- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295124 przez soniasg
hej właśnie wróciłam z zakupów
zanim zaczne Was nadrabiać to tylko napiszę o promocji w realu. NA WSZYSTKIE KURTKI, JEANSY, POLARY, SWETERKI jest od jutra -80%!! kurtka którą ma moja Mamuśka będzie np kosztować 30zł a dała za nią 170 więc naprawdę się opłaca.
Ja sobie wzięłam płaszczyk może nie za ładny ale niestety nie mam się w co ubrać taki grubas jestem za to Mamie wzięłam piękną kurtkę a M zajebisty polar kolega pracuje w realu więc nam odłożył i jutro kupi
zanim zaczne Was nadrabiać to tylko napiszę o promocji w realu. NA WSZYSTKIE KURTKI, JEANSY, POLARY, SWETERKI jest od jutra -80%!! kurtka którą ma moja Mamuśka będzie np kosztować 30zł a dała za nią 170 więc naprawdę się opłaca.
Ja sobie wzięłam płaszczyk może nie za ładny ale niestety nie mam się w co ubrać taki grubas jestem za to Mamie wzięłam piękną kurtkę a M zajebisty polar kolega pracuje w realu więc nam odłożył i jutro kupi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez soniasg.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #295133 przez soniasg
Adee Kasiek mój M ma ostre zapalenia gardła. a że ma chore serce to jest dla niego niebezpieczne jeśli go nie będzie ochraniał lekami. jak tego nie będzie robił to serducho się do końca popsuje i czeka go operacja.... a tutaj masz używanego skoczka tylko innej firmy
tablica.pl/oferta/stolik-edukacyjny-skoczek-IDHwi7.html
Viszka no euforia to mało powiedziane ja jak się zapierałam, że chcę tylko jedne dziecko to teraz po cichutku się zastanawiam czy nie zdecydować się na drugie- ale M nic o tym narazie nie wie
Kasiek to Ty przynajmniej masz spodnie a mnie się czasem nawet spodni ani stanika nie chce ubrać (co za wstyd )
Motylku pokaż zdjęcia Kornelki w skoczku. i czemu zabrali Wam Kornelke na 12h? bo nie jestem w temacie....
Angelika
Agusia no widzisz gratulujemy ząbka
Beti wow Fifi jest przeuroczy a Ty jaka kobitka piękna w ogóle cała rodzinka urodziwa
Viszka no euforia to mało powiedziane ja jak się zapierałam, że chcę tylko jedne dziecko to teraz po cichutku się zastanawiam czy nie zdecydować się na drugie- ale M nic o tym narazie nie wie
Kasiek to Ty przynajmniej masz spodnie a mnie się czasem nawet spodni ani stanika nie chce ubrać (co za wstyd )
Motylku pokaż zdjęcia Kornelki w skoczku. i czemu zabrali Wam Kornelke na 12h? bo nie jestem w temacie....
Angelika
Agusia no widzisz gratulujemy ząbka
Beti wow Fifi jest przeuroczy a Ty jaka kobitka piękna w ogóle cała rodzinka urodziwa
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295140 przez Edyta
yyy nie bylo mnie prawie caly dzien ale nie na drobie bo bym musiala sleczec do rana ale chcialam powiedziec ze...
beti ZAJEBIASZCZE FOTKI zazdroszcze wypadu super filipek i M I Ty wspaniala rodzinka no i Gratuluje zabka
sonia fajnie ze zakupy sie uadly
beti ZAJEBIASZCZE FOTKI zazdroszcze wypadu super filipek i M I Ty wspaniala rodzinka no i Gratuluje zabka
sonia fajnie ze zakupy sie uadly
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295152 przez avika
dobry wieczor
Beti no ja cie... jak mozesz... superasne te fotki next time bierz i mnie nawet jesli tylko i wylacznie jako piate kolo u wozu
Motylek, Kornelka cudenko
Agusia gratumuje Jerzykowi zabka
Angelika oby Nikosiowi jak najszybciej ten zabek wyszedl coby dziecie mniej marudne bylo
Soniu, chyba faktycznie inny dermatolog bo ten to jakis daremny. Jak to leczyc kosmetykami , najwpierw wyleczyc lekarstwem/mascia a potem mozna dopiero kosmetyki bo np bardzo wrazliwa skora podatna na podraznienia.
Asik ja normalnie nie moge, jestecie oboje z Mareckim niesamowici. Zazdraszczam bo ja tez lubie ale jakos po ciazy to na razie jeszcze kuleje w te klocki. Moje libido chyba sie jeszcze szuka na tej porodowce bo innego wytlumaczenia nie mam
anetko oby lepiej sie ukladalo
aa MArtucha sliczna kobietka z Ciebie a i Borysek slodki, lobuzerskie robi minki
Haniu, maz juz lepiej?
wiecej nie pamietam
no dobra chyba wszystkie juz spia to i ja pojde bo co tam sama do siebie bede pisac
dobranoc
Beti no ja cie... jak mozesz... superasne te fotki next time bierz i mnie nawet jesli tylko i wylacznie jako piate kolo u wozu
Motylek, Kornelka cudenko
Agusia gratumuje Jerzykowi zabka
Angelika oby Nikosiowi jak najszybciej ten zabek wyszedl coby dziecie mniej marudne bylo
Soniu, chyba faktycznie inny dermatolog bo ten to jakis daremny. Jak to leczyc kosmetykami , najwpierw wyleczyc lekarstwem/mascia a potem mozna dopiero kosmetyki bo np bardzo wrazliwa skora podatna na podraznienia.
Asik ja normalnie nie moge, jestecie oboje z Mareckim niesamowici. Zazdraszczam bo ja tez lubie ale jakos po ciazy to na razie jeszcze kuleje w te klocki. Moje libido chyba sie jeszcze szuka na tej porodowce bo innego wytlumaczenia nie mam
anetko oby lepiej sie ukladalo
aa MArtucha sliczna kobietka z Ciebie a i Borysek slodki, lobuzerskie robi minki
Haniu, maz juz lepiej?
wiecej nie pamietam
no dobra chyba wszystkie juz spia to i ja pojde bo co tam sama do siebie bede pisac
dobranoc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- soniasg