- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #295924 przez avika
Agusia Adee sprobuje znalezc jak sie to dokladnie robi to wam wrzuce.
Adee mysle, ze spokojnie bez problemu dasz rade i od Ciebe zalezy w jakim stylu to zrobisz, zalezy jakich zelkow uzyjesz. Mozna naprawde wypasione rzeczy robic tylko czas w to wlozyc i troche pomyslowosci
ide nakarmic glodka
Adee mysle, ze spokojnie bez problemu dasz rade i od Ciebe zalezy w jakim stylu to zrobisz, zalezy jakich zelkow uzyjesz. Mozna naprawde wypasione rzeczy robic tylko czas w to wlozyc i troche pomyslowosci
ide nakarmic glodka
Temat został zablokowany.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #295944 przez marta_szh
spoko Adee, dziekuje
Maga
wszystko bedzie dobrze!!musi byc!!
Avika
super te torty a ja uwielbiam zelki, az dziwne ze to tylko tak z zelek ale wyglada zajebiscie
Agusia
fajnie Ci, tez bym sobie do kosmetyczki skoczyła
Beti
i ja jestem z Fifka dumna, ze taki był dzielny, pojety i rehabilitacja dobiegla konca
Edyta
całe szczescie sie wchłoneło
wiecie jaki mam cel na ten rok!!! dokonczyc to prawko, gdybym je miala moje zycie zupelnie inaczej by wygladalo, nie musialabym rezygnowac ze swojej aktywnosci, pakuje mlodego i jedziemy a tak to ..dupa
kupilam dzis gazete prawna z plyta bo byly testy i nauka skrzyzowan, zamierzam sie tym pokatowac
Maga
wszystko bedzie dobrze!!musi byc!!
Avika
super te torty a ja uwielbiam zelki, az dziwne ze to tylko tak z zelek ale wyglada zajebiscie
Agusia
fajnie Ci, tez bym sobie do kosmetyczki skoczyła
Beti
i ja jestem z Fifka dumna, ze taki był dzielny, pojety i rehabilitacja dobiegla konca
Edyta
całe szczescie sie wchłoneło
wiecie jaki mam cel na ten rok!!! dokonczyc to prawko, gdybym je miala moje zycie zupelnie inaczej by wygladalo, nie musialabym rezygnowac ze swojej aktywnosci, pakuje mlodego i jedziemy a tak to ..dupa
kupilam dzis gazete prawna z plyta bo byly testy i nauka skrzyzowan, zamierzam sie tym pokatowac
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #295969 przez Kasiek
Iga tez spi mi przy cycku biedna nie wytrzymala od 16 a ja juz nie chce jej klasc bo poten w nocy nie spi i tak z nia chwile posiedze
musze czekac do 20 az m z silowni wroci zeby ja wykapal, wiem, pewnie sobie teraz myslicie ze jakas lewa jestem ze wlasnego dziecka wykapac nie potrafie ale u nas od urodzenia kapie Adam, tak nas nauczyli w szkole rodzenia ze to tata kapie i tak zostalo i powiem wam ze u wszystkich moich kolezanek ktore maja dzieci i chodzily do tej szkoly rodz ze do tej pory u nich to tata kapie mimo ze dzieci juz dawno np rok skonczyly
Avika swietne te torty wynalazlas i jak znam Adee na pewno bedzie potrafila takie zrobic, ona ma dryg do slodkosci
Adee "żerny dien' mnie powalil
Maga ja tez trzymam kciuki za siostre, na pewno bedzi dobrze
Avika u nas tez teraz Iga w dzuen nocki odsypia dzis rano spala dwie godz, popoludniu tez prawie dwie i teraz spi na cycku
kurcze musze ja jakos obudzic, pewnie bedzie silnie niezadowolona
musze czekac do 20 az m z silowni wroci zeby ja wykapal, wiem, pewnie sobie teraz myslicie ze jakas lewa jestem ze wlasnego dziecka wykapac nie potrafie ale u nas od urodzenia kapie Adam, tak nas nauczyli w szkole rodzenia ze to tata kapie i tak zostalo i powiem wam ze u wszystkich moich kolezanek ktore maja dzieci i chodzily do tej szkoly rodz ze do tej pory u nich to tata kapie mimo ze dzieci juz dawno np rok skonczyly
Avika swietne te torty wynalazlas i jak znam Adee na pewno bedzie potrafila takie zrobic, ona ma dryg do slodkosci
Adee "żerny dien' mnie powalil
Maga ja tez trzymam kciuki za siostre, na pewno bedzi dobrze
Avika u nas tez teraz Iga w dzuen nocki odsypia dzis rano spala dwie godz, popoludniu tez prawie dwie i teraz spi na cycku
kurcze musze ja jakos obudzic, pewnie bedzie silnie niezadowolona
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej