- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296427 przez martucha
Domii to wypas na tej "naszej" nie ma żadnego oczka czy huśtawki ale wszystko da sie zrobic, tez myslałąm o basenie dla Boryska wiem tylko ze paskownica tam jest
Happymamma no raaaaaaaaaaczej obok zaraz jest jezioro a z drugiej strony las tak wiec my na działeczce bedziemy sobie lezały i prażyły na słoneczku a Jasio i Borys będa sie taplać w basenie :lol:a Maciej weźmie Sylwka na przyuczenie i pójdą na ryby dwa tygodnie tam bedziemy co Ty na to z głodu nie umrzemy bo nieopodal jest biedraaaaa
a wygrałam dres Jordana hihi fajny
dla mojej małej Zosi bluzeczke hilfigera za 10zł hehe
a za chwilę będę licytowac kołowrotek dla taty
Happymamma no raaaaaaaaaaczej obok zaraz jest jezioro a z drugiej strony las tak wiec my na działeczce bedziemy sobie lezały i prażyły na słoneczku a Jasio i Borys będa sie taplać w basenie :lol:a Maciej weźmie Sylwka na przyuczenie i pójdą na ryby dwa tygodnie tam bedziemy co Ty na to z głodu nie umrzemy bo nieopodal jest biedraaaaa
a wygrałam dres Jordana hihi fajny
dla mojej małej Zosi bluzeczke hilfigera za 10zł hehe
a za chwilę będę licytowac kołowrotek dla taty
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296433 przez domii
Joanno a sprobuj moze w jakims innym programie,ja zmniejszam w Mocrosoft Office Picture Menager i tam daje kompresuj
No wlasnie a te ktore juz maja dzieciaczki z zabkiem to powiedzcie zanim wyrosl to bylo dziaselka takie nabrzmiale i biale? bo moj maz wczoraj przy kapieli zauwazyl ze Blazej ma tak tylko w miejscu gdzie sa trojki takie wybrzuszenie i tak sie zastanawiam czy moga mu trojki najpierw wyjsc
A moje dziecko juz spi godzine
Martucha tam tez nic nie bylo jak kupili,ojciec postawil domek wsrodku drewniany pietrowy z kominkiem podlaczyl wode wiec jest prysznic ,oczko zrobil hustawke,zreszta Tesc to tak samo jak moj maz zlota raczka
No wlasnie a te ktore juz maja dzieciaczki z zabkiem to powiedzcie zanim wyrosl to bylo dziaselka takie nabrzmiale i biale? bo moj maz wczoraj przy kapieli zauwazyl ze Blazej ma tak tylko w miejscu gdzie sa trojki takie wybrzuszenie i tak sie zastanawiam czy moga mu trojki najpierw wyjsc
A moje dziecko juz spi godzine
Martucha tam tez nic nie bylo jak kupili,ojciec postawil domek wsrodku drewniany pietrowy z kominkiem podlaczyl wode wiec jest prysznic ,oczko zrobil hustawke,zreszta Tesc to tak samo jak moj maz zlota raczka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #296447 przez Edyta
ja tylko na chwile bo gotuje wyparzam butelki zajmuje sie maruda i odciagam he he zaraz na spacer musze bo slonce piekne mamy a do Avikio unas tez zawsze rolada jednodniowa bo pyszna myslalam ze cos nie wyszlo no ide do mojego siapalunka do pozniej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Moderatorzy: ilona