BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293948 przez Pippin
aloha
Edytka dobrze ze mała zdrowa bardzo nas to cieszy ogromniaśćie :)

Kasia u nas też jest wysypka od czasu do czasu nie wyczaiłam i nie potrafie wyczaic z czego!!!raz je marchewke kuraka po i jest spoko a za kilka dni znowu je i jest wysypka :ohmy:

zasypia około 21 a po 40-50 minut się budzi z płaczem i chce do łóżka budzi sie pomimo tego ze najedzony bo po obu cycach i kaszce :ohmy: :ohmy: :dry:

Renatka zazdroszczę Celinka trzy noce przespałą!!ja bym chciałą zeby Antek chociaż pół przespał :dry: a co do psa chybabym sie wsciekła kiedyś tak kotek u nas na kanapie lezał najlepsze zarełko dostawał ale odkąd dziecko mamy nie ma bata zeby jedna łapkę w mieszkaniu postawił :lol: B)

a co dajecie na podłogę ze dzieciaki się tak turlają???my mamy mieszkanie nad piwnicami i trochę się boje kłasć go na koc na podłogę np :unsure:

Adee podejrzewam ze sie przyzwyczaila spac na Twojej klacie. Po prostu jej Ciebie brakuje dlatego sie budzi. Moze sprobuj jej do lozeczka dac jakas swoja bluzke albo cos w czym chodzilas caly dzien ( tylko nie majtki ) to mozliwe ze pomoze

sikam sikam hahahhahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no i tak odnosnie pracy czytałam wczoraj artykuły o kobietach które całe parwie zycie siedziały w domu zajmowały się dziećmi i mężami i na starosć zostały porzucane z niczym.........................i chyba będę na gwałt szukać pracy :dry:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JERZYNKA I FILIPKA :kiss: :kiss: :kiss:
Edytko myśmy mieli skromne przyjęcie w domu więc ja Ci nie pomoge swiece i szatę do chrztu miałam pożyczoną od siostrzenicy :lol:

martucha jesteś naprawdę przepiękną kobietą :side:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293953 przez Pippin
dziękujemy za zyczenia :)

Haniu ale porke??może mu ząbki wychodzą???
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293959 przez martucha
Oj tam oj tam Pippin teraz to pojechałaś po bandzie :blush: :silly:

Edytka tak kupiłam tego Jacka menszowi i kanapki nawet zrobiłąm ale ze wzgledu na to ze tak krótko rodziłam to nie miał czasu go wypic, no i ze szczęścia dał go lekarzowi :lol:

a mój m stęka i stęka :P

Aaaaaa bym zapomniała :ohmy: Wszystkiego naj dla Antosia Filipka i Jerzyka :lol: :kiss:

ja z kolei walczyłam z Borysem żeby spał w łóżeczku i muszę Wam powiedzieć że byłam twarda :ohmy: Bo dopiero o 2 wymiekłam....
12 lata 11 miesiąc temu #293966 przez madzia0507
domii napisał:

u mnie w jednej cukierni sa wadowickie-no bo nie daleko,ale ja kupuje zawsze z jednej cukierni bo tam maja najpyszniejsze na swiecie :)

Ja mam koło apteki taki sklepik, do którego przywożą kremówki z Zabierzowa. Są najlepsze na świecie. Może to te same? :)

Adee, radzę zrobić potrawkę... z kota... :angry:

Pippin, tak. Camilia to homeopat.

Viszka11 napisał:

hejka

znowu mnie nie bylo....z 3 tygodnie...:( coz....nie bede sie juz tłumaczyc bo nie ma co...

ale za to niose super Wiesci!!!

JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Martucha, Borysek przesłodki! :) :) :) I jaki elastyczny!!! Po mamusi??? :lol: :silly: I co ty chcesz od tej dziadkowej stylizacji??? Bo nie rozumiem!!! :)
Zdjęcie z mamusią też prześliczne. Zgadzam się z Pippin. Przepiekna z Ciebie dziewczyna. :)

Biedronka, gratuluję i trzymam kciuki za ostatnie egzaminy! :)

Edytka, no to dobrze. Unikniecie zabiegu, a zawsze to lepiej dla Silvii. :)

100 latek dla Jerzyka, Tośka i Fifiego!!! :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293969 przez happymamma
Hellloł :)

Pipin,Haniu wspołczuję nocek.... Piin, a jak weźmiesz Antka na rączki, utulisz, dasz smoka to nie usnie??? :unsure:

Moje malenstwo z kolei, jak usnelo wczoraj 0 18 to obudzilo sie o 23. Bylam pewna, ze bedzie szalal, a On zjadl i zraz zasnal, po czym sal do 5, zjadl i spal do 8 :lol: jak ja se w koncu wyspalam :lol: :lol:

STO LAT JERZYKU, ANTKU I FILIKU!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ps a Beti kiedy wraca?????? :unsure: :unsure:

Borysek i Martucha rulezzzz :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293970 przez Pippin
kto tu wspomniał o kremówkach??!!!madzia i domii i'll kill you !!! :( :( :(

happymama tak zaśnie ale bez smoczka bo jak mu smoczka daję to on sie najzwyczajniej w swiecie denerwuje :laugh: i budzi się co godzinę dwie zależy ale od czego to ja nie wiem :S

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 11 miesiąc temu #293973 przez Biedronka160
Sto Lat dla JEZRYKA, ANTOSIA i FILIPKA !!!

Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą, bo coś wena zanika...
Borysek przesłodki a z Ciebie Martucha świetna laska :P

U nas dziś nocka nieciekawa. Od 20-1:00 w miarę spała. Później do 4:00 były cyrki i zasnęła do 7:00. Ale jestem zmęczona a jeszcze jak mam przed sobą wizję notatek i nauki to mnie trzęsie. U nas rano -14 było.
Mała w nocy znów kataru dostała a było już tak dobrze :(
Ehh jakoś beznadziejnie mi dziś :(
12 lata 11 miesiąc temu #293980 przez Pippin
Biedronka dołaczam sie do grona zaciskających kciuki :kiss: :side:
12 lata 11 miesiąc temu #293988 przez domii
Witam

U mnie wiadomo jak nocka minela :(

madzia co do kremowek to bardzo mozliwe bo wlasnie w zabierzowie maja druga cukiernie :lol:

Hania :kiss: :kiss: mam nadzieje ze Maz sie dzis lepiej czuje :kiss:

Pippin sto lat dla Antka,a co do nocek to ci nie pomoge bo u mnie to samo jedynie jak poje cyca to zaraz zasypia u siebie w lozeczku,dopiero o 5 go biore

Martucha sliczne zdjecia Boryska i straszny smieszek z niego tak jak Majeczka od Adee,no i mamusia tez piekna :)

Agusia jaki superancki Jerz w tym kapeluszu,moj M jak go zobaczyl to powiedzial ze musimy tez taki kupic Blazejkowi jak bedziemy w Zakopcu-super :) a Twoj M to szalony z tym bieganiem :) No i STO LAT DLA SOLENIZANTA

Adeezgadzam sie z dziewczynami Maja poprostu potrzebuje ciebie,sprobuj tak jak pisala Happymamma nawet jak sie obudzi to bedzie wiedziaala ze jest blisko Ciebie,ja nauczylam Blazejka zasypiac w lozeczku ale widzisz co chwile sie teraz budzi :(

Happymamma Renata zazdroszcze wyspania :)

Edyta super ze Silvia zdrowa i ze juz macie za soba szczepienia,nam jeszcze jedno zostalow przyszlym tygodniu :huh: a to mowisz ze konczysz z cycem?

Filipku Beti STO LAT

Biedronka juz nie duzo ci tych egzaminow zostalo,zdrowka dla dzieciaczkow

Kinia spoko z syropem sie nie spieszy,jeszcze dlugo bedzie zabkowac,a z tymi majtkami to mnie rozzwalilas :laugh:

Viszka gratuluje :lol:

Angelika to super ze znalazlas opiekunke

Kasia Hej :)

Kasiek rodzilas ze skrecona kostka :ohmy: podziwiam
A gdzie reszta dziewczyn NIKA, JOANNA,MOTYLEK,MARTA SYLWIK,KAMILA,ASIK :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293992 przez Sylwik
Dzień doberek :)
Viszkaaaaaaaaaaa gratulacjeeeeeeeeeeee...!!! :laugh:
STO LAT dla Antosia , Filipka i Jerzyka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW :) :kiss:
Edyta dzielna ta Twoja Silvunia na szczepieniu , ale Sylwie już takie są ;) :laugh:
My też dopiero na szczepienie za pół roku.
A co do chrztu to u nas jest tak że chrzestna kupuje szatkę, a chrzestny świecę. Przynajmniej u mnie tak było .
Biedronka gratulacje zdanych egzaminów i trzymam kciuki za kolejny! :)
Borysek , Jerzyk i Jasio to śliczne słodziaczki :)
Happymamma Jasia to nie widać prawie w tym śpiworku :laugh:
Renatka Celinka Ci śpi rewelacyjnie :)
Jak Wy to robicie że Wasze pociechy przesypiają całe nocki???
Zmykam narazie domek ogarnąć :)
Miłego dzionka wszystkim :)
12 lata 11 miesiąc temu #294008 przez adee84
hej :)
zanim zacznę nadrabiać bardzo ładnie proszę Was jak macie kogoś kto będzie miał baby moze chce ten ktoś manitor oddechu?muszę na gwałt sprzedać bo trzeba nam kasy :( :dry:
będę wdzięczna :kiss:
a noc jak zwykle, Maja spała z nami ale o 5 wstała uhahana jak skowronek i musiałąm z nią leżeć i gadać aż łaskawie usnęła o 7:45 na godz, to ja z nią ale potem już nie, tylko jeszcze musiałam ją rozebrać do samego body bo darła się marudziła mimo, że nie miała mokro, była najedzona itd, a jak ją rozebrałam to jest happy :dry: mi zimno, trzęsie mnie, łeb pęka, brzuch napitala ale ok, ważne, że Maja zadowolona póki co.
lecę nadrabiać
12 lata 11 miesiąc temu #294011 przez aneta2611
hej :)

u nas dziś o niebo lepiej :)
położyłam Filipka po 19tej i spaliśmy do 7 :) w międzyczasie 3 pobudki.
12 lata 11 miesiąc temu #294016 przez a!gusia
Adee I'm sorry ale sama mam monitor oddechu-nigdy nie uzywany i probowalam go sprzedac ale nic z tego :(
Anetka to super..moj dziec znow od 1 do 3 nie spal ale ja spalam a on sie gapil w karuzelke...ale o 6 juz wstal na dzien..ale m sie nim zajal wiec spalam do 9 :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294017 przez aneta2611
Pippin teraz mieszkam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Samo południe :)

oho! ponadrabiałam :( Fifi się obudził
12 lata 11 miesiąc temu #294021 przez aneta2611
doczytałam VISZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
super!!! GRATULACJE!!! :woohoo: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka