BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295852 przez avika
Agusia wlasnie probuje podsunac Adee pomysl na prezent :) Moze akurat cos sie jej spodoba, a jak nie to przynajmnej poogladamy sobie slodkosci :silly:

moje dziecie spi... przegapi znowu posilek... trudno go ululac a jak usnie to az chodze sprawdzac co sie dzieje bo wczoraj i dzisiaj pada jak mucha i potem spi 2h (ale nie ma goraczki nic),pewnie zbojnik odyspia nocki :P
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295865 przez a!gusia
Boze moje dziecko spi najwyzej pol godz w ciagu dnia...trzy razy.i tyle! wlasnie wrocilam od kosmetyczki (henna) i m mowi ze odkad sie obudzil to plakal.. :( ale noc mu nie bylo tylko chyba tesknil bo go na rece wzielam i jest ok :)
a moj m znow idzie biegac!!!!brrrrrrrrrrr
12 lata 11 miesiąc temu #295871 przez avika
Agusia wczoraj i dzis tak ma i nei wiem dlaczego, normalnie to krotko sypia jesli go uda mi sie ululac.

w takie zimno? :lol: ja dzis nosa z domu nie wystawiam, goscie sami przyszli i poszli ;)

ide wlasnie wola :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #295880 przez a!gusia
ja przeszlam 150m do kosmetyczki i mi nos prawie odmarzl!
12 lata 11 miesiąc temu #295882 przez maga4
Moja siostra byla dzis na kontroli i okazalo sie, ze dzidzia nieprawidlowo rosnie. jest mala (1400g) i AC, to chyba jest obwod brzuszka, jest za maly w stosunku do reszty ciala. bedzie teraz chyba chodzila na kontrole 2 razy w tygodniu,a jest w 30tyg ciazy.
Nic wiecej jej nie powiedzieli :(
12 lata 11 miesiąc temu #295884 przez beti
Maga, będzie dobrze :kiss: na wrześniówkach u dwóch dziewczyn podejrzewali hipotrofię i co...??? Fałszywy alarm bo maluszki urodziły się zdrowe...po prostu mniejasz kruszynka i tyle :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295885 przez a!gusia
och Maga..a byla na tym featal assesment?mnie wlasnie zatrzymali w szpitalu po featal assesment ze niby mialam za malo wod plodowych...a widziala sie z lekarzem czy tylko z polozna?az mi sie przypomnialo jak ja tam siedzialam w tym korytarzu... :( bedzie dobrze zobaczysz...

moje dziecko wlasnie uderzylo glowka w stol-lekko ale myslalam ze sie wystraszyl ale ja spanikowalam a on..sie smial!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295890 przez avika
Agusia zapomnialam napisac, ze te torty nie sa ozdobione zelkami one sa z zelek zrobine. nie ma w nich ani grama ciasta :)

Maga tule oby bylo dobrze :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295891 przez a!gusia
Avika,serio?jak?
12 lata 11 miesiąc temu #295892 przez maga4
Byla wlasnie na featal assesment. bylam z nia. widziala sie z lekarzem ale powiedzieli tylko,ze w pn ma przyjsc znowu. jeszcze polozna ja opieprzyla ze byla na wizycie u polskiego lekarza. tylko ze gdzyby nie chodzila do polskiego to nawet nie wiedziala by ze cos nie tak bo ostatni scan u irlandzkiego miala w 12 tyg :(

do dupy ta irlandzka sluzba zdrowia :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #295902 przez maga4
Ona wlasciwie juz w zeszlym tyg wiedziala ze dzdzia jest mala bo byla u polskiego gina prywatnie i on kazal jej powiedziec o tym irlandzkiemu lekarzowi. dzis miala wizyte w szpitalu i pokazala wyniki od polskiego lekarza. gdyby nie to to dzis tez pewnie ie zrobiliby jej usg.
12 lata 11 miesiąc temu #295911 przez a!gusia
wlasnie...ja przez to ze poronilam 1 sza ciaze to mialam scan za kazdym razem jak szlam na wizyte ale to taki kiepski scan w ich gabinecie dopiero pod koniec mialam fa..a u Polskiego lekarza byla w medicusie?on jest calkiem spoko..tez u niego bylam..wiez ten szpital jest najlepszy w Irlandii wiec napewno sobie dadza rade i dzidzia bedzie pod dobra opieka!
12 lata 11 miesiąc temu #295918 przez maga4
W Medicusie nie ma juz tego gina. Ja tez do niego chodzialm. Ma byc jakis nowy dopiero w polowie lutego. Ona byla w Pl na tydzien pozalatwiac pare spraw i tam poszla do lekarza. Chyba nawet leciala z toba Agusia :)
12 lata 11 miesiąc temu #295920 przez a!gusia
tak?ale jaja! w Polsce to jednak lepiej sie ciezarnymi zajmuja...a co jej polski lekarz powiedzial?ze co ma zrobic?co sie w takim wypadku robi?
12 lata 11 miesiąc temu #295922 przez adee84
hej,
mama u nas była :)
sprzedałam pare rzeczy na allegro :)
Marta potem wyślę przepisy jak Maja spać na noc już pójdzie :)
Madzia tłumaczenie mnie zabiło :lol: :lol:
Edytka cieszę się, że znika Wam to znamie :)
Marta nie mam pojęcia ale wg mnie np 250 ml to szklanka to 100 ml to taka sama część szkl jak 100 gram :unsure:
Beti i'm so happy, że kończycie rehabilitacje :laugh:
Haniu hej :)
Kinia rozwaliłaś mnie :lol: :lol: :lol: "odsztywniał Ci język" :silly: :lol:
Monka :kiss:
Kasiek może Iga ma dziś mnie "żerny" dzień?
Avika piękne te torty :kiss: ciekawe czy by mi się udało to zrobić :unsure: dzięki bardzo :kiss:
Agusia henne rzęs tylko robiłaś czy brwi też?
Maga trzymam kciukki za siostre :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka