BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #297575 przez Pippin
ale silikony tyle kosztuja???16 tysiaków??bo mi jak zwisna cyce to bym chciała se np skore podciagnac to ponoc pomaga

madzia :( :( :( :(
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297576 przez motylek
Witam :laugh:
Moje dziecko już trzeci dzian budzi się ok.5godz. wyspane i rześkie do zabawy.

Widze że od rana dominujący temat.Ja niestety nie wierzę w nieszczęśliwy wypadek. Każdy o zdrowych zmysłach zadzwoni po pogotowie jak coś się dzieje, coś się stało, a nie pakuje dziecko i zostawia pod drzewem
Później żyje 1,5 tygodnia ze świadomością, że ten mały aniołek gdzieś został porzucony i przyznaje się tylko dlatego, że została naciśnięta, że już za dużo nakręciła
Matka w szoku porzuca dziecko, nie wzywa pomocy - OK, rozumiem
Ta sama matka w szoku, potrafi wymyślić taką historię i trzymać w tajemnicy śmierć swojego dziecka przez 1,5tygodnia

Wszystkie dzieciaczki śliczniutkie :kiss:
Sto lat dla Kornelki :kiss:
martucha my używamy Dentinox
12 lata 11 miesiąc temu #297577 przez Kasiek
Boze jak to mogla zyc??????????? biedne dziecko, biedne malutkie dziecko tak bez pomocy zostalo :( :( :(
niech juz w koncu odnajda ciałko tej Madzi bo jak pomysle ze lezy gdzies zamarzniete opusczone to nie wyrabiam :( :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297579 przez happymamma
Martucha, myślę, że na basenie np mogłyby nasiąknąć i niechybnie poszłabym na dno :lol:

Pipin, bardzo proszę :lol:

...

Ja dzisiaj mówiłam mojemu M - co jeśli ona tylko stracila przytomność...
12 lata 11 miesiąc temu #297580 przez martucha
Tak Pippin ale te co mają kształt anatomiczny a te co sa takie typowo okragłe i sztuczne to są troche tańsze....moja siora dlatego sie na to decyduje bo jest po dwóch ciążach gdzie kazde dziecko karmiła do 1,5roku...i ma dwie wiszace skóry zamiast piersi;/
12 lata 11 miesiąc temu #297582 przez Renata Anna
Ciągle mam cichą nadzieję, że Madzia jednak żyje... W miejscu, które wskazała matka znaleźli tylko kurtkę...
Ja na razie czekam, nie osądzam...

Dziewczyny co Wy mi tu o jakichś silikonach... Ja chętnie bym swoje cycki obcięła...
W ogóle do niczego mi nie są potrzebne. Celinie były potrzebne tylko 2 m-ące... bez sensu :dry:

My też używamy Dentinox :)
12 lata 11 miesiąc temu #297586 przez martucha
Happymamma to na pływalni zamienie ci na te "motylki" do pływania i nie utoniesz :silly:

dziecko mi sie rozregulowało :pinch:
12 lata 11 miesiąc temu #297587 przez madzia0507
Chyba wyłączę komputer i telewizor, bo normalnie nie daję już rady. Normalnie nie mogę przestać płakać. Słyszę jak to biedne dziecko płacze na tym mrozie i łzy mi lecą same. :( :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #297588 przez Nika_OK
agusia tak całkiem to nie, tak więcej jak troszkę podetniemy :)

Ja tez chcę nowe, ładne cycki :) Ale to po drugiej ciąży :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #297590 przez Kasiek
Pippin Antos slodki :)

Domii Ty nie odchodz, bo będe Cie bombardowac smsam :kiss: ja tez ledwo zywa jestem od 6.30 dzis na nogach, nawet nie potrafie powiedziec ile dzis racy Iga sie budzila w nocy :( naprawde, rano sie zastanawialam i nie wiem :( chyba po prostu ze zmeczenia przestalam rejestrowac ilosc pobudek :( wiem na pewno ze wstala juz po 23 :dry: Viburcol nie pomogl :( jak tak bedzie prze weekend ide do peditary z małą, marze o tym zeby choc raz przespala do 3-4 jak kiedys, poza tym codziennie o 6 budza ja dzwony z kosciola!!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: i naprawde trudno mi ja potem uspic, czasami ona zasypia a ja juz nie :(

doczytalam reszte ale w sumie wuecej nie wiem co mialam napisac bo zyje tylko jednym teraz :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #297591 przez adee84
ja Wam oddam moje cycki :laugh:
Majka sobie drzemki jakoś poprzesuwała i znów nie śpi a powinna już od godz :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #297592 przez a!gusia
a mowia ze moglo ja jakies zwierze zjesc!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pier...le!
12 lata 11 miesiąc temu #297596 przez a!gusia
Kasiek napisał:

Pippin Antos slodki :)

Domii Ty nie odchodz, bo będe Cie bombardowac smsam :kiss: ja tez ledwo zywa jestem od 6.30 dzis na nogach, nawet nie potrafie powiedziec ile dzis racy Iga sie budzila w nocy :( naprawde, rano sie zastanawialam i nie wiem :( chyba po prostu ze zmeczenia przestalam rejestrowac ilosc pobudek :( wiem na pewno ze wstala juz po 23 :dry: Viburcol nie pomogl :( jak tak bedzie prze weekend ide do peditary z małą, marze o tym zeby choc raz przespala do 3-4 jak kiedys, poza tym codziennie o 6 budza ja dzwony z kosciola!!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: i naprawde trudno mi ja potem uspic, czasami ona zasypia a ja juz nie :(

doczytalam reszte ale w sumie wuecej nie wiem co mialam napisac bo zyje tylko jednym teraz :( :(

KAsiek u nas viburcol pomogl jedynie robic kupke... :dry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #297597 przez Kasiek
Madzia ja tez wlasnie o tym pomyslalam, a jak malutka odzyskala przytomnosc i lezala tam sama??????????????????????????? Boze ja ez rycze jak glupia
12 lata 11 miesiąc temu #297600 przez madzia0507
a!gusia napisał:

a mowia ze moglo ja jakies zwierze zjesc!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pier...le!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

To nie jest na moje nerwy!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży