- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296586 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
dajemy tez mieska troszke ale to z tych sloikowych bo jakos nie mam przekonania do sklepowego miesa :/ bede probowala jakies wiejskie zwierzaki zalatwic
a jak ktoras z Was ma przepisy ciekawe to tez bym na priva poprosila bo sie nam prepertuar powtarza ostatnio
a jak ktoras z Was ma przepisy ciekawe to tez bym na priva poprosila bo sie nam prepertuar powtarza ostatnio
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296633 przez domii
Joanno ja jeszcze robie z marchewki,ziemniaka i pora.Fajnie ze masz swoja dynie,ja kurde teraz nie moge nigdzie dostac a nie chce kupowac w hipermarkecie. W lecie na dzialce posadzimy marchewki pietruszki itp,,narazie kupuje w warzywniaku ktory sprowadza z placu od chlopa-no ale nie mam pewnosci czy nie pryskane-ale nie popadajmy w paranoje, a z mieska daje krolika bo Tesc zalatwil i indyka ale ze sprawdzonej malej masarni,no i jabluszka tez mam z pewnego zrodla
Pippin
Nika Kornelka chce chodzic super-ale tak jak piszesz chyba jeszce nie powinna
Jusia napisze ci pozniej jakie zupki robie,a czemu ortopeda zabronil jak dziecko sie samo podciaga?tzn Blazejek sam z pozycji pollezacej bo z lezacej cos nie chce
Motylku no to pewnie ci smutno ze ciagle nie ma twojego M w domu
Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
no przegina ta Twoja T ja Cie dobrze rozumiem tez nieraz sie chcialam wyprowadzic-ale ciezko by bylo jakbym nie pracowala,a jeszcze chwile zamierzam posiedziec z Blazejkiem w domu,wiec musze sie jakos z T dogadywac-tylko ze ja jak mi sie cos nie podoba to mowie i ona sie wkurwia-jak nie po jej mysli
Nika Kornelka chce chodzic super-ale tak jak piszesz chyba jeszce nie powinna
Jusia napisze ci pozniej jakie zupki robie,a czemu ortopeda zabronil jak dziecko sie samo podciaga?tzn Blazejek sam z pozycji pollezacej bo z lezacej cos nie chce
Motylku no to pewnie ci smutno ze ciagle nie ma twojego M w domu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296652 przez soniasg
Edytko no to rośnie Ci mała śpiewaczka operowa
Haniu no bo już się odzywczaiłaś od takich spokojnych nocek, ale oby ich było jak najwięcej
Asik Szymuś wymiata i jak pięknie siedzi teraz to już wogóle się będzie zajmował sobą i Mamusie tylko wołał na papu
Happymamma cieszę się, że już lepiej bo to paskudztwo straszne . A Jasio jest tak słodki, że normalnie bym go zjadła
Adee Ty egoistkom? no to Twoja Mama pojechała po bandzie i to fest....
Agusia widzę, że Twój M wykazuje 100% zainteresowanie Jerzykiem
mój M robi dokładnie to samo tylko, że z laptopem
Kamila no to raczej nie powinno mu nic być bo oni do tej wody zupełnie inne specyfiki wsypują niż do normalnych basenów. a sudokrem działa cuda
Domi no to sobie troszkę odpoczniesz jak M ma urlop mój M też na dworze robi a jak jest -20 to jest nieciekawie. A co do ząbków to Majka też w miejscu gdzie są trójki ma takie białe.
Martucha no to będziecie mieli w lato gdzie grillować może u Was na działeczce się spotkamy :d
Pippin Ty cwaniaro a co do tej pindy to podpisuję się pod dziewczynami. ubić ją jak świnie!
Jkardasz Lesiu przepiękny no ale po takiej Mamusi to jaki ma być?
Jusia ja sama chętnie skorzystałabym z przepisów od dziewczyn, więc zbieraj a ja później podkradnę od Ciebie jak będę mogła
Haniu no bo już się odzywczaiłaś od takich spokojnych nocek, ale oby ich było jak najwięcej
Asik Szymuś wymiata i jak pięknie siedzi teraz to już wogóle się będzie zajmował sobą i Mamusie tylko wołał na papu
Happymamma cieszę się, że już lepiej bo to paskudztwo straszne . A Jasio jest tak słodki, że normalnie bym go zjadła
Adee Ty egoistkom? no to Twoja Mama pojechała po bandzie i to fest....
Agusia widzę, że Twój M wykazuje 100% zainteresowanie Jerzykiem
mój M robi dokładnie to samo tylko, że z laptopem
Kamila no to raczej nie powinno mu nic być bo oni do tej wody zupełnie inne specyfiki wsypują niż do normalnych basenów. a sudokrem działa cuda
Domi no to sobie troszkę odpoczniesz jak M ma urlop mój M też na dworze robi a jak jest -20 to jest nieciekawie. A co do ząbków to Majka też w miejscu gdzie są trójki ma takie białe.
Martucha no to będziecie mieli w lato gdzie grillować może u Was na działeczce się spotkamy :d
Pippin Ty cwaniaro a co do tej pindy to podpisuję się pod dziewczynami. ubić ją jak świnie!
Jkardasz Lesiu przepiękny no ale po takiej Mamusi to jaki ma być?
Jusia ja sama chętnie skorzystałabym z przepisów od dziewczyn, więc zbieraj a ja później podkradnę od Ciebie jak będę mogła
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #296663 przez jkardasz
soniasq no bez przesady dzis wygladam jak szara mysz i to pod miotla na dodatek bo ani uczesane wlosy ani makijaz dzis mi nie byly dane... z powodu blogiego lenistwa hehhe
a ty sie tam kuruj!!! Nie wychodze na spacer dzisiaj bo za zimno i jeszcze i mnie cos dopadnie :/
Domii super ze masz dostep do sprawdzonych warzyw i mieska, ja tez mam nadzieje ze zalatwie to bede Lesiowi bardziej menu urozmaicac:) pora jeszcze nie podawalam chyba trzeba sprobowac
a ty sie tam kuruj!!! Nie wychodze na spacer dzisiaj bo za zimno i jeszcze i mnie cos dopadnie :/
Domii super ze masz dostep do sprawdzonych warzyw i mieska, ja tez mam nadzieje ze zalatwie to bede Lesiowi bardziej menu urozmaicac:) pora jeszcze nie podawalam chyba trzeba sprobowac
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296668 przez domii
Joanno Lesiu jest swietny i widze ze ma lezaczek z FP - Blazejek tez ma i w nim jada zupki
Soniaq a masz jakis antybiotyk?
1 jajko,1,5szklanki maki,1/2szklanki cukru,1/2 szklanki mleka,1/2 szklanka oleju,1 lyzeczka proszku do pieczenia i od 15-20min w 180-200 stopniach zalezy jaki piekarnik z tego przepisu wychodzi mi 12 szt
Soniaq a masz jakis antybiotyk?
1 jajko,1,5szklanki maki,1/2szklanki cukru,1/2 szklanki mleka,1/2 szklanka oleju,1 lyzeczka proszku do pieczenia i od 15-20min w 180-200 stopniach zalezy jaki piekarnik z tego przepisu wychodzi mi 12 szt
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296691 przez Edyta
silvia spi po spacerku unas zimnoooo jak nie wiem ale bylysmy na 30 minut a co ale za to mnie zawialo bo sie wybralam bez czapki i mnie zawialo napitala mnie ucho
soniaano moze jaks Piosenkarka z niej wyrosnie zyczymy zdrowka zapalenie oskrzeli to nie zabawa kuruj sie
ale bol aaaaaaaaaa
Pippin moja T tez by mogla zniknac wnerwia mnie napewno nie mniej niz Twoja Ciebie...
jkariasz Lesio sliczny chlopczyk jak malowany
Agus widzisz a tak sie marwilas
musze zmykac T podjechala a chcialam sobie popisac
soniaano moze jaks Piosenkarka z niej wyrosnie zyczymy zdrowka zapalenie oskrzeli to nie zabawa kuruj sie
ale bol aaaaaaaaaa
Pippin moja T tez by mogla zniknac wnerwia mnie napewno nie mniej niz Twoja Ciebie...
jkariasz Lesio sliczny chlopczyk jak malowany
Agus widzisz a tak sie marwilas
musze zmykac T podjechala a chcialam sobie popisac
Moderatorzy: ilona