BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295386 przez madzia0507
adee84 napisał:

też chcę z Wami do psychiatryka bo prędzej czy później napewno tam wyląduję :dry: :P

Zapraszamy! :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295393 przez adee84
dziękuję :kiss: :kiss: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #295394 przez Kasiek
Zapomnialam Wam powiedziec ze dostalam wzoraj paczke z Bobovity :) a juz przestałam na nią czekać :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295400 przez madzia0507
Jedyna rzecz, którą moje dziecko zawsze jest zainteresowane. :laugh: :laugh: :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #295404 przez Kasiek
Madzia swietne :laugh:

moja ostatnio jest zainteresowana tylko jezdzeniem po domu w foteliku samochodowym :laugh: musielismy jej zlikwidowac lezaczek bo z niego wyłaziła a w samochodowym siedzi i jezdzi :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #295406 przez adee84
Kasiek fajnie :) ja nadal czekam :dry: i nie moge wejść na tego hippa cholernego, nawet miałam poprosić którąś z Was czy by mi nie weszła :unsure:
Madzia u nas też Gummi Miś Majke potrafi zainteresować jedynie :)
12 lata 11 miesiąc temu #295408 przez Kasiek
Adee dawaj ja wejde
12 lata 11 miesiąc temu #295409 przez marta_szh
madzia0507 napisał:

marta_szh napisał:

zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)

To byłam jaaaaaaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol:

Anetka, ja ściągam Chirurgów z Chomika, tylko że to płatne jest, ale szybciej jest tak niż Torrentem.
chomikuj.pl/cullens_girl?sid=8

a!gusia napisał:

adee84 napisał:

marta_szh napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jakbym o sobie czytała ;) :dry:

albo o mnie..

A ja tak wcześniej miałam, poszłam do fryzjera coś ze sobą zrobić, fryzjerka zrobiła ze mnie chłopaka i teraz łażę po domu w spódniczkach, sukieneczkach i wymalowana, żeby choć trochę wyglądać jak kobieta. Wolałam już tą sytuację z dresem i bez makijażu. :dry: :dry: :dry:

Idę się kąpać, bo znów zaczynam to swoje przynudzanie. :dry: Do jutra!

a moze to jest metoda :) zeby sie wreszcie zmotywowac trzeba wlosy sciac w moim przypadku odrazu na łyso :side: Madzia jeszcze sie nie przyzwyczailas?? daj sobie z miesiac max zobaczysz ze bedziesz zadowolona :laugh:

a widzisz to dzieki za przepis w takim razie na te sledzie :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295412 przez kiniaa
a wczoraj bylysmy z Bella na zakupach i ....nigdy wiecej ! przynajmniej na razie ....

to byla masakra, darla sie dak jakby ja ze skory obdzierali, 5 razy szukalam miejsca gdzie moge ja nakarmic bo myslalam ze glodna a tu gdzie tam przeciez z glodu to ona nie krzyczy, w ogole jesc nie chciala, nie wiem co jej bylo :S

Agusia jest zabek? to super :lol: gratki :kiss:

w ogole to spoznione zyczenia dla wczorajszych solenizantow : Filipka, Jerzyka i Antosia :kiss: :kiss: :kiss: Sto lat chlopaki !

Kasiek suuper ze mala juz pelza :lol: moja jak na razie lubi sie turlac :laugh: ale ja sie boje pelzania i raczkowania bo wtedy to juz nie usiade. No i mam schody :cheer: i bede musiala bramki kupic

dziewczyny dzieki za pocieszenie
Kasiek to Ciebie sonda karmili :cheer: :cheer: :cheer: Boze, Belle tez straszyli ta sonda ale na razie nie trzeba ufff
Happymama
W sumie masz racje,moj David tez pieknie jadl kiedys a teraz to tylko slodycze pieknie je ;)

Kasiahappy birthday :lol: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295414 przez happymamma
a Adee się nie odniosła do mojego apelu i koszulowej propozycji, tylko zbiara się do psychiatryka :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #295418 przez adee84
Kasiek

dziękuję :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295423 przez adee84
Happymama dopiero przeczytałam, myślę o tym tylko ten burdelloman zgubił gdzieś spinki do mankietów :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #295426 przez Kasiek
Wlasnie, wczoraj gadalam z dziewczynami bo wszystkie mają dzieci starsze od Igi i jedna wlasnie tak oduczyla swoją córkę spania z nimi w łóżku. Kładła ją do łóżeczka jak juz przysypiala przy jedzeniu i dawała swoją koszulke pod buzię zeby mała czuła jej zapach i się udało :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295433 przez happymamma
Adee moge ci pożyczyć :) A własciwie to Sylwek może pozyczyć Twojemu mężowi :)

Ja też słyszałam o tym koszulkowym sposobie :) Nawet chyba języku niemowląt jest wspomniany :unsure:

A ta realowa promocja jest od 3 lutego :)

Lecę, bo Masiulek się obudził - a spał 2,5 h :ohmy: wiec pewnie głodny :)
12 lata 11 miesiąc temu #295436 przez madzia0507
Marta, nie i nigdy się nie przyzwyczaję. :( Gdziekolwiek nie spojrzę, tam długie włosy i ja też już chcę takie mieć. :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia