- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296373 przez Kasiek
Avika ja tez robie literowki, takze sie nie przejmuj moja tez chlapie niemilosiernie ostatnio tak wariowala ze moj m po kapieli byl caly mokry, potem poszedl wylewac wodę z wanienki i slycze jak mówi do siebie: "no w sumie to ja tez juz jestem umyty, tylko się wytre i juz"
Domii a jak u Ciebie nocka? co taka smutna mina?
Domii a jak u Ciebie nocka? co taka smutna mina?
Temat został zablokowany.
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296376 przez domii
Agusia no ladnie M sie Jerzykiem zajmuje Blazejek w dzien spi tez malo bo 3razy po 30 min
Happymamma stosunki z T zmieniaja sie jak nastroj Blazejka czyli co chwile,raz sie kochamy z za chwile mnie wkurw.......ale jesli chodzi o robote w kuchni to nam wychodzi wspolpraca
Beti super ze konczycie rehabilitacje
Ja tez jestem nerwus w zyciu i brakuje mi cierpliwosci-chociaz do Blazejka wyjatkowo mam a za kólkiem sie uspokajam,wiec robić prawka
Marta sz jak testy i skrzyzowania?
Asik dzieki
a moj M jutro ma urlop i dobrze bo tak zimno a on robi czasem na polu
Happymamma stosunki z T zmieniaja sie jak nastroj Blazejka czyli co chwile,raz sie kochamy z za chwile mnie wkurw.......ale jesli chodzi o robote w kuchni to nam wychodzi wspolpraca
Beti super ze konczycie rehabilitacje
Ja tez jestem nerwus w zyciu i brakuje mi cierpliwosci-chociaz do Blazejka wyjatkowo mam a za kólkiem sie uspokajam,wiec robić prawka
Marta sz jak testy i skrzyzowania?
Asik dzieki
a moj M jutro ma urlop i dobrze bo tak zimno a on robi czasem na polu
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296379 przez avika
Kasiek , padlam po takim logicznym rozumowaniu ema fajne to
Domii wjechals na ambe, bede robic ino troche musze sie jeszcze wyjezdzic i jakos parkowac bo ta nasza kolumbryna to dluga a ja mala i wielkie g... widze a nie liie w ktorych mam zaparkowac. Musze sie chyba z tym naszym autkiem jakos zaprzyjaznic i wiecej jezdzic zeby lepiej go wyczuc. Moze to tak jak z facetami? tyle, ze mojego ema szybciej wyczulam niz to auto
Domii wjechals na ambe, bede robic ino troche musze sie jeszcze wyjezdzic i jakos parkowac bo ta nasza kolumbryna to dluga a ja mala i wielkie g... widze a nie liie w ktorych mam zaparkowac. Musze sie chyba z tym naszym autkiem jakos zaprzyjaznic i wiecej jezdzic zeby lepiej go wyczuc. Moze to tak jak z facetami? tyle, ze mojego ema szybciej wyczulam niz to auto
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 11 miesiąc temu #296381 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Dzien dobry, a my od rana mamy juz w pieluszce 3 kupe! I jakie zapachy ulllallallaaa
Super ze Filipek konczy rehabilitacje!
Pomysły z tortami i zelkami super, pewnie skorzystamy pod koniec miesiaca jak bedziemy polroczkowy tort piekli a wlasnie sobie pomyslalam ze Lesiu ma szczescie ze rok przestepny bo by swojego swieta nie mial jakby tylko 28 dni bylo hehhee
maga4 trzymamy kciuki za siostre, na pewno bedzie dobrze!
I wystawilam w koncu Lesiowe ciuszki na allegro, moze uda sie cos opchnac bo szkoda zeby w domu lezaly i sie kurzyly a kasa zawsze sie przyda
Asik, Szymek to juz calkiem sporych rozmiarow (w sensie ze wysoki:)) mezczyzna przystojniacha jak nic :)i jak fajnie juz siedzi!!
A mezem znow sie nacieszylam jeden dzien bo rano juz do poznania pojechal a jak wroci to wroclaw i potem szczecin ehhhhhh
Super ze Filipek konczy rehabilitacje!
Pomysły z tortami i zelkami super, pewnie skorzystamy pod koniec miesiaca jak bedziemy polroczkowy tort piekli a wlasnie sobie pomyslalam ze Lesiu ma szczescie ze rok przestepny bo by swojego swieta nie mial jakby tylko 28 dni bylo hehhee
maga4 trzymamy kciuki za siostre, na pewno bedzie dobrze!
I wystawilam w koncu Lesiowe ciuszki na allegro, moze uda sie cos opchnac bo szkoda zeby w domu lezaly i sie kurzyly a kasa zawsze sie przyda
Asik, Szymek to juz calkiem sporych rozmiarow (w sensie ze wysoki:)) mezczyzna przystojniacha jak nic :)i jak fajnie juz siedzi!!
A mezem znow sie nacieszylam jeden dzien bo rano juz do poznania pojechal a jak wroci to wroclaw i potem szczecin ehhhhhh
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296388 przez happymamma
Domii dziękuję, dzsiaj o niebo lepiej, uffffff Ale mam uraz i boję się jeszcze jeść normalnie
Adee nie ma za co
A tutaj Jasio z grzywą a'la Marlon Brando
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tutaj "sam będę jadł!"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee nie ma za co
A tutaj Jasio z grzywą a'la Marlon Brando
Tutaj "sam będę jadł!"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296389 przez domii
Joanno super Ci sie udalo z tym nosidelkiem Baby Bjorn a pokaz nam jak ma Lesiu pokoj wymalowany przez tate plissssssssssss
Kasiek smutna bo nie chce wam smecic o spaniu Blazejka,nie bylo nawet najgorzej bo obudzil sie o 23 zjadl poszedl spac,potem pobudka o 2 zjadl i szybko tez usnal a pozniej od 3,30 do 4,15 sie strasznie wiercil i poplakiwal i musialam go wziasc do lozka i dopiero jak trzymalam go za raczke i przytulil glowke do cycka to usnal i spal do 7 pojadl i spal do 8.30.
A co do kapania to moj Lukasz tez zawsze kapie Blazeja-ja raz kapalam jak go nie bylo i mu super to wychodzi, i musi byc w samych bokserkach bo mlody wlasnie strasznie chlapie i wsszystko jest naokolo mokre
Kasiek smutna bo nie chce wam smecic o spaniu Blazejka,nie bylo nawet najgorzej bo obudzil sie o 23 zjadl poszedl spac,potem pobudka o 2 zjadl i szybko tez usnal a pozniej od 3,30 do 4,15 sie strasznie wiercil i poplakiwal i musialam go wziasc do lozka i dopiero jak trzymalam go za raczke i przytulil glowke do cycka to usnal i spal do 7 pojadl i spal do 8.30.
A co do kapania to moj Lukasz tez zawsze kapie Blazeja-ja raz kapalam jak go nie bylo i mu super to wychodzi, i musi byc w samych bokserkach bo mlody wlasnie strasznie chlapie i wsszystko jest naokolo mokre
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
Moderatorzy: ilona