BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297602 przez Renata Anna

No patrzę, ryczę i nie wierzę...

Już nie wiem w jaką wersję wierzyć...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #297603 przez soniasg
Pippin a o kase poszło bo ja niby ją rozpierdzielam i że ze mną się nie da oszczędzać. poniekąd to prawda ale ja pieniążki wydaję tylko na Majkę i na M dla siebie praktycznie nic nie kupuję....

Ja też cały czas myślę o tej biednej Madzi :(((

Agusia wątpliwe to z tą zwierzyną bo by zostały jakieś kości... aż mnie ciarki przeszły jak to napisałam....
12 lata 11 miesiąc temu #297609 przez Kasiek
Ja to tez bym sobie podniosła cycki bo mi podupadly po ciazy i karmieniu :( :( ciekawe ile kosztuje samo podnoszenie ale tez pewnie pare tysiecy :( :( jak wygram w totka :P to czesc na pewno przeznacze na cycki :laugh:
ale jak to mowią zeby wygrac trzeba grac :) B)

Agusia moja po Viburcolu całą noc puszczała bąki wiec mogl jej ten czopek wyleciec w sumie :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #297612 przez happymamma
boze słucham konferencji z niedzieli jak ta matka spokojnie relacjonuje przebieg porwania :angry: :angry: :angry: i ojciec, który twierdzi, ze tego dnia poagał jej znosic wózek z m=Madzią :ohmy: :ohmy: WTF>??????
12 lata 11 miesiąc temu #297613 przez soniasg
a zapomniałam Wam coś napisać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #297614 przez a!gusia
a ojciec jej ponoc pomogl zniesc wozek w ten wieczor!!wiec co???wiedzial?czy klamal z tym wozkiem?
12 lata 11 miesiąc temu #297615 przez soniasg
Happymamma no właśnie jest tyle sprzeczności... ona napewno nie działała sama....
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297617 przez martucha
No to w takim razie maz musiał być w to zamieszany :pinch:

ide na chwile do rodziców, pogadac z bratem i dowiedzieć sie jak tam bratowa sie czuje...
12 lata 11 miesiąc temu #297619 przez Renata Anna
happymamma napisał:

boze słucham konferencji z niedzieli jak ta matka spokojnie relacjonuje przebieg porwania :angry: :angry: :angry: i ojciec, który twierdzi, ze tego dnia poagał jej znosic wózek z m=Madzią :ohmy: :ohmy: WTF>??????

Happymamma ja nie chcę osądzać, bo czekam aż wszystko się wyjaśni, ale nadal coś mi w tej sprawie śmierdzi...
12 lata 11 miesiąc temu #297623 przez soniasg
Renatko ja jakoś nie potrafię nie osądzać... po tym jak matka okłamywała wszystkich...

DZiewczyny co mogę zrobić Majce do jedzenia z piersi z kurczaka?
12 lata 11 miesiąc temu #297624 przez Kasiek
ja tez slyszalam jak ojciec tego dziecka mówil ze pomagal zniesc wózek z Madzia???? o co tu chodzi? tu jezszce tyle faktów moze wyjsc na swiatlo dzienne...
12 lata 11 miesiąc temu #297626 przez adee84
to wszystko jest pogmatwane, już nie wiadomo kto mówi prawde :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #297631 przez soniasg
Adee dokładnie....
12 lata 11 miesiąc temu #297632 przez Renata Anna
Eeeeee
Mnie się wydaje, że do tego wypadku jednak doszło, a młodzi ze strachu razem wymyślili historyjkę i próbowali trzymać się tej wersji.. Tylko co zrobili z dzieckiem FUCK :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #297635 przez Kasiek
Wiecie co, ta Madzia przypomin mi moją Ige :( :( takie same włoski i zakola ma identyczne :( i tego pieska jak juz pisalam, Iga tez go uwielbia :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia