- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297543 przez Biedronka160
martucha jak będę w Poznaniu to Cię mogę odwiedzić i dupę potruć Ale to niestety przeważnie jest w weekendy to wtedy pewnie masz nadmiar towarzystwa
Happymamma mściwa bestia z Ciebie Ale ja bym zrobiła tak samo
Ja też uważam, że słoiczki to w tej chwili najlepsze co mogę dać mojemu dziecku. W warzywach, które kupuję nawet nie wiem co jest. Zwłaszcza teraz zimą. A te dania dla dzieci muszą przecież przejść przez różne testy. mam jednych znajomych, którzy maja córę z kwietnia i wszystko gotują jej sami i jak im powiedziałam, że ja zamierzam dawać gotowe słoiczki to mnie spiorunował wzrokiem. Uzasadniłam to tak jak powyżej, że nie wiem co jest w tych warzywach tak naprawdę. Wtedy usłyszałam 1000 argumentów dlaczego jestem zła, bo nie chce gotować dziecku. Puściłam to mimo uszu i tyle. W końcu to moje drugie dziecko a ich pierwsze więc niech nikt mi nie mówi, że jestem złą matką bo przez łeb dostanie.
agusia mam nadzieję, że uda się to rodzinne odzyskać. Zawsze to jakiś pieniądz a 140e piechotą nie chodzi. jak tutaj to jest dość spora kasa.
beti Fifi nieźle Ci rośnie. Moja to pewnie przy nim by była taka kruszynka. Nie wiem ile dokładnie waży, bo w środę idziemy na szczepienie dopiero ale pewnie ma ok 7 kg i 65 cm albo nawet i tyle nie
Jesli chodzi o fotelik to my zamierzamy kupić 4baby Weelmo. Bardzo fajny, niedrogi no i z atestami. Od 9-25 kg.
Happymamma mściwa bestia z Ciebie Ale ja bym zrobiła tak samo
Ja też uważam, że słoiczki to w tej chwili najlepsze co mogę dać mojemu dziecku. W warzywach, które kupuję nawet nie wiem co jest. Zwłaszcza teraz zimą. A te dania dla dzieci muszą przecież przejść przez różne testy. mam jednych znajomych, którzy maja córę z kwietnia i wszystko gotują jej sami i jak im powiedziałam, że ja zamierzam dawać gotowe słoiczki to mnie spiorunował wzrokiem. Uzasadniłam to tak jak powyżej, że nie wiem co jest w tych warzywach tak naprawdę. Wtedy usłyszałam 1000 argumentów dlaczego jestem zła, bo nie chce gotować dziecku. Puściłam to mimo uszu i tyle. W końcu to moje drugie dziecko a ich pierwsze więc niech nikt mi nie mówi, że jestem złą matką bo przez łeb dostanie.
agusia mam nadzieję, że uda się to rodzinne odzyskać. Zawsze to jakiś pieniądz a 140e piechotą nie chodzi. jak tutaj to jest dość spora kasa.
beti Fifi nieźle Ci rośnie. Moja to pewnie przy nim by była taka kruszynka. Nie wiem ile dokładnie waży, bo w środę idziemy na szczepienie dopiero ale pewnie ma ok 7 kg i 65 cm albo nawet i tyle nie
Jesli chodzi o fotelik to my zamierzamy kupić 4baby Weelmo. Bardzo fajny, niedrogi no i z atestami. Od 9-25 kg.
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297549 przez martucha
Ja założę specjalna grupę na fb "NIE dla golenia Nelki"
Biedronka zapraszam
a mi własnie brat przywiózł fotelik od siostry
ps. nie mówiłąm Wam, moja siora była na konsultatcji w sprawie operacji cycków cena mnie powaliła...
Domii nie martw sie ja tez ostatnio w ogole sie nie wysypiam, ale damy rade w końcu przejdzie to naszym chłopakom....dzisiaj była wyjatkowa noc, nie mam pojecia co sie stało że tak ładnie przespał
Biedronka zapraszam
a mi własnie brat przywiózł fotelik od siostry
ps. nie mówiłąm Wam, moja siora była na konsultatcji w sprawie operacji cycków cena mnie powaliła...
Domii nie martw sie ja tez ostatnio w ogole sie nie wysypiam, ale damy rade w końcu przejdzie to naszym chłopakom....dzisiaj była wyjatkowa noc, nie mam pojecia co sie stało że tak ładnie przespał
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297551 przez a!gusia
w ogole to kocyk byl sliski???!!!co to za kocyk...sorry ale ja dalej przezywam...
Martucha osiemnastki?spoko ja jestem za!
Pippin majowka dobry pomysl!!ja wlasnie myslalam zeby gdzies pojechac wiec popieram pomysl!
Madzia body super!
Martucha osiemnastki?spoko ja jestem za!
Pippin majowka dobry pomysl!!ja wlasnie myslalam zeby gdzies pojechac wiec popieram pomysl!
Madzia body super!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297553 przez happymamma
Martucha, ja bym sobie jeszcze chętnie zoperowała, bo wygląda jak pejechana walcem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dupę
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297557 przez martucha
Agusia widze ze nie dajesz sobie z tym rady nie no a tak powaznie to powiem Ci ze ja też mam jeden kocyk taki "śliski" że jak trzymam w nim małego to bardziej uważam...
Happymamma jak przyjedziesz do mnie to Ci dam dwie takie poduszki- idealnie nadaja sie na poslady
Happymamma jak przyjedziesz do mnie to Ci dam dwie takie poduszki- idealnie nadaja sie na poslady
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297561 przez Pippin
ja nie musi byc prawda??agusia ja tez dalej przeżywam
happymama to zamieńmy się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sonia a co sie stao???
no i bodziaki zajebiaszcze
happymama to zamieńmy się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sonia a co sie stao???
no i bodziaki zajebiaszcze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297562 przez a!gusia
Domii ja tez juz od paru nocy nie spie...jak pomysle ze znow zbliza sie wieczor to mi niedobrze!
Martucha a ile za te cycki?z ciekawosci..
przezywam bo mam tvn 24 wlaczony i tam ciagle o tym mowia..wlasnie pokazywali jak w niedziele blagala porywacza zeby jej dziecko oddal...
dobrze kobieta mowi..zdazyl sie wypadek ok ale to nie jest smiec zeby go wyrzucic..
Martucha a ile za te cycki?z ciekawosci..
przezywam bo mam tvn 24 wlaczony i tam ciagle o tym mowia..wlasnie pokazywali jak w niedziele blagala porywacza zeby jej dziecko oddal...
dobrze kobieta mowi..zdazyl sie wypadek ok ale to nie jest smiec zeby go wyrzucic..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297566 przez Nika_OK
Ojeja jeja Po prostu, żeby miała ładniejsze włoski w przyszłości:) Spoko, spoko bo jej odrosną przecież, na wiosnę już będą długie
A tak serio, to fryzjer Mężusia też ma taką kudłatą córeczkę i jak skoczyła pół roku, to jej obcięli włoski i teraz jako 3-latka ma pięęękne, gęste i mocne
A tak serio, to fryzjer Mężusia też ma taką kudłatą córeczkę i jak skoczyła pół roku, to jej obcięli włoski i teraz jako 3-latka ma pięęękne, gęste i mocne
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297569 przez madzia0507
"Psycholog zwraca też uwagę, że dziecko mogło jeszcze żyć po tym, jak wypadło matce z rąk. - Dzieci są tak "zaprojektowane", że, na szczęście, potrafią tego typu nieszczęśliwe wypadki przeżyć. Obawiam się, że po sekcji okaże się, że mała Madzia zamarzła, a nie zmarła w skutek urazu. I wtedy mama Madzi naprawdę oszaleje - mówi ekspertka."
wiadomosci.wp.pl/title,To-mogla-byc-przy...22685,wiadomosc.html
Popłakałam się jak dzika!!!
wiadomosci.wp.pl/title,To-mogla-byc-przy...22685,wiadomosc.html
Popłakałam się jak dzika!!!
Moderatorzy: ilona