BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #301023 przez happymamma
Adee bardzo ładna :) Hmmm, to ta, którą mam na mysli chyba by Wam się nie podobała

Oglądałam przed chwilą tvn24 - dzisiejsze wyniki sekcji były tylko na podstawie tzw oględzin ciałka - nie wykluczono jeszcze innych czynników, a jedynie potwierdzono uraz główki... wyniki szczegółowych badań znane będą za kilka dni...
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #301025 przez jusia
nio to jeszcze roznie moze byc...ale wiecie co ja mam wrazenie ze juz wszyscy czekaja na to zeby sie okazala ta dziewczyna morderczynia :( tak jakby chcieli ze si etak oakze :( a tak jak pisalyscie oby to byl ten upadek i zeby nei cierpiala :(
12 lata 11 miesiąc temu #301028 przez Nika_OK
Jusia dawaj foty :)

A na narożniki są specjalne osłonki, kosztują grosze, np. allegro.pl/oslony-naroznikow-okragle-bab...szt-i2087680308.html
12 lata 11 miesiąc temu #301034 przez adee84
Happymama jaką masz na myśli :unsure:
ta była wielka, zajmowała 1/3 pokoju, bez sensu przy dziecku i w ogóle, mały stolik wystarczy szczególnie, że jakoś ostatnimi czasy gości nie miewamy.
Ja już nawet nie oglądam, już nie mogę tego słuchać bo mnie serce aż boli jak sobie myślę o tym Aniołeczku :( :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301043 przez jusia
www.tvn24.pl/2500203,28377,0,1,1,smiertelny-upadek,wideo.html
ciekawe wideo... mowia ze sa niejasnosci bo sprawdzali gdzie jej komorka sie logowala i w tym czasie co podala nie mogla przejsc tego terenu czyli ktos pomagal ukryc cialo...

kurcze mam nadzieje ze sie nei zloscicie ze znow link wrzucilam :( poprostu chce wiedziec co tam sie naprawde wydarzylo...:(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301045 przez happymamma
Jusia ja cały czas mam nadzieję, że to był wypadek... powtarzam tylko za biegłymi, ale nie osądzam... Olać matkę, ojca, dziadków, Rutowskiego, Sosnowiec i jego mieszkańców... Żeby tylko ta niewinna istotka ... W tej całej medialnej nagonce, zapomina się chyba o biednej Madzi, jako człowieku...
12 lata 11 miesiąc temu #301049 przez jusia
12 lata 11 miesiąc temu #301055 przez Kasiek
hej
mi dalej smutno ale za to moje dziecko chyba mnie kocha :) zasnela dzis wieczorkem sama w lozeczku a wczesniej wypila 100ml kleiku UWAGA z butelki :laugh: :laugh: :laugh: w ogole nauczyla sie pic z butelki 2 dni temu :laugh: :laugh: i pije herbatke i wode tez :) nie wiem ile pospi po tym kleiku bo zrobilam go z woda i troszke poslodzilam cukrem ;) no ni sie okaze jaka bedzie nocka.....
musialam sie wam pochwalic :)

Agusia bjutiful z ciebie kobietka :) :)
Adee fajnie ze udalo sie sprzedac stolik i bodziaki :)
Jusia to moze pogadaj z m i powiedz mu ze chcialabys czasami zeby cie zabral niespodziewanie do knajpy albo do kina, moze on z tych niedomyslnych :unsure: ;)

ja tak myslalam ze ta matka moze zechciec popelnic samobojstwo, pewnie bedzie probowala jeszcze nie raz :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301056 przez jusia
zmieniam temat... niewiem czy kupujecie te gazetki ciozowo dzieciece :) w kazdym razie pochwale sie :) jestesmy z M na zdjeciu do jednego artykułu w dobrej mamie :laugh:
a to Wikula :)
atakuje aparat :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #301059 przez Kasiek
Jusia a w jakiej gazetce??? musze kupic :laugh:

A Wiki sliczna jak zwykle :)
12 lata 11 miesiąc temu #301063 przez angellika1
Cześć..
Mam nadzieje ze nie obrazilyście sie na mnie nie krzyczcie prosze ;) Osttanio nie mialam weny do pisania Nikii jest absorbujacy a wieczorkiem to juz padam, poza tym caly czas mysle o Madzi :( i on stop ogladam TVN24.. Ja nie wierze tej "matce"!!!

A Niki ostatnio slabosypia chyba ząbki daja znac o sobie no i mleka z buteliki juz ni e pije tzn na noc na pół śpiąco mu dajemy bo inaczej jak widzi butelke to placze i sie zlosci takze juz nie mam pomyslu jak przemycac mu mleczko.. :( Kupiliśmy deserki i jogurty mleczne dla dzieci po 6mcu no i to z chęcią je
12 lata 11 miesiąc temu #301067 przez adee84
Wiki śliczna :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #301070 przez kamila_86
Hej kochane
Co tam u was słychać? Przepraszam Was bardzo, ale nie jestem w stanie Was nadrobić mam do tyłu 70 stron a jakos nie mam za bardzo ochoty na nadrabianie:(

W piątek zmarła moja babcia no i dzisiaj był pogrzeb, niestety- no ale takie życie tylko nikt się nawet nie spodziewał takiej sytuacji...

A tak to u nas wszystko w porządku, Nasz Mati wyczaił przewracanie się z plecków na brzuszek i non stop ćwiczy ;) Jutro chyba pojdę z nim do lekarza poradzić sie odnosnie tej wysypki bo nie chce zejść i ma taką suchą skórę na brzuszku :angry: :angry: mam nadzieję, że nie zabroni nam chodzić na basen...

Idę Was tak poczytać chociaż po łebkach, żeby wiedzieć co się u Was działo przez te kilka dni

Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #301076 przez adee84
Angellika wybaczamy :)
Kamila moje najszczersze kondolencje :( :( :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #301079 przez Kasiek
jejku Kamilka, wspolczuje smierci babci :kiss: i gratki dla Matiego :laugh:

Angelika a kaszki Niki je? te mleczne?
Moderatorzy: ilona
Reklama