- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
martucha napisał:
o kurcze sama z dwójką dzieci...podziwiam
co do forum nie bede sie lepiej wypowiadac bo przeklinac nie mozna ale jak tak czasem wpadasz to napisz co u Ciebie, bo pamietamy o Tobie i jestes czescia naszej sierpniowej paczki
Dziewczyny napiszcie prosze jaki zel polecacie na dziasełka, wiem ze juz pisałyscie milion razy ale nie pamietam
Martucha DENTINOX
Adee dzis Jerz tez ze mna spal..a m na materacu....
Dzięki
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
agusia gdzie to gadają że na dwa tyg bez opieki ja zostawiła??i ile oni mają lat tak w ogóle??ja tez UWIELBIAM KOLCZYKI i choćbym miała kit z okien obgryzać nie sprzedam i nie oddam nikomu
Jasio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Jasio dziękuje robiąc "prrrrrrr" na moich kolanach i plując przy tym siarczyście
Onka a właśnie, że pamiętamy i zauważamy
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
www.tvn24.pl/-1,1733587,0,1,w-pakunku-sa...matka,wiadomosc.html
tam nizej Rutkowski sie wypowiada..
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja odrazu mowilam-przeciez nikt tego dziecka w wozku nie widzial przed 'porwaniem' wiec mogl byc pusty...a poza tym jak juz na fb pisalam, wiem ze to smieszne ale w gazecie wyborczej bylo ich zdjecie i ona byla umalowana i ladnie ubrana, z kolczykami w uszach..ja uwielbiam kolczyki ale w takich chwilach to bylaby ostatnia rzecz o ktorej bym pomyslala...i powiedzialam mojemu m ze to dziwne....
a teraz jeszcze dosluchalam ze ta matka juz kiedys zostawila ta Madzie na 2 tygodnie bez opieki..........
Widziałam te zdjęcia i też mi się te kolczyki rzuciły w oczy. A wogóle to cały czas mam w głowie takie zdjęcie, na którym matka razem z ojcem Madzi wieszają ogłoszenie o tym, że porwano im dziecko. Normalnie, rzygać mi się chce jak o tym myślę.
Happymamma, Jasio ma świetną ta popę. A mój mąż ma taka samą.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Adee, mnie martucha też przjrzała - swój swojego zawsze pozna
dokładnie tak jak mówisz
to ja już wiem co wezmę na nasze spotkanie hahahahahahahahaha
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Znane są już wyniki obdukcji Katarzyny Waśniewskiej (22 l.), matki półrocznej Magdy, która została uprowadzona w Sosnowcu. - Biegły sądowy stwierdził, że feralnego dnia kobieta została uderzona w głowę tępym narzędziem, pięścią lub została kopnięta kolanem lub butem. Wskazują na to obrażenia, jakie odniosła mama dziewczynki - mówi Mariusz Łączny z Prokuratury Okręgowej w Katowicach.
więc ja się pytam kto ją uderzył????
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)