BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #297512 przez martucha
a przed chwila mówili (nie wiem dokładnie bo Borys sie nadziera i słysze co trzecie słowo) że ta mała była chora? a przynajmniej potrzebowała specjalnej opieki czy coś i miedzy matka a babcia był o to konflikt, że matka nie zajmuje sie nia tak jak powinna czy cos..
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297513 przez domii
Hej

za nami kolejna beznadziejna noc ,wiec nie gniewajcie sie ale ja juz nie bede sie udzielac :( jak dam rade bede was czytac i moze kiedys napisze ze wkoncu sie wyspalam

Jasiu slodziaczek

100 lat dla Neli

I juz nie wiem co mialam napisac.Trzymajcie sie cieplutko

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #297516 przez soniasg
ja już sama nie wiem.... mnie się wydaję, że ktoś jeszcze działał z matką..... jeśli była w szoku to tak dokładnie z takimi szczegółami by tego nie wymyśliła.... wogóle dużo sprzeczności w tym wszystkim i nie ma co gdybać trzeba czekać jak ta sprawa się potoczy....
12 lata 11 miesiąc temu #297517 przez jusia
Ale Jasio wyglada superowo!! :) fajna czapa :)
fajnego linka wrzucilyscie z ciuszkami :) takie kolorowe i fajne maja napisy :)
Onka witaj :)

wiecie co mi sie wydaje ze ktos jej pomogl... jakby byl tam ten pakunek wczesniej to by go napewno znalezli... a poza tym te obrażenia...u niej..hmmm mogla sie uderzyc upadajac ale tak naprawde to nei takie proste samemu sie uderzyc, czy upasc kontrolowanie tak zeby bylo uderzenie w glowe...dziwne...
no nic zmykams ie ubrac bo czas ucieka i pewnie Wiki zaraz wstanie...

Dziewczyny ja chyba przegapilam posty o spotkaniu :( juz ustalone kiedy i gdzie?? :) ja tez chce bardzo...
12 lata 11 miesiąc temu #297520 przez jusia
Domi no co ty!!! nie musisz nadrabiac!! poprostu pisz co u was i tyle :( nie znikaj :((((((((
12 lata 11 miesiąc temu #297521 przez martucha
Jusia jak to nic nie wiesz??????????? no spotykamy sie!! robimy wspólna osiemnache naszych bobasów w 2029 :lol: :lol:

nie martw sie na pewno taka informacja Cie nie ominie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #297522 przez madzia0507
domii napisał:

Hej

za nami kolejna beznadziejna noc ,wiec nie gniewajcie sie ale ja juz nie bede sie udzielac :( jak dam rade bede was czytac i moze kiedys napisze ze wkoncu sie wyspalam

Jasiu slodziaczek

100 lat dla Neli

I juz nie wiem co mialam napisac.Trzymajcie sie cieplutko

Domii :kiss: :kiss: :kiss: Ja dzisiaj już od 6:00 rano na nogach, a tak ładnie Julita spała do tej pory. :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu #297524 przez Nika_OK
Happymamma spineczka musi być, a wręcz jest już konieczna bo włoski do oczek lecą...
Ale już niedługo będzie po włoskach, ogolimy Malutką :) Babcie nas chyba zabiją, na ale cóż...
Jej, Jasio cudny :)

martucha ja używam Dentinox, wcześniej miałam Bobodent, ale miałam wrażenie że nic nie pomagał

Ona dzień dobry :)

Domi :kiss:
Tylko nie zapomnij o nas!
12 lata 11 miesiąc temu #297525 przez soniasg
Domi już nie wiem co Ci napisać..... tulę Cię mocno :* a do Błażejka apeluję żeby dał się Mamie wyspać :kiss:

Jusia ja się zgadzam z Tobą...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297526 przez happymamma
Martucha błagam edytuj swoj post i popraw tam mój cytat, bo walnelam takiego byka, ze wstyd na cale forum :dry:

Domii bidulko kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #297528 przez Pippin
ja też od 6 na nogach :lol:
no właśnie kochane co z spotkaniem?? :) kiedy gdzie co i jak???bo jakoś sie zdecydować nie potrafimy :laugh: może na majówkę się gdzieś wybiezemy wtedy chyba wszyscy będą mieli wolne ?? :)
12 lata 11 miesiąc temu #297532 przez madzia0507
Nika, że cooooooooooooo???!!! Dlaczego chcecie ogolić dziecko??? :ohmy: :ohmy: :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297533 przez soniasg
Madzia body świetne zaraz M pokaże pasują jak nic do naszej kłótni :P

Happymamma :D się przejmujesz :P

Nika jak to ogolić?????????????
12 lata 11 miesiąc temu #297536 przez Kasiek
Kornelko 1000 latek :) masz juz pół roczku!! :)

Domii czy to dzis są imieniny Błażejka?? bo przez przypadek zerknelam na kalendarz i widze ze dzis Błażeja :laugh: jesli tak to Błażejku wszystkiego najlepszego :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #297539 przez martucha
Happymamma oj tam oj tam taki mały byczek :P no ale juz poprawiłam :blink:

Nika Borys mówi stanowczo NIE :ohmy: :ohmy: :ohmy: Zostawcie jego piekną Nelkę w spokoju :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia