- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301023 przez happymamma
Adee bardzo ładna Hmmm, to ta, którą mam na mysli chyba by Wam się nie podobała
Oglądałam przed chwilą tvn24 - dzisiejsze wyniki sekcji były tylko na podstawie tzw oględzin ciałka - nie wykluczono jeszcze innych czynników, a jedynie potwierdzono uraz główki... wyniki szczegółowych badań znane będą za kilka dni...
Oglądałam przed chwilą tvn24 - dzisiejsze wyniki sekcji były tylko na podstawie tzw oględzin ciałka - nie wykluczono jeszcze innych czynników, a jedynie potwierdzono uraz główki... wyniki szczegółowych badań znane będą za kilka dni...
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #301025 przez jusia
nio to jeszcze roznie moze byc...ale wiecie co ja mam wrazenie ze juz wszyscy czekaja na to zeby sie okazala ta dziewczyna morderczynia tak jakby chcieli ze si etak oakze a tak jak pisalyscie oby to byl ten upadek i zeby nei cierpiala
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301028 przez Nika_OK
Jusia dawaj foty
A na narożniki są specjalne osłonki, kosztują grosze, np. allegro.pl/oslony-naroznikow-okragle-bab...szt-i2087680308.html
A na narożniki są specjalne osłonki, kosztują grosze, np. allegro.pl/oslony-naroznikow-okragle-bab...szt-i2087680308.html
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301034 przez adee84
Happymama jaką masz na myśli
ta była wielka, zajmowała 1/3 pokoju, bez sensu przy dziecku i w ogóle, mały stolik wystarczy szczególnie, że jakoś ostatnimi czasy gości nie miewamy.
Ja już nawet nie oglądam, już nie mogę tego słuchać bo mnie serce aż boli jak sobie myślę o tym Aniołeczku
ta była wielka, zajmowała 1/3 pokoju, bez sensu przy dziecku i w ogóle, mały stolik wystarczy szczególnie, że jakoś ostatnimi czasy gości nie miewamy.
Ja już nawet nie oglądam, już nie mogę tego słuchać bo mnie serce aż boli jak sobie myślę o tym Aniołeczku
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301043 przez jusia
www.tvn24.pl/2500203,28377,0,1,1,smiertelny-upadek,wideo.html
ciekawe wideo... mowia ze sa niejasnosci bo sprawdzali gdzie jej komorka sie logowala i w tym czasie co podala nie mogla przejsc tego terenu czyli ktos pomagal ukryc cialo...
kurcze mam nadzieje ze sie nei zloscicie ze znow link wrzucilam poprostu chce wiedziec co tam sie naprawde wydarzylo...
ciekawe wideo... mowia ze sa niejasnosci bo sprawdzali gdzie jej komorka sie logowala i w tym czasie co podala nie mogla przejsc tego terenu czyli ktos pomagal ukryc cialo...
kurcze mam nadzieje ze sie nei zloscicie ze znow link wrzucilam poprostu chce wiedziec co tam sie naprawde wydarzylo...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301045 przez happymamma
Jusia ja cały czas mam nadzieję, że to był wypadek... powtarzam tylko za biegłymi, ale nie osądzam... Olać matkę, ojca, dziadków, Rutowskiego, Sosnowiec i jego mieszkańców... Żeby tylko ta niewinna istotka ... W tej całej medialnej nagonce, zapomina się chyba o biednej Madzi, jako człowieku...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301055 przez Kasiek
hej
mi dalej smutno ale za to moje dziecko chyba mnie kocha zasnela dzis wieczorkem sama w lozeczku a wczesniej wypila 100ml kleiku UWAGA z butelki w ogole nauczyla sie pic z butelki 2 dni temu i pije herbatke i wode tez nie wiem ile pospi po tym kleiku bo zrobilam go z woda i troszke poslodzilam cukrem no ni sie okaze jaka bedzie nocka.....
musialam sie wam pochwalic
Agusia bjutiful z ciebie kobietka
Adee fajnie ze udalo sie sprzedac stolik i bodziaki
Jusia to moze pogadaj z m i powiedz mu ze chcialabys czasami zeby cie zabral niespodziewanie do knajpy albo do kina, moze on z tych niedomyslnych
ja tak myslalam ze ta matka moze zechciec popelnic samobojstwo, pewnie bedzie probowala jeszcze nie raz
mi dalej smutno ale za to moje dziecko chyba mnie kocha zasnela dzis wieczorkem sama w lozeczku a wczesniej wypila 100ml kleiku UWAGA z butelki w ogole nauczyla sie pic z butelki 2 dni temu i pije herbatke i wode tez nie wiem ile pospi po tym kleiku bo zrobilam go z woda i troszke poslodzilam cukrem no ni sie okaze jaka bedzie nocka.....
musialam sie wam pochwalic
Agusia bjutiful z ciebie kobietka
Adee fajnie ze udalo sie sprzedac stolik i bodziaki
Jusia to moze pogadaj z m i powiedz mu ze chcialabys czasami zeby cie zabral niespodziewanie do knajpy albo do kina, moze on z tych niedomyslnych
ja tak myslalam ze ta matka moze zechciec popelnic samobojstwo, pewnie bedzie probowala jeszcze nie raz
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301056 przez jusia
zmieniam temat... niewiem czy kupujecie te gazetki ciozowo dzieciece w kazdym razie pochwale sie jestesmy z M na zdjeciu do jednego artykułu w dobrej mamie
a to Wikula
atakuje aparat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to Wikula
atakuje aparat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301063 przez angellika1
Cześć..
Mam nadzieje ze nie obrazilyście sie na mnie nie krzyczcie prosze Osttanio nie mialam weny do pisania Nikii jest absorbujacy a wieczorkiem to juz padam, poza tym caly czas mysle o Madzi i on stop ogladam TVN24.. Ja nie wierze tej "matce"!!!
A Niki ostatnio slabosypia chyba ząbki daja znac o sobie no i mleka z buteliki juz ni e pije tzn na noc na pół śpiąco mu dajemy bo inaczej jak widzi butelke to placze i sie zlosci takze juz nie mam pomyslu jak przemycac mu mleczko.. Kupiliśmy deserki i jogurty mleczne dla dzieci po 6mcu no i to z chęcią je
Mam nadzieje ze nie obrazilyście sie na mnie nie krzyczcie prosze Osttanio nie mialam weny do pisania Nikii jest absorbujacy a wieczorkiem to juz padam, poza tym caly czas mysle o Madzi i on stop ogladam TVN24.. Ja nie wierze tej "matce"!!!
A Niki ostatnio slabosypia chyba ząbki daja znac o sobie no i mleka z buteliki juz ni e pije tzn na noc na pół śpiąco mu dajemy bo inaczej jak widzi butelke to placze i sie zlosci takze juz nie mam pomyslu jak przemycac mu mleczko.. Kupiliśmy deserki i jogurty mleczne dla dzieci po 6mcu no i to z chęcią je
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kamila_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mateusz 16.08.2011 nasz najdroższy skarb
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301070 przez kamila_86
Hej kochane
Co tam u was słychać? Przepraszam Was bardzo, ale nie jestem w stanie Was nadrobić mam do tyłu 70 stron a jakos nie mam za bardzo ochoty na nadrabianie:(
W piątek zmarła moja babcia no i dzisiaj był pogrzeb, niestety- no ale takie życie tylko nikt się nawet nie spodziewał takiej sytuacji...
A tak to u nas wszystko w porządku, Nasz Mati wyczaił przewracanie się z plecków na brzuszek i non stop ćwiczy Jutro chyba pojdę z nim do lekarza poradzić sie odnosnie tej wysypki bo nie chce zejść i ma taką suchą skórę na brzuszku mam nadzieję, że nie zabroni nam chodzić na basen...
Idę Was tak poczytać chociaż po łebkach, żeby wiedzieć co się u Was działo przez te kilka dni
Buziaki
Co tam u was słychać? Przepraszam Was bardzo, ale nie jestem w stanie Was nadrobić mam do tyłu 70 stron a jakos nie mam za bardzo ochoty na nadrabianie:(
W piątek zmarła moja babcia no i dzisiaj był pogrzeb, niestety- no ale takie życie tylko nikt się nawet nie spodziewał takiej sytuacji...
A tak to u nas wszystko w porządku, Nasz Mati wyczaił przewracanie się z plecków na brzuszek i non stop ćwiczy Jutro chyba pojdę z nim do lekarza poradzić sie odnosnie tej wysypki bo nie chce zejść i ma taką suchą skórę na brzuszku mam nadzieję, że nie zabroni nam chodzić na basen...
Idę Was tak poczytać chociaż po łebkach, żeby wiedzieć co się u Was działo przez te kilka dni
Buziaki
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej