BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295441 przez adee84
Marta podaj mi swój mail to Ci potem wyslę troche przepisów :)
idę oglądać film z Mają ale będę zaglądać
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295445 przez Kasiek
Adee udalo sie weszlam i zamowilam Ci pakiety i mleko i sprawdzilam ze masz Maje wpisana ale wpisalam jeszcze raz to moze probki jakies tez wysla.
A mleko w bebiko zamowilas sobie?
12 lata 11 miesiąc temu #295450 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

dobra nadrabiam :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295453 przez avika
podczytuje na raty, ale sie nie udzielam :P gosci mam dzis i kurde burdello w kuchni musze ogarnac :huh: dziecie nyna (dzieki o dzieki Ci, ktory czuwasz ;) reszta juz ogarnieta, ciacho juz rano zrobilam, jeszcze obiadek na szybko. Talze wieczorem bede czytac co naprodukujecie :lol:

Asik slyszlam, ze Asie sa czasami fajne :silly: :lol:

Happymamma juz ladnie przypominam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:lol:

reszta potem lub jutro wybaczcie :blush:

edytuje... dziecie juz nei nyna tylko wola... B)
12 lata 11 miesiąc temu #295456 przez adee84
Kasiek DZIĘKUJĘ CI WIELCE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
mleko od bebilonu już dostałam tylko na tego hippa wejść nie mogłam nie wiem czemu :unsure:
Pippin sprzedałaś się za milky waya :silly: :blink: :lol: :lol:
Happymama dzięki za propozycję ale nie doszły by do piątku, coś pomyślę i wykombinuję sobie jakieś rajstopy może ale i tak zostaje mi kwestia prezentu :dry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295458 przez Pippin
a wiec moje dziecko zainteresowane jest tylko tym :

agusia gratulujemy ząbka!!!!!! :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol: :kiss:

beti swietne zdjecia i
smoczek ma Filipek!gdzie taki kupiłaś :unsure: :)

happymama boroku zdrówka życzymy :kiss:

agusia Jerzyk się Wam naprawdę udał powinniscie zrobić WIĘCEJ dzieci :laugh: :laugh: :laugh:

a powiedzcie mi skoro kaszki to taka chemia to co młodemu robić wg starych przepisów??? :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #295459 przez Kasiek
Pippin no nieeee :side:

kurcze mamy w domu ogrzewanie gazowe i ustawione ze ma byc temp 22,5 stopnia a jest tak zimno ze pomimo tego ze mamy nowe okna i docieplony dom to nagrzewa max do 21 i wiecej nie daje rady :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295466 przez Kasiek
Adee nie ma za co :kiss: no wlasnie dziwne ze od siebie wejsc nie mozesz :dry: a sprobuj odinstalowac przegladarke i zainstalowac jeszcze raz?
i fajnie ze z bebilonu choc doszlo :) a mleko mozna tez od bebiko dostac :) ja nie wiem jakim cudem ale dostalam juz 2 razy :S

i mysle ze jak fajny kumpel to prezent oleje bo wasza obecnosc wazniejsza niz prezent :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295469 przez avika
no dobra Adee Twoja wina, bo Cie przeczytalam... :P :lol:

juz podsuwam na szybko jednego pomysla... mozesz zrobic torta w formie torta lub jakas fajna dekoracje z zelek i innych gumisiowatych (mysle, ze fatnazje masz to nolm problem dla Ciebie) albo cos innego oryginalnego... jak znajde fotki co mam na mysl to Ci potem wrzuce, bo brzmi banalnie ale jest efektowne

oka lece bo to juz nie wolanie ino placz, a nie chce zeby mi dziecie wypomnialo kiedys, ze mialam wazniejsze sprawy niz ono :silly:

paaaaaaaaaaa
12 lata 11 miesiąc temu #295470 przez Kasiek
zbudzili mi dziecko :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #295471 przez Pippin
adee no ale sprzedajna ja jestem :laugh: :laugh: :laugh:

Kamilko my też z pewnoscią na basen uderzymy jak będa drobne czyli około lata :pinch: ale co sie odwlecze to nie uciecze super ze Matiemu się podoba moze pływakiem zostanie??
ja mojego n a tenis zapisze jak podrosnie jeden mecz wygra i do końca zycia nie musi pracować ahhahahahah

Jusia współczuję takiej ciotki i obyś jej udowadniała co chwilę ze jej poglądy życiowe to jedna wielka pomyłka!! :angry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295478 przez a!gusia
Pippin napisał:

agusia Jerzyk się Wam naprawdę udał powinniscie zrobić WIĘCEJ dzieci :laugh: :laugh: :laugh:

Pippin!dzieki! :kiss: :kiss: :kiss: :silly: :blink: :lol: ale ja sie boje ze jak teraz mam w miare latwo z Jerzykiem to nastepne dziecko moze sie okazac diabelkiem...albo miec kolki,nie spac po nocach itp..naprawde sie tego boje!

Kasiek dziecko na nartach mozna zaczac uczyc jak ma 3,5-4 latka...moj m jest instruktorem ;)

Kinia a ten specyfik to na zabki?a probowalas bonjelle? ja mam z Irlandii wiec u Was tez moze byc..dziala! a Belli moze bylo za cieplo w sklepach?Jerzys tez marudzi jak mu za cieplo..

a my w domu mamy pozakrecane kaloryfery i 23 st!!!!krotki rekawek non stop..i nawet okno otwieram co chwile...ale mamy male mieszkanie i po 3 stronach osloniete innymi mieszkaniami..ale ja lubie ciepelko! :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #295486 przez Pippin
soniu śliczną masz córeczkę :laugh: :kiss:

domii nocki współczuję i łączę się w bólu :pinch:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii weźcie mnie też weźcie mnie tez weźcie mnie też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do wariatkowa ze sobą :lol: :silly: :blink: :laugh:

Asik mnie młody za nos ciagnie jak chce mnie obudzic albo za włosy :woohoo:

a
12 lata 11 miesiąc temu #295496 przez adee84
Pippin what now? :dry: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #295499 przez Kasiek
Pippin załatwione jedziesz z nami :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia jest instruktorem? fajnie :) to my mozemy sie zglosic do twojego m jak Iga skonczy 3,5 roczku? :) uczy w zakopanem?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia