- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297433 przez soniasg
Finał tej historii będzie napewno jeszcze gorszy niż teraz.... ja osobiście nie wierzę w to, że jej upadła. musiała jej coś zrobić.... a poza tym to która matka się tak zachowuje? wyrzuca swoje dziecko???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #297442 przez a!gusia
powiem Wam ze ja tez mysle ze ona jej cos zrobila bo co kapala ja o 17?no moze ale...i tez mi sie wydaje ze ten ojciec nie wiedzial ale z drugiej strony..moj m by sie pewnie kapnal ze klamie..przed nim bym tego nie umiala ukryc...sama nie wiem co myslec...a najlepsze ze mowia ze nie powinno sie o tym mowic teraz..ale skoro caly swiat przez ponad tydzien zyl tym porwaniem,wszyscy sie przejmowali,martwili to nie nalezy sie nam jakies wyjasnienie?
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297446 przez soniasg
www.tvn24.pl/-1,1733587,0,1,w-pakunku-sa...matka,wiadomosc.html
tutaj jest kawałek z tego nagrania bo tego 3 minutowego nie potrafię znaleźć...
tutaj jest kawałek z tego nagrania bo tego 3 minutowego nie potrafię znaleźć...
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #297456 przez jusia
100 lat dla Neli
Agusia tez tak myśle ze to niemożliwe z ta kąpielą bo to musialobybyc niewiem kolo 15?? watpie...a pozatym pozbyla sie ciała...musiala jej cos zrobic sprzedaż chyba nie bo ojciec raczej bylby tez w to zamieszany...
Wiki usnela w bujaku przenioslam ja do łóżeczka i spi słodko
Agusia tez tak myśle ze to niemożliwe z ta kąpielą bo to musialobybyc niewiem kolo 15?? watpie...a pozatym pozbyla sie ciała...musiala jej cos zrobic sprzedaż chyba nie bo ojciec raczej bylby tez w to zamieszany...
Wiki usnela w bujaku przenioslam ja do łóżeczka i spi słodko
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297460 przez happymamma
NELKO STO LAT!!!!!
Wrzucam zdj Jasia z zapoczątkowanej serii "dziecko w czapce"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wrzucam zdj Jasia z zapoczątkowanej serii "dziecko w czapce"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297466 przez marta_szh
ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze co???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wierze!!!!!!jezu!!!!!!!!jak ona mogła??!!!!!!!!
poryczalam sie
nie wierze!!!!!!jezu!!!!!!!!jak ona mogła??!!!!!!!!
poryczalam sie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez marta_szh.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297467 przez a!gusia
ja odrazu mowilam-przeciez nikt tego dziecka w wozku nie widzial przed 'porwaniem' wiec mogl byc pusty...a poza tym jak juz na fb pisalam, wiem ze to smieszne ale w gazecie wyborczej bylo ich zdjecie i ona byla umalowana i ladnie ubrana, z kolczykami w uszach..ja uwielbiam kolczyki ale w takich chwilach to bylaby ostatnia rzecz o ktorej bym pomyslala...i powiedzialam mojemu m ze to dziwne....
a teraz jeszcze dosluchalam ze ta matka juz kiedys zostawila ta Madzie na 2 tygodnie bez opieki..........
a teraz jeszcze dosluchalam ze ta matka juz kiedys zostawila ta Madzie na 2 tygodnie bez opieki..........
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Onka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297469 przez Onka
hehe Martucha ale mnie zdemaskowałaś
Wiem, że nie ładnie podczytywać ale czasami wpadnę zobaczyć co tam u Waszych dzieciaczków a zrezygnowałam z udzielania się tutaj bo poprostu nie nadążam za Wami. Moje posty byłyby niezauważone w takim młynie Fajna z Was paczka zgranych mamusiek i ciężko byłoby mi się wbić. Poza tym nie lubie tego forum. Dla mnie jest zakręcone jak baranie jajca za przeproszeniem. Jestem od 3 lat na parentingu i jakoś tam wszystko wydaje się łatwiejsze i moderatorzy milsi hehe.
U nas jakoś leci. Mężuś za granicą ja sama z dwójką maluchów w dodatku chorych ale jakoś daję rade.
Wiem, że nie ładnie podczytywać ale czasami wpadnę zobaczyć co tam u Waszych dzieciaczków a zrezygnowałam z udzielania się tutaj bo poprostu nie nadążam za Wami. Moje posty byłyby niezauważone w takim młynie Fajna z Was paczka zgranych mamusiek i ciężko byłoby mi się wbić. Poza tym nie lubie tego forum. Dla mnie jest zakręcone jak baranie jajca za przeproszeniem. Jestem od 3 lat na parentingu i jakoś tam wszystko wydaje się łatwiejsze i moderatorzy milsi hehe.
U nas jakoś leci. Mężuś za granicą ja sama z dwójką maluchów w dodatku chorych ale jakoś daję rade.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297474 przez martucha
o kurcze sama z dwójką dzieci...podziwiam
co do forum nie bede sie lepiej wypowiadac bo przeklinac nie mozna ale jak tak czasem wpadasz to napisz co u Ciebie, bo pamietamy o Tobie i jestes czescia naszej sierpniowej paczki
Dziewczyny napiszcie prosze jaki zel polecacie na dziasełka, wiem ze juz pisałyscie milion razy ale nie pamietam
co do forum nie bede sie lepiej wypowiadac bo przeklinac nie mozna ale jak tak czasem wpadasz to napisz co u Ciebie, bo pamietamy o Tobie i jestes czescia naszej sierpniowej paczki
Dziewczyny napiszcie prosze jaki zel polecacie na dziasełka, wiem ze juz pisałyscie milion razy ale nie pamietam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297475 przez adee84
Witam
Boże popłakałam się jak usłysząłam, ale tak jak więkksza większość z nas także uważam, że matka kłamie i coś mi tu śmierdzi.Szok szokiem ale jaka matka porzuca ciało dziecka nie sprawdzając czy nie da się go uratować Czytałam Was ale będę czytać jeszcze raz żeby każdej odpisać.
Martucha przyznaję się też
Teraz nadrabiam:
10000 lat dla Kornelki
mi tez jest zimno ale to non stop all the time itd
Pippin Tosiek jest przemegasłodki ogromnie mi się podoba taki kluseczek
Wszystkim mamusiom, których dzieci przesypiają noc zazdroszczę bezczelnie, Maja nadal śpi ze mną, trzymając mnie za obie ręce a głowe wciskając pod moją pachę
Piękny Jaś
Boże popłakałam się jak usłysząłam, ale tak jak więkksza większość z nas także uważam, że matka kłamie i coś mi tu śmierdzi.Szok szokiem ale jaka matka porzuca ciało dziecka nie sprawdzając czy nie da się go uratować Czytałam Was ale będę czytać jeszcze raz żeby każdej odpisać.
Martucha przyznaję się też
Teraz nadrabiam:
10000 lat dla Kornelki
mi tez jest zimno ale to non stop all the time itd
Pippin Tosiek jest przemegasłodki ogromnie mi się podoba taki kluseczek
Wszystkim mamusiom, których dzieci przesypiają noc zazdroszczę bezczelnie, Maja nadal śpi ze mną, trzymając mnie za obie ręce a głowe wciskając pod moją pachę
Piękny Jaś
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297479 przez a!gusia
martucha napisał:
Martucha DENTINOX
Adee dzis Jerz tez ze mna spal..a m na materacu....
o kurcze sama z dwójką dzieci...podziwiam
Martucha DENTINOX
Adee dzis Jerz tez ze mna spal..a m na materacu....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
Moderatorzy: ilona