- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297113 przez beti
Aaaaa...zapomniałam napisać, że i Wikusia i Celinka i Nelka są prześliczne....a ja chcę córunię
Sonia, w firmie sprzedającej papier...
A ja jak widzę, że jest naprawdę dużo do nadrabiania to postanowiłam nie nadrabiać wszystkiego...mam nadzieję, że się nie obrazicie...ale wolę z Wami pisać niż tylko czytać
Sonia, w firmie sprzedającej papier...
A ja jak widzę, że jest naprawdę dużo do nadrabiania to postanowiłam nie nadrabiać wszystkiego...mam nadzieję, że się nie obrazicie...ale wolę z Wami pisać niż tylko czytać
Temat został zablokowany.
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297116 przez maga4
Nikt mi karty nie zakosil.Po prostu facet z banku zadzwonil,ze byla taka transakcja moja karta i wyskoczylo im jako podejrzana. Powiedzial, ze zablokuja moja karte i wysla mi nowa i dokumenty, z ktorymi mam isc na policje, a pozniej je im odeslac. Sprawdza wszystko i jezeli sie okaze,ze to ktos inny uzyl mojej karty, to prawdopodobnie nie bede musiala tego splacac. Powiedzial, ze prawdopodobnie ktos shakowal system sklepu, w ktorym kiedys ta karta placilam i w taki sposob dostal moj numer.
Mam nadzieje, ze nie bede musiala tego splacac bo sie wkurze
Agusia, a karte mam z TSB.
Mam nadzieje, ze nie bede musiala tego splacac bo sie wkurze
Agusia, a karte mam z TSB.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez maga4.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297118 przez Kasiek
Biedronka gratulujemy zdania egzaminu i trzymamy kciuki za reszte
Motylek to mialas ciezki dzien no i faktycznie czasami maz sie przydaje zeby z dzieciem posiedzial
Adee, Kinia moja tez tak piszczy
Agusia czemu 11h poza domem?? to gdzie ty masz prace??
Jusia Iga tez je sloiczki i cycka i nic poza tym na razie a sloiczkow nie powinnas sie obawiac, sa przebadane na sto sposobow Wikusia slicznota
Adee bukiet z lizakow super ja bym chciala taki dostac. ale pomysl Happymamy z tym kotem rewelacyjny, zalozysz czerwona obroże (tzn kotu, nie sobie oczywiscie ) i masz prezent jak znalazl
Maga ja tez ostatnio dalam Idze banana nieduzo ale wcinala az milo ale ten sloiczkowy tez jej bardzo smakuje
Maga jakto dokonal takiej transakcji?? matkoo mam nadzieje ze sie wyjasni
Adee Maja swietna na tych zdjeciach a czapa fajowska
Beti ale Fifi spory!! i na samym cycku?? w 97 centylu?? matko moja to nawet w 50 nie jest chyba zaczne sie martwic
Martucha Towj Borys tez pieknie wazy czy ja tez moge wpasc na dzialeczke duzo miejsca nie zajme siąde w samym rogu w trawie
Sonia prawie jak doktor Quinn zarcik taki a na powaznie to Maja sie raczej nie zarazi jak bedziesz przy niej w tej masce, takze spoko ja tez dzis mierzylam Idze tempke bo policzki to miala takie czerwone i cala byla spocona tak zawodzila ale temp nie miala ehh te ząbki...
Domii zle napisalam nie na macierzynskim a na zaleglym wypoczynkowym oczywiscie to moze Blazejkowi wyjda trojki najpierw? tak sie podobno czasami zdarza
Renatko ja tez czasami nie nadązam, tyle nas jest, wystarczy ze kazda z nas napisze dziennie dwa posty i juz tyle stron sie nazbiera ze masakra jesli Cie gdzies ominelam w postach to wybacz a Celinka sliczna jak zwykle i czape ma wspaniałą
NIka no nie moge, Kornelka naprawde chce sama chodzic!! sliczna ta Twoja córcia, moja tez czasami w samaych rajstopkach chodzi bo tak wygodnie, a skarpety sciaga non stop wiec nie mam sil jej ciagle ich zakladac
Edytko przeziebilas sie?? kuruj sie kochana
Motylek to mialas ciezki dzien no i faktycznie czasami maz sie przydaje zeby z dzieciem posiedzial
Adee, Kinia moja tez tak piszczy
Agusia czemu 11h poza domem?? to gdzie ty masz prace??
Jusia Iga tez je sloiczki i cycka i nic poza tym na razie a sloiczkow nie powinnas sie obawiac, sa przebadane na sto sposobow Wikusia slicznota
Adee bukiet z lizakow super ja bym chciala taki dostac. ale pomysl Happymamy z tym kotem rewelacyjny, zalozysz czerwona obroże (tzn kotu, nie sobie oczywiscie ) i masz prezent jak znalazl
Maga ja tez ostatnio dalam Idze banana nieduzo ale wcinala az milo ale ten sloiczkowy tez jej bardzo smakuje
Maga jakto dokonal takiej transakcji?? matkoo mam nadzieje ze sie wyjasni
Adee Maja swietna na tych zdjeciach a czapa fajowska
Beti ale Fifi spory!! i na samym cycku?? w 97 centylu?? matko moja to nawet w 50 nie jest chyba zaczne sie martwic
Martucha Towj Borys tez pieknie wazy czy ja tez moge wpasc na dzialeczke duzo miejsca nie zajme siąde w samym rogu w trawie
Sonia prawie jak doktor Quinn zarcik taki a na powaznie to Maja sie raczej nie zarazi jak bedziesz przy niej w tej masce, takze spoko ja tez dzis mierzylam Idze tempke bo policzki to miala takie czerwone i cala byla spocona tak zawodzila ale temp nie miala ehh te ząbki...
Domii zle napisalam nie na macierzynskim a na zaleglym wypoczynkowym oczywiscie to moze Blazejkowi wyjda trojki najpierw? tak sie podobno czasami zdarza
Renatko ja tez czasami nie nadązam, tyle nas jest, wystarczy ze kazda z nas napisze dziennie dwa posty i juz tyle stron sie nazbiera ze masakra jesli Cie gdzies ominelam w postach to wybacz a Celinka sliczna jak zwykle i czape ma wspaniałą
NIka no nie moge, Kornelka naprawde chce sama chodzic!! sliczna ta Twoja córcia, moja tez czasami w samaych rajstopkach chodzi bo tak wygodnie, a skarpety sciaga non stop wiec nie mam sil jej ciagle ich zakladac
Edytko przeziebilas sie?? kuruj sie kochana
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297124 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!
Nie dam rady nadrobic ,bo mam ponad 100 stron
Proszę o skrót
Chrzciny się udały, bylo minus 10 stopni,ale Kubuś nie zmarzł.Był bardzo grzeczny, Jula z resztą też
Impreza się udała..moja mama pojechała dzisiaj ,stąd moja nieobecność.
Kubuś od dwóch dni zjada sobie nóżki i czołga się,bo tego raczkowaniem nie mozna jeszcze nazwać , filmik nagrałam,chociaz nie zdążyłam wszystkiego uchwycić.
Ząbek wychodzi- czuję już kuleczke pod palcem
Miłej nocki!!!!
Nie dam rady nadrobic ,bo mam ponad 100 stron
Proszę o skrót
Chrzciny się udały, bylo minus 10 stopni,ale Kubuś nie zmarzł.Był bardzo grzeczny, Jula z resztą też
Impreza się udała..moja mama pojechała dzisiaj ,stąd moja nieobecność.
Kubuś od dwóch dni zjada sobie nóżki i czołga się,bo tego raczkowaniem nie mozna jeszcze nazwać , filmik nagrałam,chociaz nie zdążyłam wszystkiego uchwycić.
Ząbek wychodzi- czuję już kuleczke pod palcem
Miłej nocki!!!!
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297129 przez Nika_OK
Nie pytajcie mnie jak ona to robi, bo sama się nad tym zastanawiam Przebiera nogami jak szalona! Ale jakoś ją przetrzymam, może zapomni na jakieś 2 miesiące jeszcze o tym Kurna boję się, że pokrzywię jej bioderka i kręgosłup
martucha dla Boryskaa od Korneli mega CMOK
martucha dla Boryskaa od Korneli mega CMOK
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297149 przez Kasiek
Nika to musisz z Nelka do ortopedyi powie Ci co i jak
Beti filmik zobacze jutro bo dzis juz nie chce glosu wlaczac, nich spi to moje biedne ząbkujące dziecko
Dorotko super ze chrzciny sie udaly i ze dzieciaczki grzeczne byly przestaly juz chorowac mam nadzieje? To Kubusiowi na dniach te juz ząbek wyjdzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti filmik zobacze jutro bo dzis juz nie chce glosu wlaczac, nich spi to moje biedne ząbkujące dziecko
Dorotko super ze chrzciny sie udaly i ze dzieciaczki grzeczne byly przestaly juz chorowac mam nadzieje? To Kubusiowi na dniach te juz ząbek wyjdzie
Moderatorzy: ilona