BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #300917 przez Hania
domii, ja Cię rano widziałam:) :kiss: i super, że mieliście jedną z lepszych nocek:)

dziewczyny, ona kręci od samego początku! tyle w tym wszystkim kłamstwa... płyn do naczyń wypiła? niech się szmata gruzem na dworze przysypie!
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #300919 przez adee84
Nam xionc przed samym slubem też humor zepsuł ale go olaliśmy. Jutro się okaże czy ta koleżanka mamy się zgodzi na bycie chrzestną, a jak tak to pójdziemy pojutrze do kościoła się dogadywać. a rodzina Rafa się wścieknie :dry:
Jusia ja od Rafa teraz już też nic nie dostaje ale u nas to raczej chyba od kasy zależy bo jak nie mieliśmy problemów to i bez okazji potrafił mi kwiaty kupic czy zabrać do kina albo nawet zrobić kolacje, a teraz nic :( ale wybaczam bo jest jak jest :)
sprzedałam paczke body na allegro, ale sie ciesze, będzie na rachunek kolejny :) a teraz szukam jakiegoś okrągłego stolika niedrogiego :)
12 lata 11 miesiąc temu #300926 przez a!gusia
Adee super ze sie udalo!

mialam posiedziec z Wami teraz ale moje dziecko nie zamierza spac!!!!zrobilam herbate i ide go usypiac dalej...a potem m przejmuje kompa..musze sie mu podlizac bo jutro mnie 4 godz nie bedzie i on siedzi z Jerzyskiem :) mam nadzieje ze dadza rade bez cycusia ;) do jutra moje Kochane papa!
12 lata 11 miesiąc temu #300932 przez jusia
Adee moj M poprostu jest mało kreatywny...no nic nie wazne bo jak poczyta to sie obrazi :silly:
ja tez mykam...nieweim co bede robic... wsumie to musze sie pozbierac troche bo cholera mam sporo spraw do zalatwienia i zapomnialam dzisiaj!! :( i tata do mnie dzwonil w zwiazku z tymi sprawami i nei odebralam bo bylby zly ze nei zalatwilam...ech, jutro z rana podzwonie a teraz lece musze tez zaproszenia dac rodzince... mieszkaja dwa pietra nizej :)
papa
12 lata 11 miesiąc temu #300946 przez adee84
i znów pusto a ja sama w domu bo Raf ma drugą zmiane :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300951 przez dorotas29
Dobry wieczór kochane Sierpnióweczki!!!

100 lat dla Wikusi!!!!

Dziękuję za życzenia w swoim imieniu i Kubusia!!!!

Ciężki dzień za mną, Kubuś strasznie był płaczliwy,rano pojechaliśmy do przedszkola Julki,bo było przedstawienie dla dziadków i Kubusiowi bardzo sie podobało :)

Agusia- ślicznie wyglądasz i chudzinka z Ciebie,że hohoho :)

Adee- ja też sama, M ma też popołudniówkę...
12 lata 11 miesiąc temu #300975 przez adee84
słomiane wdowy z nas :silly: :lol:
brzuch mnie boli kurrrrrczaczek :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #300980 przez jusia
noi juz jestem, mala spi dalej wiec zekamy z kapiela, zaproszenia dalismy, splawili nas wiec juz jestem spowrotem :)
mam artykul o tym samobosjtwie domniemanym
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-rutkowski...sie-zabic,nId,432919
12 lata 11 miesiąc temu #300981 przez happymamma
Adee jaki kolor ławy pasowałby ci do pokoju?
12 lata 11 miesiąc temu #300983 przez Nika_OK
agusia wyglądasz naprawdę świetnie! :)

kiniaa babtysta w sumie jest chrześcijaninem, u koleżanki chrzestnym jest greko-katolik i nie było z tym problemu
12 lata 11 miesiąc temu #300988 przez adee84
Happymama taką mieliśmy do dziś

chcemy coś w takim lub podobnym kolorze tylko dużo mniejsze i najlepiej okrągłe lub owalne bo mamy mały pokój i Maja jak zacznie raczkować to wole mieć coś bezpieczniejszego...
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #300997 przez jusia
hahahahah Adee mamy identyczny stolik :) tylko ciemne nogi :) ja tez nie wiem jak to bedzie jak mała bedzie raczkowac :( zobacyzmy, najwyzej sie go na jakis czas pozbedziemy :(
12 lata 11 miesiąc temu #301010 przez adee84
my włąśnie z tego względu się jej pozbyliśmy :)
12 lata 11 miesiąc temu #301018 przez jusia
moge was pokatowac fotkami Wikusi???? :) nic specjalnego ale lubei sie nia chwalic :)
12 lata 11 miesiąc temu #301019 przez Sylwik
Witam wieczorkiem :)
nadrabiam nadrabiam i nie mogę Was nadrobić! ale już sie mobilizuję i może tym razem mi się uda :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia