- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293693 przez happymamma
Martucha spodnie na 100% pasują do bodziaka, który jest pod swetrem Jasio sztywnieje za kazdym razem jak chce go położyć na boczku, ewentualnie przekręca się na bzuszek No, ale jak już wiesz, u nas w rodzinie lubimy wkładać głowy, więc Jasio się nie wyłamuje i tak też usypa
Renatka, heeej Piszesz, że miałaś paskudny czas - teraz jest juz lepiej? Mam nadzieję...
Agusia proszę natychmiast odmazać głowę A Jerzyk superaśny Ty jesteś teraz w Zakpcu tak??? Bo moi rodzice dzisiaj właśnie tam przyjechali i siedzą teraz w jakiejś knajpce Jak chcesz to zapytam w jakiej i zaproszą Cię na grzańca
Renatka, heeej Piszesz, że miałaś paskudny czas - teraz jest juz lepiej? Mam nadzieję...
Agusia proszę natychmiast odmazać głowę A Jerzyk superaśny Ty jesteś teraz w Zakpcu tak??? Bo moi rodzice dzisiaj właśnie tam przyjechali i siedzą teraz w jakiejś knajpce Jak chcesz to zapytam w jakiej i zaproszą Cię na grzańca
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #293694 przez martucha
Ooooooo teraz dopiero zobaczyłam Jerzyka superaśny a Tobie co się stało z twarzą Ja też chce taką gumkę Kurde fajnie macie Happymamma umie głowę sobie odczepić i dać Jasiowi a Ty masz magiczną gumke która twarz zamazuje a często to robisz jak do sklepu jedziesz to też
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293707 przez kiniaa
hej laski
Filipku 100 lat juz pol roczku stuknelo
Viszka gratulacje ale jak to karmisz piersia i ciaza? OMG
Borysek, Jasio i Jerzyk to super chlopaki, Jasio slicznie sie smieje, Jerzyk slodko wyglada w kapelusiku a Boria to male ciacho
Haniu jak maz?
dziewczyny ale mialyscie historie z tymi napadami . Mnie sie nigdy nie przydarzylo na szczescie
Domi wybacz jutro zapytam o ten syrop na zabki
Martucha klapeczki sliczne i fajny tattoo ma Twoj M
Jusia wyobrazam sobie ze nie masz czasu, ja po Davidku jak wrocilam do pracy to chodzilam spac razem z nim wieczorem i spalam do rana taka byla zmeczona
i juz wiecej nie pamietam aha Anetka i Renatka milo Was widziec z powrotem
my dzis sie lenimy, jutro ide po sklepach pochodzic tak tylko poogladac bo kasy juz niet.
Adeepieke ciasto z Twojego przepisu a z porodu sie usmialam tez mi sie swoj przypomnial hihi
Filipku 100 lat juz pol roczku stuknelo
Viszka gratulacje ale jak to karmisz piersia i ciaza? OMG
Borysek, Jasio i Jerzyk to super chlopaki, Jasio slicznie sie smieje, Jerzyk slodko wyglada w kapelusiku a Boria to male ciacho
Haniu jak maz?
dziewczyny ale mialyscie historie z tymi napadami . Mnie sie nigdy nie przydarzylo na szczescie
Domi wybacz jutro zapytam o ten syrop na zabki
Martucha klapeczki sliczne i fajny tattoo ma Twoj M
Jusia wyobrazam sobie ze nie masz czasu, ja po Davidku jak wrocilam do pracy to chodzilam spac razem z nim wieczorem i spalam do rana taka byla zmeczona
i juz wiecej nie pamietam aha Anetka i Renatka milo Was widziec z powrotem
my dzis sie lenimy, jutro ide po sklepach pochodzic tak tylko poogladac bo kasy juz niet.
Adeepieke ciasto z Twojego przepisu a z porodu sie usmialam tez mi sie swoj przypomnial hihi
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293718 przez Hania
kiniaa, Miało być coraz lepiej a nie jest traci czucie w okolicy czoła, nosa policzków.. mamy nadzieje, że to stan przejściowy. Dzieki
dziękujemy za życzonka półroczny kawalek chłopa już śpi;)
a teraz mykam pod prysznic
o właśnie Jerzyk! (dzieki Martuch) widzialam! jest śliczny i oczka ma przepiekne:)
dziękujemy za życzonka półroczny kawalek chłopa już śpi;)
a teraz mykam pod prysznic
o właśnie Jerzyk! (dzieki Martuch) widzialam! jest śliczny i oczka ma przepiekne:)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Hania.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293721 przez Biedronka160
Jestem między jednym egzaminem a drugim. 5 lutego ostatni i powinno mnie być więcej.
Kolejne dwie 4 wpadły.
U dzieciaków w sumie bez zmian. Z Madzią trochę lepiej a Patryk znów ma kaszel i katar... Mam nadzieję, że te mrozy w końcu wymrożą to wszystko świństwo bo nie ujadę. Szczęście że mała mi się tylko raz nad ranem budzi na herbatkę - bo jak teraz kaloryfery grzeją to coś spragniona bardzo jest. Postaram was się trochę po łebkach nadrobić.
Kolejne dwie 4 wpadły.
U dzieciaków w sumie bez zmian. Z Madzią trochę lepiej a Patryk znów ma kaszel i katar... Mam nadzieję, że te mrozy w końcu wymrożą to wszystko świństwo bo nie ujadę. Szczęście że mała mi się tylko raz nad ranem budzi na herbatkę - bo jak teraz kaloryfery grzeją to coś spragniona bardzo jest. Postaram was się trochę po łebkach nadrobić.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293726 przez angellika1
Cześć
VISZKA GRATULACJE łał ale fajnie super cieszę się WEaszym szczęściem
Zdjęcia dzieciaczków świetne teraz dopiero widać że to już "duże" dzieci
Haniu 100 latek dla Fifiego ehh pół roku to już piękny wiek
A my dzisiaj zalatwialiśmy żłobek i tak
Zapialam MNiosia na liste do państwowego i jest na ..... 214 miekscu oczekującym czyli okolo 1,5 roku sie dostanie (gdybym wiedziala ze az tyle sie czeka to jak tylko zobaczylam 2 kreski na teście to juz mogłam go zapisać)
Wybraliśmy prywatny żłobek za 700zł mc ale dodtakowo placi sie za jedzenie 8 zł od 1 roczku bo teraz moge dawać swoje, ale ten żłobek jest awaryjny bo znależliśmy rewelacyjną opiekunkę (teściowa mojego brata) wychowywala swoje 3 wnuczki (najmłodsza ma 2 latka)
Finansowo tez bedzie pewnie oki
Aha kupilam Nikiemu deserki mleczne taki jogurt waniliowy i deserek mleczny dla dzieci pow 6 mca jutro mu dam zobaczymy czy bedzie mu smakował
VISZKA GRATULACJE łał ale fajnie super cieszę się WEaszym szczęściem
Zdjęcia dzieciaczków świetne teraz dopiero widać że to już "duże" dzieci
Haniu 100 latek dla Fifiego ehh pół roku to już piękny wiek
A my dzisiaj zalatwialiśmy żłobek i tak
Zapialam MNiosia na liste do państwowego i jest na ..... 214 miekscu oczekującym czyli okolo 1,5 roku sie dostanie (gdybym wiedziala ze az tyle sie czeka to jak tylko zobaczylam 2 kreski na teście to juz mogłam go zapisać)
Wybraliśmy prywatny żłobek za 700zł mc ale dodtakowo placi sie za jedzenie 8 zł od 1 roczku bo teraz moge dawać swoje, ale ten żłobek jest awaryjny bo znależliśmy rewelacyjną opiekunkę (teściowa mojego brata) wychowywala swoje 3 wnuczki (najmłodsza ma 2 latka)
Finansowo tez bedzie pewnie oki
Aha kupilam Nikiemu deserki mleczne taki jogurt waniliowy i deserek mleczny dla dzieci pow 6 mca jutro mu dam zobaczymy czy bedzie mu smakował
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293739 przez Renata Anna
Chciałam się jeszcze pochwalić, że Celina przespała CAŁE ostatnie trzy noce. Nawet nie wstała na jedzonko... Spała tak 10-11 godzin non stop... A zawsze jedno karmienie musiało być Chyba wyczuła, że mama nie w humorze...
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293742 przez Pippin
martucha Borysek świetny na pierwszym zdjęciu z prababcią jak mały diabełek tylko różki mu przyprawić heheh i prababcia elegancka
agusia mały baca z Jerzyka a m uzależniony od endorfin które uwalniaja sie podczas wysiłku człowiek pozytywnie zakręcony
Renatka
a kaj Asik??
angelika to kiedy do pracy wracasz? nie wiem cieszysz sie nie cieszysz??
Haniu współczuje Twojemu chłopinie zagłosowałam w tym o co prosił na NIE
masz pm adee
agusia mały baca z Jerzyka a m uzależniony od endorfin które uwalniaja sie podczas wysiłku człowiek pozytywnie zakręcony
Renatka
a kaj Asik??
angelika to kiedy do pracy wracasz? nie wiem cieszysz sie nie cieszysz??
Haniu współczuje Twojemu chłopinie zagłosowałam w tym o co prosił na NIE
masz pm adee
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293763 przez Biedronka160
Sto Lat dla Haniowego Filipka z okazji pół roczku !!!! Toż to poważny wiek już.
No i Viszka gratuluję !! Na pewno szok za chwilę minie i zobaczysz jaka radość będzie
No i Viszka gratuluję !! Na pewno szok za chwilę minie i zobaczysz jaka radość będzie
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293767 przez avika
dobry wieczor,
Agusia, Martucha, Happymamma przystojniaki z tych waszych synkow, gratki
Soniu ladna z Ciebie kobietka, i zazdroszcze sniegu
Biedronka trzymamy kciuki za sesje
Renatko, mam nadzieje, ze samopoczucie juz lepiej hmmm... 3przespane nocy - szczesciaro
Adee niezla rozrabiara z tej Twojej kocicy, wpolczuje bo szkoda butkow
Viszka - GRATULACJE, Cudownie
Haniu bedzie dobrze , tule
jesli cos umknelo to przepraszam, przyznaje nadrabiam po lebkach bo chociaz troszke chce byc na biezaco.
Milego wieczoru
Agusia, Martucha, Happymamma przystojniaki z tych waszych synkow, gratki
Soniu ladna z Ciebie kobietka, i zazdroszcze sniegu
Biedronka trzymamy kciuki za sesje
Renatko, mam nadzieje, ze samopoczucie juz lepiej hmmm... 3przespane nocy - szczesciaro
Adee niezla rozrabiara z tej Twojej kocicy, wpolczuje bo szkoda butkow
Viszka - GRATULACJE, Cudownie
Haniu bedzie dobrze , tule
jesli cos umknelo to przepraszam, przyznaje nadrabiam po lebkach bo chociaz troszke chce byc na biezaco.
Milego wieczoru
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #293782 przez Renata Anna
Kurcze... jest tu ktoś????
Jak mnie nie ma to posty lecą jak szalone, a jak się pojawię to cisza
Jak mnie nie ma to posty lecą jak szalone, a jak się pojawię to cisza
Moderatorzy: ilona