BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294907 przez motylek
A ja zgapiłam od Niki i zamówiłam skoczek i dzziś przyszedl i moja córeczka jest zachwycona,ale chyba jak narazie tymi zabawkami znajdującymi się dookoła :laugh:

adeeKornelka też by tylko cyca jadła,a jak jej daje zupkie to też musze się namęczyć i posiedzieć żeby zaczeła jeść bo na początku zaciska usta i nic nie weżnie do buzi,ale ja ją troszkie oszukuje np.daje smoka a jak otwiera buzie to łyżeczkie zupki albo daje jej pieluszkie i ona sobie ją je i też korzystam z okazi aż otworzy usta.Najgorsze są pierwsze łyżeczki póżniej posmakuje i nornalnie je.

a!gusia napisał:

adee84 napisał:

marta_szh napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jakbym o sobie czytała ;) :dry:

albo o mnie..

ale to chyba i o mnie...

Henna....dobrze że jej nie potrzebuje :laugh:

A co do porodu to mój mąż całą ciąże się zapierał że nie będzie,a jak zaczoł się poród to był dzielny i był ze mną. Tylko my Kornelkie widzieliśmy tylko przez chwile a dopiero przynieśli mi ją po 12 godz :(

Asik jak ja bym chciała taka codziennie ogarnięta być :huh: zazdroszcze.ja tylko jak poszłanm w ciąży na zwolnienie to był koniec mojej kobiecości,bo jak tu czuć sie kobietą w dresach :unsure:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #294921 przez adee84
idę uspać Maję, do niedługo :)
12 lata 11 miesiąc temu #294927 przez beti
Tiaaaa....Marta...to i mnie się tyczy :(

Viszka, opowiadaj coś więcej :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294931 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294933 przez a!gusia
moj synus juz spi a ja pije malibu :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #294946 przez madzia0507
marta_szh napisał:

zrobilam tez sledzie z tartym jabłkiem, cebula i sosem tez nie pamietam kto dawał ten przepis ale tez wyszły pysznie;)

To byłam jaaaaaaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol:

Anetka, ja ściągam Chirurgów z Chomika, tylko że to płatne jest, ale szybciej jest tak niż Torrentem.
chomikuj.pl/cullens_girl?sid=8

a!gusia napisał:

adee84 napisał:

marta_szh napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jakbym o sobie czytała ;) :dry:

albo o mnie..

A ja tak wcześniej miałam, poszłam do fryzjera coś ze sobą zrobić, fryzjerka zrobiła ze mnie chłopaka i teraz łażę po domu w spódniczkach, sukieneczkach i wymalowana, żeby choć trochę wyglądać jak kobieta. Wolałam już tą sytuację z dresem i bez makijażu. :dry: :dry: :dry:

Idę się kąpać, bo znów zaczynam to swoje przynudzanie. :dry: Do jutra!
12 lata 11 miesiąc temu #294947 przez motylek
Asik Ja tak kiedyś tak miałam że podkład lub chociż jakiś puder i tusz to była podstawa, a co do permamentnego to ja właśnie mam kraski :laugh: bo brwi mam swoje ciemne, tylko to wszystko umarło we mnie śmiercią naturalną :dry: . A skoczek stabilny i naprawde bardzo fajny :) ale pierwsze wrażenie było nie ciekawe bo Kornelka strzelała minki że jej się nie podoba :laugh: ale jak już drugi raz ją tam włożyłam to oszalała i pierwsze co to by wszystko zjadła :laugh: ale fajnie bo ta pozycja jej się podoba i nie marudzi....zobaczymy jutro :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294954 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294957 przez Pippin
no i o mnie to bez tapety i w ogóle porazka zaciaprana bluzka obiadem i te ramiona obślinione obrzygane hehehehe :laugh: :laugh: :laugh: wypisz wymaluj ja!!!a ja mam fryzurę a'la Gracjan Roztocki :dry: :dry: :dry: też jak cos kasy bedzie to trza do fryzjera iść :dry: :dry: :dry:

asik brwi a'la Breżniew wymiatają prawie sie polałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: moja kuzynka takie czasami nosi :lol:

Viszka!!!miałaś zdjecie Kasi wrzucić :) i swoje najlepiej też wrzuć :)

i w ogóle musiałam dziecko trzy razy usypiać!!!!!masakra
12 lata 11 miesiąc temu #294961 przez motylek
Asik Kornelka też tylko by skakała ale dziś tego jeszcze nie odkryła w skoczku :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #294966 przez adee84
też bym ten skoczek kupiła ale to nie na moją kieszeń, jakbyście kiedyś widziały aukcje z używanym to podrzućcie, looknę sobiie :)
Renatka jesteś?
Pippin :lol: :lol: :lol: gracjan mnie powalił :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #294968 przez angellika1
Cześć
Nadrobilam ale nie mam sily pisać padam na twarzx :( Niki taki mi koncert od poludnia dal ze juz zasypiam na siedzaco..... Biedaczek pewnie ta zęby i go boli a ja nie iwm jak mu ulżyć :( smaruje dziaselka dantinoxem i bobodentem na przemian ale to gó*no daje :(
12 lata 11 miesiąc temu #294977 przez adee84
Angellika współczuję :kiss: :kiss:
ja też padam ale czekam bo Maja znów śpi płytko i pewnie zaraz się obudzi ;)
12 lata 11 miesiąc temu #294987 przez a!gusia
no i Jerz sie juz obudzil..ale cycus podzialal i znow spi :)
nie zdazylam Wam jeszcze powiedziec..mamy zabka!!!!!!odrobine go widac,czuc go juz :) :)

Madzia daj przepis na sledzie jeszcze raz plissss!
12 lata 11 miesiąc temu #294992 przez adee84
Agusia gratuluje zabka!!!!!!!!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży