BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292438 przez domii
Edyta u na zasypia ze smokiem ale pozniej wypluwa

Jusia a jak sie robi te zelki pijane :unsure:

LESIU STO LAT

Hania ja tez sie zastanawialam no ale narazie bede mu jeszcze smoki dawac.teraz jak swedza go dziasla to duzo w ciagu dnia ma smoka albo jakas zabawke w buzi bo gryzakow nie chce :(

Monka zdrowka dla was :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292440 przez jusia
Martucha do picia daje małej albo cyca, herbatke koperkowa albo jabłko melisa z hippa, soczkow nie daje, moze wody wiecej bede jej dawac...
Sonia o ty tez na zumbe chodzisz :laugh:
kurcze zaraz kolezanka wpadnie po samochod bo wczoraj zostawila :laugh: :laugh: :laugh: musze zmykac, jestem na 258 str :) potem nadrobie reszte :) milego dnia :)

PS Wszystkiego dobrego dla Lesia :)
DOmi zalewasz wodka zelki i do lodowki wstawiasz na kilka dni :) i tak pecznieja :) podobno pyszne :) ja nie probowalam :)
12 lata 11 miesiąc temu #292446 przez Edyta
jusia :) no przywolalam i poskutkowalo :)
Haniu wspolczuje nocki :(
Asik super ze ciasto upieklas Marecki bedzie robil degustacje
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
no i m przed czasem sprzatnol fakt i rosol dzis ugotuje :lol:
moja maruda yyy robi non stop :dry:
Adee coz za powitanie :laugh:
martucha chciala bym zobaczyc mine tej pindy :laugh:
STOLAT DLA LESIA :)
NO I MUSZE ISC... :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #292459 przez adee84
Wykoleił się pociąg wiozący polskich posłów. Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki i śmigłowce. Gdy przybyli okazało się, że nie ma żadnych ciał. Szef ratowników pyta okolicznych mieszkańców:
- Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu?
- Pochowalim.
- Wszyscy zginęli, co do jednego?
- No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam, panie, politykom wierzył...
12 lata 11 miesiąc temu #292475 przez motylek
Hej :)
Ja ddziś miałam straszną noc :( niby trzy pobudki ale za to jakie :angry: o 22;30 jedzonko i grzecznie poszła spac o 1.00 już tak miło nie było jedzonko i przez godzine płacz nic jej nie pasowało :( cały czas płakała, i o 4,30 głodna nie była tylko obudziła się żeby sobie popłakać a ja razem z nią :( i już nie wiedziałam o co chodzi,nigdy tak nie miała.po półtorej godzinie poszła jakimś cudem spać. a pobudkie mamie zrobiła o 7.poprostu SUPER. Od rana ma cało buzie w takich czerwonych plamach jak by poparzenie :unsure: :dry: i tak myśle że może od sera białego ją brzuszek bolał :unsure: :dry: ,bo wczoraj wieczorem zachciało mi się naleśników. Mieliśmy dziś jechać na obiat z teściami to mojego męża siostry i oczywiście chyba brama nam zamarzła u nas -15,albo pilot się zepsuł bo nie można bramy otworzyć :laugh: i oto takim sposobem wyśpie się :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #292481 przez Nika_OK
Je, je, je pierwszy ząbek wyszedł :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292488 przez kiniaa
hej :)

Motylku pamietasz pytalam Ci sie ostatnio czy ma plamy - to alergia, moja tez miala. I te wymioty co lekarze zdiagnozowali na poczatku jako refluks tez byly alergia. Dlatego Ci o tym pisalam :) Sprobuj ograniczyc nabial na jakis czas i powinno sie uspokoic.
czy te plamy tak wygladaly?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nika gratki pierwszego zabka :lol:

Jusia musze wyprobowac pijane misie :lol: ale ziiiiimno u Was :dry:

Sto lat dla Lesia :kiss:

Adee film faktycznie fajny ale kumpela tak zachwalala ze myslalam ze bedzie fajniejszy

Monka wspolczuje jelitowki :( :kiss:

Domi u mnie jest odwrotnie - teraz przez to zabkowanie mala wcale nie chce smoka :( dlatego w nocy jak ja karmie to pozniej czasem sie wybudzi i ciezko ja uspic :dry:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292496 przez martucha
Nika gratuluje ząbka!!!

Jusia ja tez ostatnio robiłam te pijane misie :lol: z przyjaciółką je wciągnełyśmy... :lol: a Borysek budzi się w nocy dwa razy z tym że za pierwszym razem mleka nie chciał wiec dałąm mu wody, zrobił max 5 łyczków i spał dalej a za drugim razem wypił butelke mleczka i spał dalej do 8.30 o 8.30 łyka wody wziął i spał do 10!

Happymamma ja tez o Tobie snie :lol: a w szczególności o pamiętniku Ali B) B) B) B) B) Ty się lepiej pośpiesz bo ona niedługo wyjeżdza i będzie dupa B)

Domii kurcze ja tez musze kupic jakies nowe pościele hmmmm a dzis jadę do tesco zaopatrzyc mojego maluszka w kaszki deserki etc. etc. i ostatnio widziałam tam świetny fioletowy kocyk który tez mam zmiar kupic bo będzie idealnie pasował do naszej spacerówki :lol:

No i postanowiłam-wszystko oprócz rzeczy Boryska sprzedaję :lol: kasa sie przyda a później sie kupi nowe tzn nowe uzywane :lol: po jednym dziecku łatwiej spzedać za sensowne pieniążki a po dwóch to juz gorzej tak więc gdybyście słyszały że ktos chce kupic np retro wózek to ja mam :lol: w bardzo dobrym stanie :lol:

Edytka wybacz :kiss: zapomniałam że Ty zawsze o mnie pamiętasz :kiss:

co ja chciałam jeszcze napisac hmmmm

Renatka spoko ja tez ostatnio jestem nie w temacie :dry:

Wszystkiego naj naj naj dla Lesia :ohmy:

Dorotka trzymamy kciuki za chrzciny :lol:

Witamy Rafa :lol: :lol: :silly: B)

Motylku Borys tez miał takie plamy-alergia

Dziewczyny czy ja dobrze ostatnio doczytałam ze dajecie dzieciom biszkopty do kaszki lub deserków :unsure:

Pojemniki na mocz RULEZ :lol:

EDYTUJE

Kiniaa Ty mi lepiej powiedz w jakich cenach u Was sa torebki z River :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #292500 przez kiniaa
Martucha od 40 - 100 funtow, zalezy, wszystkie skoropodobne sa za 35-45funtow. Skorzane od 55-100. Moja kosztowala 40.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292503 przez adee84
Motylku współczuję nocy :kiss: :kiss:
Nika gratuluję ząbka :lol: :lol:
Martucha ja sprzedają ciuszi Majki :) muszę niestety a nad huśtawką itd się jeszcze zastanawiam :unsure:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292508 przez kiniaa
Martucha a co powiesz na takie kurteczki....bo sie zastanawiam nad ktoras

dziewczyny doradzcie

ta

czy ta
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292510 przez martucha
haha mała internautka :lol: :lol: :lol:

Kinia no hmmm szybka kalkulacja tiruriru ile frank teraz stoi :whistle: :S eeeee musze sprawdzić....u nas ceny wahają sie między 250 a 400 :pinch: :pinch: :pinch:

już wiem ok 5zł eeeeee to prawie wychodzi tyle samo,bo jeszcze przesyłka...ehhhh a juz Cie chciałam naciągnąć :P
12 lata 11 miesiąc temu #292514 przez adee84
Kinia zakochałam się :ohmy:
czarna :) :) :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #292521 przez martucha
No oszalałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czarna!!!!!!!!teraz natychmiast wysyłaj miiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!1
12 lata 11 miesiąc temu #292526 przez adee84
Kinia widzisz zakochałyśmy się :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cudo normalnie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży