- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297028 przez jusia
ale fajnie właśnie sie dowiedzialam ze kolezanka urodzila coreczke zaszla w ciaze jak synek mial 6 miesiecy fajnie 27 lat i dwojeczka dzieci tez bym chciala...no ale praca :/ wieie co w ciazy bylo mi tak dobrze ze moglabym znow byc i te ruchy naszych bobaskow alez to bylo cudowne uczcucie
A to Wiki specjalnie dla Lesia wcina rajstopa bo paluszkami nie dosiega
a tu chcialam ją zmusic do pełzania i zabralam jej zabawki ale sie nie dala hehehe
A to Wiki specjalnie dla Lesia wcina rajstopa bo paluszkami nie dosiega
a tu chcialam ją zmusic do pełzania i zabralam jej zabawki ale sie nie dala hehehe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297030 przez Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurcze wieczor mialam masakryczny, Iga zawodzila wrecz ponad godzine, nic nie pomagalo nie mogla zasnac tylko poplakiwala, a jak jej smarowalam dziąsła to wyczułam na prawej dwójce gulkę, i chyba dwójka nam wychodzi ja mam nadzieje ze ja juz wylezie to te ząbki dadza nam spkój na kilka miesiecy bo oszaleje Iga dostala na noc Viburcol i zobaczymy...
znowu musze nadrobic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurcze wieczor mialam masakryczny, Iga zawodzila wrecz ponad godzine, nic nie pomagalo nie mogla zasnac tylko poplakiwala, a jak jej smarowalam dziąsła to wyczułam na prawej dwójce gulkę, i chyba dwójka nam wychodzi ja mam nadzieje ze ja juz wylezie to te ząbki dadza nam spkój na kilka miesiecy bo oszaleje Iga dostala na noc Viburcol i zobaczymy...
znowu musze nadrobic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Kasiek.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #297040 przez jusia
Biedna Iga przez te zabki sie nasze malenstwa nacierpia ale wiesz jak juz czuc gulke to juz kwestia kilku dni i napewno zabek wyjdzie i bedzie po wszytskim...
z tymi sasiadami wiesz wspolczuje tej dziewzynce szkoda mi takich dzieci...
z tymi sasiadami wiesz wspolczuje tej dziewzynce szkoda mi takich dzieci...
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #297053 przez adee84
Kasiek współćzuję
a takim głupim dziumdziom to jak to mówi babcia mojej koleżanki
bo tylko krzywdzą swoje dzieci rodząc je i nie przykładając się do ich życia i wychowania a jedynie olewając
a takim głupim dziumdziom to jak to mówi babcia mojej koleżanki
bo tylko krzywdzą swoje dzieci rodząc je i nie przykładając się do ich życia i wychowania a jedynie olewając
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297068 przez beti
Hihi...noooo musimy już fotelik obczić bo biedny wygląda jak sardynek w puszce
Domii, Ja też póki co słoiczki daję Fifiemu, bo mu jakaś alergia wyszła i lepiej słoiczkami sprawdzić, ale jak już wszystko wprowadzę to będę sama gotować
Aha...no i na cycku tak rośnie
Co do km to tak jestem przedstawicielem na płd Polskę, ale jak wrócę to już nie chcę tak jeździć...ciekawe co ze mną zrobią
Domii, Ja też póki co słoiczki daję Fifiemu, bo mu jakaś alergia wyszła i lepiej słoiczkami sprawdzić, ale jak już wszystko wprowadzę to będę sama gotować
Aha...no i na cycku tak rośnie
Co do km to tak jestem przedstawicielem na płd Polskę, ale jak wrócę to już nie chcę tak jeździć...ciekawe co ze mną zrobią
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297082 przez Renata Anna
Hej, hej...
Jestem....
Przepraszam Was kochane za nieobecność... Nie jestem niestety w stanie nadrobić wszystkiego.
Adee mój mąż się zdziwił bardzo jak odebrał telefon...
Cieszę się, że zadzwoniłaś... Naprawdę
Jeszcze raz Was kochane przepraszam. Jakaś taka drażliwa jestem ostatnio...
Poczułam się wykluczona, ale nie gniewam się, bo przecież każda z nas chyba tak ma, że nie jest w stanie nadrobić wszystkich postów... tyle piszecie...
Nie odzywałam się, bo totalnie wypadłam z tematu, no i nie wiedziałam co mam pisać
Poza tym brakuje mi też ostatnio czasu, bo M jak nie w pracy, to pomaga koledze w remoncie mieszkania i przez to non stop muszę być przy Celince, a do tego jeszcze na głowie cały dom...
Mam też takie tam swoje problemy ale jakoś sobie z nimi radzę i sobie poradzę. KTO JAK NIE JA
Aaaaaaaaaaa i chciałam napisać, że mój M powiedział że MAM JECHAĆ NA SPOTKANIE Z WAMI ŻEBY NIE WIEM CO
A tu moje Celinka...
Muszę zmykać do M... przepraszam, że nie mogę z Wami dłużej posiedzieć...
Jestem....
Przepraszam Was kochane za nieobecność... Nie jestem niestety w stanie nadrobić wszystkiego.
Adee mój mąż się zdziwił bardzo jak odebrał telefon...
Cieszę się, że zadzwoniłaś... Naprawdę
Jeszcze raz Was kochane przepraszam. Jakaś taka drażliwa jestem ostatnio...
Poczułam się wykluczona, ale nie gniewam się, bo przecież każda z nas chyba tak ma, że nie jest w stanie nadrobić wszystkich postów... tyle piszecie...
Nie odzywałam się, bo totalnie wypadłam z tematu, no i nie wiedziałam co mam pisać
Poza tym brakuje mi też ostatnio czasu, bo M jak nie w pracy, to pomaga koledze w remoncie mieszkania i przez to non stop muszę być przy Celince, a do tego jeszcze na głowie cały dom...
Mam też takie tam swoje problemy ale jakoś sobie z nimi radzę i sobie poradzę. KTO JAK NIE JA
Aaaaaaaaaaa i chciałam napisać, że mój M powiedział że MAM JECHAĆ NA SPOTKANIE Z WAMI ŻEBY NIE WIEM CO
A tu moje Celinka...
Muszę zmykać do M... przepraszam, że nie mogę z Wami dłużej posiedzieć...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Renata Anna.
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297085 przez Nika_OK
BiedronkaMy z Neluchą trzymamy mocno kciuki
adee no bukiet z lizaków fajniuchny by był
Majeczka boska
Jusia Kiniaa dobrze pisze, absolutnie żadnych wyrzutów! Nela też je słoiczki Po pierwsze dlatego, że jak ja jej coś zrobiłam to pluła tym dalej jak widziała, a po drugie to jestem wygodna
A dzieci się rozwijają w swoim tempie przecież i na prawdę nie ma co porównywać!
maga a masz ubezpieczoną kartę?
martucha napisał:
Beti że tak powiem, ale kawal chłopa z Boryska Wow
Nelka chyba coś koło 8kg będzie miała, ale w czw szczepienie to się dokładnie dwiemy...
Soni dobry pomysł z maska
adee no bukiet z lizaków fajniuchny by był
Majeczka boska
Jusia Kiniaa dobrze pisze, absolutnie żadnych wyrzutów! Nela też je słoiczki Po pierwsze dlatego, że jak ja jej coś zrobiłam to pluła tym dalej jak widziała, a po drugie to jestem wygodna
A dzieci się rozwijają w swoim tempie przecież i na prawdę nie ma co porównywać!
maga a masz ubezpieczoną kartę?
martucha napisał:
Boże kochany Martucha jak ja doskonale wiem co masz na myśliBoże dziewczyny zróbcie coś żeby mi sie tak nie nudziło....dupa mnie nosi dlaczego nikt mnie nie odwiedzi hlip hlip...
Beti że tak powiem, ale kawal chłopa z Boryska Wow
Nelka chyba coś koło 8kg będzie miała, ale w czw szczepienie to się dokładnie dwiemy...
Soni dobry pomysł z maska
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Nika_OK.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #297092 przez martucha
Jesooooooo Nela Ty ślicznotko Jutro pokaże Cię Boryskowi ahhhh tęskni biedaczek za Tobą
Jusia Wiki przesłodka chyba podobna do Ciebie co
Renatka pisz co się dzieje ja ostatnio tez jestem troche nie w temacie i jak wpadam to po chamsku wmieszaszywuje sie w tłum
Beti haha Fifi przekozacki Borys czasami tez tak spiewa a dzisiaj pohukiwał jak sowa
Jusia Wiki przesłodka chyba podobna do Ciebie co
Renatka pisz co się dzieje ja ostatnio tez jestem troche nie w temacie i jak wpadam to po chamsku wmieszaszywuje sie w tłum
Beti haha Fifi przekozacki Borys czasami tez tak spiewa a dzisiaj pohukiwał jak sowa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
Moderatorzy: ilona