BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297433 przez soniasg
Finał tej historii będzie napewno jeszcze gorszy niż teraz.... ja osobiście nie wierzę w to, że jej upadła. musiała jej coś zrobić.... a poza tym to która matka się tak zachowuje? wyrzuca swoje dziecko???
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297441 przez martucha
Onka co u Ciebie :unsure: napisz coś :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #297442 przez a!gusia
powiem Wam ze ja tez mysle ze ona jej cos zrobila :( bo co kapala ja o 17?no moze ale...i tez mi sie wydaje ze ten ojciec nie wiedzial ale z drugiej strony..moj m by sie pewnie kapnal ze klamie..przed nim bym tego nie umiala ukryc...sama nie wiem co myslec...a najlepsze ze mowia ze nie powinno sie o tym mowic teraz..ale skoro caly swiat przez ponad tydzien zyl tym porwaniem,wszyscy sie przejmowali,martwili to nie nalezy sie nam jakies wyjasnienie?
12 lata 11 miesiąc temu #297446 przez soniasg
www.tvn24.pl/-1,1733587,0,1,w-pakunku-sa...matka,wiadomosc.html

tutaj jest kawałek z tego nagrania bo tego 3 minutowego nie potrafię znaleźć...
12 lata 11 miesiąc temu #297454 przez martucha
Sonia...dzięki....

Moje dziecko tak sie nadziera że pewnie m sie za chwile obudzi hihi
12 lata 11 miesiąc temu #297456 przez jusia
100 lat dla Neli :kiss: :kiss: :kiss:
Agusia tez tak myśle ze to niemożliwe z ta kąpielą bo to musialobybyc niewiem kolo 15?? watpie...a pozatym pozbyla sie ciała...musiala jej cos zrobic :( sprzedaż chyba nie bo ojciec raczej bylby tez w to zamieszany...
Wiki usnela w bujaku :) przenioslam ja do łóżeczka i spi słodko :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297460 przez happymamma
NELKO STO LAT!!!!! :kiss: :woohoo: :woohoo:

Wrzucam zdj Jasia z zapoczątkowanej serii "dziecko w czapce" :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #297465 przez martucha
hyhy SUPER :lol: Fajna boba :lol: no i drugie zdjęcie kzackie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297466 przez marta_szh
ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze co???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wierze!!!!!!jezu!!!!!!!!jak ona mogła??!!!!!!!!

poryczalam sie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297467 przez a!gusia
ja odrazu mowilam-przeciez nikt tego dziecka w wozku nie widzial przed 'porwaniem' wiec mogl byc pusty...a poza tym jak juz na fb pisalam, wiem ze to smieszne ale w gazecie wyborczej bylo ich zdjecie i ona byla umalowana i ladnie ubrana, z kolczykami w uszach..ja uwielbiam kolczyki ale w takich chwilach to bylaby ostatnia rzecz o ktorej bym pomyslala...i powiedzialam mojemu m ze to dziwne....

a teraz jeszcze dosluchalam ze ta matka juz kiedys zostawila ta Madzie na 2 tygodnie bez opieki..........
12 lata 11 miesiąc temu #297469 przez Onka
hehe Martucha ale mnie zdemaskowałaś :)
Wiem, że nie ładnie podczytywać ale czasami wpadnę zobaczyć co tam u Waszych dzieciaczków a zrezygnowałam z udzielania się tutaj bo poprostu nie nadążam za Wami. Moje posty byłyby niezauważone w takim młynie :):) Fajna z Was paczka zgranych mamusiek i ciężko byłoby mi się wbić. Poza tym nie lubie tego forum. Dla mnie jest zakręcone jak baranie jajca za przeproszeniem. Jestem od 3 lat na parentingu i jakoś tam wszystko wydaje się łatwiejsze i moderatorzy milsi hehe.
U nas jakoś leci. Mężuś za granicą ja sama z dwójką maluchów w dodatku chorych ale jakoś daję rade.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297474 przez martucha
o kurcze sama z dwójką dzieci...podziwiam :ohmy:

co do forum nie bede sie lepiej wypowiadac bo przeklinac nie mozna :P ale jak tak czasem wpadasz to napisz co u Ciebie, bo pamietamy o Tobie i jestes czescia naszej sierpniowej paczki :lol:

Dziewczyny napiszcie prosze jaki zel polecacie na dziasełka, wiem ze juz pisałyscie milion razy ale nie pamietam :blush:
12 lata 11 miesiąc temu #297475 przez adee84
Witam
Boże popłakałam się jak usłysząłam, ale tak jak więkksza większość z nas także uważam, że matka kłamie i coś mi tu śmierdzi.Szok szokiem ale jaka matka porzuca ciało dziecka nie sprawdzając czy nie da się go uratować :unsure: Czytałam Was ale będę czytać jeszcze raz żeby każdej odpisać.
Martucha przyznaję się też :lol:
Teraz nadrabiam:
10000 lat dla Kornelki :kiss: :kiss: :kiss:
mi tez jest zimno ale to non stop all the time itd
Pippin Tosiek jest przemegasłodki ogromnie mi się podoba taki kluseczek :woohoo:
Wszystkim mamusiom, których dzieci przesypiają noc zazdroszczę bezczelnie, Maja nadal śpi ze mną, trzymając mnie za obie ręce a głowe wciskając pod moją pachę :dry:
Piękny Jaś :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #297478 przez martucha
Adee i know it B) :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297479 przez a!gusia
martucha napisał:

o kurcze sama z dwójką dzieci...podziwiam :ohmy:

co do forum nie bede sie lepiej wypowiadac bo przeklinac nie mozna :P ale jak tak czasem wpadasz to napisz co u Ciebie, bo pamietamy o Tobie i jestes czescia naszej sierpniowej paczki :lol:

Dziewczyny napiszcie prosze jaki zel polecacie na dziasełka, wiem ze juz pisałyscie milion razy ale nie pamietam :blush:

Martucha DENTINOX

Adee dzis Jerz tez ze mna spal..a m na materacu.... :huh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży