- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moje dziecko już trzeci dzian budzi się ok.5godz. wyspane i rześkie do zabawy.
Widze że od rana dominujący temat.Ja niestety nie wierzę w nieszczęśliwy wypadek. Każdy o zdrowych zmysłach zadzwoni po pogotowie jak coś się dzieje, coś się stało, a nie pakuje dziecko i zostawia pod drzewem
Później żyje 1,5 tygodnia ze świadomością, że ten mały aniołek gdzieś został porzucony i przyznaje się tylko dlatego, że została naciśnięta, że już za dużo nakręciła
Matka w szoku porzuca dziecko, nie wzywa pomocy - OK, rozumiem
Ta sama matka w szoku, potrafi wymyślić taką historię i trzymać w tajemnicy śmierć swojego dziecka przez 1,5tygodnia
Wszystkie dzieciaczki śliczniutkie
Sto lat dla Kornelki
martucha my używamy Dentinox
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Pipin, bardzo proszę
...
Ja dzisiaj mówiłam mojemu M - co jeśli ona tylko stracila przytomność...
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na razie czekam, nie osądzam...
Dziewczyny co Wy mi tu o jakichś silikonach... Ja chętnie bym swoje cycki obcięła...
W ogóle do niczego mi nie są potrzebne. Celinie były potrzebne tylko 2 m-ące... bez sensu
My też używamy Dentinox
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Domii Ty nie odchodz, bo będe Cie bombardowac smsam ja tez ledwo zywa jestem od 6.30 dzis na nogach, nawet nie potrafie powiedziec ile dzis racy Iga sie budzila w nocy naprawde, rano sie zastanawialam i nie wiem chyba po prostu ze zmeczenia przestalam rejestrowac ilosc pobudek wiem na pewno ze wstala juz po 23 Viburcol nie pomogl jak tak bedzie prze weekend ide do peditary z małą, marze o tym zeby choc raz przespala do 3-4 jak kiedys, poza tym codziennie o 6 budza ja dzwony z kosciola!!!!!!!!!!! i naprawde trudno mi ja potem uspic, czasami ona zasypia a ja juz nie
doczytalam reszte ale w sumie wuecej nie wiem co mialam napisac bo zyje tylko jednym teraz
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
Pippin Antos slodki
Domii Ty nie odchodz, bo będe Cie bombardowac smsam ja tez ledwo zywa jestem od 6.30 dzis na nogach, nawet nie potrafie powiedziec ile dzis racy Iga sie budzila w nocy naprawde, rano sie zastanawialam i nie wiem chyba po prostu ze zmeczenia przestalam rejestrowac ilosc pobudek wiem na pewno ze wstala juz po 23 Viburcol nie pomogl jak tak bedzie prze weekend ide do peditary z małą, marze o tym zeby choc raz przespala do 3-4 jak kiedys, poza tym codziennie o 6 budza ja dzwony z kosciola!!!!!!!!!!! i naprawde trudno mi ja potem uspic, czasami ona zasypia a ja juz nie
doczytalam reszte ale w sumie wuecej nie wiem co mialam napisac bo zyje tylko jednym teraz
KAsiek u nas viburcol pomogl jedynie robic kupke...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
a mowia ze moglo ja jakies zwierze zjesc!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pier...le!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie jest na moje nerwy!