- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Nika_OK
- Wylogowany
- gaworzenie
- W życiu piękne są tylko chwile...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301553 przez Nika_OK
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zmykam Kochane, bo czas obiadku się zbliża, a Mała już mi się do laptopa dopiera, potem do lekarza, no i Mężu mój po buty narciarskie jeszcze zajedzie, także do wieczorka
A tu pozdrowienia dla Cioć, od Koneli
adkpb75,e';lkjjk
nfghn nnbn
Daj dziecku popisać na klawiaturze lapka i nic więcej jej do szczęścia nie trzeba
Buziaki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zmykam Kochane, bo czas obiadku się zbliża, a Mała już mi się do laptopa dopiera, potem do lekarza, no i Mężu mój po buty narciarskie jeszcze zajedzie, także do wieczorka
A tu pozdrowienia dla Cioć, od Koneli
adkpb75,e';lkjjk
nfghn nnbn
Daj dziecku popisać na klawiaturze lapka i nic więcej jej do szczęścia nie trzeba
Buziaki
Temat został zablokowany.
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301556 przez marta_szh
DZIEKUJEMY BARDZO ZA ZYCZENIA!!!!!!!!!!!! ale ten czas leci..
Edyta
dobrze ze jestes stanowcza, a porównanie zapachu browara do zapachu kapusty mnie rozbawil
Madzia
slicznie wygladalas, ale Ty chudzina jestes
Domii
wlasnie chodzi o to ze wogole nie lubie sukienek i w zadnych nie czuje sie ok, ale mysle zeby tez była w ksztalcie litery A, jak sie zaczne rozgladac tak porzadnie to sie wreszcie sprecyzuje
Edyta
dobrze ze jestes stanowcza, a porównanie zapachu browara do zapachu kapusty mnie rozbawil
Madzia
slicznie wygladalas, ale Ty chudzina jestes
Domii
wlasnie chodzi o to ze wogole nie lubie sukienek i w zadnych nie czuje sie ok, ale mysle zeby tez była w ksztalcie litery A, jak sie zaczne rozgladac tak porzadnie to sie wreszcie sprecyzuje
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301557 przez a!gusia
zuza moze na pierwszy raz zostaw go na godzine z t ale badz w poblizu jakby Cie potrzebowali a potem juz moglabys gdzies wyjsc?moja t widziala Jurka tylko kilka razy ale zostawiam go z nia, tez max na godzine...mam telefon i jestem niedaleko zeby moc wrocic w 5-10 min...w koncu to tez jego babcia...bo z moja mama to moge go zostawiac i sie nie boje ale ona byla z nami caly miesiac po urodzeniu no i czesto sie z nami widuje..
wlasnie apropos zostawiania dzieci to kusi mnie zeby Jerzusia zostawic u mojej mamy na 2-3 dni i gdzies sie wybrac z m...wyspac sie.. jak myslicie? bo pomysl wyjazdu na wakacje bez Jerzyka porzucilam bo kuszacy to pomysl ale bym nie wytrzymala!
w ogole macie juz jakies pomysly na wakacje?bo ja nie ale napewno gdzies pojedziemy...
Jerzyk spi juz godzine 15 minut!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
obudzil sie Potworek..
wlasnie apropos zostawiania dzieci to kusi mnie zeby Jerzusia zostawic u mojej mamy na 2-3 dni i gdzies sie wybrac z m...wyspac sie.. jak myslicie? bo pomysl wyjazdu na wakacje bez Jerzyka porzucilam bo kuszacy to pomysl ale bym nie wytrzymala!
w ogole macie juz jakies pomysly na wakacje?bo ja nie ale napewno gdzies pojedziemy...
Jerzyk spi juz godzine 15 minut!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
obudzil sie Potworek..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301563 przez Zuza
Agusia moja mama i bratowa też zostaja z małym i sie nie boje ale tesciowa twierdzi ze wychowała 4 dzieci i wie wszytsko najlepiej, i nie bardzo jej sie podoba to ze jeszcze karmie piersia... i twierdzo ze sie trzese nad małym zostawie go i pojde na spacer wiec jak mowiz bede w poblizu chyba mu krzywdy nie zrobi ???
Agusia jak masz taka potrzebe to pewnie jedz wypocznij lepiej jak bedziesz wypoczeta mamusia Jeżyk na pewno woli wypoczetą mame niż zmeczona... Ja bym nie umiał Aleksa zostawic nawet na cały dzien ale tojestem ja...
Znowu ktoś pisze wiadomości z zaproszeniem do nowego forum
Agusia jak masz taka potrzebe to pewnie jedz wypocznij lepiej jak bedziesz wypoczeta mamusia Jeżyk na pewno woli wypoczetą mame niż zmeczona... Ja bym nie umiał Aleksa zostawic nawet na cały dzien ale tojestem ja...
Znowu ktoś pisze wiadomości z zaproszeniem do nowego forum
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Zuza .
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301571 przez jusia
Agusia siostra M jak corcia miala 9 m-cy pojechala z M i starsza corcia na tydzien za granice na wakacje i podobno mała wogole nie odczula brku rodzicow... tylko czy ty jestes gotowa na cos takeigo...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Agusia siostra M jak corcia miala 9 m-cy pojechala z M i starsza corcia na tydzien za granice na wakacje i podobno mała wogole nie odczula brku rodzicow... tylko czy ty jestes gotowa na cos takeigo...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez jusia.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301580 przez Edyta
Jusia
musze zmykan silvia....
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
albo badz stanowcza i powiedz ze ze soiczkow to samo zdrowie przebadane itd... a dziecko jest Twoje i wiesz najlepiej co jej podawac zreszta draznia mnie takie gadki ja to moja odrazu kontruje za rade niech zachowa dla siebie jak bede chciala rady to zapytam a tak niech zachowa je dla siebie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301591 przez adee84
Silvia sliczna
Majka piszczy aż uszy więdną
Zuza ja Mai nie zostawiam bo nie mam z kim a jak raz zostawiłam z mamą to Majka histerii dostała ale powoli musimy próbować
Nika napisz po lekarzu no i ucałuj od nas Nele
Agusia pomysł fajny. co do wakacji to u nas bida niestety więc pewnie w domu całe przesiedzimy, zawsze jeździliśmy do rodzinki pod Rzeszów ale się sfosiali jak w ciążę zaszłam to i tu lipa może któraś mnie przygarnie na pare dni /joke oczywiście/
Jusia powiedz jej, żeby się odturlała od Ciebie i karmienia a jak taka mądra to niech Ci dla Wiki gotuje i mrozi
Majka piszczy aż uszy więdną
Zuza ja Mai nie zostawiam bo nie mam z kim a jak raz zostawiłam z mamą to Majka histerii dostała ale powoli musimy próbować
Nika napisz po lekarzu no i ucałuj od nas Nele
Agusia pomysł fajny. co do wakacji to u nas bida niestety więc pewnie w domu całe przesiedzimy, zawsze jeździliśmy do rodzinki pod Rzeszów ale się sfosiali jak w ciążę zaszłam to i tu lipa może któraś mnie przygarnie na pare dni /joke oczywiście/
Jusia powiedz jej, żeby się odturlała od Ciebie i karmienia a jak taka mądra to niech Ci dla Wiki gotuje i mrozi
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301598 przez Biedronka160
Madzia super, że zabawa się udała i że się wybawiliście i popiliście. Takie naładowanie akumulatorów czasami jest bardzo potrzebne.
Nelcia prześliczna z tą kitusią. Normalnie dziewczyny złośliwe jesteście bo my takiej ładnej kitki jeszcze nie mamy
Domii moja maluda ma tylko 7300 więc do 8 kg jeszcze jej sporo brakuje. Zwłaszcza przy tej jej wybredności.
Śliczna kurteczka. Ta biała bardzo mi się podoba. No ale nie na moją figurę i nie na moją kieszeń ;/
agusia świetna fryzurka, pasuje Ci. Kolorek na pewno też będzie śliczny
kamilko przyjmij najszczersze kondolencje. Niestety taka kolej rzeczy
Nelcia prześliczna z tą kitusią. Normalnie dziewczyny złośliwe jesteście bo my takiej ładnej kitki jeszcze nie mamy
Domii moja maluda ma tylko 7300 więc do 8 kg jeszcze jej sporo brakuje. Zwłaszcza przy tej jej wybredności.
Śliczna kurteczka. Ta biała bardzo mi się podoba. No ale nie na moją figurę i nie na moją kieszeń ;/
agusia świetna fryzurka, pasuje Ci. Kolorek na pewno też będzie śliczny
kamilko przyjmij najszczersze kondolencje. Niestety taka kolej rzeczy
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301600 przez avika
kurcze mam ten sam problem z ciachem co Martucha miala trzymam jeszcze w piekarniku alz pewnie dol sie zjara a srodek nie wiem czy ma szanse dojsc Nie wiem, zrobila mwszystko tak jak w przepisie, moze to wina piekarnika
ide synus wlasnie sie obudzil
ide synus wlasnie sie obudzil
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301613 przez martucha
hej dziewczynki jestesmy spowrotem
Borysek zasnął i mam nadzieję ż chociaż troszkę odespi nockę.Osłuchowo wszystko ok i uszko też,pani doktor powiedziała że sa dwie opcje po pierwsze ząbki sa juz tuż tuż i to dwa na raz i panuje tez jakiś virus który tra 3dni i przez te 3dni jest tylko wysoka temperatura.Po czopku ponos obniza sie o 5kresek ale jak czopek przestaje działać to znów sie podwyzsza.po 3 dniach jak ręka odjął temperatura jest ok.w czwartek dziemy na kontrole.cos czuję zze czekają nas dwa cięzkie dni...
Wszystkiego naj dla Karolka
Happymamma skoro Jasio juz wszystko je to super! i mam dla Ciebie na Walentynki ok 10słoiczków jak nie wiecej ...bo sa z marchewką na którą Borys jest uczulony
Nika buziaki dla Nelki od Boryska
Adee Ty po prostu masz złotą rękę do wypieków a my nie
Avika łącze się z Tobą w bólu trochę się góra spiecze ale i tak będzie dobre ja tą górę rozpuszczałam sobie w kawie żeby zębów nie połamać
Borysek zasnął i mam nadzieję ż chociaż troszkę odespi nockę.Osłuchowo wszystko ok i uszko też,pani doktor powiedziała że sa dwie opcje po pierwsze ząbki sa juz tuż tuż i to dwa na raz i panuje tez jakiś virus który tra 3dni i przez te 3dni jest tylko wysoka temperatura.Po czopku ponos obniza sie o 5kresek ale jak czopek przestaje działać to znów sie podwyzsza.po 3 dniach jak ręka odjął temperatura jest ok.w czwartek dziemy na kontrole.cos czuję zze czekają nas dwa cięzkie dni...
Wszystkiego naj dla Karolka
Happymamma skoro Jasio juz wszystko je to super! i mam dla Ciebie na Walentynki ok 10słoiczków jak nie wiecej ...bo sa z marchewką na którą Borys jest uczulony
Nika buziaki dla Nelki od Boryska
Adee Ty po prostu masz złotą rękę do wypieków a my nie
Avika łącze się z Tobą w bólu trochę się góra spiecze ale i tak będzie dobre ja tą górę rozpuszczałam sobie w kawie żeby zębów nie połamać
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- Biedronka160
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama na etacie ;)
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301614 przez Biedronka160
Happymamma ja też będę kupować Chociaż nie przepadam, ale moja mama lubi bardzo
Adee nie zrobię drugi raz tego samego błędu i nie będę jej na słodko uczyć A dywan był bardzo smakowity, ale przerzuciła się na niedźwiedzia
Edytko Silvia super !! I z marchewka i bez. Taka laleczka
Jusia moja mała na noc je 210 ml mleka zagęszczonego 2 miarkami kleiku ryżowego.
Domiinic się nie stało Dziękuję bardzo w takim razie za gratulacje.
STO LAT DLA KAROLKA !!!
U nas cała noc przespana !!! łał normalnie. Od 20:00 do 6:40. Nie przebudziła się ani razu. Dopiero ja ją obudziłam, bo musiałam ją nakarmić, ubrać i odstawić do sąsiadki, żeby małego do przedszkola odprowadzić.
Jutro mam iść na szczepienie, ale u nas ciągle ok -14 i nie wiem czy mogę ją wsadzić we wózek i pojechać ? to ok. 25 minut pieszo. A w tym tygodniu maż na rano więc nas nie zawiezie. Czy lepiej iść za tydzień ? Tylko znowu boję się też, że za tydzień znowu mi coś złapie i znowu będę musiała przesuwać. Doradźcie mi coś proszę...
Uciekam małą nakarmić i położyć i za obiad się zabrać. Dziś kasza z gulaszem z mielonego i buraczkami. Mniam !
Adee nie zrobię drugi raz tego samego błędu i nie będę jej na słodko uczyć A dywan był bardzo smakowity, ale przerzuciła się na niedźwiedzia
Edytko Silvia super !! I z marchewka i bez. Taka laleczka
Jusia moja mała na noc je 210 ml mleka zagęszczonego 2 miarkami kleiku ryżowego.
Domiinic się nie stało Dziękuję bardzo w takim razie za gratulacje.
STO LAT DLA KAROLKA !!!
U nas cała noc przespana !!! łał normalnie. Od 20:00 do 6:40. Nie przebudziła się ani razu. Dopiero ja ją obudziłam, bo musiałam ją nakarmić, ubrać i odstawić do sąsiadki, żeby małego do przedszkola odprowadzić.
Jutro mam iść na szczepienie, ale u nas ciągle ok -14 i nie wiem czy mogę ją wsadzić we wózek i pojechać ? to ok. 25 minut pieszo. A w tym tygodniu maż na rano więc nas nie zawiezie. Czy lepiej iść za tydzień ? Tylko znowu boję się też, że za tydzień znowu mi coś złapie i znowu będę musiała przesuwać. Doradźcie mi coś proszę...
Uciekam małą nakarmić i położyć i za obiad się zabrać. Dziś kasza z gulaszem z mielonego i buraczkami. Mniam !
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona