- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296692 przez Kasiek
jkardasz Lesio sliczny
Happymmama Jasio tez sliczny
no mam chwile to siadlam, Iga zjadla jakies 1/4 sloiczka po nazwa "kurczak w kremie z jasnych warzyw" i poszla spac
ja obiad mam z wczoraj wiec luz, tylko pranie nastawilam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurcze mam za sciana dziewczynke ktora wlasnie skonczyla roczek i tak przerazliwie placze od godziny ze juz sie zaczelam martwic, ktos wrzeszczy na to dziecko a mi szkoda tej dziewczynki jej matka to ma 18 lat i fiu bdziu w glowie, ciagle slychac jak babcia tej malutkiej krzyczy na tą matke zeby sie nią zajęla, zeby dala jej jeść, żeby ją wzięla na rece i cos mi sie wydaje ze babci aktualnie nie ma, bo jak jest to ta mala nigdy az tak nie placze
ide nadrabiac dalej
Happymmama Jasio tez sliczny
no mam chwile to siadlam, Iga zjadla jakies 1/4 sloiczka po nazwa "kurczak w kremie z jasnych warzyw" i poszla spac
ja obiad mam z wczoraj wiec luz, tylko pranie nastawilam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurcze mam za sciana dziewczynke ktora wlasnie skonczyla roczek i tak przerazliwie placze od godziny ze juz sie zaczelam martwic, ktos wrzeszczy na to dziecko a mi szkoda tej dziewczynki jej matka to ma 18 lat i fiu bdziu w glowie, ciagle slychac jak babcia tej malutkiej krzyczy na tą matke zeby sie nią zajęla, zeby dala jej jeść, żeby ją wzięla na rece i cos mi sie wydaje ze babci aktualnie nie ma, bo jak jest to ta mala nigdy az tak nie placze
ide nadrabiac dalej
Temat został zablokowany.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296703 przez Kasiek
wiecie co, poczytalam was ale ta mala tak placze ze sie nie moge na niczym skupic ja bym nie mogla jakby moje dziecko tak plakalo, slyszalam jak brat tej matki wrzeszczal na nia cyt: "wez ją na ręce, słyszysz ku....a weź ją na ręce", ku...r....co za matka z tej dziewczyny, czy ona nie ma w ogole uczuc??? przeciez mi sie plakac chce jak słyszę te dziecko
Agusia alergia na kurczaka?? kurcze a ja myslalam ze mieso z kurczaka to malo alergizujace jest biedny Jerzus z tymi plamami,a swedzi go to?
edytuje;
Martucha, Domii zazdroszcze dzialki tez bym chciala, marzy mi sie wlasnie taki basen dmuchany dla Igi i zjezdzalnia
Agusia alergia na kurczaka?? kurcze a ja myslalam ze mieso z kurczaka to malo alergizujace jest biedny Jerzus z tymi plamami,a swedzi go to?
edytuje;
Martucha, Domii zazdroszcze dzialki tez bym chciala, marzy mi sie wlasnie taki basen dmuchany dla Igi i zjezdzalnia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296706 przez avika
Pippin ja tez dalaczam do grona podpisanych ponizej
Wszelkie Chorowitki prosze sie kurowac
Kasiek szkoda, ze z ta opiekunka nie wyszlo, ale lepie jteraz niz potem jakies cyrki. Przemsyl moze maz ma racje, a jak nei to jeszcze moze ktos by sie znalazl
szkoda tegpo dzeicka, ubilabym taka fan...ce dzieci nie powinny miec dzieci albo p^rzynajmniej osoby do tego nie gotowe
Aguisa a to z tym kurczakiem to pewne? tzn dopieru mu raz dalas i to wyskoczylo? Wiesz my jeszcze nei mieskowi, na razie warzywka i owoce mozemy, ale sledze bo przyda mi sie na potem wasza wiedza i wasze obserwacje
Soniu podziel sie jak juz zrobisz te mufinki bo przez Ciebie teraz slodkie za mna bedzie chodzic
Domii fajnie tak miec ze sprawdzonego zrodla jedzonko, przynajmniej mozna byc spokojniejszym.
tatus padl a moje dziecie spiewa jak najete
gosci mamy za pol godzinki bo sie dzis zapowiedzieli a jutro nalot t bedzie i pewnie bedzoie pol dnia siedziec jak zwykle
Wszelkie Chorowitki prosze sie kurowac
Kasiek szkoda, ze z ta opiekunka nie wyszlo, ale lepie jteraz niz potem jakies cyrki. Przemsyl moze maz ma racje, a jak nei to jeszcze moze ktos by sie znalazl
szkoda tegpo dzeicka, ubilabym taka fan...ce dzieci nie powinny miec dzieci albo p^rzynajmniej osoby do tego nie gotowe
Aguisa a to z tym kurczakiem to pewne? tzn dopieru mu raz dalas i to wyskoczylo? Wiesz my jeszcze nei mieskowi, na razie warzywka i owoce mozemy, ale sledze bo przyda mi sie na potem wasza wiedza i wasze obserwacje
Soniu podziel sie jak juz zrobisz te mufinki bo przez Ciebie teraz slodkie za mna bedzie chodzic
Domii fajnie tak miec ze sprawdzonego zrodla jedzonko, przynajmniej mozna byc spokojniejszym.
tatus padl a moje dziecie spiewa jak najete
gosci mamy za pol godzinki bo sie dzis zapowiedzieli a jutro nalot t bedzie i pewnie bedzoie pol dnia siedziec jak zwykle
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296715 przez Kasiek
Agus dobrze ze mi powiedzialas, kurczaka juz dajemy od jakiegos czasu na razie nic, a jutro zamierzalam dac wlasnie cielęcinę
Avika masz racje, ta dziewczyna kompletnie jest nie przygotowana do roli matki biedna ta malutka, wiem ze Maja ma na imie. najgorsze jest to ze ja z Iga codziennie na spacery chodze zimno czy nie (no oprocz ostatnich dni bo wiadomo) a ta dziewczyna w ogóle, nic, to dziecko caly czas jest zamkniete w domu!!!!
Kiedys nasza wspolna sąsiadka powiedziala mi ze babcia tej malutkiej pytala czy mi sie chce tak codziennie na spacer chodzic bo tamtej dziewcyny podobno nie moze doprosić zeby wyszla z tą mała na dwór masakra jakaś!!!!!!
doczytalam, Adee dzis powinnas pojsc jednak do tego lekarza i strasznie malo jesz! a jakis obiad cieply codziennie jadasz? Karmisz piersią i musisz sie dobrze odzywiac bo Maja ci wiekszosc zabiera i dla Ciebie juz niewiele zostaje a witaminy jakies dla kobiet karmiących masz??
Avika masz racje, ta dziewczyna kompletnie jest nie przygotowana do roli matki biedna ta malutka, wiem ze Maja ma na imie. najgorsze jest to ze ja z Iga codziennie na spacery chodze zimno czy nie (no oprocz ostatnich dni bo wiadomo) a ta dziewczyna w ogóle, nic, to dziecko caly czas jest zamkniete w domu!!!!
Kiedys nasza wspolna sąsiadka powiedziala mi ze babcia tej malutkiej pytala czy mi sie chce tak codziennie na spacer chodzic bo tamtej dziewcyny podobno nie moze doprosić zeby wyszla z tą mała na dwór masakra jakaś!!!!!!
doczytalam, Adee dzis powinnas pojsc jednak do tego lekarza i strasznie malo jesz! a jakis obiad cieply codziennie jadasz? Karmisz piersią i musisz sie dobrze odzywiac bo Maja ci wiekszosc zabiera i dla Ciebie juz niewiele zostaje a witaminy jakies dla kobiet karmiących masz??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296739 przez Pippin
agusia a czym się objawia wysypkę ma Jerzyk??kurcze ja tylko kurczaka podaję młodemu
KAsiek a co to w ogóle za opiekunka co pampersa sie boi zmieniać??!!przecież to podstawa i ta co z dzieckiem nie wychodzi to kto to niby??
avika udanej imprezki z znajomymi
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
agusia a czym się objawia wysypkę ma Jerzyk??kurcze ja tylko kurczaka podaję młodemu
KAsiek a co to w ogóle za opiekunka co pampersa sie boi zmieniać??!!przecież to podstawa i ta co z dzieckiem nie wychodzi to kto to niby??
avika udanej imprezki z znajomymi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296750 przez Nika_OK
jkardasz Lesio przystojniak
Nelucha też się czołga, tylko że do tyłu
Pippin u Malej już siedzenie też przeszło do lamusa, ledwo co zaczęła siadać z prostymi pleckami i się w tej pozycji utrzymywać, a tu BUM na nogi i już
motylek dokładnie o to chodzi, wszystko wodzi w około i się przemieszcza tam gdzie chce... Tzn. wymusza aby zaprowadzić tam gdzie chce
Jusia na Nelkę to zabieranie zabawek nie działa
agusia i co lekarz powiedział? Doczytałam
Kasiek no i dobrze, że się ta baba nie zdecydowała teraz, bo jakby Was zostawiła na lodzie jak wróciłabyś do pracy to byłoby nie ciekawie... A z wychowawczym musisz się zastanowić Jak dacie radę finansowo, to w sumie czemu nie Ja wychowawczy brałam pod uwagę jak Teściu chorował, bo wtedy byłby problem z Nelką, a tak to póki co zostanie z Teściową (chociaż też nie wiem na jak długo) Mi się chce iść już do pracy, dlatego też wychowawczego nawet nie biorę pod uwagę teraz
Jeja biedna ta dziewczynk
Podziwiam dziewczyny co same gotują Ja chyba jestem na to za wygodna
Nelucha też się czołga, tylko że do tyłu
Pippin u Malej już siedzenie też przeszło do lamusa, ledwo co zaczęła siadać z prostymi pleckami i się w tej pozycji utrzymywać, a tu BUM na nogi i już
motylek dokładnie o to chodzi, wszystko wodzi w około i się przemieszcza tam gdzie chce... Tzn. wymusza aby zaprowadzić tam gdzie chce
Jusia na Nelkę to zabieranie zabawek nie działa
agusia i co lekarz powiedział? Doczytałam
Kasiek no i dobrze, że się ta baba nie zdecydowała teraz, bo jakby Was zostawiła na lodzie jak wróciłabyś do pracy to byłoby nie ciekawie... A z wychowawczym musisz się zastanowić Jak dacie radę finansowo, to w sumie czemu nie Ja wychowawczy brałam pod uwagę jak Teściu chorował, bo wtedy byłby problem z Nelką, a tak to póki co zostanie z Teściową (chociaż też nie wiem na jak długo) Mi się chce iść już do pracy, dlatego też wychowawczego nawet nie biorę pod uwagę teraz
Jeja biedna ta dziewczynk
Podziwiam dziewczyny co same gotują Ja chyba jestem na to za wygodna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296762 przez happymamma
Pipin, zostawiaj Antka u mamy, a jej kij w oko i już!! Super, że pogodziłaś się z M
Sonia o kurcze Mam nadzieję, że Maja się nie zarazi I dziękujemy My Jasia codziennie zjadamy
Jkardasz piekny Lesio z zawadiackim spojrzeniem
Kasiek ja właśnie idę na wychowawczy do końca sierpnia nie mam serce zostawiać teraz Jasia - zaryczała bym się chyba Z tej kobiety zrezygnuj koniecznie Opiekunka musi wkładać w opikę nad maluszkiem całe swoje serce musisz ufać jej w 1000% !
Kasiek na twoim miejscu zapukałabym i zapytała grecznie, czy wszystko w porządku...
Szkoda malutkiej
Adee pewnie olejne zębolki Ucałuj Majóweczkę od ciotki-klotki
Sonia o kurcze Mam nadzieję, że Maja się nie zarazi I dziękujemy My Jasia codziennie zjadamy
Jkardasz piekny Lesio z zawadiackim spojrzeniem
Kasiek ja właśnie idę na wychowawczy do końca sierpnia nie mam serce zostawiać teraz Jasia - zaryczała bym się chyba Z tej kobiety zrezygnuj koniecznie Opiekunka musi wkładać w opikę nad maluszkiem całe swoje serce musisz ufać jej w 1000% !
Kasiek na twoim miejscu zapukałabym i zapytała grecznie, czy wszystko w porządku...
Szkoda malutkiej
Adee pewnie olejne zębolki Ucałuj Majóweczkę od ciotki-klotki
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296770 przez adee84
dziękujemy za całusy i my też całujemy
idę zjeść sosik pieczarkowy a potem zabieram się za mycie garów i wymyślanie prezentu dla Państwa Młodych
kolega nas podrzuci na wesele, ale mama tak mi wjeżdża przez to na psyche, że odechciało mi się już całkowicie iść
idę zjeść sosik pieczarkowy a potem zabieram się za mycie garów i wymyślanie prezentu dla Państwa Młodych
kolega nas podrzuci na wesele, ale mama tak mi wjeżdża przez to na psyche, że odechciało mi się już całkowicie iść
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296771 przez Biedronka160
Nie dałam rady nadrobić
Chciałam się tylko podzielić wieścią, że zdałam kolejny egzamin !!!!!!
W niedzielę mam 2 ostatnie - w tym jeden ustny. Proszę o trzymanie kciuków.
No i muszę się pochwalić, że od poniedziałku z moim M. ograniczamy jedzenie i nie jemy słodyczy. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, bo na razie bez ćwiczeń, bez ruchu, bo dobę bym musiała rozciągnąć do 40 h
Chciałam się tylko podzielić wieścią, że zdałam kolejny egzamin !!!!!!
W niedzielę mam 2 ostatnie - w tym jeden ustny. Proszę o trzymanie kciuków.
No i muszę się pochwalić, że od poniedziałku z moim M. ograniczamy jedzenie i nie jemy słodyczy. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie, bo na razie bez ćwiczeń, bez ruchu, bo dobę bym musiała rozciągnąć do 40 h
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296790 przez Pippin
Nika
tez bym została w domu do konca sierpnia
biedroneczko gratulujemy zdanych egzaminów
adee smacznego sosu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
tez bym została w domu do konca sierpnia
biedroneczko gratulujemy zdanych egzaminów
adee smacznego sosu
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona