

sto latek dla Kasi81!dzis sa jej urodzinki!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295247 przez avika
Domii, Happymamma, Adee wspolczuje nocki :kiss: :kiss: :kiss: U nas tez nie jest kolorowo pod tym wzgledem. Jak gorsza nocka to sie z3-4 razy budzi, a jka miarowa to 1-2 (i to raczje standard).

Adee - avika ot tak jakos w sumie bez powodu czy znaczenia , no moze tylko to , ze na "a" a ja asia ;)

Adee tak jak Asik pisze idzcie chociazby na godzinke czy dwie (zobaczycie jak Maja bedzie sie zachowycac, a noz moze bedzie grzeczna i sie dobrze pobawicie). Rowniez obstawialabym za tym zebyscie sobie na chwilke wyszli zwlaszcza, ze to taka przyjemna okazja :)

Motylek wspolczuje braku informacji, najwazniejsze, ze bylo ok :)

Ja synka moglam tylko odwiedzac bo od poczatku lezal w inkubatorze (wczesniak, problemy z oddychaniem, no i brak odruchu ssania). Takze serce mi sie krajalo jak na oddziale lezalam sama jak palec a mamuska obok mnie z dzieciatkiem. Ona miala fajnie a ja po cesarce najpierw na wozku a potem staralam sie jakos dowlec na drugi oddzial pomio, ze napinkalalo z bolu :dry: Po tyg mnie puscili do domu a on byl tam jeszcze 2tyg. To dopiero bycie mama "zaocznie" :dry:
ale juz po i mam moje cudo ze soba :woohoo: :woohoo: :woohoo: no i wlasnie wola...

do potem laseczki :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295251 przez domii
Adee a dobry ten Kumpel?bo jak tak to mysle ze zrozumie

Motylek super Kornelka sie bawi w skoczku :)

Avika ja bym chciala zeby tak 3 razy sie budzil-boze chyba to jakas kara,kolek nie mial to za to zabkowanie strasznie przechodzi :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka