BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #296586 przez jkardasz
dajemy tez mieska troszke ale to z tych sloikowych bo jakos nie mam przekonania do sklepowego miesa :/ bede probowala jakies wiejskie zwierzaki zalatwic :)

a jak ktoras z Was ma przepisy ciekawe to tez bym na priva poprosila bo sie nam prepertuar powtarza ostatnio :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #296587 przez adee84
bo zanim raf wroci to lekarze juz nie beda przykmowac a mi przejdzie jak poojde do wanny nic mi nie bedzie tylko zmeczona jestem. koniec o mnie :)
12 lata 11 miesiąc temu #296588 przez Pippin
a jesz cos porzadnego adee?
12 lata 11 miesiąc temu #296589 przez adee84
tzn?
12 lata 11 miesiąc temu #296594 przez Pippin
obiady jadasz porzadne sniadania???
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #296598 przez adee84
jem na śniadanie jogurt lub kaszke potem jem zupe albo cos innego a potem jej kanapki lub serek homo :)
Pippin powiedz im zeby sie od Ciebie od*ebali :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #296626 przez soniasg
hej

no i się dorobiłam zapalenia oskrzeli tzn M mi sprzedał. Maja cały dzień u Prababci nawet jej przytulić nie mogę bo się boję, że się zarazi a dopiero co była chora...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296633 przez domii
Joanno ja jeszcze robie z marchewki,ziemniaka i pora.Fajnie ze masz swoja dynie,ja kurde teraz nie moge nigdzie dostac a nie chce kupowac w hipermarkecie. W lecie na dzialce posadzimy marchewki pietruszki itp,,narazie kupuje w warzywniaku ktory sprowadza z placu od chlopa-no ale nie mam pewnosci czy nie pryskane-ale nie popadajmy w paranoje, a z mieska daje krolika bo Tesc zalatwil i indyka ale ze sprawdzonej malej masarni,no i jabluszka tez mam z pewnego zrodla

Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nika Kornelka chce chodzic super-ale tak jak piszesz chyba jeszce nie powinna

Jusia napisze ci pozniej jakie zupki robie,a czemu ortopeda zabronil jak dziecko sie samo podciaga?tzn Blazejek sam z pozycji pollezacej bo z lezacej cos nie chce :(

Motylku no to pewnie ci smutno ze ciagle nie ma twojego M w domu :(

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #296643 przez domii
Soniaq boze to sie kuruj bidulko,duzo zdrowia :kiss: :kiss: :kiss:

maga4 zdrowka dla Siostry ,napewno wszysko bedzie dobrze :kiss:

A Anetka gdzie?zjechal juz jej Lukasz?

12 lata 11 miesiąc temu #296652 przez soniasg
Edytko no to rośnie Ci mała śpiewaczka operowa :D

Haniu no bo już się odzywczaiłaś od takich spokojnych nocek, ale oby ich było jak najwięcej :)

Asik Szymuś wymiata :) i jak pięknie siedzi :) teraz to już wogóle się będzie zajmował sobą i Mamusie tylko wołał na papu :p

Happymamma cieszę się, że już lepiej bo to paskudztwo straszne . A Jasio jest tak słodki, że normalnie bym go zjadła :D

Adee Ty egoistkom? no to Twoja Mama pojechała po bandzie i to fest....

Agusia widzę, że Twój M wykazuje 100% zainteresowanie Jerzykiem :P :P :P
mój M robi dokładnie to samo tylko, że z laptopem :P

Kamila no to raczej nie powinno mu nic być bo oni do tej wody zupełnie inne specyfiki wsypują niż do normalnych basenów. a sudokrem działa cuda :D

Domi no to sobie troszkę odpoczniesz jak M ma urlop :) mój M też na dworze robi a jak jest -20 to jest nieciekawie. A co do ząbków to Majka też w miejscu gdzie są trójki ma takie białe.

Martucha no to będziecie mieli w lato gdzie grillować :D :P może u Was na działeczce się spotkamy :D :D:d

Pippin Ty cwaniaro :P a co do tej pindy to podpisuję się pod dziewczynami. ubić ją jak świnie!

Jkardasz Lesiu przepiękny :) no ale po takiej Mamusi to jaki ma być? :P

Jusia ja sama chętnie skorzystałabym z przepisów od dziewczyn, więc zbieraj a ja później podkradnę od Ciebie jak będę mogła :P
12 lata 11 miesiąc temu #296663 przez jkardasz
soniasq no bez przesady :) dzis wygladam jak szara mysz i to pod miotla na dodatek bo ani uczesane wlosy ani makijaz dzis mi nie byly dane... z powodu blogiego lenistwa hehhe :)
a ty sie tam kuruj!!! Nie wychodze na spacer dzisiaj bo za zimno i jeszcze i mnie cos dopadnie :/

Domii super ze masz dostep do sprawdzonych warzyw i mieska, ja tez mam nadzieje ze zalatwie to bede Lesiowi bardziej menu urozmaicac:) pora jeszcze nie podawalam chyba trzeba sprobowac :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #296666 przez soniasg
dziewczyny podajcie proszę przepis na te muffinki bo mi się gdzieś zawieruszył a dorobiłam się blachy :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296668 przez domii
Joanno Lesiu jest swietny i widze ze ma lezaczek z FP - Blazejek tez ma i w nim jada zupki :)

Soniaq a masz jakis antybiotyk?

1 jajko,1,5szklanki maki,1/2szklanki cukru,1/2 szklanki mleka,1/2 szklanka oleju,1 lyzeczka proszku do pieczenia i od 15-20min w 180-200 stopniach zalezy jaki piekarnik z tego przepisu wychodzi mi 12 szt

12 lata 11 miesiąc temu #296678 przez a!gusia
no i mamy uczulenie na kurczaka :( trzeba zaprzestac jedzenia mieska na jakies 2 tyg..a poza tym superowo..Jerzys sie bardzo ladnie rozwija..i jaki byl grzeczny u pani doktor!moj flegmatyk maly ;)
12 lata 11 miesiąc temu #296691 przez Edyta
silvia spi po spacerku unas zimnoooo jak nie wiem ale bylysmy na 30 minut a co :laugh: ale za to mnie zawialo bo sie wybralam bez czapki i mnie zawialo napitala mnie ucho :(
soniaano moze jaks Piosenkarka z niej wyrosnie :blink: zyczymy zdrowka zapalenie oskrzeli to nie zabawa kuruj sie :)
ale bol aaaaaaaaaa :( :( :(
Pippin moja T tez by mogla zniknac :laugh: :silly: wnerwia mnie napewno nie mniej niz Twoja Ciebie...
jkariasz Lesio sliczny chlopczyk jak malowany
Agus widzisz a tak sie marwilas
musze zmykac T podjechala :angry: a chcialam sobie popisac :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży