BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295977 przez Viszka11
marta_szh napisał:

:laugh: kuszisz Viszka ale moze dam sobie jeszcze troszke czasu :)

eee tam ee tam....

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295984 przez Hania
kasiek, Fifi z jedzonkiem ma dokładnie tak samo! raz siama z chęcią a raz nie
avika, ale pysznie wyglądające torty!:)
maga, będzie dobrze!!! :)
marta, powodzenia na prawku:)
viszka, ja mam jednak sentyment do sierpnia :silly: :blink:
Śpi bobo moje marudzące kochane i biedne:)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295991 przez avika
Marta_sz tak tak tylko z zelek a reszta to dodatki raczej niejadalne :silly:

tutaj jest przyklad jak to zrobic za kilkoma fotkami mieflavie.blogspot.com/2010/11/handleidi...rial-snoeptaart.html
a tu nastepny kamielandodille.blogspot.com/2011/09/snoeptaartjes-maken.html

W kazdym badz razie w skrocie.. uzywa sie jako bazy styropianu owija w sreberko, robi sie lukier zeby zelki kleic (tutaj tak zrobili) ale dodatkowo przypbija sie je wykalaczkami. Tutaj akurat uzyli jeszcze platkow jak 'hostia' ale moja znajoma akurat robi takie bez oplatka ( iwtedy lukier raczej niepotrzebny tylko poprzybijac do bazy). U nas mozna kupic taki styropian pod dekoracje np kolka czy kule, kwadraty czy inne takie. Ale mysle, ze kazdy inny kawalek styropianu mozna fajnie przerobic. Potem tylko zapakowac w celofan i kokarde zawiazac ;)

Jak znajde cos jeszcze to wrzuce, kto wie moze sie wam przyda cos innego oryginalnego jako slodki prezent :blink:

edytuje

Marta_szh ja tez musze w koncu zrobic egzamin na prawko bo faktycznie wsiadasz i juz a tak to kurka trzeba sie prosic i czlowiek taki uziemiony.

Kasiek no wlasnie ja synka tez musialam wybudzic to sie na mnie popatrzyl wzrokiem typu - Mama no cos ty, dlaczego mi pospac nie dasz :unsure: :silly: ale chwile go wymeczylam, potem nakarmilam i nyna :lol: za kilka godzin sie dowiem jak bedzie nasza dzisiejsza nocka :silly:

Viszka Marta_szh ma racje kusisz kobieto oj kusisz :P :lol: B) ;)

Haniu sa naprawde swietne i u nas mozna takie w sklepach kupic ale poco kase w bloto wywalac jak mozna samemu przysiasc i cos fajnego zrobic :)

Haniu sliczny avatarek

Maga trzymamy bardzo mocno kciuki za siostre i malenstwo :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296011 przez a!gusia
Avika to to niejadalne jest?eeeeeeeeeeee....
Viszka wlasnie jak sie domyslilas ze to ciaza?
dziewczyny ja mam prawko a nie jezdze i tez jestem uziemiona...w Irlandii jezdzilam troche z m na siedzeniu pasazera tam bylo latwiej mimo ze po lewej stronie..fajnie sie biegi lewa reka zmienia ;) ale jakos sie boje...cykor ze mnie i juz.. :(

kurcze Avika musze sobie jutro kupic zelki...smaka mi narobilas!

a gdziez sie Martucha podziewa?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296020 przez avika
Agusia jadalne sa zelki a baza to tylko po to zeby forme tortu lub jakas inna fajowa dekoracje zrobic :laugh:

ja tez troche cykor jesli chodzi o jezdzenie ale widze male; ale zawsze to postepy ;)
12 lata 11 miesiąc temu #296025 przez Viszka11
Hania napisał:

kasiek, Fifi z jedzonkiem ma dokładnie tak samo! raz siama z chęcią a raz nie
avika, ale pysznie wyglądające torty!:)
maga, będzie dobrze!!! :)
marta, powodzenia na prawku:)
viszka, ja mam jednak sentyment do sierpnia :silly: :blink:
Śpi bobo moje marudzące kochane i biedne:)

eeee to ty juz przegapiłas terminek na Sierpień! :silly:

A!gusia-ja to czułam tak w Sobie...hehe

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 11 miesiąc temu #296044 przez soniasg
hej dziewczyny
wkońcu mam chwilę by Was poczytać. jak M jest w domu to tak jakoś nie potrafię się ogarnąć.
a na dodatek mnie zaraził i czuję jak mnie choroba bierze....

Avika torciki super tylko szkoda, że niejadalne.z jadalnych to są świetne z pianek :D tak ładnie się prezentują :)

uciekam Was poczytać
12 lata 11 miesiąc temu #296061 przez soniasg
Jusia noż co za babcia.... ja jak słyszę kasa to aż mnie trzęsie. jak tak można gadać mój malutki mózg tego pojąć nie może...

Happymamma i jak się czujesz?? mam nadzieję, że lepiej :kiss: a co do promocji to niby jest od 3 ale wszystkie promocje wchodzą już dzisiaj i 3 już praktycznie nic nie będzie. wiem, świństwo

Jkardasz super z tym nosidełkiem :) jak Lesiu wyrośnie to wystawisz na allegr i jeszcze zarobisz :)

Agusia jaki Jerzyś jest przeuroczy :) a w tej pościeli wygląda bosko :)

Adee jak nie masz koszuli to może spróbuj na szmatach coś znaleźć. ja ostatnio M kupiłam zajebiaszczą fioletową za całe 2zł :)

Kinia Majka też jest drobniutka :) taka uroda naszych Córeczek :)

Domi kurcze znowu ? starsznie Ci współczuję :* oby Mały dał Ci się wkońcu wyspać

Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a paczka z bobovity przyszła do mnie dziesiaj :P

Kasiu 100 lat :)

Madziu Julitka wymiata :D

Pippin Ty przekupo :P

co do prawka to ja nie wyobrażam sobie życia bez auta :) zresztą połowę czasu pracy w nim spędzam :D

Beti super, że już kończycie :) a tak się martwiłaś a Fifi im pokazał jak to się szybko i sprawnie załatwia :p

Maga będzie dobrze :* trzymam mocno kciuki :*
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296070 przez kamila_86
Hej cały dzień was nadrabiałam a w sumie dużo tego nie było, tylko Mati dzisiaj wyjątkowo absorbujący, zasnął mi o 13 na niecałą godzinę a potem już spać nie chciał usnął dopiero przed 18 na dosłownie 15 minut... potem z M go trochę jeszcze wymęczyliśmy zabawą, kąpiel i o 20 zasnął, chwilkę cyca tylko pociągnął i o dziwo zasnął bez cyca samodzielnie oczywiście z mamusią obok ;)

Śliczne fotki powstawiałyście :)
Avika świetne te torty z żelek... :)
Maga będzie dobrze !!
Viszka ja także odpadam ;)
Beti super że Fifi już nie będzie musiał chodzić na rehabilitację :)
Ja sobie życia bez prawka nie wyobrażam ;) a tak wsiadam i jadę ;)

No i znowu powróciła nam ta wysypka na brzuszku teraz już wiemy, że powodem jest basen i podejrzewam ze może mało dokładnie go spłukałam po prysznicem albo go krem uczulił lub płyn do kąpania bo my go tam pod prysznicem obmyliśmy a w domku już kąpany nie był i to może błąd bo za pierwszym razem był kąpany w domku i było wszystko w porządku - uczulenie na chlor to by chyba było na całym ciałku jak myślicie ??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296073 przez Monka193
świetne te torciku szkoda tylko że sztuczne :angry:
Mój Domiś właśnie zasną :) ale jestem strasznie zmęczona dzisiejszym dniem wiec tylko was poczytam i uciekam również lulać :silly:
a tak propo zadzwoniła dziś do mnie koleżanka i oznajmiła że jest w ciąży :laugh: :laugh: nie była u lekarza lecz test raczej się nie pomylił no i z naszych wyliczeń wyszło że termin ma na sierpień :laugh: :laugh: lub początek września :)
A prawko mam od 18-go roku życia wiec teraz nie wyobrażam sobie życia bez jazdy (jestem maniakiem kierownicy )hi hi
Spokojnej nocki :kiss: :kiss:

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296081 przez a!gusia
Monka i dopiero teraz sie ta kolezanka zorientowala ze jest w ciazy?jak ma termin na sierpien to juz 3 miesiac ?czy sie myle?
12 lata 11 miesiąc temu #296094 przez adee84
Moja córka nie chce spać :ohmy: :ohmy: Rafał zasypia a ona sobie śpiewa ;)
Marta kilka przepisów Ci wysłałam :)
jutro jak wróci Raf z pracy to pójdę do sklepu popatrze za jakimiś żelkami i może coś wymyślę :unsure: zobaczymy jeszcze :)
12 lata 11 miesiąc temu #296107 przez soniasg
no Agusia masz racje :)

Adee bo Majka to nocny marek :P i czeka na klatunie Mamusi :P i zapomniałam napisać, że się cieszę, że sprzedałaś coś na allegro :)

Kamila a Wy chodzicie na takie specjalny basen dla dzieci?
12 lata 11 miesiąc temu #296131 przez Monka193
Aguś dopiero mamy luty więc do sierpnia jeszcze troszkę a to chyba pierwszy miesiąc zobaczymy co powie lekarz :)

[link=http://nasze-wesele.net.pl/phototicker] [/link]

12 lata 11 miesiąc temu #296149 przez beti
Ja miałam termin na przełom sierpnia i września a o ciąży wiedziałam już 29 grudnia :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży