BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #301624 przez avika
Martucha ja wlasnie wywalilam, zeby moj em nie zobaczyl jak marnuje ciacho bo by mnie zjadl B) i ubolewam bardzo:( ale nie poddam sie tak latwo i zrobie go za jakis czas jeszcze raz tyle tylko ze dam jeszcze wieksza forme :silly: a teraz na szybciora zrobie nalesniki czekoladowe coby sie nie skapnal bo za chwile wroci z pracy :silly:

Adee nic sie nei stalo :kiss: ;)

buziaki lece :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #301631 przez marta_szh

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 11 miesiąc temu #301647 przez maga4
Tak lecicie ze ciezko nadrobic.

Siostra byla wczoraj u lekarza i mozliwe ze dziecko jest malutkie bo ona tez jest bardzo drobna, ale maja to monitorowac.

Co do zabawek to Kuba ostatnio uwielbia skoczka i 0,5l butelke po wodzie mineralnej :lol:
I postanowil, ze 3 drzemki po 2-30 min to za duzo jak dla niego i omoja pierwsza drzemke :(
12 lata 11 miesiąc temu #301667 przez domii
maga 4 a jakiego tego skoczka macie wrzuc zdjecie :) u nas butelka po wodzie mineralnej tez jest numer jeden tylko tak 1,5 litrowa,uwielbia w nia walic lapkami,a ajk sie go trzyma brzuszkiem do dolu to lapie raczkami podnosi i rzuca albo chce wziasc do buzi

Agusia widzisz wczoraj jeszcze pisalas o tym ze chciaalbys zeby Jerzyk wciagu dnia troche wiecej spal i masz :) a mam nadzieje ze mnie tez kiedys zaprosisz tak jak Adee :( :P ;)

Marta sz super masz ze tak Tesciowwie sie mlodym zajmuja i ze macie czas dla siebie,ale tak ajk mowisz od poczatku go przyzwycziliscie ,moja T to by sie bala z nim zostac na caly dzien,mowi ze za maly jeszcze itp.w kwietniu idziemy na wesele i chcemy przyjechac tak na kapiel i go zostawic na pol nocy z dziadkami :huh: no zobaczymy ale wtedy bedzie mial 8 miesiecy

Martucha to super ze uszko zdrowe ,napewno to na ząbki

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #301673 przez maga4
Za tydzien w czwartek wracam do pracy i juz mam stresa. Nie bedzie mnie w domu ponad 13h bo moja zmiana trwa 2h15min i do tego dojazdy. Jeden tydzien bede pracowala 3 dni, nastepny 2 dni i 2 noce a kolejny 3 noce. Po nockach bede chyba jak zombi :(
12 lata 11 miesiąc temu #301677 przez maga4
Domii mamy taki z Fisher Price, ale kupilismy uzywany, bo nowy strasznie drogi.
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #301681 przez domii
maga 4 fajny ten skoczek,ja licytowalam z FP tylko ZOO nie Rainforest ale kurde mnie przelicytowali 268 zl to troche dla mnie za duzo,szczegolnie ze nie wiem czy bedzie chcial skakac :dry: a ty jestes z tego zadowolona?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301688 przez maga4
Domii jestem zadowolona bo Kuba lubi w nim siedziec. Skacze jak szalony i kreci sie w kolko :lol: Ale zostawiam go w nim na 10-15 min bo troche sie jednak zastanawiam czy to takie calkiem bezpieczne dla bioderek. Ten skoczek w nas kosztuje ponad 100euro i to moim zdaniem przesada. My dalismy mniej niz polowe tej ceny.
12 lata 11 miesiąc temu #301699 przez madzia0507
Kasiek, myślę że tak, bo potrzebujesz jej tylko na kąciki ust, a nie na jakąś dużą powierzchnię.

Edytka, Silvia nawet umorusana jest słodka. :)

Dziękuję za komplementy. :kiss:

Domii, to raczej przez zabawy z Julitą tak wyglądam, bo ona bardzo dba o to, abym w nasze zabawy zaangażowała wszystkie partie mięśniowe. :laugh: :laugh: :laugh:

Acha! I u nas nadal nie ma zębów. :dry:

W przyszłym tygodniu idę do pracy, ale tylko na 3 dni: poniedziałek, wtorek, środa.

Marta, 100 lat dla Karolka!

Agusia, powiem ci, że ja w ten weekend, poza domem, bez Julity, kompletnie nie mogłam spać. Ale faktem jest, że naładowałam trochę akumulatory i dzisiaj jestem nie do zdarcia. Mam posprzątane, ugotowane (i to obiad z 3 dań: zupa, drugie i kruche ciasto z powidłami na deser), wyprane (3 pralki), wyprasowane, a dziecko aktualnie śpi nakarmione i wybawione. :)
12 lata 11 miesiąc temu #301720 przez domii
maga4 no u nas tez ponad 400zl kosztuja te skoczki,ja licytowalam tez uzywany i dalam 200 a poszedl za 268 i to w ostatnich 2 minutach.A i tez ise zastanawiam czy to bezpieczne,jak jeszcze dzieci dobrze nie siedza,wiec mam dylemat czy kupowac :unsure:

madzia dobra dobra juz nie badz taka skromna ze niby prze Julitke masz taka figurke :blink: szalejesz z mezem i to dlatego :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #301743 przez madzia0507
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301753 przez kamila_86
hej :)
Dziękuję kochane:*:*

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i solenizantek te spóźnione również ;)

Mam pytanko czy Wasze dzieci tez mają czasami problem, ze zrobieniem kupki po słoiczkach?? Mati od 3 dni stęka, stęka ale nie może nic wycisnąć... macie jakiś sprawdzony sposób jak mu pomóc??

Martucha dobrze, że to nie uszko !!! Pewnie ząbki ...

Madzia świetnie wyglądałaś na tym balu:)

My za 2 godzinki pomykamy na basen, a jutro idziemy do lekarza skonsultować ta wysypkę może da jakaś maść...

Dożywocie powinna dostać ta podła kobieta, brak słów

EH JAK JA JESTEM TO WAS NIE MA I POTEM MAM MASĘ NADRABIANIA :dry: :dry: :S
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301778 przez Edyta
nastala cisza to skorzystam z okazij i pokaze wam jeszcze silvie jak operuje pilotem :laugh: i co by nie bylo ze zawsze jest w dobrym humorze :dry:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301780 przez happymamma
Silvia pięknie sie umorusała :lol:

Agusia umiesz zrobić czapk :ohmy: zazdroszczę :)
I ja również nie mialam jeszcze @ :)

Jusia, Twoja córczka jest małą kobietką, która wie, że na noc objadać się nie należy ;) A tak poważnie, to zsumuj ile w ciągu całej doby (łącznie) z nocą

A ja pisałam do Asik i mi nic nie napisała :( Nie kocha mnie i jest mi źle teraz ;)

Kasiek na ilości hurtowe jakoś się dogadamy :silly:

Domii, nie nie nie! To nie ja! Jaś ma łóżeczko w naszej sypialni :)

Agusia pokaż torebeczkę :) I super że Jrzyk tyle spał :)

Zuza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nika kup bo nie wytrzymam :lol:

Jusia trzeba było jej powiediec ze ona w takim razie w ogole od poczatku nie jest potrzebna, skoro to cycek najważniejszy :dry: skąd te teściowe biorą tak durne teksty :angry:

adee84 napisał:

Jusia powiedz jej, żeby się odturlała od Ciebie i karmienia a jak taka mądra to niech Ci dla Wiki gotuje i mrozi :angry:

dokładnie, ale najpierw niech zacznie uprawiać warzywa i hodować drób i całą resztę, bo sklepowym nie ufasz :silly:

Adee ja Cię przygarnę Kropku ;)

Martucha z dwojga złego lepsza trzydniówka chyba :huh: No a prezent na Walentynki przedni, tylko proszę o własnoręczne namalowanie serduszka na każdym :silly: :lol: :lol:

Biedronka no problem :lol:

Mi też Murzynek od Adee rośnie nierówno, ale jest bardzo smaczny i znika w dwa dni :)

Maga Jaś też uwielbia butelkę po wodzie, ale 1,5 l :lol: oooooooo tak jak Blażejek widzę :laugh:

Maga czym się zajmujesz??

Madzia u nas zębów nie ma tylko Jasio :silly: A do pracy wracasz już całkiem, czy tylko te trzy dni?
12 lata 11 miesiąc temu #301784 przez madzia0507
Happymamma, na razie idę na te 3 dni, bo koleżanka z punktu aptecznego chciałaby wziąć 3 dni wolnego, moja kierowniczka ją zastąpi, a ja muszę zastąpić kierowniczkę, bo nie ma kto. Mam nadzieję, że dam radę, bo odkąd weszły te nowe przepisy, to istny młyn w aptekach.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia