- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293948 przez Pippin
aloha
Edytka dobrze ze mała zdrowa bardzo nas to cieszy ogromniaśćie
Kasia u nas też jest wysypka od czasu do czasu nie wyczaiłam i nie potrafie wyczaic z czego!!!raz je marchewke kuraka po i jest spoko a za kilka dni znowu je i jest wysypka
zasypia około 21 a po 40-50 minut się budzi z płaczem i chce do łóżka budzi sie pomimo tego ze najedzony bo po obu cycach i kaszce
Renatka zazdroszczę Celinka trzy noce przespałą!!ja bym chciałą zeby Antek chociaż pół przespał a co do psa chybabym sie wsciekła kiedyś tak kotek u nas na kanapie lezał najlepsze zarełko dostawał ale odkąd dziecko mamy nie ma bata zeby jedna łapkę w mieszkaniu postawił
a co dajecie na podłogę ze dzieciaki się tak turlają???my mamy mieszkanie nad piwnicami i trochę się boje kłasć go na koc na podłogę np
Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki ) to mozliwe ze pomoze
sikam sikam hahahhahaha
no i tak odnosnie pracy czytałam wczoraj artykuły o kobietach które całe parwie zycie siedziały w domu zajmowały się dziećmi i mężami i na starosć zostały porzucane z niczym.........................i chyba będę na gwałt szukać pracy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JERZYNKA I FILIPKA
Edytko myśmy mieli skromne przyjęcie w domu więc ja Ci nie pomoge swiece i szatę do chrztu miałam pożyczoną od siostrzenicy
martucha jesteś naprawdę przepiękną kobietą
Edytka dobrze ze mała zdrowa bardzo nas to cieszy ogromniaśćie
Kasia u nas też jest wysypka od czasu do czasu nie wyczaiłam i nie potrafie wyczaic z czego!!!raz je marchewke kuraka po i jest spoko a za kilka dni znowu je i jest wysypka
zasypia około 21 a po 40-50 minut się budzi z płaczem i chce do łóżka budzi sie pomimo tego ze najedzony bo po obu cycach i kaszce
Renatka zazdroszczę Celinka trzy noce przespałą!!ja bym chciałą zeby Antek chociaż pół przespał a co do psa chybabym sie wsciekła kiedyś tak kotek u nas na kanapie lezał najlepsze zarełko dostawał ale odkąd dziecko mamy nie ma bata zeby jedna łapkę w mieszkaniu postawił
a co dajecie na podłogę ze dzieciaki się tak turlają???my mamy mieszkanie nad piwnicami i trochę się boje kłasć go na koc na podłogę np
Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki ) to mozliwe ze pomoze
sikam sikam hahahhahaha
no i tak odnosnie pracy czytałam wczoraj artykuły o kobietach które całe parwie zycie siedziały w domu zajmowały się dziećmi i mężami i na starosć zostały porzucane z niczym.........................i chyba będę na gwałt szukać pracy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JERZYNKA I FILIPKA
Edytko myśmy mieli skromne przyjęcie w domu więc ja Ci nie pomoge swiece i szatę do chrztu miałam pożyczoną od siostrzenicy
martucha jesteś naprawdę przepiękną kobietą
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Pippin.
Temat został zablokowany.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293959 przez martucha
Oj tam oj tam Pippin teraz to pojechałaś po bandzie
Edytka tak kupiłam tego Jacka menszowi i kanapki nawet zrobiłąm ale ze wzgledu na to ze tak krótko rodziłam to nie miał czasu go wypic, no i ze szczęścia dał go lekarzowi
a mój m stęka i stęka
Aaaaaa bym zapomniała Wszystkiego naj dla Antosia Filipka i Jerzyka
ja z kolei walczyłam z Borysem żeby spał w łóżeczku i muszę Wam powiedzieć że byłam twarda Bo dopiero o 2 wymiekłam....
Edytka tak kupiłam tego Jacka menszowi i kanapki nawet zrobiłąm ale ze wzgledu na to ze tak krótko rodziłam to nie miał czasu go wypic, no i ze szczęścia dał go lekarzowi
a mój m stęka i stęka
Aaaaaa bym zapomniała Wszystkiego naj dla Antosia Filipka i Jerzyka
ja z kolei walczyłam z Borysem żeby spał w łóżeczku i muszę Wam powiedzieć że byłam twarda Bo dopiero o 2 wymiekłam....
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293966 przez madzia0507
domii napisał:
Ja mam koło apteki taki sklepik, do którego przywożą kremówki z Zabierzowa. Są najlepsze na świecie. Może to te same?
Adee, radzę zrobić potrawkę... z kota...
Pippin, tak. Camilia to homeopat.
Viszka11 napisał:
Martucha, Borysek przesłodki! I jaki elastyczny!!! Po mamusi??? I co ty chcesz od tej dziadkowej stylizacji??? Bo nie rozumiem!!!
Zdjęcie z mamusią też prześliczne. Zgadzam się z Pippin. Przepiekna z Ciebie dziewczyna.
Biedronka, gratuluję i trzymam kciuki za ostatnie egzaminy!
Edytka, no to dobrze. Unikniecie zabiegu, a zawsze to lepiej dla Silvii.
100 latek dla Jerzyka, Tośka i Fifiego!!!
u mnie w jednej cukierni sa wadowickie-no bo nie daleko,ale ja kupuje zawsze z jednej cukierni bo tam maja najpyszniejsze na swiecie
Ja mam koło apteki taki sklepik, do którego przywożą kremówki z Zabierzowa. Są najlepsze na świecie. Może to te same?
Adee, radzę zrobić potrawkę... z kota...
Pippin, tak. Camilia to homeopat.
Viszka11 napisał:
hejka
znowu mnie nie bylo....z 3 tygodnie... coz....nie bede sie juz tłumaczyc bo nie ma co...
ale za to niose super Wiesci!!!
JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Martucha, Borysek przesłodki! I jaki elastyczny!!! Po mamusi??? I co ty chcesz od tej dziadkowej stylizacji??? Bo nie rozumiem!!!
Zdjęcie z mamusią też prześliczne. Zgadzam się z Pippin. Przepiekna z Ciebie dziewczyna.
Biedronka, gratuluję i trzymam kciuki za ostatnie egzaminy!
Edytka, no to dobrze. Unikniecie zabiegu, a zawsze to lepiej dla Silvii.
100 latek dla Jerzyka, Tośka i Fifiego!!!
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293969 przez happymamma
Hellloł
Pipin,Haniu wspołczuję nocek.... Piin, a jak weźmiesz Antka na rączki, utulisz, dasz smoka to nie usnie???
Moje malenstwo z kolei, jak usnelo wczoraj 0 18 to obudzilo sie o 23. Bylam pewna, ze bedzie szalal, a On zjadl i zraz zasnal, po czym sal do 5, zjadl i spal do 8 jak ja se w koncu wyspalam
STO LAT JERZYKU, ANTKU I FILIKU!!!!!!!!!!!!!
ps a Beti kiedy wraca??????
Borysek i Martucha rulezzzz
Pipin,Haniu wspołczuję nocek.... Piin, a jak weźmiesz Antka na rączki, utulisz, dasz smoka to nie usnie???
Moje malenstwo z kolei, jak usnelo wczoraj 0 18 to obudzilo sie o 23. Bylam pewna, ze bedzie szalal, a On zjadl i zraz zasnal, po czym sal do 5, zjadl i spal do 8 jak ja se w koncu wyspalam
STO LAT JERZYKU, ANTKU I FILIKU!!!!!!!!!!!!!
ps a Beti kiedy wraca??????
Borysek i Martucha rulezzzz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293970 przez Pippin
kto tu wspomniał o kremówkach??!!!madzia i domii i'll kill you !!!
happymama tak zaśnie ale bez smoczka bo jak mu smoczka daję to on sie najzwyczajniej w swiecie denerwuje i budzi się co godzinę dwie zależy ale od czego to ja nie wiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
happymama tak zaśnie ale bez smoczka bo jak mu smoczka daję to on sie najzwyczajniej w swiecie denerwuje i budzi się co godzinę dwie zależy ale od czego to ja nie wiem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293973 przez Biedronka160
Sto Lat dla JEZRYKA, ANTOSIA i FILIPKA !!!
Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą, bo coś wena zanika...
Borysek przesłodki a z Ciebie Martucha świetna laska
U nas dziś nocka nieciekawa. Od 20-1:00 w miarę spała. Później do 4:00 były cyrki i zasnęła do 7:00. Ale jestem zmęczona a jeszcze jak mam przed sobą wizję notatek i nauki to mnie trzęsie. U nas rano -14 było.
Mała w nocy znów kataru dostała a było już tak dobrze
Ehh jakoś beznadziejnie mi dziś
Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą, bo coś wena zanika...
Borysek przesłodki a z Ciebie Martucha świetna laska
U nas dziś nocka nieciekawa. Od 20-1:00 w miarę spała. Później do 4:00 były cyrki i zasnęła do 7:00. Ale jestem zmęczona a jeszcze jak mam przed sobą wizję notatek i nauki to mnie trzęsie. U nas rano -14 było.
Mała w nocy znów kataru dostała a było już tak dobrze
Ehh jakoś beznadziejnie mi dziś
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293988 przez domii
Witam
U mnie wiadomo jak nocka minela
madzia co do kremowek to bardzo mozliwe bo wlasnie w zabierzowie maja druga cukiernie
Hania mam nadzieje ze Maz sie dzis lepiej czuje
Pippin sto lat dla Antka,a co do nocek to ci nie pomoge bo u mnie to samo jedynie jak poje cyca to zaraz zasypia u siebie w lozeczku,dopiero o 5 go biore
Martucha sliczne zdjecia Boryska i straszny smieszek z niego tak jak Majeczka od Adee,no i mamusia tez piekna
Agusia jaki superancki Jerz w tym kapeluszu,moj M jak go zobaczyl to powiedzial ze musimy tez taki kupic Blazejkowi jak bedziemy w Zakopcu-super a Twoj M to szalony z tym bieganiem No i STO LAT DLA SOLENIZANTA
Adeezgadzam sie z dziewczynami Maja poprostu potrzebuje ciebie,sprobuj tak jak pisala Happymamma nawet jak sie obudzi to bedzie wiedziaala ze jest blisko Ciebie,ja nauczylam Blazejka zasypiac w lozeczku ale widzisz co chwile sie teraz budzi
Happymamma Renata zazdroszcze wyspania
Edyta super ze Silvia zdrowa i ze juz macie za soba szczepienia,nam jeszcze jedno zostalow przyszlym tygodniu a to mowisz ze konczysz z cycem?
Filipku Beti STO LAT
Biedronka juz nie duzo ci tych egzaminow zostalo,zdrowka dla dzieciaczkow
Kinia spoko z syropem sie nie spieszy,jeszcze dlugo bedzie zabkowac,a z tymi majtkami to mnie rozzwalilas
Viszka gratuluje
Angelika to super ze znalazlas opiekunke
Kasia Hej
Kasiek rodzilas ze skrecona kostka podziwiam
A gdzie reszta dziewczyn NIKA, JOANNA,MOTYLEK,MARTA SYLWIK,KAMILA,ASIK
U mnie wiadomo jak nocka minela
madzia co do kremowek to bardzo mozliwe bo wlasnie w zabierzowie maja druga cukiernie
Hania mam nadzieje ze Maz sie dzis lepiej czuje
Pippin sto lat dla Antka,a co do nocek to ci nie pomoge bo u mnie to samo jedynie jak poje cyca to zaraz zasypia u siebie w lozeczku,dopiero o 5 go biore
Martucha sliczne zdjecia Boryska i straszny smieszek z niego tak jak Majeczka od Adee,no i mamusia tez piekna
Agusia jaki superancki Jerz w tym kapeluszu,moj M jak go zobaczyl to powiedzial ze musimy tez taki kupic Blazejkowi jak bedziemy w Zakopcu-super a Twoj M to szalony z tym bieganiem No i STO LAT DLA SOLENIZANTA
Adeezgadzam sie z dziewczynami Maja poprostu potrzebuje ciebie,sprobuj tak jak pisala Happymamma nawet jak sie obudzi to bedzie wiedziaala ze jest blisko Ciebie,ja nauczylam Blazejka zasypiac w lozeczku ale widzisz co chwile sie teraz budzi
Happymamma Renata zazdroszcze wyspania
Edyta super ze Silvia zdrowa i ze juz macie za soba szczepienia,nam jeszcze jedno zostalow przyszlym tygodniu a to mowisz ze konczysz z cycem?
Filipku Beti STO LAT
Biedronka juz nie duzo ci tych egzaminow zostalo,zdrowka dla dzieciaczkow
Kinia spoko z syropem sie nie spieszy,jeszcze dlugo bedzie zabkowac,a z tymi majtkami to mnie rozzwalilas
Viszka gratuluje
Angelika to super ze znalazlas opiekunke
Kasia Hej
Kasiek rodzilas ze skrecona kostka podziwiam
A gdzie reszta dziewczyn NIKA, JOANNA,MOTYLEK,MARTA SYLWIK,KAMILA,ASIK
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293992 przez Sylwik
Dzień doberek
Viszkaaaaaaaaaaa gratulacjeeeeeeeeeeee...!!!
STO LAT dla Antosia , Filipka i Jerzyka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW
Edyta dzielna ta Twoja Silvunia na szczepieniu , ale Sylwie już takie są
My też dopiero na szczepienie za pół roku.
A co do chrztu to u nas jest tak że chrzestna kupuje szatkę, a chrzestny świecę. Przynajmniej u mnie tak było .
Biedronka gratulacje zdanych egzaminów i trzymam kciuki za kolejny!
Borysek , Jerzyk i Jasio to śliczne słodziaczki
Happymamma Jasia to nie widać prawie w tym śpiworku
Renatka Celinka Ci śpi rewelacyjnie
Jak Wy to robicie że Wasze pociechy przesypiają całe nocki???
Zmykam narazie domek ogarnąć
Miłego dzionka wszystkim
Viszkaaaaaaaaaaa gratulacjeeeeeeeeeeee...!!!
STO LAT dla Antosia , Filipka i Jerzyka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW
Edyta dzielna ta Twoja Silvunia na szczepieniu , ale Sylwie już takie są
My też dopiero na szczepienie za pół roku.
A co do chrztu to u nas jest tak że chrzestna kupuje szatkę, a chrzestny świecę. Przynajmniej u mnie tak było .
Biedronka gratulacje zdanych egzaminów i trzymam kciuki za kolejny!
Borysek , Jerzyk i Jasio to śliczne słodziaczki
Happymamma Jasia to nie widać prawie w tym śpiworku
Renatka Celinka Ci śpi rewelacyjnie
Jak Wy to robicie że Wasze pociechy przesypiają całe nocki???
Zmykam narazie domek ogarnąć
Miłego dzionka wszystkim
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Sylwik.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #294008 przez adee84
hej
zanim zacznę nadrabiać bardzo ładnie proszę Was jak macie kogoś kto będzie miał baby moze chce ten ktoś manitor oddechu?muszę na gwałt sprzedać bo trzeba nam kasy
będę wdzięczna
a noc jak zwykle, Maja spała z nami ale o 5 wstała uhahana jak skowronek i musiałąm z nią leżeć i gadać aż łaskawie usnęła o 7:45 na godz, to ja z nią ale potem już nie, tylko jeszcze musiałam ją rozebrać do samego body bo darła się marudziła mimo, że nie miała mokro, była najedzona itd, a jak ją rozebrałam to jest happy mi zimno, trzęsie mnie, łeb pęka, brzuch napitala ale ok, ważne, że Maja zadowolona póki co.
lecę nadrabiać
zanim zacznę nadrabiać bardzo ładnie proszę Was jak macie kogoś kto będzie miał baby moze chce ten ktoś manitor oddechu?muszę na gwałt sprzedać bo trzeba nam kasy
będę wdzięczna
a noc jak zwykle, Maja spała z nami ale o 5 wstała uhahana jak skowronek i musiałąm z nią leżeć i gadać aż łaskawie usnęła o 7:45 na godz, to ja z nią ale potem już nie, tylko jeszcze musiałam ją rozebrać do samego body bo darła się marudziła mimo, że nie miała mokro, była najedzona itd, a jak ją rozebrałam to jest happy mi zimno, trzęsie mnie, łeb pęka, brzuch napitala ale ok, ważne, że Maja zadowolona póki co.
lecę nadrabiać
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #294016 przez a!gusia
Adee I'm sorry ale sama mam monitor oddechu-nigdy nie uzywany i probowalam go sprzedac ale nic z tego
Anetka to super..moj dziec znow od 1 do 3 nie spal ale ja spalam a on sie gapil w karuzelke...ale o 6 juz wstal na dzien..ale m sie nim zajal wiec spalam do 9
Anetka to super..moj dziec znow od 1 do 3 nie spal ale ja spalam a on sie gapil w karuzelke...ale o 6 juz wstal na dzien..ale m sie nim zajal wiec spalam do 9
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294017 przez aneta2611
Pippin teraz mieszkam
. Samo południe
oho! ponadrabiałam Fifi się obudził
. Samo południe
oho! ponadrabiałam Fifi się obudził
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez aneta2611.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona