BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296451 przez motylek
Witam :laugh:

angellika jaki dzielny był Niki na szczepieniu :)
Avika świetne torty. Moja siostra zrobiła nam kołyskie z pieluszek w prezencje i mojemu chrześniakowi na 3urodziny taki samochodzik z cukierków
pippin Kornelka też jeszcze na brzuszek się nie obraca :dry: .ja mam prawko od bardzo dawna i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu.
Hania super że nocka wyspana
Asik Szymonek to taki mały mężczyzna :kiss: 86! to spory już chłopak z Szymonka :laugh:
adee Ja mam tak z teściową że nie może przeżyć jak wychodze z małą na spacer w mróz.Tylko ja mówie że to moje dziecko i ja wiem co jest dla niej dobre! A tak wogóle to u nas -19 bbrrrr
agusia super fotka :laugh:

I moje dziecie się obudziło :angry: spała całe 30min :angry: :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #296452 przez jkardasz
w koncu poszlo :) zaczely nam w koncu wloski rosnac :)) wiec sie chwialimy hehehe

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296455 przez kiniaa
dziewczyny, znalazlam miejsce na nasze spotkanie - u Martuchy na dzialce :lol: :lol: :lol: :silly:

a ja nie widze Leszka :(

Domi u nas dziasla byly normalne i twarde bardzo
12 lata 11 miesiąc temu #296456 przez Pippin
joasiu śliczny Leszek :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #296463 przez kiniaa
aaaaa widze :laugh: sliczny :laugh: :laugh: :laugh: i jaka minka typu - how you doing :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #296466 przez jkardasz
Leszek-smieszek dziekuje :)przez sen... mam nadzieje ze go nie obudze chrupaniem bo wlasnie platki jem na pozne sniadanie :)

12 lata 11 miesiąc temu #296475 przez martucha
jkardiasz a ja jem właśnie płatki owsiane;];];];]mmmmm pycha :lol:

ej rozmarzyłam się z tą działką :lol: marzy mi sie w nim retro wystrój :lol:

no i nie wygrałam kołowrotka dla taty :(
12 lata 11 miesiąc temu #296481 przez jkardasz
smacznego :)))) ja postawilam na slodkie koleczka z miodem hihih
wlasnie maz dzwoni ze w poznaniu promocje w Liroyu wiec musial zajechac ;)
a dzialeczka nam sie tez marzy......

12 lata 11 miesiąc temu #296483 przez adee84
śliczni Jasio i Lesio :)
12 lata 11 miesiąc temu #296484 przez Nika_OK
Hejka :)

Nelka wcześniej też spała 3 razy dziennie po pól godziny, od tygodnia więłam się na sposób i ją przetrzymuję i rano kładę dopiero o 11, a potem góra +/- o 15.30 i śpi min. godzinkę :)

PRAWKO - tak dokładnie, nie zastanawiać si tylko robić :) Ja sobie bez tego nie wyobrażam życia.
W mieście pewnie inaczej, ale ja na moim wygwizdowie byłaby uwięziona na cacy i na lasce Mężusia albo Teściowej, o nieeee... :)

domi jak nic idą Błażejkowi ząbki...

martucha kupujcie, kupujcie ta działeczkę, będzie gdzie spotkanie zrobić :silly:

Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez chcą tak chodzić? Ja już z Neluchą nie wyrabiam, leżeć nie chce, nigdzie nie posiedzi dłużej jak 10-15min, ciężko ją czymkolwiek zabawić - no ale jak stanie na nóżki to przejdzie salon z 10 razy w około i się nie zmęczy. Jak ją tylko posadzę, to jeden pisk. No i jestem w kropce, bo kurna po pierwsze nie wolno jej jeszcze, a po drugie moje plecy już nie są proste :dry: Nie wiem co mam z nią zrobić. Raczkować chyba w ogóle nie będzie, tylko od razu na nogi (to akurat i po mnie i po tatusiu...)
12 lata 11 miesiąc temu #296492 przez jkardasz
No prosze jaka z Nelusi dorosla panienka, co tam bedzie raczkowac hop siup i na nogi! hihih :D
Leszek tez nie bardzo chce lezec ale lubi w bujaczku siedziec i ksiazeczki pluszowe obgryzac! A jak lezy na brzuszku to probuje sie czolgac jak zawodowy marines ;)

12 lata 11 miesiąc temu #296502 przez Pippin
Nika heheh no moje dziecko chce siedzieć tylko póki co a samo tez jeszcze nie potrafi!!!! :) zdolna dziewczynka :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #296509 przez a!gusia
a ja zaraz ide z Jerzem do lekarza...bo ma straszne ale to straszne czerwone placki na calym ciele!!!!!wlasnie go przebieralam i az sie wysraszylam!!!cos go uczulilo...tylko co????!!!
12 lata 11 miesiąc temu #296517 przez adee84
ja chyba ze soba tez pojde do blekarza. leb mi peka, rece sie trzesa, oczy pieka, mam przed nimi mroczki, nie moge sie na niczym skupic, jakbym miala mega nerwa, nawet jak Was czytam to za sekunde zapominam o czym czytalam :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #296520 przez motylek
domii fajnie że męża w domu będziesz miała. i zazdroszcze bo ja swojego prawie wogóle nie widuje :( jak idzie do pracy to najpierw na 24h póżniej jak jest praca to prosto jedzie do drugej na 10h i do domku na 24h ale ten czas rzadko spędza w domu bo jak nie koledzy to siłownia a i jeszcze gra w piłkie nożną; :dry: :( ale my prawie zawsze się tak mijaliśmy tylko że teraz to ja całe dnie w domu
happymammassłodziak :kiss: a jakie długe włoski
jkardaszprzystojniak mały :kiss:
jkardasz a ja dziś na śniadanie zjaełam Kornelki kaszkie bananową :silly: skoro ona jej nie może jeść to nie może się zepsuć ;)
martucha Działka ...fajnie...!
NikaNelka już chodzi :ohmy: wie co dobre iże wszystko w tej pozycji widzi :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia