BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #290626 przez adee84
Sonia to jest wcielona diablica, śliczna naprawde ale niedobra, nie lubi mnie, no chyba, że chce się jutać to wtedy owszem a tak to mnie gryzie, kocha tylko Rafa, boi się go też bo ją od jakiegoś czasu musztruje bo strasznie nam na złość robi.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #290629 przez happymamma
adee84 napisał:

jakie wybić :ohmy: :ohmy: to dodam jeszcze obróżkę czerwoną ale nie ręczę czy da sobie założyć :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi też coś zaczyna na głowe siadać :woohoo: :woohoo:

Adee, zapytałam i Sylwek stanowczo odmawia zakładania czerwonej obroży - nad innym kolorem jszcze by się zastanowił :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #290630 przez soniasg
Adee jakby mnie zwierze nie lubiało to bym się go bała a co dopiero kota.... to moim zdaniem takie fałszywe i pamiętliwe stworzenia
12 lata 11 miesiąc temu #290631 przez Kasiek
Igusia dziekuje za mile slowa :)

Hania 4msc?? ale to nic dacie rade grunt ze zabieg sie udal :)

Adee pozdrow kota :silly: :silly:
a na prezent dla babci to ja bym podebrala jakies zdjecia z babci mlodosci i zrobila fajny kolaz, wywolasz i babci dasz na sciane w antyramie? co ty na to?
my naszej zrobilsimy taki kiedys na gwiazdke i byla zachwycona :)

Sonia nie martw sie, łącze sie w bolu :lol: u mnie tez burdel na kółkach :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #290637 przez Nika_OK
Happymammauwierz mi, że do o sterylnej podłodze to ja nawet nie myślę ;) :blush:

sonia ja mogę byś Twoją siostrą :lol: Zazdroszczę babcinych obiadów, ja robię sama...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #290638 przez adee84
Happymama olać obrożę, bierzecie??? :lol: :lol: :lol:
pomysły fajne musze pomyśleć :)
Maja znów płacze ;) ;)
12 lata 11 miesiąc temu #290643 przez Kasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #290647 przez Nika_OK
soniasg napisał:

Haniu kurcze teraz czytam o tym smaku... kurcze i to potrwa aż 4 miesiące zanim zupełnie go odzyska? biedak. no ale najważniejsze, że operacja się powiodła :)

Happymamma u mnie nic nie jest sterylne :P może kiedyś się ogarnę albo jak Majka podrośnie to mi będzie pomagać :P :P :P

Adee ja za kotami nie za bardzo jestem. ale powiem Ci, że jest bardzo ale to bardzo zadbany :)

Sonia dziewczynki nie będą nam pomagać, one będą za nas to robić :P
12 lata 11 miesiąc temu #290650 przez adee84
Nika :kiss: :kiss:
w takich chwilach cieszę się, że moja t ma nas i Maje w głębokim poważaniu bo jakby mi się wtrącała albo zachowywała jak Wasze to bym ją ubiła :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #290664 przez happymamma
Ja jednak jestem za tą patelnią :lol:

Nika,

I przestańcie z tymi porządkami - to nie jest wyznacznik :kiss: :)

Mąż mnie wzywa - chyba ta obroża podziałała mu na wyobraźnie :silly:

Papa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #290666 przez adee84
no i kij z moim ambitnym planem upieczenia ciasta :dry: Maja chce spać tylko na moim brzuchu :dry: :dry: zostanę tu do rana :pinch:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #290668 przez Edyta
no dobra dziewczyny wlacze sie do rozmowy wieceie dlaczego ja tak zawsze sprzatam :unsure: :unsure: :unsure: bo moj m to straszny balaganiarza a ja pedantka i wiecie co jeszcze zbunotwalam sie i mam podobnie jak wy burdello na kolkach w domu podlogi to masakra moje biale flizy robia sie powoli szare od kurzu i paprochow panele jeszcze jako tako pozatym sprztalam codziennie a moj m codziennie robil balagan wiec ile mozna kurcze dziecko sprztanie prasowanie pranie wywies pranie swtaw eh... bunt to bunt oznajmilam to m ze palcem nie rusze :angry: :P to wiecie co powiedzial ze on posprzta w niedziele bo w sobote idzie na fuche do pracy :cheer: ooo ale sie nie ciesze bo nie wiem kiedy sobie odpoczne Silvi zeby nie ida ale zato potrzebuje 1000000 procent uwagi i guzik sobie moge z wami popisac :( no chyba ze teraz jak juz spi dzis zasnela o 20,30 ufff moja T juz widze znow zaczyna szmacic :angry: chyba znow musze ja ustawic do pionu :) :blink:cos Angeliki dawno nie bylo... :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #290670 przez soniasg
kurcze patrzycie na tvp na sprawę dla reportera???

aż się popłakałam
12 lata 11 miesiąc temu #290680 przez adee84
Dobranoc Happymama :kiss:
Edyś bardzo dobrze buntuj się :)
Soni co leci bo jak nie oglądam a nie chce Majki obudzić?
12 lata 11 miesiąc temu #290682 przez soniasg
Nika nie chciałam tego pisać bo nie wypada ale jak już o tym wspomniałaś to ja jestem zdania żeby nasze dzieci szybko usamodzielnić coby wszytsko za nas robiły :P :P

a sytuacja z T... hmmm znam to...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka