- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292438 przez domii
Edyta u na zasypia ze smokiem ale pozniej wypluwa
Jusia a jak sie robi te zelki pijane
LESIU STO LAT
Hania ja tez sie zastanawialam no ale narazie bede mu jeszcze smoki dawac.teraz jak swedza go dziasla to duzo w ciagu dnia ma smoka albo jakas zabawke w buzi bo gryzakow nie chce
Monka zdrowka dla was
Jusia a jak sie robi te zelki pijane
LESIU STO LAT
Hania ja tez sie zastanawialam no ale narazie bede mu jeszcze smoki dawac.teraz jak swedza go dziasla to duzo w ciagu dnia ma smoka albo jakas zabawke w buzi bo gryzakow nie chce
Monka zdrowka dla was
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292440 przez jusia
Martucha do picia daje małej albo cyca, herbatke koperkowa albo jabłko melisa z hippa, soczkow nie daje, moze wody wiecej bede jej dawac...
Sonia o ty tez na zumbe chodzisz
kurcze zaraz kolezanka wpadnie po samochod bo wczoraj zostawila musze zmykac, jestem na 258 str potem nadrobie reszte milego dnia
PS Wszystkiego dobrego dla Lesia
DOmi zalewasz wodka zelki i do lodowki wstawiasz na kilka dni i tak pecznieja podobno pyszne ja nie probowalam
Sonia o ty tez na zumbe chodzisz
kurcze zaraz kolezanka wpadnie po samochod bo wczoraj zostawila musze zmykac, jestem na 258 str potem nadrobie reszte milego dnia
PS Wszystkiego dobrego dla Lesia
DOmi zalewasz wodka zelki i do lodowki wstawiasz na kilka dni i tak pecznieja podobno pyszne ja nie probowalam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292446 przez Edyta
jusia no przywolalam i poskutkowalo
Haniu wspolczuje nocki
Asik super ze ciasto upieklas Marecki bedzie robil degustacje
no i m przed czasem sprzatnol fakt i rosol dzis ugotuje
moja maruda yyy robi non stop
Adee coz za powitanie
martucha chciala bym zobaczyc mine tej pindy
STOLAT DLA LESIA
NO I MUSZE ISC...
Haniu wspolczuje nocki
Asik super ze ciasto upieklas Marecki bedzie robil degustacje
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
na Tobie
moja maruda yyy robi non stop
Adee coz za powitanie
martucha chciala bym zobaczyc mine tej pindy
STOLAT DLA LESIA
NO I MUSZE ISC...
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292459 przez adee84
Wykoleił się pociąg wiozący polskich posłów. Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki i śmigłowce. Gdy przybyli okazało się, że nie ma żadnych ciał. Szef ratowników pyta okolicznych mieszkańców:
- Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu?
- Pochowalim.
- Wszyscy zginęli, co do jednego?
- No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam, panie, politykom wierzył...
- Gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu?
- Pochowalim.
- Wszyscy zginęli, co do jednego?
- No niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam, panie, politykom wierzył...
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #292475 przez motylek
Hej
Ja ddziś miałam straszną noc niby trzy pobudki ale za to jakie o 22;30 jedzonko i grzecznie poszła spac o 1.00 już tak miło nie było jedzonko i przez godzine płacz nic jej nie pasowało cały czas płakała, i o 4,30 głodna nie była tylko obudziła się żeby sobie popłakać a ja razem z nią i już nie wiedziałam o co chodzi,nigdy tak nie miała.po półtorej godzinie poszła jakimś cudem spać. a pobudkie mamie zrobiła o 7.poprostu SUPER. Od rana ma cało buzie w takich czerwonych plamach jak by poparzenie i tak myśle że może od sera białego ją brzuszek bolał ,bo wczoraj wieczorem zachciało mi się naleśników. Mieliśmy dziś jechać na obiat z teściami to mojego męża siostry i oczywiście chyba brama nam zamarzła u nas -15,albo pilot się zepsuł bo nie można bramy otworzyć i oto takim sposobem wyśpie się
Ja ddziś miałam straszną noc niby trzy pobudki ale za to jakie o 22;30 jedzonko i grzecznie poszła spac o 1.00 już tak miło nie było jedzonko i przez godzine płacz nic jej nie pasowało cały czas płakała, i o 4,30 głodna nie była tylko obudziła się żeby sobie popłakać a ja razem z nią i już nie wiedziałam o co chodzi,nigdy tak nie miała.po półtorej godzinie poszła jakimś cudem spać. a pobudkie mamie zrobiła o 7.poprostu SUPER. Od rana ma cało buzie w takich czerwonych plamach jak by poparzenie i tak myśle że może od sera białego ją brzuszek bolał ,bo wczoraj wieczorem zachciało mi się naleśników. Mieliśmy dziś jechać na obiat z teściami to mojego męża siostry i oczywiście chyba brama nam zamarzła u nas -15,albo pilot się zepsuł bo nie można bramy otworzyć i oto takim sposobem wyśpie się
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292488 przez kiniaa
hej
Motylku pamietasz pytalam Ci sie ostatnio czy ma plamy - to alergia, moja tez miala. I te wymioty co lekarze zdiagnozowali na poczatku jako refluks tez byly alergia. Dlatego Ci o tym pisalam Sprobuj ograniczyc nabial na jakis czas i powinno sie uspokoic.
czy te plamy tak wygladaly?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nika gratki pierwszego zabka
Jusia musze wyprobowac pijane misie ale ziiiiimno u Was
Sto lat dla Lesia
Adee film faktycznie fajny ale kumpela tak zachwalala ze myslalam ze bedzie fajniejszy
Monka wspolczuje jelitowki
Domi u mnie jest odwrotnie - teraz przez to zabkowanie mala wcale nie chce smoka dlatego w nocy jak ja karmie to pozniej czasem sie wybudzi i ciezko ja uspic
Motylku pamietasz pytalam Ci sie ostatnio czy ma plamy - to alergia, moja tez miala. I te wymioty co lekarze zdiagnozowali na poczatku jako refluks tez byly alergia. Dlatego Ci o tym pisalam Sprobuj ograniczyc nabial na jakis czas i powinno sie uspokoic.
czy te plamy tak wygladaly?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nika gratki pierwszego zabka
Jusia musze wyprobowac pijane misie ale ziiiiimno u Was
Sto lat dla Lesia
Adee film faktycznie fajny ale kumpela tak zachwalala ze myslalam ze bedzie fajniejszy
Monka wspolczuje jelitowki
Domi u mnie jest odwrotnie - teraz przez to zabkowanie mala wcale nie chce smoka dlatego w nocy jak ja karmie to pozniej czasem sie wybudzi i ciezko ja uspic
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez kiniaa.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292496 przez martucha
Nika gratuluje ząbka!!!
Jusia ja tez ostatnio robiłam te pijane misie z przyjaciółką je wciągnełyśmy... a Borysek budzi się w nocy dwa razy z tym że za pierwszym razem mleka nie chciał wiec dałąm mu wody, zrobił max 5 łyczków i spał dalej a za drugim razem wypił butelke mleczka i spał dalej do 8.30 o 8.30 łyka wody wziął i spał do 10!
Happymamma ja tez o Tobie snie a w szczególności o pamiętniku Ali Ty się lepiej pośpiesz bo ona niedługo wyjeżdza i będzie dupa
Domii kurcze ja tez musze kupic jakies nowe pościele hmmmm a dzis jadę do tesco zaopatrzyc mojego maluszka w kaszki deserki etc. etc. i ostatnio widziałam tam świetny fioletowy kocyk który tez mam zmiar kupic bo będzie idealnie pasował do naszej spacerówki
No i postanowiłam-wszystko oprócz rzeczy Boryska sprzedaję kasa sie przyda a później sie kupi nowe tzn nowe uzywane po jednym dziecku łatwiej spzedać za sensowne pieniążki a po dwóch to juz gorzej tak więc gdybyście słyszały że ktos chce kupic np retro wózek to ja mam w bardzo dobrym stanie
Edytka wybacz zapomniałam że Ty zawsze o mnie pamiętasz
co ja chciałam jeszcze napisac hmmmm
Renatka spoko ja tez ostatnio jestem nie w temacie
Wszystkiego naj naj naj dla Lesia
Dorotka trzymamy kciuki za chrzciny
Witamy Rafa
Motylku Borys tez miał takie plamy-alergia
Dziewczyny czy ja dobrze ostatnio doczytałam ze dajecie dzieciom biszkopty do kaszki lub deserków
Pojemniki na mocz RULEZ
EDYTUJE
Kiniaa Ty mi lepiej powiedz w jakich cenach u Was sa torebki z River
Jusia ja tez ostatnio robiłam te pijane misie z przyjaciółką je wciągnełyśmy... a Borysek budzi się w nocy dwa razy z tym że za pierwszym razem mleka nie chciał wiec dałąm mu wody, zrobił max 5 łyczków i spał dalej a za drugim razem wypił butelke mleczka i spał dalej do 8.30 o 8.30 łyka wody wziął i spał do 10!
Happymamma ja tez o Tobie snie a w szczególności o pamiętniku Ali Ty się lepiej pośpiesz bo ona niedługo wyjeżdza i będzie dupa
Domii kurcze ja tez musze kupic jakies nowe pościele hmmmm a dzis jadę do tesco zaopatrzyc mojego maluszka w kaszki deserki etc. etc. i ostatnio widziałam tam świetny fioletowy kocyk który tez mam zmiar kupic bo będzie idealnie pasował do naszej spacerówki
No i postanowiłam-wszystko oprócz rzeczy Boryska sprzedaję kasa sie przyda a później sie kupi nowe tzn nowe uzywane po jednym dziecku łatwiej spzedać za sensowne pieniążki a po dwóch to juz gorzej tak więc gdybyście słyszały że ktos chce kupic np retro wózek to ja mam w bardzo dobrym stanie
Edytka wybacz zapomniałam że Ty zawsze o mnie pamiętasz
co ja chciałam jeszcze napisac hmmmm
Renatka spoko ja tez ostatnio jestem nie w temacie
Wszystkiego naj naj naj dla Lesia
Dorotka trzymamy kciuki za chrzciny
Witamy Rafa
Motylku Borys tez miał takie plamy-alergia
Dziewczyny czy ja dobrze ostatnio doczytałam ze dajecie dzieciom biszkopty do kaszki lub deserków
Pojemniki na mocz RULEZ
EDYTUJE
Kiniaa Ty mi lepiej powiedz w jakich cenach u Was sa torebki z River
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292503 przez adee84
Motylku współczuję nocy
Nika gratuluję ząbka
Martucha ja sprzedają ciuszi Majki muszę niestety a nad huśtawką itd się jeszcze zastanawiam
Nika gratuluję ząbka
Martucha ja sprzedają ciuszi Majki muszę niestety a nad huśtawką itd się jeszcze zastanawiam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez adee84.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #292510 przez martucha
haha mała internautka
Kinia no hmmm szybka kalkulacja tiruriru ile frank teraz stoi eeeee musze sprawdzić....u nas ceny wahają sie między 250 a 400
już wiem ok 5zł eeeeee to prawie wychodzi tyle samo,bo jeszcze przesyłka...ehhhh a juz Cie chciałam naciągnąć
Kinia no hmmm szybka kalkulacja tiruriru ile frank teraz stoi eeeee musze sprawdzić....u nas ceny wahają sie między 250 a 400
już wiem ok 5zł eeeeee to prawie wychodzi tyle samo,bo jeszcze przesyłka...ehhhh a juz Cie chciałam naciągnąć
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa