BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #296390 przez Pippin
:lol: :lol: :lol:
Kasiek tak ten od milky waya :lol:

adee ja tez myślę ze Majce ic nie będzie jak ją odpowiednio ubierzesz i do auta i z auta i myślę że warto byś w końcu o SOBIE trochę pomyślała :kiss:

ja wystawiłam meg apakę ciuchów i nikt nie chciał kupić niestety nic
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
zdjęcia chyba zrobiłam i zastanawiam sie czy na nowo niewystawić pojedynczo od złotówki też kaska się przyda

torciki zajebiste i chyba tez małemu upiekę na pół roku :lol: :lol: :lol:

Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296391 przez avika
czesc Joasiu, wiesz zawsze to chociaz ten jeden dzien ale o tym najlepiej wie Asik i Anetke teraz tez.

moj tez jak czasem kupala zapusci to elm udaje ,ze nic sie nei dzieje i potem ja musze zmieniac bo em sie wycwanial na takie pakunki :silly:

hej hej martuch a gdzie ty bywalas, hm? jak tam zdrowko Twoje i Boryska?

Adee :kiss:

edytuje

Pipin hmmm...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domii zazdraszczam widokow... :lol: i tule coby samopoczucie sie choc troszke poprawilo :kiss:

Happymamma - normalnie wycalowac to malo powiedziane, prze-slodki :)
12 lata 11 miesiąc temu #296393 przez Pippin
Jasio przesłodki :ohmy: :ohmy: :ohmy: i następne oczy które łamać będą serca kobiet :kiss:

avika mój m jak Antek zrobi kupala to słyszę "oooo Antek zrobił coś dla mamusi" :huh: :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296394 przez jkardasz
:) mam nadzieje ze uda sie dodac fotke :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #296397 przez happymamma
Pipin ja go z domu nie wypuszczę :silly: A z kompem świetnie zrobiłaś :evil: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #296398 przez martucha
Jasio pięęęęęęęęęęęęękny kurcze ja w nim widzę Davida Beckhama :P :P :P

Domii nie smęczisz chyba wiekszośc naszych dzieci ma taki "kepski" okres ehhh Borys dzisiaj o 2 w nocy stwierdził że już mu sie nie chce spać,a jak powiedziałam m że na pewno nie wezmę go dzisiaj do łóżka to sie rozpłakał a później tak zaczął kwiczeć i sie śmiać że w końcu sie zmęczył i zasnął....o co come on :unsure:

Avika dziekujemy u nas dobrze,Borysek zdrowy, ja zdrowa tylko m ciagle steka przez ta nogę :silly: Wczoraj mnie nie było bo ....Happymamma miała nas z Jasiem odwiedzić ale sie osr..a :P i nie przyjechała więc poszłam piętro wyżej do rodziców i siedziałam u nich cały dzień tak wiec dostep do neta miałam ograniczony niestety ale tęskniłam za Wami :kiss:
A Boryskowi chyba jako pierwszy wyjdzie prawy ząbek bo juz ma taką h=górke nabrzmiałą że hej :lol:

a i jeśli moge to sie Wam pochwalę w sobote chyba kupimy działeczkę rekreacyjną bo jest niezła okazja :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #296401 przez domii
Pippin

Avika a co za auto macie ze takie dlugie? ja na kursie jezdzilam 3 roznymi autami wiec jak wsiadlam do swojego to nie byl dla mnie problem bo do zadnego sie nie przyzwyczilam

Martucha jak tam ?

Happymamma sliczny Marlon :laugh: a to drugie zdjecie to chwyta za serce :) taki slodziaczek :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #296405 przez avika
Pippin to ja tak tez czasem mojemu robie,jak mi sie nie chce ktoras kupke z rzedu w ten sam dzien zmieniac a em jest pod reka i widze, ze i tka nic waznego nie robi to mowie... Kochanie Twoj syn zrobil Ci prezent, musisz tylko rozpakowac :lol: :silly: :lol:

jejciu... dziewczyny glupawke mnie tu z wami bierze i zamiast szykowac obiadek to siedze tu z wami. Cale szczescie synus jest wyrozumialay i jeszcze na razie sma sie bawi na macie :blush:

joasiu nie widzialam fotki?
12 lata 11 miesiąc temu #296408 przez Edyta
Dziekuje Dziewczyny ze nie jestem pominieta :) :kiss:
dziekuje za odpisanie nadrobilam bo silvia znow spiewa :dry: :laugh:
Asik zazdroszcze jak szymek ladnie siedzi super :) :lol:
Avika rolada jedno dniowa nie mozliwe...wsadzilas do lodowki :unsure: :ohmy:
domii Silvia chyba nie chce byc gorsza od Blazeja spiewa jak najeta pewnie na zabki :laugh:
Happymamma Jas slodki my uzywamy takich samych chusteczek czasem sensitiv :blink:
Haniu z takim cisnieniem da sie zyc... :)
i dalej nie pamietam a chcialam napisac ze moje dziecko raz sie przekrecilo z pleckow na brzuszek ale tylko raz :lol: no i maly leniuszek dzis mi sie rozplakal bo nie chciala sie czolgac nie umiala no i jednak stanowczo wolispiewac i robic yyy :laugh: :lol: :silly: no to by bylo na tyle a gdzie Renatka z Celina sie podzialy :unsure: :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296413 przez Pippin
domii dobrze ze mi przypomniałaś :laugh:

martucha diałeczke taką żeby se można pojechać i np poleniuchować na leżaczku?? :)

joasia ja też foty nie widze

a ja dziś nic nei robie ot co :ohmy: wczoraj od rana zasówałam tak ze na wieczór ledwo żyłam dziś mam urlop od sprzątania :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296414 przez jkardasz

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296416 przez avika
Edytko :lol: no tak jednodniowa bo nie dala rady dluzej sie nam opierac... zjedzona zotala ekspresowo :blush:

Domi starszego opla kombika, dlugie to to jest i siedzenie nawet jak mam na najwyzszym poziomie to i tka malo co widze, musze po prostu go wyczuc, bo inaczej sie nei da

Pippin :lol: to zaloz mu sama bo potem wiesz sama :silly:

joasiu moze trzeba mniejszy rozmiar fotki bo nadal nie widac

Martucha kupuj my przyjedziemy sie polezakowac :silly:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296417 przez martucha
Pippin dokładnie tak jak mówisz ;] a na tej działeczce stoi wagon ktory jest w środku cały wyposażony ...kuchnia,szafki, łózka (6miejsc do spania) toaleta itp;] generalnie fajnie to wygląda :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domii dzieki u nas dorze :lol: wyżej masz dłuższego posta :silly:

a i udało mi sie wygrac wczoraj aukcję dla Boryska :lol: specjalnie na życzenie taty :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #296418 przez domii
Avika ja tez tak robie,ze jak maz jest w domu to mowie ze Blazejek ma prezent dla tatusia :laugh:

Martucha to super z ta dzialeczka :) Tesciowie maja dzialeczke z domkiem 15 km od nas wiec Tesciowa w lecie prawie caly czas tam siedzi-a ja mam chate wolna :laugh: ,no chyba ze my albo siostra robi jakies imprezy, bo spokojnie 12 osob w domku moze spacmamy tam hustawke oczko wodne duzy ogrod,a w lecie zamierzamy kupic taki kilkuosobowy basen i piaskownice zeby Blazejek mial sie gdzie bawic i pluskac :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296420 przez happymamma
Jasio dziękuje za komplemanty i przesyła ciociom buziaki (oślinione ;)) :kiss:

Martucha działeczkę??????? :cheer: :cheer: :cheer: w końcu będę miała co robić w lecie :silly: :silly: :silly: :silly:
Gratulujemy prawie ząbka :woohoo: :woohoo: Co wygrałaś??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia