- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297637 przez madzia0507
Renata Anna napisał:
Jak można tak kłamać!!!!! Nie mieści mi się to w głowie!!!
No patrzę, ryczę i nie wierzę...
Już nie wiem w jaką wersję wierzyć...
Jak można tak kłamać!!!!! Nie mieści mi się to w głowie!!!
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297651 przez happymamma
a mi przyszło do głowy, że to ojciec spowodował ten wypadek lub coś zrobił malutkiej, a matka go kryje... nie wiem, mi on się wydaje na tych wszystkich nagraniach najbardziej opanowany...
Martucha daj znać
Martucha daj znać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297654 przez Renata Anna
Oby się to szybko wyjaśniło.
Muszę zmykać. Papapa.
Muszę zmykać. Papapa.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297675 przez Kasiek
fakt ten ojciec jest srasznie opanowany ogladam i ogladam i on zadnych emocji nie okazuje
obejrzalam ten link co wkleilyscie i poplakalam sie znowu jak zobaczylam jak ten dziadek Madzi placze
obejrzalam ten link co wkleilyscie i poplakalam sie znowu jak zobaczylam jak ten dziadek Madzi placze
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297687 przez martucha
jestem już
co do bratowej....ona nie jest chora na toxo tylko na cytomelagie czy jakoś tak...a to w sumie jest jeszcze gorsze.Czuje sie źle,dołuje sie cały czas,czekaja na wyniki z warszawy...ehh
zaczełam oglądać ten filmik i przestałam...no nie mogę...
co do bratowej....ona nie jest chora na toxo tylko na cytomelagie czy jakoś tak...a to w sumie jest jeszcze gorsze.Czuje sie źle,dołuje sie cały czas,czekaja na wyniki z warszawy...ehh
zaczełam oglądać ten filmik i przestałam...no nie mogę...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297688 przez aneta2611
ile mam nadrabiania
jakoś nie mogę uwierzyć w to co się stało z Madzią... wydaje mi się, że to jeszcze nie jest cała prawda...
ale to nie dziś. M jest więc same rozumiecie
wpadłam tylko żeby się przywitać i powiedzieć ze nadal bardzo Was kocham i o Was pamiętam
mamy jechać dziś do T ale samochód nie zapalił, M od rana ładuje akumulator i dalej nic. Czyżby to jakiś znak ile było u as rano stopni to chyba już widziałyście na fb
o kurcze, właśnie zerknęłam przez okno - zapalił
jakoś nie mogę uwierzyć w to co się stało z Madzią... wydaje mi się, że to jeszcze nie jest cała prawda...
ale to nie dziś. M jest więc same rozumiecie
wpadłam tylko żeby się przywitać i powiedzieć ze nadal bardzo Was kocham i o Was pamiętam
mamy jechać dziś do T ale samochód nie zapalił, M od rana ładuje akumulator i dalej nic. Czyżby to jakiś znak ile było u as rano stopni to chyba już widziałyście na fb
o kurcze, właśnie zerknęłam przez okno - zapalił
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297702 przez marta_szh
nie na moje nerwy takie akcje, teraz cały dzien bede przezywac.. oby dzien to jest normalnie jakas maskara i nie jestem sie w stanie pozbierac jakbym niemalze znala to dziecko
www.dziennikzachodni.pl/artykul/501135,j...tml#galeria-material
tu kolejny material mowiacy o tym ze zrobiono to z premedytacja
moim zdaniem ojciec na bank byl w to zamieszany zbyt gesto sie tlumaczy w niektorych reportazach dlaczego juz niby nie placze, dlaczego taki spokojny bo niby juz brak mu sil i morze lez juz wyplakal ze juz mu brakuje czym plakac itd.. bzdury niestety nie ma limitu lez na taka tragedie
czekam wlasnie na kumpele heh..
ogolnie to nie wiedzialam ze ze mnie taki wrazliwiec i tak bardzo mnie to dotknie
www.dziennikzachodni.pl/artykul/501135,j...tml#galeria-material
tu kolejny material mowiacy o tym ze zrobiono to z premedytacja
moim zdaniem ojciec na bank byl w to zamieszany zbyt gesto sie tlumaczy w niektorych reportazach dlaczego juz niby nie placze, dlaczego taki spokojny bo niby juz brak mu sil i morze lez juz wyplakal ze juz mu brakuje czym plakac itd.. bzdury niestety nie ma limitu lez na taka tragedie
czekam wlasnie na kumpele heh..
ogolnie to nie wiedzialam ze ze mnie taki wrazliwiec i tak bardzo mnie to dotknie
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297706 przez happymamma
Pipin pyszne
kurcze no, wiercą, kręcą, co Jaś uśnie to go budzą, a On biedny nie wie co się dzieje i dlaczego spać nie może
Martucha co to???
kurcze no, wiercą, kręcą, co Jaś uśnie to go budzą, a On biedny nie wie co się dzieje i dlaczego spać nie może
Martucha co to???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297712 przez Biedronka160
Renatko cudna Celinka !! Każda z nas ma tak czasami, że nie ma na nic czasu. U mnie jest podobnie. Dwójka dzieci, dom, pranie, gotowanie, sprzątanie, prasowanie i jeszcze nauka do szkoły, ale jak jestem to próbuję pisać coś na bieżąco nawet jak nie udaje mi się nadrobić a niestety zdarza się to często - zwłaszcza teraz przy sesji.
Nika Nela sama stoi ?? Dobrze widzę ?? W szoku jestem. No i włoski ma świetne, jak ja bym chciała, żeby nasza Madzia miała tyle włosków na głowie. I nie przejmuj się ubraniem. U nas też rajtuzy są na topie, ale że u nas chłodno to jeszcze spodenki zakładam na wierzch. A jak cieplej to popyla w samych rajtuzach (jestyś jak mi się te rajtuzy podobają )
Dorotkosuper, że chrzciny się udały. No i gratulujemy ząbka !!
Beti ciuszki na allegro słodziaśne. Kurcze chyba zrobię małej zakupy tak mi się spodobały. Tylko z kasą trochę krucho, ale co tam. Pożyję trochę o chlebie i wodzie to mie nie zaszkodzi a dziecko będzie mieć
100 LAT dla KORNELCI !!!
Zaraz będę nadrabiać resztę.
Nika Nela sama stoi ?? Dobrze widzę ?? W szoku jestem. No i włoski ma świetne, jak ja bym chciała, żeby nasza Madzia miała tyle włosków na głowie. I nie przejmuj się ubraniem. U nas też rajtuzy są na topie, ale że u nas chłodno to jeszcze spodenki zakładam na wierzch. A jak cieplej to popyla w samych rajtuzach (jestyś jak mi się te rajtuzy podobają )
Dorotkosuper, że chrzciny się udały. No i gratulujemy ząbka !!
Beti ciuszki na allegro słodziaśne. Kurcze chyba zrobię małej zakupy tak mi się spodobały. Tylko z kasą trochę krucho, ale co tam. Pożyję trochę o chlebie i wodzie to mie nie zaszkodzi a dziecko będzie mieć
100 LAT dla KORNELCI !!!
Zaraz będę nadrabiać resztę.
Moderatorzy: ilona