BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #295252 przez adee84
Avika mi Maję zabrali bo 3 godz, wypisali do domu po2 dobach a Maja została 3 tyg, codziennie dojeżdżałam do niej 50 km żeby być przy niej na 8 i karmić i "siedziałam" do ok22 potem do domu i co dzień to samo, więc Cię rozumiem :)
a co do wesela to właśnie ze wzg $ raczej odpadniemy bo bez koszuli i rajstop raczej nie pójdziemy :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295257 przez kamila_86
hej ...
U nas wczorajsza noc nieciekawa Mati co chwilke się budził... dzisiaj juz troszkę lepiej spał na szczęscie... ale znowu chce zasypiać przy cycu :dry: :dry:

No i wczoraj Mateusz miał swoja premierę w nurkowaniu .... :) nawet nie zapłakał tylko był lekko zdziwiony o co chodzi:) na szczeście mamuśka musiała synkowi tylko raz pokazać i się schować pod wodą... tylko że moj synek tak jest zafascynowany innymi dziećmi, że nawet nie zauważył, że zniknęłam :dry: :dry: :blink: :blink: :silly:

Ide was poczytać....

WSZYSTKO NAJLEPSZEGO DLA JERZYKA, TOSIA I FIFIEGO !!!
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295263 przez a!gusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kamila zazdroszcze basenu..my pojdziemy sami za jakis tydzien jak juz Jerzutkowi kaszel minie...
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #295266 przez jusia
Hej dziewczyny :) mam do nadrobienia 20 str :cheer: nie wiem czy dam rade...
nie poszłam dzisiaj do pracy, jutro tez jestem w domu, tylko ide popoludniu na dyzur :(
Jutro mamy ortopede :( i nie wiem jak Małą przetransportowac :( dizsiaj rano bylo -19 :( kurcze, opatule ją i buzie kocykiem zasłonie...
noi chrzcimy przeciez za 3 tyg...jak beda takie mrozy to pewnie nikt nei przyjedzie :( bo maja małe dzieci :( ech...
Teraz WIkusia usypia a ja mam chwile...
zamowilam zaproszenia na allegro i powiem wam ze sa sliczne :) jestem bardzo zadowolona, kiedys linka wam dawalam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ide poczytac was troszke poki mała spi :(
12 lata 11 miesiąc temu #295269 przez jkardasz
Dzien dobry:) Lesiu dziekuje wszystkim za zyczonka!!
Dopiero w pon wrocilismy do domu z 2tyg ferii u rodzicow:) a ze wczoraj małż pracowal to internet ze soba zabral i zostalismy odcieci od swiata (Asik mialas racje to forum i Wy kobitki jestescie uzaleznajace bo caly czas sie zastanbawialam co tam u Was slychac heheh)

Kornelce zabka gratulujemy :D
i postaram sie choc troche sobie poczytac co tam slychac na forum :) o ile mi synus pozwoli bo marudzi i jeczy i domaga sie przytulania 24h :)

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #295274 przez domii
Agusia sliczny Jerz i fajowa posciel masz,na NK wrzucilas zdecie jak siedzi a mowilas ze nie potrafi :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #295280 przez adee84
Ale fajny Jerzynek :) :) i pościel świetna :) :)
Kamila współczuję nocki :kiss: ale basenu zazdroszczę :silly:
Jusia niezłą masz babcię, nie powinna tak mówić :dry:
Hej Joasiu welcome back :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #295289 przez jusia
Ale Jerzyk ma super kolorową pościel :) fajnie wygląda i włoski mu już bardzo urosły :)
Kamila ale super :) Mati juz nurkuje :) zazdroszcze :)
Sto lat dla Tosia, Jerzyka i Filipka :)
Agusia Jerzyk ma zabka??!! :) gratulacje :)
Domi wspolczuje :( kurcze moze idz do pediatry i porozmawiaj co zrobic z jego spaniem :(
Happymamma zdrowka
Kornelia śliczna i jakie ma fajne urzadzenie :)
Agusia to i tak dobrze...moj M dostanie 360 czy jakos tak zasilki bo szef dal mu swiadectwo pracy nie od razu tylko po 7 dniach :( a tak mogl miec 550 :( ale na szczescei chyba bedzie pracowal...9 lutego idzie na poczatek na wolontariat na 2 dni i zobacyzmy czy dostanie umowe :)
Avika Adee na szczescie to juz za wami :( i dzieci sa zdrowe :( ale przykro tak jak maluszki byly w szpitalu a wy w domach :(
Adee a ja cie rozumiem :( tez mialam 2 takie wesela i tez nie poszlam...zalowalam no ale ni edało rady :(
Co z tymi wypiekami?? Wiki tez ma...
12 lata 11 miesiąc temu #295292 przez madzia0507
a!gusia napisał:

no i Jerz sie juz obudzil..ale cycus podzialal i znow spi :)
nie zdazylam Wam jeszcze powiedziec..mamy zabka!!!!!!odrobine go widac,czuc go juz :) :)

Madzia daj przepis na sledzie jeszcze raz plissss!

Dużo cebuli pokroić i mocno sparzyć, zetrzeć jabłko i wymieszać z cebulą. Sos: szkl. śmietany, 1/2 szkl. majonezu, łyżka musztardy, wymieszać i dodać do cebuli. Śledzie do tego można kupić gotowe (np. dobre są śledzie po wiejsku z Biedronki).

Beti, śliczne zdjęcia. :) To pierwsze widziałam już dzisiaj na FB i tak oglądając pozostałe zdjęcia Fifiego doszłam do wniosku, że jest bardzo do ciebie podobny. Ma twoje oczy i usta. :)

Sonia, Majeczka jest przesłodka. :)

Domii, a u nas jest odwrotnie. Noce są super, za to w ciągu dnia Julita tak daje czadu, że aż mi się płakać chce. Ja wychodzę z siebie, przytulam, tańczę, wygłupiam się, łaskoczę ją, śpiewam itd., a ona albo jest kompletnie niezainteresowana, albo zainteresuje się na 5 sekund, albo płacze i krzyczy. :( :( :( A jak wylądujesz w psychiatryku, to poproś o pokój obok mojego, bo ja tam będę przed tobą.

Happymamma, grypa żołądkowa, to najgorsze co się może człowiekowi przytrafić. Współczuję i życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia. :kiss: :kiss: :kiss:

Motylek, za to teraz Kornelka dostałaby 77 punktów, a nawet 777, bo jest przeurocza. :)

Agusia, Jerzuś przekochany. Duży chłopczyk z niego. :) I super macie pościel. :)

Jusia, podobno taki mróz ma być tylko do piątku, a potem ma być zdecydowanie cieplej. :)
12 lata 11 miesiąc temu #295293 przez a!gusia
Jusia 10 tys???!!!! sranie w banie!
dzieki dziewuszki
Domii bo sam nie siedzi...ale jak sie go trzyma to i stoi nawet...juz nawet siedziec nie chce tylko stac i stac... :)
12 lata 11 miesiąc temu #295301 przez jkardasz
Gratulacje też dla Szymka :D
Sto lat dla Tosia, Jerzyka i Filipka
Czesciowo nadrobilam i zaraz czytam dalej tylko pranie wstawie i pozamiatam troszke - masakra - ponad 40stron!!!

Co do tattoo to zawsze mnie krecili wydziarani faceci ;) i moj Tomek przed slubem zrobil sobie na plecach (na fejsie chyba widac na ktoryms zdjeciu) a w przyszlym miesiacu jedzie sobie na przedramieniu wytatuowac "Leszek" starohiszpanskimi literami czy cus:) a jak przestane karmic cycolkiem to tez chce!!

Aaaa wczoraj wyskoczylam na chwile do znajomego lumpa i kupilam nosidelko takie na plecy i na brzuch babybjorn zapakowane za cale 3zl :D:D:D

http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
12 lata 11 miesiąc temu #295303 przez adee84
też mi się coś wydaje, że 10 tyś to jakieś naciągane :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #295305 przez jusia
Beti super zdjecia zimowe :)))))
Soniu jaka śliczna ta twoja Maja :) boziu taka delikatna :) nosz cudeńko :)
Hehehe Asik :) zazdroszcze :) wszystkeigo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
słuchajcie a te skoczki sa zdrowe na bioderka??
a co do makijazu to ja sobie henna rzes i brwi zrobilam i do pracy sie nei maluje narazie :) nie wyrobilabym sie chyba :) bo i tak za 5 8 wychdoze z domu na 8, ale na szczescie tam sie wszyscy spozniaja wiec luz :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #295306 przez Pippin
hej na razie nie dam rady nadrobic ale melduje sie u nas nocka do bani który to juz miesiac??? :dry: :dry: pózniej nadrobie i wyjasnie dlaczego nie moge zrobic tego teraz comnie niepomiernie iirytuje :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #295310 przez jusia
Madzia chyba jej tak powiem :( moja Babcia to taka łasa na kase...i wiecie jak ktos nie ma to ona od razu inaczej te osoby traktuje... :/ wściekam sie jak mysle o niej :angry: :angry: :angry: i to jej porównywanie...wszystk oi wsyztskich musi porównywać bo inaczej to sie nie da...ach... :angry: :angry: :angry:
i tez mi sie wydaje ze cos nawymyslala albo jej tak od czapy powiedzieli bo watpie zeby tyle kasy na chrzciny uzbierali... my na weselu neiwiele wiecej uzbieralismy jak mielismy ponad 100 os,,,
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia