BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296365 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296366 przez avika
dziewczyny jak sie wkleja suwak?

Kasiek to nasi emowi podobnie zabawiaja nasze dzieci :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #296368 przez Asik
Profil -mój profil - podpis- i tam wklejasz BBcode :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #296369 przez adee84
Aguś fajne zdjęcie :laugh:
Happymama Avika dziękuję :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296370 przez avika
Asik dziekuje :)

udalo sie? e nie :P ide sprawdzic
12 lata 11 miesiąc temu #296371 przez Pippin
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #296373 przez Kasiek
Avika ja tez robie literowki, takze sie nie przejmuj :) moja tez chlapie niemilosiernie :dry: ostatnio tak wariowala ze moj m po kapieli byl caly mokry, potem poszedl wylewac wodę z wanienki i slycze jak mówi do siebie: "no w sumie to ja tez juz jestem umyty, tylko się wytre i juz" :S :side:

Domii a jak u Ciebie nocka? co taka smutna mina?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296375 przez avika
haaaaaaaaaaa, dziala Asik senkju :woohoo:

Pippin hahah lobuziara z Ciebie , no ale co tam pomysl swietny, niech komus innemu zawraca glowe :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #296376 przez domii
Agusia no ladnie M sie Jerzykiem zajmuje :angry: Blazejek w dzien spi tez malo bo 3razy po 30 min

Happymamma stosunki z T zmieniaja sie jak nastroj Blazejka czyli co chwile,raz sie kochamy z za chwile mnie wkurw.......ale jesli chodzi o robote w kuchni to nam wychodzi wspolpraca :blink:

Beti super ze konczycie rehabilitacje :kiss:

Ja tez jestem nerwus w zyciu i brakuje mi cierpliwosci-chociaz do Blazejka wyjatkowo mam :P a za kólkiem sie uspokajam,wiec robić prawka

Marta sz jak testy i skrzyzowania?

Asik dzieki :)

a moj M jutro ma urlop :) i dobrze bo tak zimno a on robi czasem na polu :dry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296379 przez avika
Kasiek , padlam po takim logicznym rozumowaniu ema :lol: :lol: :lol: fajne to :woohoo:

Domii wjechals na ambe, bede robic ino troche musze sie jeszcze wyjezdzic i jakos parkowac bo ta nasza kolumbryna to dluga a ja mala i wielkie g... widze a nie liie w ktorych mam zaparkowac. Musze sie chyba z tym naszym autkiem jakos zaprzyjaznic i wiecej jezdzic zeby lepiej go wyczuc. Moze to tak jak z facetami? :silly: tyle, ze mojego ema szybciej wyczulam niz to auto B) :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #296380 przez adee84
sorry, że nie odpisuję każdej ale łeb mnie napitala :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #296381 przez jkardasz
Dzien dobry, a my od rana mamy juz w pieluszce 3 kupe! I jakie zapachy ulllallallaaa :)

Super ze Filipek konczy rehabilitacje! :)

Pomysły z tortami i zelkami super, pewnie skorzystamy pod koniec miesiaca jak bedziemy polroczkowy tort piekli :D a wlasnie sobie pomyslalam ze Lesiu ma szczescie ze rok przestepny bo by swojego swieta nie mial jakby tylko 28 dni bylo hehhee :D

maga4 trzymamy kciuki za siostre, na pewno bedzie dobrze!

I wystawilam w koncu Lesiowe ciuszki na allegro, moze uda sie cos opchnac bo szkoda zeby w domu lezaly i sie kurzyly :D a kasa zawsze sie przyda ;)

Asik, Szymek to juz calkiem sporych rozmiarow (w sensie ze wysoki:)) mezczyzna :) przystojniacha jak nic :)i jak fajnie juz siedzi!!
:):)
A mezem znow sie nacieszylam jeden dzien bo rano juz do poznania pojechal a jak wroci to wroclaw i potem szczecin ehhhhhh

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #296383 przez martucha
hejka :lol: na razie Was nadrabiam ale nie wiem jak długo dziecko mi pozwoli :lol:

Happymamma jak tam :unsure: sudocrem wjechał :unsure: :silly: :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296388 przez happymamma
Domii dziękuję, dzsiaj o niebo lepiej, uffffff :) Ale mam uraz i boję się jeszcze jeść normalnie :blush:

Adee nie ma za co :kiss:

A tutaj Jasio z grzywą a'la Marlon Brando :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tutaj "sam będę jadł!" ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296389 przez domii
Joanno super Ci sie udalo z tym nosidelkiem Baby Bjorn :) a pokaz nam jak ma Lesiu pokoj wymalowany przez tate plissssssssssss :)

Kasiek smutna bo nie chce wam smecic o spaniu Blazejka,nie bylo nawet najgorzej bo obudzil sie o 23 zjadl poszedl spac,potem pobudka o 2 zjadl i szybko tez usnal a pozniej od 3,30 do 4,15 sie strasznie wiercil i poplakiwal i musialam go wziasc do lozka i dopiero jak trzymalam go za raczke i przytulil glowke do cycka to usnal i spal do 7 pojadl i spal do 8.30.
A co do kapania to moj Lukasz tez zawsze kapie Blazeja-ja raz kapalam jak go nie bylo i mu super to wychodzi, i musi byc w samych bokserkach bo mlody wlasnie strasznie chlapie i wsszystko jest naokolo mokre :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka