- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #295984 przez Hania
kasiek, Fifi z jedzonkiem ma dokładnie tak samo! raz siama z chęcią a raz nie
avika, ale pysznie wyglądające torty!
maga, będzie dobrze!!!
marta, powodzenia na prawku:)
viszka, ja mam jednak sentyment do sierpnia
Śpi bobo moje marudzące kochane i biedne:)
maga, będzie dobrze!!!
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295991 przez avika
Marta_sz tak tak tylko z zelek a reszta to dodatki raczej niejadalne
tutaj jest przyklad jak to zrobic za kilkoma fotkami mieflavie.blogspot.com/2010/11/handleidi...rial-snoeptaart.html
a tu nastepny kamielandodille.blogspot.com/2011/09/snoeptaartjes-maken.html
W kazdym badz razie w skrocie.. uzywa sie jako bazy styropianu owija w sreberko, robi sie lukier zeby zelki kleic (tutaj tak zrobili) ale dodatkowo przypbija sie je wykalaczkami. Tutaj akurat uzyli jeszcze platkow jak 'hostia' ale moja znajoma akurat robi takie bez oplatka ( iwtedy lukier raczej niepotrzebny tylko poprzybijac do bazy). U nas mozna kupic taki styropian pod dekoracje np kolka czy kule, kwadraty czy inne takie. Ale mysle, ze kazdy inny kawalek styropianu mozna fajnie przerobic. Potem tylko zapakowac w celofan i kokarde zawiazac
Jak znajde cos jeszcze to wrzuce, kto wie moze sie wam przyda cos innego oryginalnego jako slodki prezent
edytuje
Marta_szh ja tez musze w koncu zrobic egzamin na prawko bo faktycznie wsiadasz i juz a tak to kurka trzeba sie prosic i czlowiek taki uziemiony.
Kasiek no wlasnie ja synka tez musialam wybudzic to sie na mnie popatrzyl wzrokiem typu - Mama no cos ty, dlaczego mi pospac nie dasz ale chwile go wymeczylam, potem nakarmilam i nyna za kilka godzin sie dowiem jak bedzie nasza dzisiejsza nocka
Viszka Marta_szh ma racje kusisz kobieto oj kusisz
Haniu sa naprawde swietne i u nas mozna takie w sklepach kupic ale poco kase w bloto wywalac jak mozna samemu przysiasc i cos fajnego zrobic
Haniu sliczny avatarek
Maga trzymamy bardzo mocno kciuki za siostre i malenstwo
tutaj jest przyklad jak to zrobic za kilkoma fotkami mieflavie.blogspot.com/2010/11/handleidi...rial-snoeptaart.html
a tu nastepny kamielandodille.blogspot.com/2011/09/snoeptaartjes-maken.html
W kazdym badz razie w skrocie.. uzywa sie jako bazy styropianu owija w sreberko, robi sie lukier zeby zelki kleic (tutaj tak zrobili) ale dodatkowo przypbija sie je wykalaczkami. Tutaj akurat uzyli jeszcze platkow jak 'hostia' ale moja znajoma akurat robi takie bez oplatka ( iwtedy lukier raczej niepotrzebny tylko poprzybijac do bazy). U nas mozna kupic taki styropian pod dekoracje np kolka czy kule, kwadraty czy inne takie. Ale mysle, ze kazdy inny kawalek styropianu mozna fajnie przerobic. Potem tylko zapakowac w celofan i kokarde zawiazac
Jak znajde cos jeszcze to wrzuce, kto wie moze sie wam przyda cos innego oryginalnego jako slodki prezent
edytuje
Marta_szh ja tez musze w koncu zrobic egzamin na prawko bo faktycznie wsiadasz i juz a tak to kurka trzeba sie prosic i czlowiek taki uziemiony.
Kasiek no wlasnie ja synka tez musialam wybudzic to sie na mnie popatrzyl wzrokiem typu - Mama no cos ty, dlaczego mi pospac nie dasz ale chwile go wymeczylam, potem nakarmilam i nyna za kilka godzin sie dowiem jak bedzie nasza dzisiejsza nocka
Viszka Marta_szh ma racje kusisz kobieto oj kusisz
Haniu sa naprawde swietne i u nas mozna takie w sklepach kupic ale poco kase w bloto wywalac jak mozna samemu przysiasc i cos fajnego zrobic
Haniu sliczny avatarek
Maga trzymamy bardzo mocno kciuki za siostre i malenstwo
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296011 przez a!gusia
Avika to to niejadalne jest?eeeeeeeeeeee....
Viszka wlasnie jak sie domyslilas ze to ciaza?
dziewczyny ja mam prawko a nie jezdze i tez jestem uziemiona...w Irlandii jezdzilam troche z m na siedzeniu pasazera tam bylo latwiej mimo ze po lewej stronie..fajnie sie biegi lewa reka zmienia ale jakos sie boje...cykor ze mnie i juz..
kurcze Avika musze sobie jutro kupic zelki...smaka mi narobilas!
a gdziez sie Martucha podziewa?
Viszka wlasnie jak sie domyslilas ze to ciaza?
dziewczyny ja mam prawko a nie jezdze i tez jestem uziemiona...w Irlandii jezdzilam troche z m na siedzeniu pasazera tam bylo latwiej mimo ze po lewej stronie..fajnie sie biegi lewa reka zmienia ale jakos sie boje...cykor ze mnie i juz..
kurcze Avika musze sobie jutro kupic zelki...smaka mi narobilas!
a gdziez sie Martucha podziewa?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296020 przez avika
Agusia jadalne sa zelki a baza to tylko po to zeby forme tortu lub jakas inna fajowa dekoracje zrobic
ja tez troche cykor jesli chodzi o jezdzenie ale widze male; ale zawsze to postepy
ja tez troche cykor jesli chodzi o jezdzenie ale widze male; ale zawsze to postepy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296025 przez Viszka11
Hania napisał:
eeee to ty juz przegapiłas terminek na Sierpień!
A!gusia-ja to czułam tak w Sobie...hehe
kasiek, Fifi z jedzonkiem ma dokładnie tak samo! raz siama z chęcią a raz nie
maga, będzie dobrze!!!
eeee to ty juz przegapiłas terminek na Sierpień!
A!gusia-ja to czułam tak w Sobie...hehe
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296044 przez soniasg
hej dziewczyny
wkońcu mam chwilę by Was poczytać. jak M jest w domu to tak jakoś nie potrafię się ogarnąć.
a na dodatek mnie zaraził i czuję jak mnie choroba bierze....
Avika torciki super tylko szkoda, że niejadalne.z jadalnych to są świetne z pianek tak ładnie się prezentują
uciekam Was poczytać
wkońcu mam chwilę by Was poczytać. jak M jest w domu to tak jakoś nie potrafię się ogarnąć.
a na dodatek mnie zaraził i czuję jak mnie choroba bierze....
Avika torciki super tylko szkoda, że niejadalne.z jadalnych to są świetne z pianek tak ładnie się prezentują
uciekam Was poczytać
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296061 przez soniasg
Jusia noż co za babcia.... ja jak słyszę kasa to aż mnie trzęsie. jak tak można gadać mój malutki mózg tego pojąć nie może...
Happymamma i jak się czujesz?? mam nadzieję, że lepiej a co do promocji to niby jest od 3 ale wszystkie promocje wchodzą już dzisiaj i 3 już praktycznie nic nie będzie. wiem, świństwo
Jkardasz super z tym nosidełkiem jak Lesiu wyrośnie to wystawisz na allegr i jeszcze zarobisz
Agusia jaki Jerzyś jest przeuroczy a w tej pościeli wygląda bosko
Adee jak nie masz koszuli to może spróbuj na szmatach coś znaleźć. ja ostatnio M kupiłam zajebiaszczą fioletową za całe 2zł
Kinia Majka też jest drobniutka taka uroda naszych Córeczek
Domi kurcze znowu ? starsznie Ci współczuję :* oby Mały dał Ci się wkońcu wyspać
Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a paczka z bobovity przyszła do mnie dziesiaj
Kasiu 100 lat
Madziu Julitka wymiata
Pippin Ty przekupo
co do prawka to ja nie wyobrażam sobie życia bez auta zresztą połowę czasu pracy w nim spędzam
Beti super, że już kończycie a tak się martwiłaś a Fifi im pokazał jak to się szybko i sprawnie załatwia
Maga będzie dobrze :* trzymam mocno kciuki :*
Happymamma i jak się czujesz?? mam nadzieję, że lepiej a co do promocji to niby jest od 3 ale wszystkie promocje wchodzą już dzisiaj i 3 już praktycznie nic nie będzie. wiem, świństwo
Jkardasz super z tym nosidełkiem jak Lesiu wyrośnie to wystawisz na allegr i jeszcze zarobisz
Agusia jaki Jerzyś jest przeuroczy a w tej pościeli wygląda bosko
Adee jak nie masz koszuli to może spróbuj na szmatach coś znaleźć. ja ostatnio M kupiłam zajebiaszczą fioletową za całe 2zł
Kinia Majka też jest drobniutka taka uroda naszych Córeczek
Domi kurcze znowu ? starsznie Ci współczuję :* oby Mały dał Ci się wkońcu wyspać
Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a paczka z bobovity przyszła do mnie dziesiaj
Kasiu 100 lat
Madziu Julitka wymiata
Pippin Ty przekupo
co do prawka to ja nie wyobrażam sobie życia bez auta zresztą połowę czasu pracy w nim spędzam
Beti super, że już kończycie a tak się martwiłaś a Fifi im pokazał jak to się szybko i sprawnie załatwia
Maga będzie dobrze :* trzymam mocno kciuki :*
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296070 przez kamila_86
Hej cały dzień was nadrabiałam a w sumie dużo tego nie było, tylko Mati dzisiaj wyjątkowo absorbujący, zasnął mi o 13 na niecałą godzinę a potem już spać nie chciał usnął dopiero przed 18 na dosłownie 15 minut... potem z M go trochę jeszcze wymęczyliśmy zabawą, kąpiel i o 20 zasnął, chwilkę cyca tylko pociągnął i o dziwo zasnął bez cyca samodzielnie oczywiście z mamusią obok
Śliczne fotki powstawiałyście
Avika świetne te torty z żelek...
Maga będzie dobrze !!
Viszka ja także odpadam
Beti super że Fifi już nie będzie musiał chodzić na rehabilitację
Ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam a tak wsiadam i jadę
No i znowu powróciła nam ta wysypka na brzuszku teraz już wiemy, że powodem jest basen i podejrzewam ze może mało dokładnie go spłukałam po prysznicem albo go krem uczulił lub płyn do kąpania bo my go tam pod prysznicem obmyliśmy a w domku już kąpany nie był i to może błąd bo za pierwszym razem był kąpany w domku i było wszystko w porządku - uczulenie na chlor to by chyba było na całym ciałku jak myślicie ??
Śliczne fotki powstawiałyście
Avika świetne te torty z żelek...
Maga będzie dobrze !!
Viszka ja także odpadam
Beti super że Fifi już nie będzie musiał chodzić na rehabilitację
Ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam a tak wsiadam i jadę
No i znowu powróciła nam ta wysypka na brzuszku teraz już wiemy, że powodem jest basen i podejrzewam ze może mało dokładnie go spłukałam po prysznicem albo go krem uczulił lub płyn do kąpania bo my go tam pod prysznicem obmyliśmy a w domku już kąpany nie był i to może błąd bo za pierwszym razem był kąpany w domku i było wszystko w porządku - uczulenie na chlor to by chyba było na całym ciałku jak myślicie ??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez kamila_86.
- Monka193
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296073 przez Monka193
świetne te torciku szkoda tylko że sztuczne
Mój Domiś właśnie zasną ale jestem strasznie zmęczona dzisiejszym dniem wiec tylko was poczytam i uciekam również lulać
a tak propo zadzwoniła dziś do mnie koleżanka i oznajmiła że jest w ciąży nie była u lekarza lecz test raczej się nie pomylił no i z naszych wyliczeń wyszło że termin ma na sierpień lub początek września
A prawko mam od 18-go roku życia wiec teraz nie wyobrażam sobie życia bez jazdy (jestem maniakiem kierownicy )hi hi
Spokojnej nocki
Mój Domiś właśnie zasną ale jestem strasznie zmęczona dzisiejszym dniem wiec tylko was poczytam i uciekam również lulać
a tak propo zadzwoniła dziś do mnie koleżanka i oznajmiła że jest w ciąży nie była u lekarza lecz test raczej się nie pomylił no i z naszych wyliczeń wyszło że termin ma na sierpień lub początek września
A prawko mam od 18-go roku życia wiec teraz nie wyobrażam sobie życia bez jazdy (jestem maniakiem kierownicy )hi hi
Spokojnej nocki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Monka193.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej