- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
100 lat dla Karolka
Beti 13, 14 kwietnia, fajnie to sie we trzy zobaczymy
Renata ale ty masz super z Celinka Wika wstala o 4 i potem o 8 wiec nie jest zle
Edyta hihihihi ja uwielbiam perfumy ale neistety moj M woli inne zapachy niz ja nieweim czemu tak jest...ale on wsumie nie przywiazuje do tego uwagi...moj M to taki typowy prosty facet
Soniu Gucio to piesek czy kotek?? ja myslalam ze piesek
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
- Otrzymane podziękowania: 0
... fotomontaż niestety Trójka Haniu w dzisiejszych czasach to luksus, na który niewielu może sobie pozwolićHej:)
Sto lat Karolkowi
Fifi spał calą noc M też a ja nie moglam zasnac
happymamma, fotomontaż albo...
STO LAT KAROLKU
Jusia to prawie jak Jasio - spał od 20 do 4, possał 3 minuty i spał dalej do 7.15
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jest juz moze Adee? mam banalne pytanko "techniczne" co do jej murzynka
albo moze robila juz ktoras z was tego murzynka z jej przepisu?
edytuje
Adee bo to ciasto
1) chce dodac sliwki suszone (ale one sa takie pol-na-pol miekkie) i dorzucic kawalki czekolady
2 )w okraglej formie upiec, mam 20cm i 24cm ale wolalabym w tej mniejszej no i pytanie czy pieke tyle samo? czy moze lepiej w tej wiekszaej, zeby sie dobrze w srdku upiekl bo ja to mam szczescie do ciast wychadzacych ale nei tak jak powinny
a i ile tego dzemu dajesz?
z gory dziekuje
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
od rana sprzątanei zostawic faceta na dwa dni samego
Jusia super fotka i fajnei ze w gazetce
wszystkiego najlepszego dla Karolka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Haniu jak tam husband się czuje???
mnie mrowi prawa ręka cholera w dodatku chyba okres dostałam chyba z ekrwawięod tabletek ......i mnie mdliwo perfidnei na wieczór no chyba sie sypie
a ja nie mam prawie w ogóle zdjeć z ciaży!!kilka które miałam nie wiem gdzie są
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Happymamma zdradz jak to robisz ze Jasio spi od 20 do 4 rano bez pobudki? oprocz tego kleiku dajecz mu mleczko z obu piersi wieczorem?
U mnie nie jest zle szczegolnie po ostatnich tygodniach jak sie budzil co chwile,wczoraj spal od 19.30 do 23.45 zjadl 5minut i poszedl spac,pozniej przebudzil sie o 2 pojadl i poszedl spac,pozniej o 4 to samo i wstal o 7,45
Jusia super t zdjecie w gazecie,a Wikusia sliczna jak zawsze,a co do M to moj dawniej tez byl romantyczny,ciagle jakies wyjazdy niespodzianki,kwiaty,prezenty nawet wiersze mi pisal a teraz no ale nie to najwazniejsze,ale twoj przeciez ostatnio zrobil ci niespodzianke w sypialni co ta koldre tak na ksztal serca ulozyl itd.
Kamila gratulacje dla Matiego-Blazejek ostatnio zapomnial jak sie przewraca na brzuszek chociaz co chwile lezy to na jednym to na drugim boczku,a co do Babci to wspolczuje-ja swoja stracilam 2 dni przed wigilia
Marta Sz a w jakich sukienkach sie dobrze czujesz-jaki kroj itp.ja np.jak wybieralam sukienke slubna to wiedzialam ze bedzie w ksztalcie litery A z wcieciem w tali
Hania my w czwartek idziemy na to szczepienie na zoltaczke i juz sie boje
Pippin
Kasiek Adee gratuluje uspienia dziewczynek w lozeczkach
avika a gdzie ty tak lecisz z rana
dorota super ze sie wyspalas
soniaq jak sie czujesz? a jak Gucio?bylas u wetka?
Madzia wrzuc fotki z imprezy jak mialas wloski ulozone?
A co z ta Asik?
Angelika zgadzam sie z laskami ze dzieci tak juz nie tyja ,a jesli mu zabki ida to to tlumaczy gorszy apetyt,bedzie dobrze
STO LAT KAROLKU
Edyta
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
- Otrzymane podziękowania: 3
u nas noc powiedzmy ok...Jerzys spal ladnie o 9 do 4 zjadl,spal do 6 chcial wstac ale ja bylam twarda nie pozwolilam mu, przytulilam go i spalismy do 7.30 potem m go zabral a ja spalam do..10!!!!!!!!! hm...jak dobrze ze m nie pracuje
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Renatka mi sie jednak ta turkusowa z brązem podoba najbardziej hehe
Adee coś mi sie złego stało z murzynkiem piekłam go nie 40min a ponad godzine bo na środku cały czas był surowy, w ogóle urusł jak kopiec kreta na środku wysoki po bokach niski...robiłam wszytko według przepisu ale najwyraźniej ta marynarka nie jest dla mnie...tak se tłumacze no ale nie będę sie poddawać tylko zrobie ciasto marchewkowe jak mi Borys pozwoli i bedzie sie lepiej czuł...
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
madzia jaka opaske?napewno masz jakies zdjecie wrzucaj tu natychmiast
martucha trzymamy kciuki-napewno to zabki,pisz pozniej
Jak bedziesz miec dzis chwile lub jutro to wrzuc zdjecie tej marynarki z H&M?
A co do mojego sweterka to macie racje chyba go nie zamowie nie chce sie bawic w zwroty,nawet jak by byl aldny to nie wiadomo jak po praniu bedzie,bo wlasnie te ciuchy z Japan style to po praniu w wiekszosci szmaty sie robia,wiec musze znalesc cos innego
Agusia a na ktora idziesz do fryzjera?
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
u mnie noc taka sobie. Do 4 rano bylo ok a po 4 mala juz nie chciala spac, krecila sie po calym lozku bo wzielam ja do siebie. Zreszta ostatnio wieksza czesc nocy przesypia u nas w lozku dobrze ze mamy wielkie loze
wiecie co, ja juz stracilam nadzieje ze moja przespi cala noc bez jedzenia....z Davidkiem mialam tak samo - tylko ze jego karmilam mm od 5 miesiaca. I tez sie budzil minimum 3 razy...
my z szczepieniami mamy spokoj na razie ufff
Madzia wlasnie, wrzucaj fotki i zazdroszcze tego wypadu w gory, i dobrej zabawy juz nie mowiac o jedzeniu
Haniu a co lekarze mowia odnosnie M ?
no wlasnie co sie z Asik stalo??
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Martucha a ktore to ciacho robilas ? ten szybki murzynek od Adee czy tamten bez maki mocno czkoladowe ciasto z linka? kurka bo nie wiem a mam chcice na murzynka ze sliwkami
Madzia super, ze imprezka sie udala
no wlasnie Asik dawno nie bylo Asik tesknimy
Nasze dziecie tez ostatno zle sypia, budz isie z placzem i nie wiem o co chodzi czy tak przetrawia zdarzenia z dnia poprzedniego czy cos mu sie sni... i tak z kilka razy w nocy juz kilka nocy
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hej dziewczyny ja na razie dosłownie na chwilke...przepraszam że wczoraj mni nie było tak jak obiecywałam ale Borys od wczoraj ma znowu temp 39 i dopiero o 4 zasnął a ja byłam sama bo m na nocce...za 11 idziemy do lekarza...3majcie kciuki zeby to był ząbki a nie zapalenie ucha znowu a jesli tak to od czego??przeciązgów nie ma, bez czapki nie wychodzimy,nawet jak idziemy pietro wyżej to mu czapkę zakłdam bo na klatce zimno...ehhh nie mam pojecia
Renatka mi sie jednak ta turkusowa z brązem podoba najbardziej hehe
Adee coś mi sie złego stało z murzynkiem piekłam go nie 40min a ponad godzine bo na środku cały czas był surowy, w ogóle urusł jak kopiec kreta na środku wysoki po bokach niski...robiłam wszytko według przepisu ale najwyraźniej ta marynarka nie jest dla mnie...tak se tłumacze no ale nie będę sie poddawać tylko zrobie ciasto marchewkowe jak mi Borys pozwoli i bedzie sie lepiej czuł...
Martucha moj David tez tak czesto na ucho choruje.... juz od malego raz w roku musi miec zapalenie i angine. Czasem to i to jednoczesnie. Nie wiem czemu tak ma , ani zaden lekarz mi tego nie wyjasnil, nawet jak bylismy w Polsce.
bede trzymac kciuki zeby to nie bylo jednak ucho