BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #297250 przez dorotas29
Malutka Madzia nie żyje :( :( :( ,straszne...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297251 przez beti
hmmmm....zabrzmiało dziwnie :P u doktorka gina czy terapeuty??? :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #297253 przez beti
Dorotka...jak to, jest gdzieś info w sieci???:(
12 lata 11 miesiąc temu #297254 przez dorotas29
onet,po prawej stronie u góry :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297256 przez Edyta
no nie czemu nie zyje...az sie wkurzylam dajcie linka...plissssss wlasnie nadrobilam ale wybaczcie pozapominalam beti siapalunek papalunek to moja corcia tak ja nazywam czasem a i z uchem juz ok Jusia super dywanik i wszystkie dzieci superoskie... maja, wiki, kornelka, a ja tez daje sloiczki i wygodnie mi ale moja mala cos malo ostatnio je...dorotka super ze chrzciny sie udaly ide czytac o Madzi... :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297257 przez beti
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297259 przez Edyta
dzieki beti..cos mi sie nie chce otwierac :angry: :( :( ale juz mi smutno... :( :( :przeczytalam :( :( :( (straszne :( :( :( chyba bym nie zostawila Mojego dziecka nawet martwego gdzies pod drzewem :( bardzo przykre :( ide spac Dobranoc...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297273 przez madzia0507
Hej!
Wiecie już, że ta mała Madzia nie żyje??? :( :( :(

Nie było mnie wczoraj, bo miałam strasznie busy day. Byłam u kosmetyczki, na zakupach, płytki do łazienki byłam zapłacić i część odebrałam, potem byłam u Ciotki, bo zaprosiła nas na obiad, a do tego Julita przechodziła samą siebie wieczorem i dosłownie padłam do łóżka, a dzisiaj Mała nie śpi już od 6:00 rano, więc oglądam z nią tv, a tam takie smutne wieści, o tej małej Madzi. :( :( :( Szok!

Wierzyć się nie chce, że matka tak wszystkich oszukiwała. Cała Polska jej współczuła i chciała pomóc, a ona cały czas wiedziała, co się stało i kłamała. Jakbym ją dorwała, to nie wiem co bym jej zrobiła!!! :angry: :angry: :angry:

I ciekawe, ze po upadku na podłogę dzidziuś zmarł. Moim zdaniem to też kłamstwo. Moim zdaniem musiała coś tej Małej zrobić. A nawet jakby Madzia upadła, to prawdziwa matka powinna zadzwonić na pogotowie, albo zabrać dziecko jak najszybciej do szpitala, a nie wymyślać takie oszustwo!!! :( :( :(

Żal mi taty Madzi i jej dziadków. :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297275 przez madzia0507
Postaram się was nadrobić.
12 lata 11 miesiąc temu #297276 przez martucha
hej laski...widzę że juz wiecie....m mi powiedział jak wrócił z pracy i juz nie moge spać :( JESTEM W SZOKU :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297280 przez Renata Anna
Witajcie...

Do mnie też dotarły te straszne informacje o biednej Madzi :( Strasznie mi żal malutkiej...
Nie chciałam na początku osądzać, ale coś tak czułam w kościach, że jej mama nie ma czystego sumienia. Strasznie ta sprawa była podejrzana.

U nas kolejna nocka przespana calusieńka :)

Mamy dziś wieczorem gości, więc cały dzień pewnie spędzę w kuchni.

Trzymajcie się.

100 lat dla Kornelki!! To już pół roczku :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #297281 przez Hania
Hejka:)

Sto lat dla Kornelki
:kiss: :kiss: :kiss:

Nika,
:ohmy: :ohmy: :ohmy: Nelka prawie sama chodzi :ohmy: a ja myślalam, że trzymacie ją mocno pod pachami i że nóżki jeszcze miękkie i dupcia za ciężka...

Renatko, Celinka przepiękna!

biedna mała madzia:( ŻADNA normalna matka nie zachowuje się w tak podły sposób!!!!

mykam na zapkupy do potem:)
12 lata 11 miesiąc temu #297282 przez martucha
Sto lat dla Kornelki :kiss:

Renatka tak jak piszesz, coś było nie tak, a w szczególności zachowanie matki...zrobiła nas wszystkich w balona....generalnie podpisuje sie rekoma i nogami pod tym co napisała Madzia

biorac pod uwage to co sie wydarzyło nie zdziwilabym sie gdyby ta mała zgineła inaczej niż mówi matka...sliski kocyk :unsure: ja tez mam śliski kocyk i co :unsure: i jeszcze jedno....jaka matka zrobiłaby cos takiego :unsure: :ohmy: zostawiła swoje dziecko pod drzewem lub zakopała...to jest dla mnie nie do pomyślenia :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #297287 przez Renata Anna
Z drugiej strony po tym wypadku mogła wpaść w jakiś amok. Bała się. Zaczęła kręcić, kłamać. Ludzie różnie reagują.
Słyszałam jeszcze o wersji, że ta dziewczyna żyje pod ogromną presją ojca Madzi, że jest totalnie mu podporządkowana. Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby okazało się, że tatuś też miał z tym coś wspólnego...
12 lata 11 miesiąc temu #297288 przez martucha
Renatka juz cos mówią że on może mieć cos wspólnego , ze jej pomagał chociaż powiem Ci szczerze że on mi wyglada na takiego gamonia.....w każdym bądź razie mną by nie porzadził;p
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia