BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #301791 przez Edyta
Madzia dasz rade :) a jak tam kuchnia zamontowali wam juz to cudo :)
silvia spi a ja sie nudze... :dry:
z nocha leci ze masakra
:(
Kamila
Moje Dziecko jak zje sloiczek to wali takie kupy ze ci nie pomoge bo poprostu nie wiem musisz czekac chyba...zazdroszcze basenu ale my pojdziemy dopiero jak mrozy odpuszcza narazie szpital w domu... :dry:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #301794 przez happymamma
Faktyczne! Ojjjjjjj to współczuję Ci strasznie - dobrze, że tylko na 3 dni :)
12 lata 11 miesiąc temu #301800 przez kamila_86
No Mati wcześniej na słoiczkach tez nie miał problemu a teraz jakieś zaparcia go dorwały :dry: :dry: no ale nic będziemy jakoś z tym walczyć, żeby wszystko wróciło do normy ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301805 przez Edyta
kamila unormuje sie z czasem tak mysle ide karmic...na spiocha bo ostatnio malo je moje dziecko..no i po karmieniu wcigla nosem 150ml :laugh: lece znow bo yy chyba juz po spaniu :dry:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301812 przez martucha
Happymamma mówisz i masz :lol: beda pomalowane :P

AAAAAA :ohmy: chciałam powiedzieć ŻE :ohmy: Jeśli któraś z Was czai się na aukcję,która kończy sie dokładnie o 17:35:47 to niech sobie wybije ją z głowy B) :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #301813 przez Pippin
nooo nieeee piszcie tyle :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: bo nie dam rady nadrobić :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301892 przez happymamma
martucha napisał:

AAAAAA :ohmy: chciałam powiedzieć ŻE :ohmy: Jeśli któraś z Was czai się na aukcję,która kończy sie dokładnie o 17:35:47 to niech sobie wybije ją z głowy B) :lol:

cholera no! a tak się na nią napaliłam! :silly:

Pipi TAK JEST!! :lol: :silly:

Asik mi odpisała, że ma Nas już dość - żartuje! :silly: :lol: :lol: Napisała, że nie weny i jak wena wróci, to i ona wróci z zdwojoną siłą, a na razie nie będzie się pojawiała :( :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301897 przez martucha
No co :silly: nie będę Wam podawała linka do tej aukcji bo mi jeszcze któraś to cudo sprzatnie z przed nosa :P godzina zakończenia wystarczy :P :lol:

Jeszcze 32 minuty...<boi sie> :cheer: :X :huh:
12 lata 11 miesiąc temu #301912 przez aneta2611
hej Kochane.

ja tylko na moment. Mam takie pytanie do Dziewczyn, które karmią MM...
Czy posiłki trzeba przygotowywać na bieżąco czy kaszka może stać w podgrzewaczu np 3-4 godziny? CHciałabym już skończyć karmić i zastanawiam się jak to rozwiązać...
12 lata 11 miesiąc temu #301915 przez happymamma
Martucha hehe znam tą adrenalinkę :cheer: :cheer: :cheer: :laugh:

Anetko ja nie wiem ... Dlaczego już kończysz - pytam oczywiście z czystej ciekawości :) I zaglądaj częściej, bo tęsknimy :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301917 przez martucha
Anetka jak robisz kaszkę na mm to nie moze tak długo stać.Mleko tez nie powinno być w butelce dłużej niż godzinę a na opakowaniu pisza że generalnie w ogóle nie powinno sie zostawiać a tym bardziej w podgrzewaczu bo zaczyna "pracować"

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #301920 przez jusia
Heej :) Martucha a co licytujesz?? :laugh:
Anetka ja jak robie i mała czasami ( ostatnio) nawet nei tknie to jak do pol godziny nie zje no max do godziny to wylewam, ale mam w termosie zawsze ciepłą wodę więc tylko zalewam i juz :) ale mam problem zagotowuje w garnuszku wode żywiec i dzisiaj patrze a ona jest metna :( juz w czajniku kranowka przefiltrowana przez britte jest lepsza wiec chyba kranowke bede jej dawac...a wy jak przygotowujecie wode do mm?? w garnuszku, czajniku czy gdzie gotujecie??
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301922 przez martucha
Jusia ja podgrzewam w czajniku...a licytuje polówkę :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #301924 przez domii
Martucha to co licytowalas?

Happymamma juz wiem pomylilo mi sie z pokojem Ali :laugh: jak robilas rysunek mieszkania i myslalam ze Jas tez ma osobny pokoj a tobyl pokoj córy :laugh:

Kamila u nas kupki codziennie ewentualnie co 2 dzien ale teraz sie to nie zdaza,ale mysle ze jak sie Mati prezy a nie moze zrobic,to sprobuj dac jakiegos owocka np.jabluszko albo sliwki z gerbera a jak dalej nic to chyba czopek

Anetka pojawiaj sie czesciej :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #301925 przez jusia
a co to jest polówka?? :) tak z ciekawości :) łóżko polowe?? u was sie chyba inaczej na to mowi??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia