- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294907 przez motylek
A ja zgapiłam od Niki i zamówiłam skoczek i dzziś przyszedl i moja córeczka jest zachwycona,ale chyba jak narazie tymi zabawkami znajdującymi się dookoła
adeeKornelka też by tylko cyca jadła,a jak jej daje zupkie to też musze się namęczyć i posiedzieć żeby zaczeła jeść bo na początku zaciska usta i nic nie weżnie do buzi,ale ja ją troszkie oszukuje np.daje smoka a jak otwiera buzie to łyżeczkie zupki albo daje jej pieluszkie i ona sobie ją je i też korzystam z okazi aż otworzy usta.Najgorsze są pierwsze łyżeczki póżniej posmakuje i nornalnie je.
a!gusia napisał:
ale to chyba i o mnie...
Henna....dobrze że jej nie potrzebuje
A co do porodu to mój mąż całą ciąże się zapierał że nie będzie,a jak zaczoł się poród to był dzielny i był ze mną. Tylko my Kornelkie widzieliśmy tylko przez chwile a dopiero przynieśli mi ją po 12 godz
Asik jak ja bym chciała taka codziennie ogarnięta być zazdroszcze.ja tylko jak poszłanm w ciąży na zwolnienie to był koniec mojej kobiecości,bo jak tu czuć sie kobietą w dresach
adeeKornelka też by tylko cyca jadła,a jak jej daje zupkie to też musze się namęczyć i posiedzieć żeby zaczeła jeść bo na początku zaciska usta i nic nie weżnie do buzi,ale ja ją troszkie oszukuje np.daje smoka a jak otwiera buzie to łyżeczkie zupki albo daje jej pieluszkie i ona sobie ją je i też korzystam z okazi aż otworzy usta.Najgorsze są pierwsze łyżeczki póżniej posmakuje i nornalnie je.
a!gusia napisał:
adee84 napisał:
marta_szh napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jakbym o sobie czytała
albo o mnie..
ale to chyba i o mnie...
Henna....dobrze że jej nie potrzebuje
A co do porodu to mój mąż całą ciąże się zapierał że nie będzie,a jak zaczoł się poród to był dzielny i był ze mną. Tylko my Kornelkie widzieliśmy tylko przez chwile a dopiero przynieśli mi ją po 12 godz
Asik jak ja bym chciała taka codziennie ogarnięta być zazdroszcze.ja tylko jak poszłanm w ciąży na zwolnienie to był koniec mojej kobiecości,bo jak tu czuć sie kobietą w dresach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez motylek.
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294946 przez madzia0507
marta_szh napisał:
To byłam jaaaaaaaaaaaaa!!!
Anetka, ja ściągam Chirurgów z Chomika, tylko że to płatne jest, ale szybciej jest tak niż Torrentem.
chomikuj.pl/cullens_girl?sid=8
a!gusia napisał:
A ja tak wcześniej miałam, poszłam do fryzjera coś ze sobą zrobić, fryzjerka zrobiła ze mnie chłopaka i teraz łażę po domu w spódniczkach, sukieneczkach i wymalowana, żeby choć trochę wyglądać jak kobieta. Wolałam już tą sytuację z dresem i bez makijażu.
Idę się kąpać, bo znów zaczynam to swoje przynudzanie. Do jutra!
zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)
To byłam jaaaaaaaaaaaaa!!!
Anetka, ja ściągam Chirurgów z Chomika, tylko że to płatne jest, ale szybciej jest tak niż Torrentem.
chomikuj.pl/cullens_girl?sid=8
a!gusia napisał:
adee84 napisał:
marta_szh napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jakbym o sobie czytała
albo o mnie..
A ja tak wcześniej miałam, poszłam do fryzjera coś ze sobą zrobić, fryzjerka zrobiła ze mnie chłopaka i teraz łażę po domu w spódniczkach, sukieneczkach i wymalowana, żeby choć trochę wyglądać jak kobieta. Wolałam już tą sytuację z dresem i bez makijażu.
Idę się kąpać, bo znów zaczynam to swoje przynudzanie. Do jutra!
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294947 przez motylek
Asik Ja tak kiedyś tak miałam że podkład lub chociż jakiś puder i tusz to była podstawa, a co do permamentnego to ja właśnie mam kraski bo brwi mam swoje ciemne, tylko to wszystko umarło we mnie śmiercią naturalną . A skoczek stabilny i naprawde bardzo fajny ale pierwsze wrażenie było nie ciekawe bo Kornelka strzelała minki że jej się nie podoba ale jak już drugi raz ją tam włożyłam to oszalała i pierwsze co to by wszystko zjadła ale fajnie bo ta pozycja jej się podoba i nie marudzi....zobaczymy jutro
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294957 przez Pippin
no i o mnie to bez tapety i w ogóle porazka zaciaprana bluzka obiadem i te ramiona obślinione obrzygane hehehehe wypisz wymaluj ja!!!a ja mam fryzurę a'la Gracjan Roztocki też jak cos kasy bedzie to trza do fryzjera iść
asik brwi a'la Breżniew wymiatają prawie sie polałam moja kuzynka takie czasami nosi
Viszka!!!miałaś zdjecie Kasi wrzucić i swoje najlepiej też wrzuć
i w ogóle musiałam dziecko trzy razy usypiać!!!!!masakra
asik brwi a'la Breżniew wymiatają prawie sie polałam moja kuzynka takie czasami nosi
Viszka!!!miałaś zdjecie Kasi wrzucić i swoje najlepiej też wrzuć
i w ogóle musiałam dziecko trzy razy usypiać!!!!!masakra
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294968 przez angellika1
Cześć
Nadrobilam ale nie mam sily pisać padam na twarzx Niki taki mi koncert od poludnia dal ze juz zasypiam na siedzaco..... Biedaczek pewnie ta zęby i go boli a ja nie iwm jak mu ulżyć smaruje dziaselka dantinoxem i bobodentem na przemian ale to gó*no daje
Nadrobilam ale nie mam sily pisać padam na twarzx Niki taki mi koncert od poludnia dal ze juz zasypiam na siedzaco..... Biedaczek pewnie ta zęby i go boli a ja nie iwm jak mu ulżyć smaruje dziaselka dantinoxem i bobodentem na przemian ale to gó*no daje
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3