BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290685 przez Edyta
sonia ja nie patrze a powiedz mi jak twoje swedzenie minelo....i karmisz nadal cycem czy juz nie...Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
albo nie przetrzymam go powiem wam ile czekac bede na porzadek zrobiony przez m :laugh: :blink:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #290687 przez Nika_OK
Happymamma ona jest strasznie za Nelką - zasypuje ją prezentami, ostatnio nwet kupiła coś takiego ło allegro.pl/rewelacja-zabawka-edukacyjna-...lik-i2054122210.html (POLECAM!), tylko nie wiem o co chodzi z tym zostawaniem :/ My byśmy woleli zamiast tych prezentów, na prawdę chwilę "odciążenia" :) Wykręca się cały czas żałobą, smutkiem, itp. A swoich dwóch innych wnuczek, 4-letnich nie chce w ogóle widzieć, bo głośne :ohmy: Kiedyś dałaby się zabić żeby je przywieźli...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290693 przez soniasg
Adee o chłopczyku było który się poparzył jak miał 4 latka piecem 3/4 ciała poparzone. zdjęcia pokazywali jak leżał w szpitalu poprostu straszne. byłam w szoku, że mu włosy odrosły ale później pokazywali, że jednak nie poporostu taką ma fryzurę i nie widać. dobrze, że buźki sobie nie poparzył tylko od karku w dół. ale jak ściągnął koszulkę to aż zamarłam. biedaczek a taki pogodny

tutaj masz linka

www.papilot.pl/ludzie/15673/Przemek-ma-t...iala-w-bliznach.html
12 lata 11 miesiąc temu #290698 przez soniasg
Edytko dziękuję za pamięć niestety nie minęło głowa znowu w strasznym stanie a palce u rąk mam takie jak u starej baby. w przyszłym tygodniu idę znowu do dermatologa. a cycem już nie karmię
12 lata 11 miesiąc temu #290701 przez adee84
Nika może jej przejdzie, może ma coś w rodzaju depresji :( :unsure:
Sonia aż mi się słabo zrobiło :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290703 przez soniasg
a tutaj macie Natalkę, która się u nas w Bytomiu urodziła rówieśniczka naszych dzieciaczków

natalkamajchrzak.pl/

jeśli nie macie jeszcze nikogo komu podarujecie swój 1% z podatku to można darować jej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290704 przez a!gusia
Nika to Twoj tesc zmarl???!przykro mi kochana!poczytalam Was i ide spac, Jerzyk dopiero zasnal..a moij m przeczytal ze Wam napisalam ze duzo wydalam i sie mu nie przyznam..no to sie musialam przyznac :) na szczescie sie nie wkurzyl :)
dobranoc papa

Sonia a nie bylo problemu ze skonczeniem cycowania?bo ja sie tego boje...zwlaszcza zapalenia piersi ;/
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290709 przez Edyta
nika zabawka fajna tylko nie wiem jak dziala sonia straszne z tym chlopcem sonia wspolczuje :( a jak pozbylas sie pokarmu z cyckow cos robilas czy sam zanikl :unsure: tule mocno bidulko i wspolczuje ja mam bardzo sucha skore i jak pojdziemy do dermatologa na silvi zabieg to tez sie spytam co to dzis sie natuscilam oliwka :laugh: i znow odciagam :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290713 przez adee84
Nika masz wiadomosc :)
Sonia :( :( :( poryczałam się :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290725 przez soniasg
Edytko jak zaczęłam brać te sterydy to coraz mniej odciągałam i automatycznie było go coraz mniej. teraz jeszcze coś tam leci ale już nie odciągam nic aż wkońcu nie będzie ani kropelki. no a na suchą skórę to rewelacyjna jest parafina. ja dodaje ją za każdym razem do kąpieli i jest lepiej

Adee no jak ja pierwszy raz zobaczyłam tą małą Natalkę to też się poryczałam biedne dzieciątko. ale już jest w Niemczech zebrali pieniążki na pierwszą operację :) a tutaj poraz kolejny mam wkur...wa o to, że Ci biedni ludzie jakby mało mieli problemów to jeszcze muszą pieniądze zbierać na operację bo w tym chorym kraju już nikomu się nie pomaga tylko bogatym jeszcze do dupy pcha...

a co do spotkania to ja zapraszam Was wszystkie do mnie :P :D :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290726 przez Edyta
no ja wam powiem ze tez sie boje przerwac bo jak tylko duzej niz 6h nie odcigam to mam az takie buzy i cycki chca mi explodowac :laugh:sonia a skad ja parafine wezme :P :blink: eh nie bede cudowac bo to miejscami mam taka sucha a biech dermatolog zobaczy i tak ide a co do karmienia z jednej strony ok bo jak odciagne np teraz to jak mala sie obudzi to jest podgrzane w styropianowym termosie daje odrazu bo ona musi miec juz a z mm to nie wiem zanim zrobie ostudze to moje dziecko sie rozryczy a tego nie chce :dry: i tak mnie nie minie bo juz troche mnie meczy laktator :dry: szczerze mowiac ale zrobilam wywod :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #290736 przez Nika_OK
adee :kiss:

edtyka to jest taki skoczek z siedziskiem (coś na zasadzie chodzika, tylko zamiast kółek ma taką trampolinkę), siedzisko jest obrotowe więc ma dostęp swobodny do wszystkich zabawek w około, no i nie traci Ciebie z zasiegu wzroku, a to u Nelki jest ostatnio prwie że konieczne widzieć mnie cały czas :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #290737 przez adee84
spać mi się chce. jutro ambitnie zaplanowałam sobie porządki, przynajmniej ciut póki Raf nie wybyje do pracy bo potem nie dam rady za wiele zrobić. a w sobote reszta. a za tydzień to cholerne wesele :dry: a ja mam odrost na pół metra i nie mam nic na wierzch na sukienke bo jedyny żakiecik jaki mam nie pasi kolorystycznie. no i musze kupić za coś Rafowi koszulę. nie chce mi sie tam iść :dry: :dry: :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290743 przez Edyta
nika ooooooo to super dzis z T rozmawialysmy na temat chrzcin i takie tam i o chodziku czy pchacz czy chodzik to ona ze chodzik ze jej dzieci w chodzikach i obydwoje proste kregosupy i zdrowe no fakt a ja ze pchacz no ale namowie ja na to cudo tylko bym musiala miec na ebeyu bo z allegro malo mi sie oplaca :dry: ale rewelacja :lol:Adee cos wymyslisz jak zawsze idz ee ty musisz isc :) zabaw sie...swoja droga to dzis mamy znaczy silvia ma 5 miesiecy i tak sobie przypomnialam jak niedawno zesmy dzieci sie doczekac nie mogly a tu juz 5 miesiecy :laugh: a co do T nika to moja np.by moze chciala zostac ale ja nie mam zaufania mimo ze wszystko by jej dala ale z drugiej strony kiedy ja odpoczne :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #290746 przez Nika_OK
Edytka na prawdę tego skoczka polecam :) a Teściowej powiedz, że czasy się zmieniają i chodzików się nie używa teraz, ja ze swoją też o to prawie że batalie stoczyłam, jej argumenty dokładnie takie same - moje chłopaki chodziły w chodzikach i wszystko oki :dry: To jej powiedziałam w końcu, że jak kupi to wywali pieniądze w kąt, bo tylko tam ten chodzić będzie stał...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia