- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #296980 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Martucha ja tez jak zwykle sama z Lesiem. Maz zadzwonil ze wraca za godzine ale o 6.00 juz jedzie na zlecenie i wraca hmmm w niedziele? sama juz nie pamietam nawet kiedy :/
jak bede w poznaniu to na spacer mozemy wyskoczyc wozkowy (jak sie ociepli rzecz jasna;)) bo w sumie to znajomych dzieciowych tam mam malo a niedlugo znow na tyd moze dwa jedziemy do rodzicow z Leszkiem co by w domu samotnie nie siedziec!
A Majeczka jak zwykle wymiata hehehe zawsze taka usmiechnieta i radosna:D:D:D
jak bede w poznaniu to na spacer mozemy wyskoczyc wozkowy (jak sie ociepli rzecz jasna;)) bo w sumie to znajomych dzieciowych tam mam malo a niedlugo znow na tyd moze dwa jedziemy do rodzicow z Leszkiem co by w domu samotnie nie siedziec!
A Majeczka jak zwykle wymiata hehehe zawsze taka usmiechnieta i radosna:D:D:D
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #296981 przez beti
Cześć lasencje
My dziś po wizycie u pediatry Fifi waży 9040 g i jest w 97 centylu
No i na basenie byliśmy Fifi już sam macha nogami i zachowuje się jak stary pływak polecam naprawdę wszystkim
Co do prawka...ja mam już chyba z 6 lat... z tym, że od paru lat przejeżdżam ok 60 000 km rocznie
Jasiu....o matko ale Ty już dorosły jesteś
Adee...to Twoja mama by mi pewnei prawa rodzicielskie zabrała bo ja Fifika codziennie przy -7; -8 brałam na kilka godzin na stok i ani mi nie zmarzł ani się nie przeziębił
A dziś u nas było -15 cały dzień i byliśmy na basenie
Pippin... i jak pogodziliście się??? No i nie pokazywałaś nam dawno Antka...hmmm
martucha napisał:
Zazdroszczę działeczki, w jakimś fajnym miejscu?? To już wiemy gdzie się spotkamy
Chwal się co wylicytowałaś
jkardasz, możesz mi na maila przesłać foto to Ci zmniejszę
Ooooo Leszek, ale Ty fajowy jesteś
Edytka...a kto/co to jest siapalunek???
Agusia...ucałuj Jerzysia w te placki
Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorotka jak chrzciny??
Sonia...zdrowiej
Kasiek...ja bym szczerze mówiąc przeszła się do tej sąsiadki...
Maga...wujaśniło się coś z kartą??
Maja, ale masz piękną czapę
Nadrobiłam...ufff...a teraz idę nadrabiać wrześniówki
My dziś po wizycie u pediatry Fifi waży 9040 g i jest w 97 centylu
No i na basenie byliśmy Fifi już sam macha nogami i zachowuje się jak stary pływak polecam naprawdę wszystkim
Co do prawka...ja mam już chyba z 6 lat... z tym, że od paru lat przejeżdżam ok 60 000 km rocznie
Jasiu....o matko ale Ty już dorosły jesteś
Adee...to Twoja mama by mi pewnei prawa rodzicielskie zabrała bo ja Fifika codziennie przy -7; -8 brałam na kilka godzin na stok i ani mi nie zmarzł ani się nie przeziębił
A dziś u nas było -15 cały dzień i byliśmy na basenie
Pippin... i jak pogodziliście się??? No i nie pokazywałaś nam dawno Antka...hmmm
martucha napisał:
Martucha, powiedz M, żeby nie płakał...jego do łóżka weźmieszDomii nie smęczisz chyba wiekszośc naszych dzieci ma taki "kepski" okres ehhh Borys dzisiaj o 2 w nocy stwierdził że już mu sie nie chce spać,a jak powiedziałam m że na pewno nie wezmę go dzisiaj do łóżka to sie rozpłakał a później tak zaczął kwiczeć i sie śmiać że w końcu sie zmęczył i zasnął....o co come on
Zazdroszczę działeczki, w jakimś fajnym miejscu?? To już wiemy gdzie się spotkamy
Chwal się co wylicytowałaś
jkardasz, możesz mi na maila przesłać foto to Ci zmniejszę
Ooooo Leszek, ale Ty fajowy jesteś
Edytka...a kto/co to jest siapalunek???
Agusia...ucałuj Jerzysia w te placki
Pippin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorotka jak chrzciny??
Sonia...zdrowiej
Kasiek...ja bym szczerze mówiąc przeszła się do tej sąsiadki...
Maga...wujaśniło się coś z kartą??
Maja, ale masz piękną czapę
Nadrobiłam...ufff...a teraz idę nadrabiać wrześniówki
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296985 przez soniasg
Agusia biedny Jerzyk. całuski dla niego
Domi tak mam antybiotyk. i dziękuję za przepis
Kasiek jak to na zmianę? nie dość, że Iga będzie musiała się uporać z tym, że Ciebie nie ma to jeszcze opiekunki się będą zmieniać jak im się podoba? dajcie sobie spokój bo takie nieodpowiedzialne zachowanie niczego dobrego nie wróży.... A z tą dziewczynką to straszne biedne dziecko
Avika za późno przeczytałam, już żadnych nie ma ale jutro znowu zrobię i się podzielę i udanej imprezki
Biedroneczko gratuluję
Adee taki bukiecik też będzie ładny napewno się ucieszą A Majka w tej pozycji wygląd bosko czapka świeta i ta jej buźka wiecznie uśmiechnięta
Jusia no co Ty ja też nie gotuję więc nie gadaj głupot
Maga Majka też się krzywi przy deserkach a obiadki wcina i jak to ktoś dokonał transakcji??????
Pippin jak to się mówi
Domi tak mam antybiotyk. i dziękuję za przepis
Kasiek jak to na zmianę? nie dość, że Iga będzie musiała się uporać z tym, że Ciebie nie ma to jeszcze opiekunki się będą zmieniać jak im się podoba? dajcie sobie spokój bo takie nieodpowiedzialne zachowanie niczego dobrego nie wróży.... A z tą dziewczynką to straszne biedne dziecko
Avika za późno przeczytałam, już żadnych nie ma ale jutro znowu zrobię i się podzielę i udanej imprezki
Biedroneczko gratuluję
Adee taki bukiecik też będzie ładny napewno się ucieszą A Majka w tej pozycji wygląd bosko czapka świeta i ta jej buźka wiecznie uśmiechnięta
Jusia no co Ty ja też nie gotuję więc nie gadaj głupot
Maga Majka też się krzywi przy deserkach a obiadki wcina i jak to ktoś dokonał transakcji??????
Pippin jak to się mówi
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296987 przez martucha
jkardasz bardzo chętnie to jeszcze Happymamme weźmiemy żeby jej nie było smutno
Heloł Beti a działeczka w fajnym miejscu bo otoczona fajna okolica,las,jezioro i stadnina koni a i chciałam dodac że nasze chłopaki waża podobnie bo Borys tydzień temu wazył 8960 tylko nie wiem jaki długi jest...
Heloł Beti a działeczka w fajnym miejscu bo otoczona fajna okolica,las,jezioro i stadnina koni a i chciałam dodac że nasze chłopaki waża podobnie bo Borys tydzień temu wazył 8960 tylko nie wiem jaki długi jest...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296989 przez happymamma
Martucha ajm sory Wyślij mi jeszcze raz plizzzzzzzzz, to zapisze nr No chyba, że po takiej w topie nie zechcesz mnie znać
p.s. a ja Ci pisałam, że wpadaj do nas, to się wykręcałaś
Haniu dziękujemy
Adee jaka Majusia fajowa
Adeeeeeee ja WIEM!!!!!!!!!!1 DAJ IM KOTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. a ja Ci pisałam, że wpadaj do nas, to się wykręcałaś
Haniu dziękujemy
Adee jaka Majusia fajowa
Adeeeeeee ja WIEM!!!!!!!!!!1 DAJ IM KOTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #297005 przez jusia
Beti jaki Fifi duuuzy!! to juz chyba niedlugo fotelik bedziecie zmienaic:) hihihihi
dzieki dziewczyny lepiej mi myslalam ze tylko moja corcia jest na słoiczkach
Sonia heheheh jak laborantka wygladasz
nic ide szykowac kąpiel dla Wikusi a moze ta jakas focie wrzuce ale nie mam takich ladnych z uśmiechami i wogole wiec sie zastanowie...
dzieki dziewczyny lepiej mi myslalam ze tylko moja corcia jest na słoiczkach
Sonia heheheh jak laborantka wygladasz
nic ide szykowac kąpiel dla Wikusi a moze ta jakas focie wrzuce ale nie mam takich ladnych z uśmiechami i wogole wiec sie zastanowie...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297007 przez Hania
beti, piękna waga a pływalni zazdroszczę
martucha, działeczka w pięknej okolicy:) i stadnina koni a mogę ci na niej stróżować?
happymamma, koncertujcie z Jasiem częściej, sąsiedzi będą zachwyceni
jusia, wrzucaj fotkę!
martucha, działeczka w pięknej okolicy:) i stadnina koni a mogę ci na niej stróżować?
happymamma, koncertujcie z Jasiem częściej, sąsiedzi będą zachwyceni
jusia, wrzucaj fotkę!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297013 przez domii
Biedronka gratuluje
Kasiek porypana jakas ta opiekunka a co ty tak dlugo masz ten macierzynski ze jeszcze caly luty mnie sie skonczyl 23 stycznia i teraz jestem na wypoczynkowym
maga 4 qurcze jakto
Beti to ladnie Fifi wazy co ty jesz kobieto -bo karmisz dalej piersia tak a co do km to ty w pracy jezdzisz caly czas autem jako przedtawiciel tak?
Co do sloiczkow to tak jak Kinia pisala,sa bezpieczne i z atestami,ale jak sie policzy ile kasy wychodzi to zupka,deserek,soczek to strasznie duzo kasy wychodzi i dlatego wole zupki i deserki no i soczki sama robic,jedynie kupujemy sloiczki z dynia bo mlody uwielbia a dyni nie moge nigdzie dostac,no i kaszki i herbatki kupujemy
Pippin dzialaj
Adeesliczny prezent i jak ladnie nozki trzyma
Happymamma to nie jedz nic ciezkiego na kolacje zebys w nocy nie cierpiala
Kasiek porypana jakas ta opiekunka a co ty tak dlugo masz ten macierzynski ze jeszcze caly luty mnie sie skonczyl 23 stycznia i teraz jestem na wypoczynkowym
maga 4 qurcze jakto
Beti to ladnie Fifi wazy co ty jesz kobieto -bo karmisz dalej piersia tak a co do km to ty w pracy jezdzisz caly czas autem jako przedtawiciel tak?
Co do sloiczkow to tak jak Kinia pisala,sa bezpieczne i z atestami,ale jak sie policzy ile kasy wychodzi to zupka,deserek,soczek to strasznie duzo kasy wychodzi i dlatego wole zupki i deserki no i soczki sama robic,jedynie kupujemy sloiczki z dynia bo mlody uwielbia a dyni nie moge nigdzie dostac,no i kaszki i herbatki kupujemy
Pippin dzialaj
Adeesliczny prezent i jak ladnie nozki trzyma
Happymamma to nie jedz nic ciezkiego na kolacje zebys w nocy nie cierpiala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna