- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294857 przez soniasg
hej hoł
mój M chory musiał wsiąść urlop do piątku...
Maga i co załatwiłaś w tej aptece? ja dzwoniłam do przychodni mówię, że mam uczulenie i małe dziecko boję się, że je zarażę. to mi powiedziała, że mogę tylko dziś tak wyjątkowo bo jest ostatni dzień miesiąca. ale niestety w 15 min nie dam rady z mojego zadupia dojechać to tego zapyziałego centrum więc dalej się męczę. właśnie doczytałam o tych tabletkach i i super, że Cie poród czeka sama bym rodziła z boku
Anetka silny Fifi:) a co do pracy M to tak jak dziewczyny piszą są plusy i minusy tej pracy ale nie martwcie się tym tylko cieszcie się sobą na zamartwianie jeszcze będzie czas
Adee Majka też się tak rzuca przy jedzeniu
Asik ja należę do pokolenia Milupy i niebieskiego mleka. mam jeszcze w książece przepis jak je przyrządzać. a że odkąd wybiło mi 6 miesięcy nie chciałam pić mleka to jadałam już nawet żurek! tak ten śląski żurek
o mnie też
uciekam Majkę pluskać i na zakupy
mój M chory musiał wsiąść urlop do piątku...
Maga i co załatwiłaś w tej aptece? ja dzwoniłam do przychodni mówię, że mam uczulenie i małe dziecko boję się, że je zarażę. to mi powiedziała, że mogę tylko dziś tak wyjątkowo bo jest ostatni dzień miesiąca. ale niestety w 15 min nie dam rady z mojego zadupia dojechać to tego zapyziałego centrum więc dalej się męczę. właśnie doczytałam o tych tabletkach i i super, że Cie poród czeka sama bym rodziła z boku
Anetka silny Fifi:) a co do pracy M to tak jak dziewczyny piszą są plusy i minusy tej pracy ale nie martwcie się tym tylko cieszcie się sobą na zamartwianie jeszcze będzie czas
Adee Majka też się tak rzuca przy jedzeniu
Asik ja należę do pokolenia Milupy i niebieskiego mleka. mam jeszcze w książece przepis jak je przyrządzać. a że odkąd wybiło mi 6 miesięcy nie chciałam pić mleka to jadałam już nawet żurek! tak ten śląski żurek
adee84 napisał:
marta_szh napisał:
Następujące będą niewidoczne dla niezarejestrowanych użytkowników:ogolnie to tez jakos musze sie wziasc za siebie bo siedzac w domu czuje sie jakas taka zapyziala, najchetniej chodzilabym w dresie od rana do nocy z kucykiem i podpieta grzywka bez tapety, jedyny kosmetyk to krem do rak i pomadka bezbarwna, czyli cala moja kobiecosc poszla sie je..c a do tego czuje sie totalnie aseksualna wiec skoro ja sie tak czuje to ciekawe co mysli moj m na ten temat, on jeszcze tego nie dostrzega ale jak zacznie dostrzegac to bedzie krucho zatem wypadaloby sie naprawde ogarnac
jakbym o sobie czytała
albo o mnie..
o mnie też
uciekam Majkę pluskać i na zakupy
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294865 przez Kasiek
Domii to musi swietnie wygladac jak tak Blazejek sie odwraca sie na boczek i do cycka moja jak ją w nocy biore to zamiast sie do cycka przytulac to ta chce na plecki i swiat po ciemku ogladac
Agusia to tez musi byc super uczucie jak sie Jerzyk tak przytula
Maga to fajnie ze bedziesz przy porodzie siostry
Marta ja tez jakbym o sobie czytala siedze w domu w starych dzinsach i wymazanej wiecznie bluzce tylko na spacrr jak ide sie maluje ale dzis ide na miasto z dzieczynami stwierdzam ze NIE MAM SIE W CO UBRAC!!!!!!!!!!!! bede wygladac jak jakas uboga krewna wszytsko na mnie wisi musze ic na jakies zakupy i cos sobie kupic bo zwariuje
ja tez henne czsami w domu robie sama ale zazwyczaj wole isc do kosmetyczki bo mam taka fajna z ktora zawsze moge pogadac zajebista kobieta
Sonia a co twojemu m? przeziebil sie?
Asik kiedys ja tez musialam byc taka zadbana zawsze i wszedzie, ale juz od zcasow ciazy tak mam ze latam jak wiedzma
Agusia to tez musi byc super uczucie jak sie Jerzyk tak przytula
Maga to fajnie ze bedziesz przy porodzie siostry
Marta ja tez jakbym o sobie czytala siedze w domu w starych dzinsach i wymazanej wiecznie bluzce tylko na spacrr jak ide sie maluje ale dzis ide na miasto z dzieczynami stwierdzam ze NIE MAM SIE W CO UBRAC!!!!!!!!!!!! bede wygladac jak jakas uboga krewna wszytsko na mnie wisi musze ic na jakies zakupy i cos sobie kupic bo zwariuje
ja tez henne czsami w domu robie sama ale zazwyczaj wole isc do kosmetyczki bo mam taka fajna z ktora zawsze moge pogadac zajebista kobieta
Sonia a co twojemu m? przeziebil sie?
Asik kiedys ja tez musialam byc taka zadbana zawsze i wszedzie, ale juz od zcasow ciazy tak mam ze latam jak wiedzma
Temat został zablokowany.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Mniej Więcej