- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300628 przez soniasg
Madzia super, że się wybawiłaś
Adee ja też mam swoją teorię....
Nelcia piękna
Beti to starajcie się może będziesz druga po Viszce
ja uciekam z dziadkiem do laryngologa bo teraz to już strach gdziekolwiek iść samemu i nie wypuszczę go po ciemku na ten śmierdzący Bytom
Adee ja też mam swoją teorię....
Nelcia piękna
Beti to starajcie się może będziesz druga po Viszce
ja uciekam z dziadkiem do laryngologa bo teraz to już strach gdziekolwiek iść samemu i nie wypuszczę go po ciemku na ten śmierdzący Bytom
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300629 przez domii
Widze ze mnie nikt tu nie kocha bo rano sie odezwalalm to nikt nie zauwazyl no trudno i tak sie bede udzielac
Happymamma Jasio boski przed tym laptopkiem,a powiedz ile wazy?bo wiekszosc dzieciaczkow na sierpniowkach to ponad 8 kg bobasy a Jasio to postura do mojego Blazejka
Pippin super sie M zachowal
Kasiek wspolczuje nocy
Hania jak maz?a u was dalej calutkie nocki przespane?
Madzia super ze sie udal wyjazd
Soniaq jak zdrowko?
Beti niesmiertelniki super sprawa,ja mojemu kupilam jak byl w wojsku to nosil,a teraz tylko lancuszek ma na szyji
Renata bransoletka ta kobaltowa jest sliczna,a kucyk Celinki swietny
Nika Kornelka sliczna
Marta Sz jak poszukiwania sukienki?
Co do walentynek to my 3 lata temu kupilismy sobie na walentynki auto i teraz co roku wspolnie robimy mu prezent i go ubezpieczamy-akurat 14 teraz wyjdzie pewnie 1000zl wiec nie szalejemy z walentynkami-ja mu kupie perfumy a sobie wybiore cos na allegro-myslalam o tym podoba wam sie moda.allegro.pl/ShowItem2.php?item=20824..._id=9&ars_rule_id=17
Happymamma Jasio boski przed tym laptopkiem,a powiedz ile wazy?bo wiekszosc dzieciaczkow na sierpniowkach to ponad 8 kg bobasy a Jasio to postura do mojego Blazejka
Pippin super sie M zachowal
Kasiek wspolczuje nocy
Hania jak maz?a u was dalej calutkie nocki przespane?
Madzia super ze sie udal wyjazd
Soniaq jak zdrowko?
Beti niesmiertelniki super sprawa,ja mojemu kupilam jak byl w wojsku to nosil,a teraz tylko lancuszek ma na szyji
Renata bransoletka ta kobaltowa jest sliczna,a kucyk Celinki swietny
Nika Kornelka sliczna
Marta Sz jak poszukiwania sukienki?
Co do walentynek to my 3 lata temu kupilismy sobie na walentynki auto i teraz co roku wspolnie robimy mu prezent i go ubezpieczamy-akurat 14 teraz wyjdzie pewnie 1000zl wiec nie szalejemy z walentynkami-ja mu kupie perfumy a sobie wybiore cos na allegro-myslalam o tym podoba wam sie moda.allegro.pl/ShowItem2.php?item=20824..._id=9&ars_rule_id=17
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez domii.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #300637 przez a!gusia
Domii nie opowiadaj glupotek!
ja bylam na chwile a potem mnie nie bylo bo bylam u fryzjera...i tak mi sie spodobalo ze jutro ide na dekoloryzacje i koloryzacje-razem 4 godziny maz zostaje z Jerzem! dlatego Was nie nadrobilam zbytnio bo dzis juz ja sie chce jak najwiecej zajac Jerzykiem zeby jutro nie tesknil i zeby m mi nie powiedzial ze sie nim musi dlugo zajmowac
Happymamma to z seksem bylo dobre!ja musze przyznac ze moj m (i go pochwalic ze) w nocy jak Jerzus chce jesc to on tylko katem oka zerka a jak chce sie bawic to wstaje i mowi mi ze mam isc spac
ja bylam na chwile a potem mnie nie bylo bo bylam u fryzjera...i tak mi sie spodobalo ze jutro ide na dekoloryzacje i koloryzacje-razem 4 godziny maz zostaje z Jerzem! dlatego Was nie nadrobilam zbytnio bo dzis juz ja sie chce jak najwiecej zajac Jerzykiem zeby jutro nie tesknil i zeby m mi nie powiedzial ze sie nim musi dlugo zajmowac
Happymamma to z seksem bylo dobre!ja musze przyznac ze moj m (i go pochwalic ze) w nocy jak Jerzus chce jesc to on tylko katem oka zerka a jak chce sie bawic to wstaje i mowi mi ze mam isc spac
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300644 przez Edyta
nadrobilam... bylo ciezko
Happymamma Jasio sliczny i jaki wesoly i chyba podobny troche do Ciebie Troche do M
Kasiek czy my nie mamy przypadkiem tego samego meza
Nika Kornelka jak super siedzi i jaka kita
RenatkoCelina tez ma super kitke
STO LAT DLA DOROTKI
I RESZTY MALYCH SOLENIZANTA
WIECEJ GRZECHOW NIE PAMIETAM ALE WSZYSTKO LADNIE NADROBILAM
no i musze isc...
Happymamma Jasio sliczny i jaki wesoly i chyba podobny troche do Ciebie Troche do M
Kasiek czy my nie mamy przypadkiem tego samego meza
Nika Kornelka jak super siedzi i jaka kita
RenatkoCelina tez ma super kitke
STO LAT DLA DOROTKI
I RESZTY MALYCH SOLENIZANTA
WIECEJ GRZECHOW NIE PAMIETAM ALE WSZYSTKO LADNIE NADROBILAM
no i musze isc...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300653 przez domii
agusia a co dzis robilas u fryzjera? i jaki kolorek jutro bedzie ci robic? no to super ze M w nocy tez sie Jerzykiem zajmuje
adee mnie sie podoba ten bialy,troche drogi ale moze M powiedzial ze jak chce to sobie mam zamowic
Avika
Anetko
A co z Angelika i Asik?
U nas chyba nastaly lepsze dni-tfutfutfu nie zapeszam,wydaje mi sie ze to byl skok i troche zabki,ktorych dalej nie ma.OD soboty moje dziecko jest przegrzeczne-calymi dniami gada,smieje sie piszczy samo sie bawi-przedtem to na minute odejsc nie mozna bylo,jutro konczymy 26 tydzien wiec by sie zgadzalo z tym skokiem,przez dzien spi 2-3 razy po 30-40 minut i raz 1,5 h,wieczorem ladnie zasypia i budzi sie tak 3 razy z czego 2 razy je a raz sie przytulic do mamusi potrzebuje
adee mnie sie podoba ten bialy,troche drogi ale moze M powiedzial ze jak chce to sobie mam zamowic
Avika
Anetko
A co z Angelika i Asik?
U nas chyba nastaly lepsze dni-tfutfutfu nie zapeszam,wydaje mi sie ze to byl skok i troche zabki,ktorych dalej nie ma.OD soboty moje dziecko jest przegrzeczne-calymi dniami gada,smieje sie piszczy samo sie bawi-przedtem to na minute odejsc nie mozna bylo,jutro konczymy 26 tydzien wiec by sie zgadzalo z tym skokiem,przez dzien spi 2-3 razy po 30-40 minut i raz 1,5 h,wieczorem ladnie zasypia i budzi sie tak 3 razy z czego 2 razy je a raz sie przytulic do mamusi potrzebuje
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #300666 przez a!gusia
Domii to super...znaczy ze i dla nas jest nadzieja Jerzyk w dzien jest znosny tylko CZEMU ON TAK MALO SPI sie pytam????!!!!!
Podcinalam tylko troszke wlosy nie zmienialam nic...a jutro kolor..nie wiem,tez nic drastycznego bo nie chce calkiem zniszczyc wlosow ale jakis braz bo teraz mam czarne..
Podcinalam tylko troszke wlosy nie zmienialam nic...a jutro kolor..nie wiem,tez nic drastycznego bo nie chce calkiem zniszczyc wlosow ale jakis braz bo teraz mam czarne..
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #300674 przez domii
agusia Blazejek tez spal przez miesiac tak gora 3 razy po pol godziny,a teraz mu sie cos odmienilo albo to ta pogoda,poszedl spac o 12.15 wstal przed 14 bawilam sie z nim i nagle zaczal marudzic racczki nie,mata nie ,brzuszek nie ,wiec go polozylam zaczal glowka rzucac,dalam smoka kocykiem przykrylam i spi od 15,15
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu #300676 przez martucha
Domii co do sweterka! Ja tez sie na niego napalałam, i na kilka innych wzorów z tej serii ale! wahałam sie czy go kupic bo one sa "made in japan"-na allegro jest dużo tych ciuchów i powiem szczerze że za każdym razem się naciełam;/ w rzeczywistości te ciuszki nie były takie sliczne,puchate a po pierwszym praniu nadawały sie na szmaty spróbuj poszukać czy ktoś na allegro nie sprzedaje takiego używanego np i zobaczysz jak wyglada w realu....bo na zdjeciach cudnie
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona