BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301088 przez happymamma
Adee taką, nie tą dokladnie, ale kolor taki sam i jest rozsuwana jeszcze allegro.pl/lawa-meble-bodzio-lawa-kolor-jablon-i2094521939.html

Wikusia jest przesłodka :)

Angelika z pewnością ząbki :dry: A kaszki na mleku też nie??

Kasiek gratulacje :)

Kamila kondolencje :( :( I gratulujemy Matiemu nowej umiejętności :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #301098 przez kiniaa
Jusia Wiki slicznosci :) a jaka gazetka???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Angelika a kaszki na mleczku dajesz? moze rob mu takie gestsze i lyzeczka... wiem ze to upierdliwe ale ja tez malej daje bo ona to w ogole nie lubi butelek od malego.

ostatnio kupilam Belli kubek niekapek ale nie chce z niego pic.

aaa Beti co do prasowania.... to ja nie prasowalam w ogole ciuszkow.... i nawet nie wiem po co sie prasuje :unsure:

Nika grekokatolik to ok wiem bo moj M jest grekokatolikiem i mamy slub koscielny :) musze zapytac ksiedza o tego baptyste. Mam nadzieje ze sie zgodzi bo jak nie to kogo ja wezme na chrzestnego :(
12 lata 11 miesiąc temu #301102 przez adee84
cos takiego moze byc chyba byle by duze nie bylo :)
Maja znow mi sie obudzila i znow spi na mnie :dry: a teraz mi nieporecznie bo wczesniej laptop stal na lawie a teraz na krzesle i mi zle pisac ;)
Martucha miala sie wieczorem pokazac :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #301103 przez soniasg
cześć

coś na poprawę humoru :)

Kamila współczuję strasznie :( :*
12 lata 11 miesiąc temu #301104 przez angellika1
Kaszkę je rano o 8 (mleczną owsiankę) później zupkę później albo deserek mleczny albo biszkopty w mleku lub deserek z twarożkem pozniej jakieś owoce i na noc mleko... wydaje mi sie ze za malo je ale juz nie mam pomyslu co mu dawac
12 lata 11 miesiąc temu #301106 przez beti
Jusia, pokaż nam zdjęcie z gazety :) i opowiedz jak się tam dostaliście :)

A Wikusia jest prześliczna!!!!! :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301108 przez happymamma
Adee nie jest toto jakieś wielkie i w razie gości może być większe, bo można rozłożyć :)

ewentualnie jeszcze taki ikejowski stolik, ale jest czarny niestety www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80104268/
12 lata 11 miesiąc temu #301117 przez adee84
Happymama a co?masz do sprzedania :silly: ?
Sonia obejrze jutro :)
Asik to zaginela :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu #301119 przez happymamma
Adee do oddania :P :)
12 lata 11 miesiąc temu #301120 przez kiniaa
Angelika a ile ml dziennie kaszki i mleka wsumie?

Kamila wyrazy wspolczucia :(

Domi banana dalam takiego w kawalku, nie rozdrabnialam go ani nic, ona sobie go przygryzala, troche ssala, duzo go nie zjadla ale radosci ile przy tym bylo :laugh: nie zaparzalam, dalam taki surowy :)
12 lata 11 miesiąc temu #301122 przez jusia
dzieki dziewczyny :)
Kamila wspolczuje :( i ściskam :(
Kinia masz racje chyba poprostu musze to zaakceptowac i tak jak mowisz lepszy taki ale kochany niz jakis oszust jak to czasem bywa ze czaruje a potem szuja si eokazuje
Angelika :( kurcze neiweim mzoe pediatry si eporadz co zrobic :( WIki dzisiaj tez na noc mleka nie wypila ani z cyca ani z butli...no nic pewnie w nocy sie obudzi...dziwne ze nei jest glodna bo jadla przed 18 :( no nic poprostu w nicy bedzie jadla...
gazeta dobra mama, zaraz zrobie fotke i wam pokaze :)
12 lata 11 miesiąc temu #301124 przez adee84
bez przesady :P a ten stolik jaki jest wysoki? my mamy meble w kolorze tej co ława miala nogi ale elementy mają czarne właśnie
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301132 przez jusia
artykul i okladka :)
niby fajne artyuly ale szczerzemowiac jak sie juz czyta to nie sa zbyt tresciwe...niewiele konkretow, takrze generalnie gazetki bardzo nie polecam, nic tak naprawde z rad praktycznych nie znalazlam, nawet o zakonczeniu karmienia...
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #301133 przez happymamma
ten stolik jest niski, do kolan może, tyle, że ani stolik ani ława nie są nowe, to wiesz??? :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #301134 przez Nika_OK
Kasiek super, może Igunia pośpi teraz troszkę dłużej :)

angelika Nelce też coraz częściej mleko nie przechodzi przez usta :dry: Nie dość, że pije już tylko dwa razy dziennie, to jeszcze w ilości marnej... Rano jak jest głodna to wypije jakieś 120 do 160ml, a potem dopiero na noc, ale to dosypuję kaszki smakowej, to wtedy 220ml pójdzie. A jak rano i pluje butlą, to po prostu na tym mleku robię jej kaszkę i wtedy wcina - pewnie od tego te poliki takie pampuchy ma :)

Jusia Wiki cudna :)

kamila wyrazy współczucia :(

Kiniaa w prawie kanionicznym jest tak: § 2. Ochrzczony, należący do niekatolickiej wspólnoty kościelnej, może być dopuszczony tylko razem z chrzestnym katolikiem i to jedynie jako świadek chrztu.
Świadek chrztu w praktyce, tak naprawdę różni się nazwą :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia