- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297761 przez martucha
Agusia nie wiem dokładnie ale na 31sierpnia ma termin
Sonia generalnie to jest obojetne ile dasz warzywek ja jak robiłam to dalam np 2-3 marchewki, korzen pietruszki,dwa ziemniaki,kawalek pora i troche tego wyszlo....chyba 7 pojemniczków
Adee co do Rutkowskiego to moim zdaniem to jest konkretny gosci ma racje i też ma wysoką skuteczność
Sonia generalnie to jest obojetne ile dasz warzywek ja jak robiłam to dalam np 2-3 marchewki, korzen pietruszki,dwa ziemniaki,kawalek pora i troche tego wyszlo....chyba 7 pojemniczków
Adee co do Rutkowskiego to moim zdaniem to jest konkretny gosci ma racje i też ma wysoką skuteczność
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297766 przez Nika_OK
Biedronka sama jeszcze nie stoi, ręka teściowej zlała się z moimi czarnymi meblami w kuchni, jak się bardziej przyjrzysz to widać
Ale jak ją posatwię przy ławie, to bez większego problemu utrzymuje się na nogach sama
Jej moje dziecko jak usnęła koło 11 tak do tej pory śpi, chyba ją obudzę bo później będzie problem ze spaniem popołudniu...
Ale jak ją posatwię przy ławie, to bez większego problemu utrzymuje się na nogach sama
Jej moje dziecko jak usnęła koło 11 tak do tej pory śpi, chyba ją obudzę bo później będzie problem ze spaniem popołudniu...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297767 przez Kasiek
Biedronka trafisz na pewno
Martucha jejku trzymam kciuki za bratową na pewno wszytsko sie uda i dzieciąko bedzie zdrowe
Pippin juz dajesz seler?? ale jak Antkowi nic nie jest to widocznie nie jest uczulony na niego
Sonia ja bym dała nieduży kawalek tego kurczaka, w sloiczku jest z reguly 8% w stosunku do reszty skaldnikow , chyba ze robisz sporo i zamierzasz zamrozic czesc?
Martucha jejku trzymam kciuki za bratową na pewno wszytsko sie uda i dzieciąko bedzie zdrowe
Pippin juz dajesz seler?? ale jak Antkowi nic nie jest to widocznie nie jest uczulony na niego
Sonia ja bym dała nieduży kawalek tego kurczaka, w sloiczku jest z reguly 8% w stosunku do reszty skaldnikow , chyba ze robisz sporo i zamierzasz zamrozic czesc?
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297787 przez Hania
Renatko, mi jej nie żal! można działać pod wpływem emocji ale nie w sposób który przyczynia się do śmierci dzieciątka i też mam nadzieje,że Madzia żyje..
happymamma, dzięki uszko wróciło do stanu sprzed opercaji zatkane i prawie nic nie slyszy:( mam nadzieję, że to przejściowe. A M pocieszony na chwilę
happymamma, wiesz o tym, że Twój synuś to przystojniaczek i nie utrzymasz go w domu choćby nie wiem co
onka, witam:)
domii, bidulko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też oglądam...
i już po zakupach:) W tesco są promocje na słoiczki:)
happymamma, dzięki uszko wróciło do stanu sprzed opercaji zatkane i prawie nic nie slyszy:( mam nadzieję, że to przejściowe. A M pocieszony na chwilę
happymamma, wiesz o tym, że Twój synuś to przystojniaczek i nie utrzymasz go w domu choćby nie wiem co
onka, witam:)
domii, bidulko
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też oglądam...
i już po zakupach:) W tesco są promocje na słoiczki:)
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej