BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #296799 przez adee84
Majka piszczy aż uszy więdną :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296813 przez motylek
adeemoże ty tak się czujesz,bo poprostu mało jesz a do tego przemęczenia jesteś
soniasg bidulko :kiss:
Agusiaa dostliście coś do smarowania na te zmiany na skórze? kurczak,.. :unsure: myślałam że kurczak nieuczula.
domii co do męża to troszkie już się przyzwyczajłam ale najbardziej brakuje mi go tak do pomocy przy Kornelce,nawet tak żeby z nią posiedział chwile.
Kasiekco to opiekunka :angry: :unsure: może dobrze że teraz wyszła jej nieodpowiedzialność,niż pożniej z dnia na dzień byście stracili opiekikunie. ja już podaje cielencinkie i wszystko jak narazie w porządku
Biedronka gratuluje zdanego egzaminu
12 lata 11 miesiąc temu #296832 przez martucha
hej :lol: teraz już z Wami będę dłużej :lol: m poszedł do pracy, Borysek właśnie zasnął a ja zaczynam się nudzić :unsure:

myślałam o tym żeby zrobić sobie paznokcie bo mam mega odrosty ale tak jakoś mi się nie chce ehmmm musze sie nad tym zastanowić :silly:

Biedronka gratuluje diety :lol: moja poszła w niepamiec :S ale mam zamiar do niej szybko wrócić bo chrciny tuż tuż
12 lata 11 miesiąc temu #296835 przez a!gusia
Motylku dostalismy jakas robiona masc,bedzie jutro..no i te czopki na uspokojenie kupilam,dzis sprobujemy..

wlasnie dalam Jerzysiowi chrupka ale nie chce..w ogole to dzis tylko dwa razy po pol godz spal i jest zmeczony ale fajnie jakby nie spal juz teraz...
12 lata 11 miesiąc temu #296838 przez adee84
a mi dziecko właśnie usnęło na drzemke :dry: :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296839 przez a!gusia
no..moje juz tez oczka mruzy...ale kupe jeszcze zdolal zrobic :laugh: :laugh: ide go przebrac ;)
12 lata 11 miesiąc temu #296840 przez kiniaa
Adee znam ten pisk :dry: moja tez ma faze piszczenia

Martucha kiedy chrzciny masz ?
tez w koncu musze jakis termin zaklepac. Ale nadal mam problem z wyborem chrzestnych :dry: bo rodzina pewnie nie przyjedzie a znajomych nie za bardzo chce brac no ale trudno bedzie kto bedzie bo dziecko trzeba ochrzcic i to jest najwazniejsze

Agusia no ja jeszcze mieska nie wprowadzilam bo sie boje wlasnie ze znowu jakies plamy wyjda :angry: 2 razy po polgodz to malutko, moja dzis juz 3 godz lacznie no i chyba jeszcze na 40 min pojdzie :) ma dzien dobroci dla mamy
12 lata 11 miesiąc temu #296841 przez Sylwik
No i udało się nadrobić :)
Szymuś,Jerzyk, Jasio, Lesio przesłodcy :) :)
Martucha super z tą działeczką. No i miejsce na spotkanie już jest :blink: :laugh:
Sonia kurde współczuję zdrowiej szybko :kiss:
Dorotka co tam u Ciebie? :)
Edyta no to żeś się doprawiła,mam nadzieję że Ci przejdzie ten ból ucha. Bez czapki w takie zimno :ohmy:
Adee nie dasz rady iść np jutro do lekarza? Odpocznij troszkę :kiss:
Biedronko gratulacje !!! nadal trzymam kciuki :)
Kasiek może uda Ci się jeszcze kogoś znaleźć do opieki dla Igi, no albo przemyśleć sprawę tego wychowawczego. Jeszcze troszkę czasu zostało. :)
Szkoda tego maleństwa o którym pisałaś :(
Ja wracam do pracy w przyszłym tygodniu :( i już powoli zaczynam się stresować, choć staram się jeszcze o tym nie myśleć, a cieszyć się każdą spędzoną chwilą z synkiem :) jak ja wytrzymam 8 godzin bez niego :unsure: :ohmy: :(
Co do prawka to ja mam od 18 roku życia i też nie wyobrażam sobie jak by to było go nie mieć :laugh:
Zmykam narazie , miłego wieczorka życzę :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296842 przez a!gusia
Kiniaa ale u Ciebie dopiero wpoldo 6.. Jerz zwykle spi 3 razy po pol godz ale dzis ominal poznopopoludniowa drzemke..
a co z Renatka?na fb siedzi a u nas nie..?obrazila sie?

Sylwik ja jak wroce d pracy to bede 11 godz poza domem...!!!! wiec musze szukac czegos innego :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #296849 przez jusia
Hej :)
DOmi dzieki :)
a ortopeda zabronil siadac bo mała jest za mała i ze ma sama usiasc bez zadnej pomocy a najpierw ma raczkowac, chodzi o to zeby kregosłup w koci grzbiet robila ( tak robi przy raczkowaniu) i tyle
Sonia przepisami sie podziele, pospisuje i potem porozsylam na maila
Agusia super ze Jerzyk sie dobrze rozwija :) a to uczulenie...na kurczaka?? o kurcze :)
Sonia zdrowka :( lecz sie koniecznie zebys Majeczki nie zarazila :(
Kasiek kurcze dziwna babka, olej ją i nie bierz!! ja bym takiej nei zaufałą, dziwnie sie zachowuje... wiesz z wychowawczym jesli was stac to super, chyba lepiej niz jakas taka opiekunke...ja nie biore tylko dlatego ze mnie nie stac :( tez bym owlala sama sie Wiką zajmowac, tak jak wy...ech...jestem wogole pod wrazeniem dbacie o wsyzstko dzieci dom M...ja to sie chyba nie nadaje...burdel w domu, obaidu brak, mała je tylko jakies sztuczne rzeczy :( sexu nima... masakra...musze sie z tego wygrzebac :)
Pippin dałą ANtosiowi kliski??????!!! bosh ta twoja T to taka jakby z dziecmi nie miala doczynienia...a niby ma.....hmmm jej matka?? pogubilam sie :)
Biedronka gratulacje zdania egzamu i powodzenia w weekend :) jak napsialas ze nei jecie slodyczy to mi sie slodkiego zachcialo :laugh: :laugh:
Agusia dajesz Jerzykowi chrupki?? jakie?? :)

nio chyba ponadrabialam :)
Wiki spi juz 3 raz dzisiaj :) wrocil ado swojego rytmu, tylko po tym okresie marudzenia nowe zabki sie nie pojawily :unsure: ja sie grzejej bo zmarzlam, dopieor niedawno wrocilam z pracy :( juro na 13 ide i neiw iem do ktorej...18 ?? zobaczymy
a moja sis jest w hiszpanii i grzeje pupke :) wyslala mi fotke ze zdj ( + 18 st) :) hehehe
nio mykam ogarniac moje przeprzeburdellowane mieszkanie :)
12 lata 11 miesiąc temu #296854 przez adee84
a ja myśle ciągle nad tym prezentem, pomyślałam żeby zrobić bukiet z lizaków lub cukierków ale Raf mówi, że bez sensu, bo tort odpada bo nie będę miała jak go wziąć.
12 lata 11 miesiąc temu #296857 przez Pippin
fajny z cukierków bukiet why not??

moje dziecko dziś spokojne w miare az sie dziwię cały czas

Renatka wracaj no tu :ohmy: :ohmy: :ohmy:

jusia ile czasu Ty w pracy spędzasz??

kiniaa mój też ma dzień dobroci dla matki :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #296862 przez kiniaa
Jusia jakie sztuczne rzeczy Wiki je? bo ja daje malej sloiczki bo uwazam ze sa smaczniejsze niz moje :blush: i mam do dupy blender ze nie rozdrabnia dokladnie i pryska przy blendowaniu :angry: a takie sloiczki to nie maja nic sztucznego tylko same warzywa z upraw ekologicznych trakze nie powinnas sobie robic zadnych wyrzutow

Adee z lizakow fajny by byl bukiet albo z takich wielkich lizakow w ksztalcie spirali takiej kolorowej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #296863 przez jusia
Adee ja nie wiem...nieweim wsumie co sie daje...ale od znajomych dostalismy taki bukiet ze słodkosci :) i fajnie sie go potem jadło jak mielismy ochote na cos dobrego :) hehehhee
Pippin roznie, to zalezy :) czasem puszczaja mnie po godiznie, czasem po 5...hmmm zalezy gdzie jestem, w przychodni to siedze az lekarka wychodzi ale ona ma czesto wizyty wiec od 8 do 11 :) bo tak to do 13 bym siedziala a dyzury na izbie to roznie, jak nic sie nie dzieje to po 5 min mnie psuzczaja :) a jak sie dzieje to siedze aż sie przeżedzi :)
Antos grzeczny :) heheheh zawsze pisałąs ze amrudny :) wiec rzeczywiscie :)

Kinia no ja juz nie wiem z tymi sloiczkami...niby badane itd...ale tak naprawde skad wiemy co tam jest... jak podobno w restauracjach np kupujesz jakas super rybe a sie okazuje ze to jakies g... niewiem...jak patrze ze same gotujecie to czuje sie taka do d...ze ja tak o Wiki nie dbam, tym bardziej ze sie pulpet robi a na długosc to tak sobie rosnie...i tak wolno sie rozwija... wasze siedza gadaja duzo po swojemu ale zawsze pelzaja i wogole a moja nic :( moze raz na dzien sie przekreci i to tyle...ech no nci nie smece...ide bo kolezanka mnie zaraz odwiedzi :)
12 lata 11 miesiąc temu #296869 przez adee84
Jusia Wiki jest taka jaka być powinna i nie myśl inaczej, a ci co się czepiają niech turlają dropsa :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży