- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296390 przez Pippin
Kasiek tak ten od milky waya
adee ja tez myślę ze Majce ic nie będzie jak ją odpowiednio ubierzesz i do auta i z auta i myślę że warto byś w końcu o SOBIE trochę pomyślała
ja wystawiłam meg apakę ciuchów i nikt nie chciał kupić niestety niczdjęcia chyba zrobiłam i zastanawiam sie czy na nowo niewystawić pojedynczo od złotówki też kaska się przyda
torciki zajebiste i chyba tez małemu upiekę na pół roku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasiek tak ten od milky waya
adee ja tez myślę ze Majce ic nie będzie jak ją odpowiednio ubierzesz i do auta i z auta i myślę że warto byś w końcu o SOBIE trochę pomyślała
ja wystawiłam meg apakę ciuchów i nikt nie chciał kupić niestety nic
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
ciulate
torciki zajebiste i chyba tez małemu upiekę na pół roku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296391 przez avika
czesc Joasiu, wiesz zawsze to chociaz ten jeden dzien ale o tym najlepiej wie Asik i Anetke teraz tez.
moj tez jak czasem kupala zapusci to elm udaje ,ze nic sie nei dzieje i potem ja musze zmieniac bo em sie wycwanial na takie pakunki
hej hej martuch a gdzie ty bywalas, hm? jak tam zdrowko Twoje i Boryska?
Adee
edytuje
Pipin hmmm...
Domii zazdraszczam widokow... i tule coby samopoczucie sie choc troszke poprawilo
Happymamma - normalnie wycalowac to malo powiedziane, prze-slodki
moj tez jak czasem kupala zapusci to elm udaje ,ze nic sie nei dzieje i potem ja musze zmieniac bo em sie wycwanial na takie pakunki
hej hej martuch a gdzie ty bywalas, hm? jak tam zdrowko Twoje i Boryska?
Adee
edytuje
Pipin hmmm...
Domii zazdraszczam widokow... i tule coby samopoczucie sie choc troszke poprawilo
Happymamma - normalnie wycalowac to malo powiedziane, prze-slodki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #296398 przez martucha
Jasio pięęęęęęęęęęęęękny kurcze ja w nim widzę Davida Beckhama
Domii nie smęczisz chyba wiekszośc naszych dzieci ma taki "kepski" okres ehhh Borys dzisiaj o 2 w nocy stwierdził że już mu sie nie chce spać,a jak powiedziałam m że na pewno nie wezmę go dzisiaj do łóżka to sie rozpłakał a później tak zaczął kwiczeć i sie śmiać że w końcu sie zmęczył i zasnął....o co come on
Avika dziekujemy u nas dobrze,Borysek zdrowy, ja zdrowa tylko m ciagle steka przez ta nogę Wczoraj mnie nie było bo ....Happymamma miała nas z Jasiem odwiedzić ale sie osr..a i nie przyjechała więc poszłam piętro wyżej do rodziców i siedziałam u nich cały dzień tak wiec dostep do neta miałam ograniczony niestety ale tęskniłam za Wami
A Boryskowi chyba jako pierwszy wyjdzie prawy ząbek bo juz ma taką h=górke nabrzmiałą że hej
a i jeśli moge to sie Wam pochwalę w sobote chyba kupimy działeczkę rekreacyjną bo jest niezła okazja
Domii nie smęczisz chyba wiekszośc naszych dzieci ma taki "kepski" okres ehhh Borys dzisiaj o 2 w nocy stwierdził że już mu sie nie chce spać,a jak powiedziałam m że na pewno nie wezmę go dzisiaj do łóżka to sie rozpłakał a później tak zaczął kwiczeć i sie śmiać że w końcu sie zmęczył i zasnął....o co come on
Avika dziekujemy u nas dobrze,Borysek zdrowy, ja zdrowa tylko m ciagle steka przez ta nogę Wczoraj mnie nie było bo ....Happymamma miała nas z Jasiem odwiedzić ale sie osr..a i nie przyjechała więc poszłam piętro wyżej do rodziców i siedziałam u nich cały dzień tak wiec dostep do neta miałam ograniczony niestety ale tęskniłam za Wami
A Boryskowi chyba jako pierwszy wyjdzie prawy ząbek bo juz ma taką h=górke nabrzmiałą że hej
a i jeśli moge to sie Wam pochwalę w sobote chyba kupimy działeczkę rekreacyjną bo jest niezła okazja
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296401 przez domii
Pippin
Avika a co za auto macie ze takie dlugie? ja na kursie jezdzilam 3 roznymi autami wiec jak wsiadlam do swojego to nie byl dla mnie problem bo do zadnego sie nie przyzwyczilam
Martucha jak tam ?
Happymamma sliczny Marlon a to drugie zdjecie to chwyta za serce taki slodziaczek
pogodzicie sie napewno,tylko najlepiej rzuc sie na niego bo jak ostatnio chodzilas rozneglizowana to nie byl dla niego jasny komunikat
Avika a co za auto macie ze takie dlugie? ja na kursie jezdzilam 3 roznymi autami wiec jak wsiadlam do swojego to nie byl dla mnie problem bo do zadnego sie nie przyzwyczilam
Martucha jak tam ?
Happymamma sliczny Marlon a to drugie zdjecie to chwyta za serce taki slodziaczek
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296405 przez avika
Pippin to ja tak tez czasem mojemu robie,jak mi sie nie chce ktoras kupke z rzedu w ten sam dzien zmieniac a em jest pod reka i widze, ze i tka nic waznego nie robi to mowie... Kochanie Twoj syn zrobil Ci prezent, musisz tylko rozpakowac
jejciu... dziewczyny glupawke mnie tu z wami bierze i zamiast szykowac obiadek to siedze tu z wami. Cale szczescie synus jest wyrozumialay i jeszcze na razie sma sie bawi na macie
joasiu nie widzialam fotki?
jejciu... dziewczyny glupawke mnie tu z wami bierze i zamiast szykowac obiadek to siedze tu z wami. Cale szczescie synus jest wyrozumialay i jeszcze na razie sma sie bawi na macie
joasiu nie widzialam fotki?
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296408 przez Edyta
Dziekuje Dziewczyny ze nie jestem pominieta
dziekuje za odpisanie nadrobilam bo silvia znow spiewa
Asik zazdroszcze jak szymek ladnie siedzi super
Avika rolada jedno dniowa nie mozliwe...wsadzilas do lodowki
domii Silvia chyba nie chce byc gorsza od Blazeja spiewa jak najeta pewnie na zabki
Happymamma Jas slodki my uzywamy takich samych chusteczek czasem sensitiv
Haniu z takim cisnieniem da sie zyc...
i dalej nie pamietam a chcialam napisac ze moje dziecko raz sie przekrecilo z pleckow na brzuszek ale tylko raz no i maly leniuszek dzis mi sie rozplakal bo nie chciala sie czolgac nie umiala no i jednak stanowczo wolispiewac i robic yyy no to by bylo na tyle a gdzie Renatka z Celina sie podzialy
dziekuje za odpisanie nadrobilam bo silvia znow spiewa
Asik zazdroszcze jak szymek ladnie siedzi super
Avika rolada jedno dniowa nie mozliwe...wsadzilas do lodowki
domii Silvia chyba nie chce byc gorsza od Blazeja spiewa jak najeta pewnie na zabki
Happymamma Jas slodki my uzywamy takich samych chusteczek czasem sensitiv
Haniu z takim cisnieniem da sie zyc...
i dalej nie pamietam a chcialam napisac ze moje dziecko raz sie przekrecilo z pleckow na brzuszek ale tylko raz no i maly leniuszek dzis mi sie rozplakal bo nie chciala sie czolgac nie umiala no i jednak stanowczo wolispiewac i robic yyy no to by bylo na tyle a gdzie Renatka z Celina sie podzialy
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296413 przez Pippin
domii dobrze ze mi przypomniałaś
martucha diałeczke taką żeby se można pojechać i np poleniuchować na leżaczku??
joasia ja też foty nie widze
a ja dziś nic nei robie ot co wczoraj od rana zasówałam tak ze na wieczór ledwo żyłam dziś mam urlop od sprzątania
martucha diałeczke taką żeby se można pojechać i np poleniuchować na leżaczku??
joasia ja też foty nie widze
a ja dziś nic nei robie ot co wczoraj od rana zasówałam tak ze na wieczór ledwo żyłam dziś mam urlop od sprzątania
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296416 przez avika
Edytko no tak jednodniowa bo nie dala rady dluzej sie nam opierac... zjedzona zotala ekspresowo
Domi starszego opla kombika, dlugie to to jest i siedzenie nawet jak mam na najwyzszym poziomie to i tka malo co widze, musze po prostu go wyczuc, bo inaczej sie nei da
Pippin to zaloz mu sama bo potem wiesz sama
joasiu moze trzeba mniejszy rozmiar fotki bo nadal nie widac
Martucha kupuj my przyjedziemy sie polezakowac
Domi starszego opla kombika, dlugie to to jest i siedzenie nawet jak mam na najwyzszym poziomie to i tka malo co widze, musze po prostu go wyczuc, bo inaczej sie nei da
Pippin to zaloz mu sama bo potem wiesz sama
joasiu moze trzeba mniejszy rozmiar fotki bo nadal nie widac
Martucha kupuj my przyjedziemy sie polezakowac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296417 przez martucha
Pippin dokładnie tak jak mówisz ;] a na tej działeczce stoi wagon ktory jest w środku cały wyposażony ...kuchnia,szafki, łózka (6miejsc do spania) toaleta itp;] generalnie fajnie to wygląda
Domii dzieki u nas dorze wyżej masz dłuższego posta
a i udało mi sie wygrac wczoraj aukcję dla Boryska specjalnie na życzenie taty
Domii dzieki u nas dorze wyżej masz dłuższego posta
a i udało mi sie wygrac wczoraj aukcję dla Boryska specjalnie na życzenie taty
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296418 przez domii
Avika ja tez tak robie,ze jak maz jest w domu to mowie ze Blazejek ma prezent dla tatusia
Martucha to super z ta dzialeczka Tesciowie maja dzialeczke z domkiem 15 km od nas wiec Tesciowa w lecie prawie caly czas tam siedzi-a ja mam chate wolna ,no chyba ze my albo siostra robi jakies imprezy, bo spokojnie 12 osob w domku moze spacmamy tam hustawke oczko wodne duzy ogrod,a w lecie zamierzamy kupic taki kilkuosobowy basen i piaskownice zeby Blazejek mial sie gdzie bawic i pluskac
Martucha to super z ta dzialeczka Tesciowie maja dzialeczke z domkiem 15 km od nas wiec Tesciowa w lecie prawie caly czas tam siedzi-a ja mam chate wolna ,no chyba ze my albo siostra robi jakies imprezy, bo spokojnie 12 osob w domku moze spacmamy tam hustawke oczko wodne duzy ogrod,a w lecie zamierzamy kupic taki kilkuosobowy basen i piaskownice zeby Blazejek mial sie gdzie bawic i pluskac
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296420 przez happymamma
Jasio dziękuje za komplemanty i przesyła ciociom buziaki (oślinione )
Martucha działeczkę??????? w końcu będę miała co robić w lecie
Gratulujemy prawie ząbka Co wygrałaś??
Martucha działeczkę??????? w końcu będę miała co robić w lecie
Gratulujemy prawie ząbka Co wygrałaś??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Moderatorzy: ilona