BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #297095 przez domii
Renatko super ze jestes :kiss: Celinka z wlochata czpka-slicznie :)

Nika :ohmy: :ohmy: :ohmy: Kornelka chodzi-to nie dziwie sie ze sie zlosci jak jej nie chcesz stawiac na nogi :)

Mykam bo nocka pewnie dluga przede mna do jutra pa :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297100 przez avika
melduje, ze nadrobilam po lebkach ale zawsze cosik na bierzaco... przepraszam, ze krotko ale ja tylko wam chcialam dobrej nocki zyczyc :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #297103 przez martucha
Avika dobranoc :kiss:

Nika jak Nela to robi ze już chodzi :unsure: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #297105 przez soniasg
Beti no to koleżanka po fachu :) a gdzie pracujesz jeśli mogę spytać ?

Renatko no nareszcie :) stęskniłam się za Tobą i Celinką :* ja też czasem nie daję rady nadrobić i poprostu włączam się w bieżący wątek :) a Celinka ma piękną czapę :D
12 lata 11 miesiąc temu #297106 przez Nika_OK
Jusia Wikusia śliczna i ja nie wiem gdzie on jest za gruba :dry: Popatrz lepiej na pulchniutką buźkę korneli, to od razu będzie Ci lepiej :)
12 lata 11 miesiąc temu #297109 przez soniasg
Nika kurcze no właśnie jak Nela to robi ???

Beti Fifi gaduła, Majka też tak robi jak nie ma zamiaru pić :P
12 lata 11 miesiąc temu #297113 przez beti
Aaaaa...zapomniałam napisać, że i Wikusia i Celinka i Nelka są prześliczne....a ja chcę córunię :D

Sonia, w firmie sprzedającej papier...

A ja jak widzę, że jest naprawdę dużo do nadrabiania to postanowiłam nie nadrabiać wszystkiego...mam nadzieję, że się nie obrazicie...ale wolę z Wami pisać niż tylko czytać :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297116 przez maga4
Nikt mi karty nie zakosil.Po prostu facet z banku zadzwonil,ze byla taka transakcja moja karta i wyskoczylo im jako podejrzana. Powiedzial, ze zablokuja moja karte i wysla mi nowa i dokumenty, z ktorymi mam isc na policje, a pozniej je im odeslac. Sprawdza wszystko i jezeli sie okaze,ze to ktos inny uzyl mojej karty, to prawdopodobnie nie bede musiala tego splacac. Powiedzial, ze prawdopodobnie ktos shakowal system sklepu, w ktorym kiedys ta karta placilam i w taki sposob dostal moj numer.

Mam nadzieje, ze nie bede musiala tego splacac bo sie wkurze :angry:

Agusia, a karte mam z TSB.
12 lata 11 miesiąc temu #297118 przez Kasiek
Biedronka gratulujemy zdania egzaminu i trzymamy kciuki za reszte :)

Motylek to mialas ciezki dzien :( no i faktycznie czasami maz sie przydaje zeby z dzieciem posiedzial :dry:

Adee, Kinia moja tez tak piszczy :dry:

Agusia czemu 11h poza domem?? to gdzie ty masz prace??

Jusia Iga tez je sloiczki i cycka i nic poza tym na razie :) a sloiczkow nie powinnas sie obawiac, sa przebadane na sto sposobow :) Wikusia slicznota :)

Adee bukiet z lizakow super ja bym chciala taki dostac. ale pomysl Happymamy z tym kotem rewelacyjny, zalozysz czerwona obroże (tzn kotu, nie sobie oczywiscie :silly: ) i masz prezent jak znalazl :laugh:

Maga ja tez ostatnio dalam Idze banana :laugh: nieduzo ale wcinala az milo :laugh: ale ten sloiczkowy tez jej bardzo smakuje :)
Maga jakto dokonal takiej transakcji?? matkoo :( mam nadzieje ze sie wyjasni

Adee Maja swietna na tych zdjeciach a czapa fajowska :)

Beti ale Fifi spory!! i na samym cycku?? w 97 centylu?? matko moja to nawet w 50 nie jest :dry: chyba zaczne sie martwic

Martucha Towj Borys tez pieknie wazy :) czy ja tez moge wpasc na dzialeczke :) :S duzo miejsca nie zajme :S siąde w samym rogu w trawie :S

Sonia prawie jak doktor Quinn :silly: zarcik taki :silly: a na powaznie to Maja sie raczej nie zarazi jak bedziesz przy niej w tej masce, takze spoko :) ja tez dzis mierzylam Idze tempke bo policzki to miala takie czerwone i cala byla spocona tak zawodzila ale temp nie miala :dry: ehh te ząbki...

Domii zle napisalam :) nie na macierzynskim a na zaleglym wypoczynkowym oczywiscie :) to moze Blazejkowi wyjda trojki najpierw? tak sie podobno czasami zdarza

Renatko ja tez czasami nie nadązam, tyle nas jest, wystarczy ze kazda z nas napisze dziennie dwa posty i juz tyle stron sie nazbiera ze masakra :) jesli Cie gdzies ominelam w postach to wybacz :kiss: a Celinka sliczna jak zwykle :) i czape ma wspaniałą :laugh:

NIka no nie moge, Kornelka naprawde chce sama chodzic!! sliczna ta Twoja córcia, moja tez czasami w samaych rajstopkach chodzi bo tak wygodnie, a skarpety sciaga non stop wiec nie mam sil jej ciagle ich zakladac :)

Edytko przeziebilas sie?? kuruj sie kochana :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #297124 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!

Nie dam rady nadrobic ,bo mam ponad 100 stron :cheer:

Proszę o skrót :laugh:

Chrzciny się udały, bylo minus 10 stopni,ale Kubuś nie zmarzł.Był bardzo grzeczny, Jula z resztą też :)
Impreza się udała..moja mama pojechała dzisiaj ,stąd moja nieobecność.

Kubuś od dwóch dni zjada sobie nóżki i czołga się,bo tego raczkowaniem nie mozna jeszcze nazwać :) , filmik nagrałam,chociaz nie zdążyłam wszystkiego uchwycić.
Ząbek wychodzi- czuję już kuleczke pod palcem :)

Miłej nocki!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #297125 przez martucha
Ogladam Madzie gessler i chce mi sie jeść :S ...

Beti ja tez ostatnio doszłam do takiego wniosku :blink:

Kasiek zapraszam nie krępuj sie :silly: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #297129 przez Nika_OK
Nie pytajcie mnie jak ona to robi, bo sama się nad tym zastanawiam :huh: Przebiera nogami jak szalona! Ale jakoś ją przetrzymam, może zapomni na jakieś 2 miesiące jeszcze o tym :unsure: Kurna boję się, że pokrzywię jej bioderka i kręgosłup :dry:

martucha dla Boryskaa od Korneli mega CMOK :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #297136 przez maga4
Nika, kurde nie wiem czy karta jest ubezpieczona. Nawet mi to do glowy nie przyszlo. Musze sprawdzic.
Toje dziecko chodzi :ohmy: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #297142 przez martucha
Nika jutro z rana jak tylo sie obudzi to mu tego cmoka przekażę :lol:

a pytałaś lekarza co on na to jej chodzenie :unsure: mój gamoń to jeszcze nawet stabilnie nie siedzi :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #297149 przez Kasiek
Nika to musisz z Nelka do ortopedyi powie Ci co i jak :)

Beti filmik zobacze jutro bo dzis juz nie chce glosu wlaczac, nich spi to moje biedne ząbkujące dziecko :(

Dorotko super ze chrzciny sie udaly i ze dzieciaczki grzeczne byly :) przestaly juz chorowac mam nadzieje? To Kubusiowi na dniach te juz ząbek wyjdzie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia