BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293693 przez happymamma
Martucha spodnie na 100% pasują do bodziaka, który jest pod swetrem :lol: :lol: :lol: Jasio sztywnieje za kazdym razem jak chce go położyć na boczku, ewentualnie przekręca się na bzuszek :dry: No, ale jak już wiesz, u nas w rodzinie lubimy wkładać głowy, więc Jasio się nie wyłamuje i tak też usypa :silly:

Renatka, heeej :) Piszesz, że miałaś paskudny czas - teraz jest juz lepiej? Mam nadzieję...

Agusia proszę natychmiast odmazać głowę :angry: A Jerzyk superaśny :lol: Ty jesteś teraz w Zakpcu tak??? Bo moi rodzice dzisiaj właśnie tam przyjechali i siedzą teraz w jakiejś knajpce :) Jak chcesz to zapytam w jakiej i zaproszą Cię na grzańca :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #293694 przez martucha
Ooooooo teraz dopiero zobaczyłam Jerzyka :ohmy: superaśny :lol: :lol: :lol: :lol: a Tobie co się stało z twarzą :unsure: Ja też chce taką gumkę :ohmy: Kurde fajnie macie Happymamma umie głowę sobie odczepić i dać Jasiowi a Ty masz magiczną gumke która twarz zamazuje :cheer: a często to robisz :unsure: jak do sklepu jedziesz to też :unsure: :silly: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #293702 przez Hania
martucha, stroisz Boryska i ten śweterk BOSKI :lol:
Viszka, :ohmy: :ohmy: :ohmy: garatuluję zafasolkowania :lol: :lol: :lol:
i bardzo Ci zazdroszczę! :blush:
dysk twardy padł:( zdjęcia, dok. z pracy muszę mieć to z powrotem!!!
M działa i mam nadzieję,że wydziala :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #293707 przez kiniaa
hej laski :)

Filipku 100 lat :kiss: :kiss: :kiss: juz pol roczku stuknelo

Viszka :lol: :lol: :lol: gratulacje :lol: :lol: :lol: ale jak to karmisz piersia i ciaza? OMG :ohmy: :cheer:

Borysek, Jasio i Jerzyk to super chlopaki, Jasio slicznie sie smieje, Jerzyk slodko wyglada w kapelusiku a Boria to male ciacho :lol:

Haniu jak maz?

dziewczyny ale mialyscie historie z tymi napadami :ohmy: . Mnie sie nigdy nie przydarzylo na szczescie :)

Domi wybacz jutro zapytam o ten syrop na zabki :kiss:

Martucha klapeczki sliczne i fajny tattoo ma Twoj M

Jusia wyobrazam sobie ze nie masz czasu, ja po Davidku jak wrocilam do pracy to chodzilam spac razem z nim wieczorem i spalam do rana taka byla zmeczona

i juz wiecej nie pamietam :( aha Anetka i Renatka milo Was widziec z powrotem :kiss:

my dzis sie lenimy, jutro ide po sklepach pochodzic tak tylko poogladac bo kasy juz niet.

Adeepieke ciasto z Twojego przepisu :laugh: a z porodu sie usmialam :lol: tez mi sie swoj przypomnial hihi
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293718 przez Hania
kiniaa, Miało być coraz lepiej a nie jest :dry: traci czucie w okolicy czoła, nosa policzków..:( mamy nadzieje, że to stan przejściowy. Dzieki :kiss:

dziękujemy za życzonka :kiss: :) półroczny kawalek chłopa już śpi;)
a teraz mykam pod prysznic

o właśnie Jerzyk! (dzieki Martuch) widzialam! jest śliczny i oczka ma przepiekne:)
12 lata 11 miesiąc temu #293721 przez Biedronka160
Jestem między jednym egzaminem a drugim. 5 lutego ostatni i powinno mnie być więcej.
Kolejne dwie 4 wpadły.
U dzieciaków w sumie bez zmian. Z Madzią trochę lepiej a Patryk znów ma kaszel i katar... Mam nadzieję, że te mrozy w końcu wymrożą to wszystko świństwo bo nie ujadę. Szczęście że mała mi się tylko raz nad ranem budzi na herbatkę - bo jak teraz kaloryfery grzeją to coś spragniona bardzo jest. Postaram was się trochę po łebkach nadrobić.
12 lata 11 miesiąc temu #293725 przez adee84
Renatka to co tam?
Biedronka hej :)
Kinia :)
idę zrobić sos pomidorowy, niedługo będę :)
a gdzie Angellika :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #293726 przez angellika1
Cześć :)

VISZKA GRATULACJE łał ale fajnie super cieszę się WEaszym szczęściem :)

Zdjęcia dzieciaczków świetne teraz dopiero widać że to już "duże" dzieci ;)

Haniu 100 latek dla Fifiego ehh pół roku to już piękny wiek ;)

A my dzisiaj zalatwialiśmy żłobek i tak :)
Zapialam MNiosia na liste do państwowego i jest na ..... 214 miekscu oczekującym czyli okolo 1,5 roku sie dostanie (gdybym wiedziala ze az tyle sie czeka to jak tylko zobaczylam 2 kreski na teście to juz mogłam go zapisać)
Wybraliśmy prywatny żłobek za 700zł mc ale dodtakowo placi sie za jedzenie 8 zł od 1 roczku bo teraz moge dawać swoje, ale ten żłobek jest awaryjny bo znależliśmy rewelacyjną opiekunkę (teściowa mojego brata) wychowywala swoje 3 wnuczki (najmłodsza ma 2 latka)
Finansowo tez bedzie pewnie oki :)

Aha kupilam Nikiemu deserki mleczne taki jogurt waniliowy i deserek mleczny dla dzieci pow 6 mca jutro mu dam zobaczymy czy bedzie mu smakował :)
12 lata 11 miesiąc temu #293739 przez Renata Anna
Chciałam się jeszcze pochwalić, że Celina przespała CAŁE ostatnie trzy noce. Nawet nie wstała na jedzonko... Spała tak 10-11 godzin non stop... A zawsze jedno karmienie musiało być :) Chyba wyczuła, że mama nie w humorze...
12 lata 11 miesiąc temu #293742 przez Pippin
martucha Borysek świetny na pierwszym zdjęciu z prababcią jak mały diabełek tylko różki mu przyprawić heheh :laugh: :laugh: :laugh: i prababcia elegancka :side:

agusia mały baca z Jerzyka :laugh: a m uzależniony od endorfin które uwalniaja sie podczas wysiłku :) :) :) człowiek pozytywnie zakręcony :laugh:

Renatka :kiss:

a kaj Asik??

angelika to kiedy do pracy wracasz? :( :) nie wiem cieszysz sie nie cieszysz??

Haniu współczuje Twojemu chłopinie :) zagłosowałam w tym o co prosił na NIE :)

masz pm adee
12 lata 11 miesiąc temu #293744 przez Hania
happymamma, piękny ma uśmiech Masiulek :lol:
biedronka, :kiss:
angellika, kiedy wracasz do pracy?
adee, dobry sosik nie jest zly :blink: pomidorowy uwielbiam do gołąbków:)
Renatko, Celinka pięknie przesypia noce my też na takie czekamy;)
12 lata 11 miesiąc temu #293752 przez Hania
pippin, dzięki :) :kiss: i madzi dziękujemy za glosik na NIE;)
bo to dla naszego dobra przecież... :silly: :)
Ja nie chcę wracać do pracy! :angry: nie do tej! :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #293763 przez Biedronka160
Sto Lat dla Haniowego Filipka z okazji pół roczku !!!! Toż to poważny wiek już.

No i Viszka gratuluję !! Na pewno szok za chwilę minie i zobaczysz jaka radość będzie :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #293767 przez avika
dobry wieczor,

Agusia, Martucha, Happymamma przystojniaki z tych waszych synkow, gratki :lol:

Soniu ladna z Ciebie kobietka, i zazdroszcze sniegu :silly:

Biedronka trzymamy kciuki za sesje :)

Renatko, mam nadzieje, ze samopoczucie juz lepiej :kiss: hmmm... 3przespane nocy - szczesciaro :woohoo:

Adee niezla rozrabiara z tej Twojej kocicy, wpolczuje bo szkoda butkow

Viszka - GRATULACJE, Cudownie :lol:

Haniu bedzie dobrze , tule :kiss:

jesli cos umknelo to przepraszam, przyznaje nadrabiam po lebkach bo chociaz troszke chce byc na biezaco.

Milego wieczoru :)
12 lata 11 miesiąc temu #293782 przez Renata Anna
Kurcze... jest tu ktoś????
Jak mnie nie ma to posty lecą jak szalone, a jak się pojawię to cisza :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby