- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296153 przez angellika1
cześć ")
11 stron do nadrobienia ło matko
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i Niki zniósl je super zaplakal tylko w chwili wkłócia ale doslownie na 2 sekundy a pozniej caly czas sie śmial
Waży 8100g i możemy powoli wprowadza ć zwykle mleko tzn MM i zrezygnować z pepti
A ja jakas niezorganizowana jestem na nic nie mam czasu ale to chyba przez lenia no i musze sie wziąć za siebie co bym do pracy wygladala jak do ludzi a nie jak z marsa
dobra ide czytać
11 stron do nadrobienia ło matko
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i Niki zniósl je super zaplakal tylko w chwili wkłócia ale doslownie na 2 sekundy a pozniej caly czas sie śmial
Waży 8100g i możemy powoli wprowadza ć zwykle mleko tzn MM i zrezygnować z pepti
A ja jakas niezorganizowana jestem na nic nie mam czasu ale to chyba przez lenia no i musze sie wziąć za siebie co bym do pracy wygladala jak do ludzi a nie jak z marsa
dobra ide czytać
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296159 przez soniasg
Angelika no to dzielnego masz Synka Majka się zawsze drze wniebogłosy
Ja też się miałam wsiąść za siebie ale jakoś mi to nie wychodzi a data powrotu tuż tuż... klienci mnie nie poznają...a najgorsze jest to, że jak wróce to mogę jeszcze przytyć zamiast schudnąć....
Kasiek zazdroszcze
Ja też się miałam wsiąść za siebie ale jakoś mi to nie wychodzi a data powrotu tuż tuż... klienci mnie nie poznają...a najgorsze jest to, że jak wróce to mogę jeszcze przytyć zamiast schudnąć....
Kasiek zazdroszcze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296171 przez angellika1
No a wczoraj zapomnialam zlozyś zyczenia solenizatom i Gratuluję ząbka Agusiu
Beti jakie poękne zimowe zdjęcia to jakaś profesjonalna sesja?
Sonia Maja jakie cudeńko a fotka z babcią przepiękna
Domii Blażejkowi napewną ząbki dokuczją Niki też sie przebudza w nocy tylko ja mu nie daje jeść tylko smoczka i zasypia
Hapymamma jak po jelitowce mam nadzieje ze juz lepiej szie czuejsz
Kornelka gratuluję ząbka ślcznotko
CO do hippa to tez nie moge tam wejść moze i mi pomozecie
no to se nadrobilam wlasnie Niki sie obudzil...
Beti jakie poękne zimowe zdjęcia to jakaś profesjonalna sesja?
Sonia Maja jakie cudeńko a fotka z babcią przepiękna
Domii Blażejkowi napewną ząbki dokuczją Niki też sie przebudza w nocy tylko ja mu nie daje jeść tylko smoczka i zasypia
Hapymamma jak po jelitowce mam nadzieje ze juz lepiej szie czuejsz
Kornelka gratuluję ząbka ślcznotko
CO do hippa to tez nie moge tam wejść moze i mi pomozecie
no to se nadrobilam wlasnie Niki sie obudzil...
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296178 przez angellika1
juz śpi
Avika świetne torty nie doczytalam Ty je robilaś ?
Sonia dlaczego przytyć ???
Adee udaje Ci sie odzwyczajanie Majki od Twojej klaty ?
Avika świetne torty nie doczytalam Ty je robilaś ?
Sonia dlaczego przytyć ???
Adee udaje Ci sie odzwyczajanie Majki od Twojej klaty ?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez angellika1.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296184 przez soniasg
Angelika bo jak jeżdżę od sklepu do sklepu to w każdym wynajduję coś dobrego i muszę to zjeść jak chcesz to spróbuję wejść na hippa. ja właśnie mojego M zarejestrowałam może jemu też przyślą
Beti własnie miałam pytać w jakim programie obrabiasz zdjęcia? bo te ze stoku w tych ramkach "śnieżkowych" bardzo mi się podobały
Beti własnie miałam pytać w jakim programie obrabiasz zdjęcia? bo te ze stoku w tych ramkach "śnieżkowych" bardzo mi się podobały
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296199 przez Edyta
a ja jak zwykle wpadam wieczorem a raczej to juz noc... nie bardzo zauwazana ale co tam nadrobilam w kazdym badz razie i sprobuje odpisac ale wiekszosci juz zapomnialam swoja droga to ja ostatnio tylko nardabiam a czasem wpadam jak po ogien bo czasu brak wiec wybaczcie Kochane
Happymamma zdrowka zycze
Asik ja mam to samo makijaz i fryzura obowiazkowo nie wiem jak to zboczenie sie nazywa ale nie lubie siebie w dresach i kucyku
avika super ten tort bardziej taki jak dekoracja ale pomyslowy
Jusia nie przejmuj sie Babcia powiedz jej tak jak dziewczyny radza nie kasa sie liczy...
Soniacorcia sliczna i jaka ladna sukienusia dziekuje za pamiec wstawienia fotki
motylek kornelka to taka lalunia z obrazka sliczna
Agus Jerzyk wyglada tak swierzo w tej poscieli nie wiem czy dobrze to ujelam ale aj tam
Madzia jesli samo sie uwas wchlania to dobrze ja myslalam ze optarlam jej to znamie a to wlasnie sie wchlania wiec obserwuj jak bedzie tak widzac kolor skory i jak obtarte to super oczywiscie zycze tego Julitce i wogole to fajnie jak sie Bajka zainteresowala na fotce w lapku
domii wspolczuje nocek Tule P.S Blazejku poprw sie szybko Prosze
Kasik oby tak dalej spala w lozeczku
Adeety nie swiruj babola tylko dawaj na wesele wbijaj
Kamila super ze Mati nurkuje chciala bym to zobaczyc napewno musi to byc fajny widok
beti Gratulujemy prawie ze ukonczonej rehabilitacji BRAVO DLA FILIPKA
Angelika Nikos to juz kawal chlopa super ze tak szczepionki przechodzi unas to ryk no ale kazde dziecko jest inne
marta szjak tam nadal Twarda z dieta
gdzie Martucha sie podziala
Haniu co tam uwas
Viszka pisz jak tam bedziesz po wizycie bo ciekawa ja juz raczej nie zamierzam miec dzieci wiec niech zostanie jak jest ale chentnie poczytam na nowo jak to bylo jak my z brzuchami latalysmy
chyba juz wiecej nie pamietam i z racji tego ze juz pozno to lece spac Dobranoc
Happymamma zdrowka zycze
Asik ja mam to samo makijaz i fryzura obowiazkowo nie wiem jak to zboczenie sie nazywa ale nie lubie siebie w dresach i kucyku
avika super ten tort bardziej taki jak dekoracja ale pomyslowy
Jusia nie przejmuj sie Babcia powiedz jej tak jak dziewczyny radza nie kasa sie liczy...
Soniacorcia sliczna i jaka ladna sukienusia dziekuje za pamiec wstawienia fotki
motylek kornelka to taka lalunia z obrazka sliczna
Agus Jerzyk wyglada tak swierzo w tej poscieli nie wiem czy dobrze to ujelam ale aj tam
Madzia jesli samo sie uwas wchlania to dobrze ja myslalam ze optarlam jej to znamie a to wlasnie sie wchlania wiec obserwuj jak bedzie tak widzac kolor skory i jak obtarte to super oczywiscie zycze tego Julitce i wogole to fajnie jak sie Bajka zainteresowala na fotce w lapku
domii wspolczuje nocek Tule P.S Blazejku poprw sie szybko Prosze
Kasik oby tak dalej spala w lozeczku
Adeety nie swiruj babola tylko dawaj na wesele wbijaj
Kamila super ze Mati nurkuje chciala bym to zobaczyc napewno musi to byc fajny widok
beti Gratulujemy prawie ze ukonczonej rehabilitacji BRAVO DLA FILIPKA
Angelika Nikos to juz kawal chlopa super ze tak szczepionki przechodzi unas to ryk no ale kazde dziecko jest inne
marta szjak tam nadal Twarda z dieta
gdzie Martucha sie podziala
Haniu co tam uwas
Viszka pisz jak tam bedziesz po wizycie bo ciekawa ja juz raczej nie zamierzam miec dzieci wiec niech zostanie jak jest ale chentnie poczytam na nowo jak to bylo jak my z brzuchami latalysmy
chyba juz wiecej nie pamietam i z racji tego ze juz pozno to lece spac Dobranoc
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296243 przez Pippin
ja bym chcętnie poszła na prawko wiecej wręcz o tym marzę!!!!!!!!!! i do pracy to juz wtedy nie byłby problem z wyrzutami sumienia ze na tak długo dziecko zostawiam etc nie byłam uzależniona też tak bardzo od m ............
barodzo fajne tłumaczenie piosnki koza z nosa powqiem Wam ze jak pierwszy raz słuchałąm tejze piosenki to czysta porażka dla mnie była ale z każdym następnym razem coraz bardziej wpadała w ucho tak ze jak teraz w radiu słyszę porywam Antka do tańca.....a raczej wygibasów bo tańcem tego nazwać nei można rzucam sie jak człowiek w napadzie padaczki
madzia w sprawie znamion to nam wogóle nikt nigdzie nie kazał sie zgłosic lekarz powiedział ze isę wchłonie i tyle
marta szh moje dziecko też tak ma tylko ręce kolano zeby mnie widział wczoraj pierwszy raz na górze się rozdarł jak poszłam tak ze teściowa przyniosła go spowrotem!!!!
dzieki beti za odpowiedz sprawie Antkowi taki bo i cena niewygurowana widzę
i superancko że Fifi kończy rehabilitację
mój tez spi w ciagu dnia po pół godziny pomimo tego ze w nocy tez nie za dobrze spi
maga 4 kurcze trzymamy kciuki za Twoja siostre
barodzo fajne tłumaczenie piosnki koza z nosa powqiem Wam ze jak pierwszy raz słuchałąm tejze piosenki to czysta porażka dla mnie była ale z każdym następnym razem coraz bardziej wpadała w ucho tak ze jak teraz w radiu słyszę porywam Antka do tańca.....a raczej wygibasów bo tańcem tego nazwać nei można rzucam sie jak człowiek w napadzie padaczki
madzia w sprawie znamion to nam wogóle nikt nigdzie nie kazał sie zgłosic lekarz powiedział ze isę wchłonie i tyle
marta szh moje dziecko też tak ma tylko ręce kolano zeby mnie widział wczoraj pierwszy raz na górze się rozdarł jak poszłam tak ze teściowa przyniosła go spowrotem!!!!
dzieki beti za odpowiedz sprawie Antkowi taki bo i cena niewygurowana widzę
i superancko że Fifi kończy rehabilitację
mój tez spi w ciagu dnia po pół godziny pomimo tego ze w nocy tez nie za dobrze spi
maga 4 kurcze trzymamy kciuki za Twoja siostre
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296252 przez Asik
Helloo
Edytkoo super że sie wyspałaś
Beti nie wiem czy pisałam juz ale suuuper że Filipek już kończy rehabilitacje
Kurcze nadrabiać nie bedę bo zalatana jestem dzisiaj bo Marecki wraca z Rumunii i trza cos upiec dobrego aaahaaa Rolade od Edytki
Pippina ja no fenkju za prawko Marcie teraz będe kurs wykupowała ale ja za nerwowa jestem umiem jezdzic bo jezdziłam ale teraz nie mamy auta . no i nie bedzie nas chyba stac bo utrzymanie jest naprawdę drogie , wolę te pieniążki na Szymka przeznaczyć a i tak jak zajdzie potrzeba to zawsze taniej wyjdzie taxi np raz w miesiącu albo mamula auta użyczy
a ta piosenka za mną chodzi
taka pozytywna jest
a tutaj oryginalna Rumuńska wersja
Edytkoo super że sie wyspałaś
Beti nie wiem czy pisałam juz ale suuuper że Filipek już kończy rehabilitacje
Kurcze nadrabiać nie bedę bo zalatana jestem dzisiaj bo Marecki wraca z Rumunii i trza cos upiec dobrego aaahaaa Rolade od Edytki
Pippina ja no fenkju za prawko Marcie teraz będe kurs wykupowała ale ja za nerwowa jestem umiem jezdzic bo jezdziłam ale teraz nie mamy auta . no i nie bedzie nas chyba stac bo utrzymanie jest naprawdę drogie , wolę te pieniążki na Szymka przeznaczyć a i tak jak zajdzie potrzeba to zawsze taniej wyjdzie taxi np raz w miesiącu albo mamula auta użyczy
a ta piosenka za mną chodzi
taka pozytywna jest
a tutaj oryginalna Rumuńska wersja
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona