BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295503 przez marta_szh
hej, niby Was nadrobilam ale zapomnialam co mialam napisac, wstalismy dzisiaj dosc pozno bo po 11 oczywiscie dlatego ze razem spimy z Karolkiem :)

Adee

a moze jednak jakos Wam sie uda, nalezy Ci sie mala odskocznia, dobry pomysl z ta koszula z wesela, na pewno jakas tam w szafie ma, przeciez nie musi byc nowka sztuka, a prezentem sie nie przejmuj wiem ze to tak glupio isc z pustymi rekami ale kolega zrozumie, najwazniejsza dla niego jest Wasza obecnosc :) a rajstopki to moze jednak masz jakies?a jak nie, to moze od mamy pozycz albo jakiejs kolezanki, rajstopy nie majtki, pozyczyc mozna :)

a to moj mail jak bedziesz miala chwilke z tymi przepisami:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti

fotki zajebiste!!!!!!!!!!!!zazdroszcze wypadu, fajne macie czapki i wogole wygladacie super cała trojeczka

Sonia

b. wspolczuje choroby M, Majeczka sliczna, fajna ma sukieneczke, rannyyy jak ja bym miala corke to bym chyba zwariowala tyle ladnych sukieneczek, spineczek, wszystko takie mega slodkie, aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!no i fajan promocja w tym realu

Agusia

jerzyk sliczny i ma w oczach taka madrosc i opanowanie, zajebisty jest

Asik, Happymama

to ja Was podziwiam ze Wam sie chce :) bo ja wychodze ostatnio z zalozenia niech sie wstydzi ten kto widzi i nie obchodzi mnie zaden listonosz, kurier itd, jedynie znajomi jak wpadaja to wtedy sie staram dobrze wygladac i jak gdzies wychodzimy a tak to mam w dupeczce :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295507 przez marta_szh
Agusia

m ma zatem super zawod i Jerzyk bedzie smigal na stokach ze hej :)
12 lata 11 miesiąc temu #295514 przez Pippin
eeee nie chce mi sie pisać nawet szczerze powiedziawszy
po co zaś na nowo mam sie denerwować :)

agusia właśnei to my sie już na lekcej chcemy zapisac jak antek podrośnie :side:
12 lata 11 miesiąc temu #295534 przez domii
madzia wezme kremowki i jeszcze chrust albo jak kto woli faworki bo dzis z T zrobilysmy mega wielka blache :lol:

pippin trzeba bylo ladnie pana przeprosic,a co do nocki to jak dzisiaj znowu tak bedzie to pomysle o Tobie

Kinia to mowisz ze syrop nic nie dziala :( poczekam jeszcze a jak juz wszystko wyprobuje to wtedy ci dam znac i mi kupisz, Blazejek jak dluzej gdzies chodzimy po sklepach to ostatnio tez marudzi :(

Kasiek u Ciebie pewnie ida nastepne zabki,a u nas ani jednego nie widac :(

Jesli mowa o psychiatryku to przypomnial mi sie film z Angelina Jolie Przerwana lekcja muzyki-ogladalyscie? To jak tak ma byc w psychiatryku to ja sie pisze :laugh:

A gdzie Hania i Renatka :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295538 przez kiniaa
Beti super fotki :) i zazdroszcze sniegu. U nas nic nie sypie w tym roku. A dzis bylo az -2 stopnie

Agusia bonjeli nie mam tylko dentinox. A to nie to samo? sama nie wiem u mnie takie smarowanie sie nie sprawdza. Ja wole dac paracetamol chyba jak tak bardzo marudzi. Raz na tydz jak dam to chyba sie nic nie stanie?

Adeea kiedy masz wesele? idz bez rajstop :P ja bym chetnie poszla na weselicho gdzies

Sonia Malutka przeslodka :kiss: i przypomina mi troche moja Belle :laugh:

Happymama dopiero teraz doczytalam , jak sie czujesz dzis?

Beti mam podobna czapke - tez taka z futra :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295545 przez marta_szh
ooo Adee i to jest mysl, moze cos sama zrobisz i im dasz w prezencie :) np zrob bukiet z zelek( na pewno widzialas takowy, zelki wbite w b.dlugie wykałaczki) przyzdobione ozdobnym papierem..

Domii

bardzo wspolczuje tych nocek ja mam kiepskie dni czyli musze byc non stop przy Karolu bo jest ryk, spac nie chce, najlepeij mu na rekach albo na kolanach ale kazda pozycja zaraz sie nudzi itd :( ciezko cos w domu ogarnac przez to, jak juz cos robie to jest placz :( wiec musze udawac ze tego nie slysze bo w przeciwnym razie caly bozy dzien bym tak z dzieckiem siedziala a wdomu bylby syf, obiadu by nie bylo, a pralka bylaby calkowicie niepotrzeba, a w nocy to ciezko go uspic ale jak juz zasnie z nami w lozku to budzi sie tylko z 2, 3 razy
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295546 przez domii
Jusia bylam z nim tydzien temu u lekarza i w nastepny czwartek tez ide bo ma szczepienie,ale pediatra mowila ze niestety niektore dzieci jak zabkuja to sie co pol godziny w nocy potrafia budzic i trzeba wszystkiego probowac bo nie ma jednego skutecznego leku dla kazdego dzieciatka

12 lata 11 miesiąc temu #295548 przez madzia0507
Padłam!!! :laugh: :laugh: :laugh: Teraz już wiem o czym naprawdę jest ta piosenka:
12 lata 11 miesiąc temu #295550 przez adee84
Kinia w tą sobotę :dry: pomysł świetny ale nie mam na produkty ;) ale coś pokombinuję
dziękuję za pomysły :)
12 lata 11 miesiąc temu #295554 przez domii
madzia0507 napisał:

Padłam!!! :laugh: :laugh: :laugh: Teraz już wiem o czym naprawdę jest ta piosenka:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: slyszalam kiedys kawalek tego tlumaczenia na rmf maxx :laugh: a my to na Zumbie tanczymy :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #295555 przez a!gusia
jestescie wszystkie zapisane :) teraz m juz nie uczy uczyl zanim do Irlandii wyjechal ale teraz bedzie robil kolejne uprawnienia w marcu jak juz sie te tlumy przewina ;) narazie w piatek zaczyna kurs na instruktora jazdy samochodem ;) ;) :) ja mam prawko od 8 lat a nie jezdze :( moze mnie douczy ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295575 przez Kasiek
Agusia ja mam to samo, prawko od 18 roku zycia a nie jezdzilam, czasami tylko z m za miatsem na prostej drodze i wlansie chodze na jazdy doszkalajace teraz :laugh: m mi sprezentowal na gwiazdke :laugh:
pan mi po 2 jazdach powiedzial ze idzie mi niezle i teraz juz jezdze bez L-ki :dry: :dry: musze uwazac zeby nie dostac mandatu :P

no nie, na tlumaczeniu padlam padlam i leze :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #295599 przez Edyta
zanim was nadrobie jesli to bedzie mozlwe bo silvia nie spi ma jakies dziwne jazdy :laugh: to szczegolnie chcialam to napisac Madzibo moze ja to interesowac
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
no i silvia usnela a ja [adam tez ide sie zdrzemnax wieczorem nadrobie :) :kiss: milego dnia...
12 lata 11 miesiąc temu #295613 przez marta_szh
pytanie za 100 punktow 100ml to ile gram?
12 lata 11 miesiąc temu #295614 przez Biedronka160
Ja dopiero mam chwilkę, żeby usiąść.
Zupka na obiad ugotowana, malutka już po obiadku się zajmuje sobą a za chwilę po małego do przedszkola. Zimno jak nie wiem ale jak trzeba to trzeba :(
No i uciekam, bo moje dziecko stwierdziło, że jednak samodzielna zabawa męczy i trzeba się przekimać.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia