BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #294999 przez a!gusia
dzieki :) fajnie bo zobaczylam go w dniu w ktorym skonczyl 6 mcy :)
pisalyscie cos o rumiencach ostatnio i Jerzys tez mial wypieki jak malowane wiec sprawdzilam i...jest!
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #295018 przez adee84
ide chyba do lozka ale najpierws zobacztmy czy Maja da sie poloztc do lozeczka ;)
12 lata 11 miesiąc temu #295025 przez a!gusia
ja tez ide pod prysznic a potem..moze sie uda wykorzystac dzien przytulania :) o ile Jerzutek bedzie spal ladnie :) dobrej nocki!
12 lata 11 miesiąc temu #295111 przez maga4
Agusia, tak w Cork :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295124 przez soniasg
hej właśnie wróciłam z zakupów :)

zanim zaczne Was nadrabiać to tylko napiszę o promocji w realu. NA WSZYSTKIE KURTKI, JEANSY, POLARY, SWETERKI jest od jutra -80%!! kurtka którą ma moja Mamuśka będzie np kosztować 30zł a dała za nią 170 więc naprawdę się opłaca.

Ja sobie wzięłam płaszczyk może nie za ładny ale niestety nie mam się w co ubrać taki grubas jestem :P za to Mamie wzięłam piękną kurtkę a M zajebisty polar :) kolega pracuje w realu więc nam odłożył i jutro kupi :D
12 lata 11 miesiąc temu #295131 przez beti
Chwalę się :D a cooooo :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #295133 przez soniasg
Adee Kasiek mój M ma ostre zapalenia gardła. a że ma chore serce to jest dla niego niebezpieczne jeśli go nie będzie ochraniał lekami. jak tego nie będzie robił to serducho się do końca popsuje i czeka go operacja.... a tutaj masz używanego skoczka tylko innej firmy tablica.pl/oferta/stolik-edukacyjny-skoczek-IDHwi7.html

Viszka no euforia to mało powiedziane :) ja jak się zapierałam, że chcę tylko jedne dziecko to teraz po cichutku się zastanawiam czy nie zdecydować się na drugie- ale M nic o tym narazie nie wie :P

Kasiek to Ty przynajmniej masz spodnie a mnie się czasem nawet spodni ani stanika nie chce ubrać (co za wstyd )

Motylku pokaż zdjęcia Kornelki w skoczku. i czemu zabrali Wam Kornelke na 12h? bo nie jestem w temacie....

Angelika :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia no widzisz :) gratulujemy ząbka :) :) :)

Beti wow :D Fifi jest przeuroczy :) a Ty jaka kobitka piękna :) w ogóle cała rodzinka urodziwa :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295140 przez Edyta
yyy nie bylo mnie prawie caly dzien ale nie na drobie bo bym musiala sleczec do rana ale chcialam powiedziec ze...
beti :) ZAJEBIASZCZE FOTKI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zazdroszcze wypadu super filipek i M I Ty wspaniala rodzinka :) :kiss: no i Gratuluje zabka :)
sonia fajnie ze zakupy sie uadly :)
12 lata 11 miesiąc temu #295141 przez beti
Sonia, co Ty gadasz...na szczęście mnie tak dokładnie na tych zdjęciach nie widać bo bym efekt popsuła :P
12 lata 11 miesiąc temu #295144 przez soniasg
Beti już nie bądź taka skromna :P jesteś naprawdę piękna :) no i M przystojny :) a efektem jest jeszcze piękniejszy Fifi :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295152 przez avika
dobry wieczor

Beti no ja cie... jak mozesz... :silly: superasne te fotki :lol: next time bierz i mnie nawet jesli tylko i wylacznie jako piate kolo u wozu :silly:

Motylek, Kornelka cudenko :)

Agusia gratumuje Jerzykowi zabka :)

Angelika oby Nikosiowi jak najszybciej ten zabek wyszedl coby dziecie mniej marudne bylo :kiss:

Soniu, chyba faktycznie inny dermatolog bo ten to jakis daremny. Jak to leczyc kosmetykami :unsure: , najwpierw wyleczyc lekarstwem/mascia a potem mozna dopiero kosmetyki bo np bardzo wrazliwa skora podatna na podraznienia.

Asik ja normalnie nie moge, jestecie oboje z Mareckim niesamowici. Zazdraszczam bo ja tez lubie ale jakos po ciazy to na razie jeszcze kuleje w te klocki. Moje libido chyba sie jeszcze szuka na tej porodowce bo innego wytlumaczenia nie mam :blush:

anetko oby lepiej sie ukladalo :kiss:

aa MArtucha sliczna kobietka z Ciebie a i Borysek slodki, lobuzerskie robi minki :)

Haniu, maz juz lepiej?

wiecej nie pamietam B)

no dobra chyba wszystkie juz spia to i ja pojde bo co tam sama do siebie bede pisac :P

dobranoc :)
12 lata 11 miesiąc temu #295154 przez Edyta
Avika :) dzieki Tobie szybko nadrobila :laugh:
Gratulujemy Jerzykowi zabka :) :kiss: no to Dobranoc... :)
12 lata 11 miesiąc temu #295155 przez avika
Edytka ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295156 przez soniasg
ja jeszcze nie śpię:P

tutaj mój mały Łysolek

i z Prababcią
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #295158 przez avika
Soniu sliczniutka ta Twoja corcia :lol: , ucaluj ja od cioci ;) ja tez chce corcie, zazdroszcze strojenia w sukieneczki :cheer:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia