- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296451 przez motylek
Witam
angellika jaki dzielny był Niki na szczepieniu
Avika świetne torty. Moja siostra zrobiła nam kołyskie z pieluszek w prezencje i mojemu chrześniakowi na 3urodziny taki samochodzik z cukierków
pippin Kornelka też jeszcze na brzuszek się nie obraca .ja mam prawko od bardzo dawna i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu.
Hania super że nocka wyspana
Asik Szymonek to taki mały mężczyzna 86! to spory już chłopak z Szymonka
adee Ja mam tak z teściową że nie może przeżyć jak wychodze z małą na spacer w mróz.Tylko ja mówie że to moje dziecko i ja wiem co jest dla niej dobre! A tak wogóle to u nas -19 bbrrrr
agusia super fotka
I moje dziecie się obudziło spała całe 30min
angellika jaki dzielny był Niki na szczepieniu
Avika świetne torty. Moja siostra zrobiła nam kołyskie z pieluszek w prezencje i mojemu chrześniakowi na 3urodziny taki samochodzik z cukierków
pippin Kornelka też jeszcze na brzuszek się nie obraca .ja mam prawko od bardzo dawna i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu.
Hania super że nocka wyspana
Asik Szymonek to taki mały mężczyzna 86! to spory już chłopak z Szymonka
adee Ja mam tak z teściową że nie może przeżyć jak wychodze z małą na spacer w mróz.Tylko ja mówie że to moje dziecko i ja wiem co jest dla niej dobre! A tak wogóle to u nas -19 bbrrrr
agusia super fotka
I moje dziecie się obudziło spała całe 30min
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
Temat został zablokowany.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #296481 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
smacznego ))) ja postawilam na slodkie koleczka z miodem hihih
wlasnie maz dzwoni ze w poznaniu promocje w Liroyu wiec musial zajechac
a dzialeczka nam sie tez marzy......
wlasnie maz dzwoni ze w poznaniu promocje w Liroyu wiec musial zajechac
a dzialeczka nam sie tez marzy......
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296484 przez Nika_OK
Hejka
Nelka wcześniej też spała 3 razy dziennie po pól godziny, od tygodnia więłam się na sposób i ją przetrzymuję i rano kładę dopiero o 11, a potem góra +/- o 15.30 i śpi min. godzinkę
PRAWKO - tak dokładnie, nie zastanawiać si tylko robić Ja sobie bez tego nie wyobrażam życia.
W mieście pewnie inaczej, ale ja na moim wygwizdowie byłaby uwięziona na cacy i na lasce Mężusia albo Teściowej, o nieeee...
domi jak nic idą Błażejkowi ząbki...
martucha kupujcie, kupujcie ta działeczkę, będzie gdzie spotkanie zrobić
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez chcą tak chodzić? Ja już z Neluchą nie wyrabiam, leżeć nie chce, nigdzie nie posiedzi dłużej jak 10-15min, ciężko ją czymkolwiek zabawić - no ale jak stanie na nóżki to przejdzie salon z 10 razy w około i się nie zmęczy. Jak ją tylko posadzę, to jeden pisk. No i jestem w kropce, bo kurna po pierwsze nie wolno jej jeszcze, a po drugie moje plecy już nie są proste Nie wiem co mam z nią zrobić. Raczkować chyba w ogóle nie będzie, tylko od razu na nogi (to akurat i po mnie i po tatusiu...)
Nelka wcześniej też spała 3 razy dziennie po pól godziny, od tygodnia więłam się na sposób i ją przetrzymuję i rano kładę dopiero o 11, a potem góra +/- o 15.30 i śpi min. godzinkę
PRAWKO - tak dokładnie, nie zastanawiać si tylko robić Ja sobie bez tego nie wyobrażam życia.
W mieście pewnie inaczej, ale ja na moim wygwizdowie byłaby uwięziona na cacy i na lasce Mężusia albo Teściowej, o nieeee...
domi jak nic idą Błażejkowi ząbki...
martucha kupujcie, kupujcie ta działeczkę, będzie gdzie spotkanie zrobić
Dziewczyny, czy Wasze maluchy tez chcą tak chodzić? Ja już z Neluchą nie wyrabiam, leżeć nie chce, nigdzie nie posiedzi dłużej jak 10-15min, ciężko ją czymkolwiek zabawić - no ale jak stanie na nóżki to przejdzie salon z 10 razy w około i się nie zmęczy. Jak ją tylko posadzę, to jeden pisk. No i jestem w kropce, bo kurna po pierwsze nie wolno jej jeszcze, a po drugie moje plecy już nie są proste Nie wiem co mam z nią zrobić. Raczkować chyba w ogóle nie będzie, tylko od razu na nogi (to akurat i po mnie i po tatusiu...)
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #296492 przez jkardasz
No prosze jaka z Nelusi dorosla panienka, co tam bedzie raczkowac hop siup i na nogi! hihih
Leszek tez nie bardzo chce lezec ale lubi w bujaczku siedziec i ksiazeczki pluszowe obgryzac! A jak lezy na brzuszku to probuje sie czolgac jak zawodowy marines
Leszek tez nie bardzo chce lezec ale lubi w bujaczku siedziec i ksiazeczki pluszowe obgryzac! A jak lezy na brzuszku to probuje sie czolgac jak zawodowy marines
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296520 przez motylek
domii fajnie że męża w domu będziesz miała. i zazdroszcze bo ja swojego prawie wogóle nie widuje jak idzie do pracy to najpierw na 24h póżniej jak jest praca to prosto jedzie do drugej na 10h i do domku na 24h ale ten czas rzadko spędza w domu bo jak nie koledzy to siłownia a i jeszcze gra w piłkie nożną; ale my prawie zawsze się tak mijaliśmy tylko że teraz to ja całe dnie w domu
happymammassłodziak a jakie długe włoski
jkardaszprzystojniak mały
jkardasz a ja dziś na śniadanie zjaełam Kornelki kaszkie bananową skoro ona jej nie może jeść to nie może się zepsuć
martucha Działka ...fajnie...!
NikaNelka już chodzi wie co dobre iże wszystko w tej pozycji widzi
happymammassłodziak a jakie długe włoski
jkardaszprzystojniak mały
jkardasz a ja dziś na śniadanie zjaełam Kornelki kaszkie bananową skoro ona jej nie może jeść to nie może się zepsuć
martucha Działka ...fajnie...!
NikaNelka już chodzi wie co dobre iże wszystko w tej pozycji widzi
Moderatorzy: ilona