- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301088 przez happymamma
Adee taką, nie tą dokladnie, ale kolor taki sam i jest rozsuwana jeszcze
allegro.pl/lawa-meble-bodzio-lawa-kolor-jablon-i2094521939.html
Wikusia jest przesłodka
Angelika z pewnością ząbki A kaszki na mleku też nie??
Kasiek gratulacje
Kamila kondolencje I gratulujemy Matiemu nowej umiejętności
Wikusia jest przesłodka
Angelika z pewnością ząbki A kaszki na mleku też nie??
Kasiek gratulacje
Kamila kondolencje I gratulujemy Matiemu nowej umiejętności
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301098 przez kiniaa
Jusia Wiki slicznosci a jaka gazetka???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angelika a kaszki na mleczku dajesz? moze rob mu takie gestsze i lyzeczka... wiem ze to upierdliwe ale ja tez malej daje bo ona to w ogole nie lubi butelek od malego.
ostatnio kupilam Belli kubek niekapek ale nie chce z niego pic.
aaa Beti co do prasowania.... to ja nie prasowalam w ogole ciuszkow.... i nawet nie wiem po co sie prasuje
Nika grekokatolik to ok wiem bo moj M jest grekokatolikiem i mamy slub koscielny musze zapytac ksiedza o tego baptyste. Mam nadzieje ze sie zgodzi bo jak nie to kogo ja wezme na chrzestnego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Angelika a kaszki na mleczku dajesz? moze rob mu takie gestsze i lyzeczka... wiem ze to upierdliwe ale ja tez malej daje bo ona to w ogole nie lubi butelek od malego.
ostatnio kupilam Belli kubek niekapek ale nie chce z niego pic.
aaa Beti co do prasowania.... to ja nie prasowalam w ogole ciuszkow.... i nawet nie wiem po co sie prasuje
Nika grekokatolik to ok wiem bo moj M jest grekokatolikiem i mamy slub koscielny musze zapytac ksiedza o tego baptyste. Mam nadzieje ze sie zgodzi bo jak nie to kogo ja wezme na chrzestnego
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301104 przez angellika1
Kaszkę je rano o 8 (mleczną owsiankę) później zupkę później albo deserek mleczny albo biszkopty w mleku lub deserek z twarożkem pozniej jakieś owoce i na noc mleko... wydaje mi sie ze za malo je ale juz nie mam pomyslu co mu dawac
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301108 przez happymamma
Adee nie jest toto jakieś wielkie i w razie gości może być większe, bo można rozłożyć
ewentualnie jeszcze taki ikejowski stolik, ale jest czarny niestety www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80104268/
ewentualnie jeszcze taki ikejowski stolik, ale jest czarny niestety www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80104268/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301120 przez kiniaa
Angelika a ile ml dziennie kaszki i mleka wsumie?
Kamila wyrazy wspolczucia
Domi banana dalam takiego w kawalku, nie rozdrabnialam go ani nic, ona sobie go przygryzala, troche ssala, duzo go nie zjadla ale radosci ile przy tym bylo nie zaparzalam, dalam taki surowy
Kamila wyrazy wspolczucia
Domi banana dalam takiego w kawalku, nie rozdrabnialam go ani nic, ona sobie go przygryzala, troche ssala, duzo go nie zjadla ale radosci ile przy tym bylo nie zaparzalam, dalam taki surowy
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #301122 przez jusia
dzieki dziewczyny
Kamila wspolczuje i ściskam
Kinia masz racje chyba poprostu musze to zaakceptowac i tak jak mowisz lepszy taki ale kochany niz jakis oszust jak to czasem bywa ze czaruje a potem szuja si eokazuje
Angelika kurcze neiweim mzoe pediatry si eporadz co zrobic WIki dzisiaj tez na noc mleka nie wypila ani z cyca ani z butli...no nic pewnie w nocy sie obudzi...dziwne ze nei jest glodna bo jadla przed 18 no nic poprostu w nicy bedzie jadla...
gazeta dobra mama, zaraz zrobie fotke i wam pokaze
Kamila wspolczuje i ściskam
Kinia masz racje chyba poprostu musze to zaakceptowac i tak jak mowisz lepszy taki ale kochany niz jakis oszust jak to czasem bywa ze czaruje a potem szuja si eokazuje
Angelika kurcze neiweim mzoe pediatry si eporadz co zrobic WIki dzisiaj tez na noc mleka nie wypila ani z cyca ani z butli...no nic pewnie w nocy sie obudzi...dziwne ze nei jest glodna bo jadla przed 18 no nic poprostu w nicy bedzie jadla...
gazeta dobra mama, zaraz zrobie fotke i wam pokaze
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301134 przez Nika_OK
Kasiek super, może Igunia pośpi teraz troszkę dłużej
angelika Nelce też coraz częściej mleko nie przechodzi przez usta Nie dość, że pije już tylko dwa razy dziennie, to jeszcze w ilości marnej... Rano jak jest głodna to wypije jakieś 120 do 160ml, a potem dopiero na noc, ale to dosypuję kaszki smakowej, to wtedy 220ml pójdzie. A jak rano i pluje butlą, to po prostu na tym mleku robię jej kaszkę i wtedy wcina - pewnie od tego te poliki takie pampuchy ma
Jusia Wiki cudna
kamila wyrazy współczucia
Kiniaa w prawie kanionicznym jest tak: § 2. Ochrzczony, należący do niekatolickiej wspólnoty kościelnej, może być dopuszczony tylko razem z chrzestnym katolikiem i to jedynie jako świadek chrztu.
Świadek chrztu w praktyce, tak naprawdę różni się nazwą
angelika Nelce też coraz częściej mleko nie przechodzi przez usta Nie dość, że pije już tylko dwa razy dziennie, to jeszcze w ilości marnej... Rano jak jest głodna to wypije jakieś 120 do 160ml, a potem dopiero na noc, ale to dosypuję kaszki smakowej, to wtedy 220ml pójdzie. A jak rano i pluje butlą, to po prostu na tym mleku robię jej kaszkę i wtedy wcina - pewnie od tego te poliki takie pampuchy ma
Jusia Wiki cudna
kamila wyrazy współczucia
Kiniaa w prawie kanionicznym jest tak: § 2. Ochrzczony, należący do niekatolickiej wspólnoty kościelnej, może być dopuszczony tylko razem z chrzestnym katolikiem i to jedynie jako świadek chrztu.
Świadek chrztu w praktyce, tak naprawdę różni się nazwą
Moderatorzy: ilona