- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301931 przez happymamma
Jusia polówka to taka bluzka
Martucha, jeżeli nie dostała okresu, to nie ma znaczenia o jakiej porze dnia zrobi test
Martucha no to pochwal się ooooooooo już się pochwaliłaś no pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękna Ile dałaś?
Martucha, jeżeli nie dostała okresu, to nie ma znaczenia o jakiej porze dnia zrobi test
Martucha no to pochwal się ooooooooo już się pochwaliłaś no pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękna Ile dałaś?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301937 przez happymamma
Wiecie co?? Pamiętam ze szkoły rodzenia, jak mieliśmy zajęcia z taką panią od żywienia niemowląt - mówiła nam, że wodę mineralną na mm należy tylko podgrzać, bo gotowanie "niszczy" w niej wszystko co najlepsze, a gotować tylko kranówę
To są właśnie te zdradzieckie oczy wyobraźni Martucha - mam takie same więc I know what you mean
To są właśnie te zdradzieckie oczy wyobraźni Martucha - mam takie same więc I know what you mean
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #301947 przez jusia
hahahahha dobre a ja myslalam o euro ze szykuejsz to mieszkanie zeby duzo osob sie zmiescilo o koszulce nie pomyslalam ale fajna Borys bedzie wygladal zajebiaszczo
Happymamma moze zaczne tak robic... z tym podgrzewaniem, wsumie to mineralna ...
Happymamma moze zaczne tak robic... z tym podgrzewaniem, wsumie to mineralna ...
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #301951 przez Edyta
ja dla swojej wygody odciagam bo jak mam gotowac wode zrobic a pozniej wylac to szkoda mi a moje mleczko moze stac w podgrzewaczu i nie musze sie zrywac nad ranem i latac do kuchni w sypialni mam podgrzewacz przed pojciem spac sciagam i rano podaje... no ale wiem ze mnie to nie minie czasem silvi podaje mm co by przywykla dzis mi sie nie chcialo odciagac popoludniu to cyk mm i wciagnela 150ml martucha sliczna polowka strojsz synusia slicznie a nie wiem czy wam sie chwalilam my od Tescia dostalismy pasnik chicco super jest a mam pytanko czy wasze dzieci tez tak cale dnie potrafia marudzic yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy bo mi juz glowa peka a ona nadal nie przestaje....
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 11 miesiąc temu #301974 przez jusia
wow!! Agusia szok!! ta dekoloryzacja...nie niszczy bardzo włosów?? ale efekt koncowy ładny podoba mis ie taki kolor
Edyta moja to samo marudzi cały dzien i jeszcze nie spi a juz powinna spac...i czemu ja tak nie chudne jak Madzia hę???? moja różowa maruda tez mnei maxymalnie angażuje...chociaz M mi pomaga bo widzi ze sie nei da w pojedynke z nią
Edyta moja to samo marudzi cały dzien i jeszcze nie spi a juz powinna spac...i czemu ja tak nie chudne jak Madzia hę???? moja różowa maruda tez mnei maxymalnie angażuje...chociaz M mi pomaga bo widzi ze sie nei da w pojedynke z nią
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301989 przez a!gusia
Jusia spoko wloski mam ok nie sa zniszczone ale zobaczymy za jakis czas.. jestem mega zadowolona!!!kolor piekny wyszedl!
na ktorym programie?
juz ogladam...nareszcie sie ten ojciec pokazal..
na ktorym programie?
juz ogladam...nareszcie sie ten ojciec pokazal..
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez a!gusia.
Moderatorzy: ilona