BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #301929 przez martucha
WYGRAŁAAAAAAAAAAAAAAAM :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol: Cena wyszła kosmiczna :S ale wygrałam :P boszeeeeee ile mnie te licytacje nerwów kosztują.... :pinch:

oto moja zdobycz :silly:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301931 przez happymamma
Jusia polówka to taka bluzka ;)

Martucha, jeżeli nie dostała okresu, to nie ma znaczenia o jakiej porze dnia zrobi test :)

Martucha no to pochwal się :) ooooooooo już się pochwaliłaś ;) no pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :lol: Ile dałaś? :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #301932 przez domii
Martuchaa to dla Boryska? a cena jaka przyznaj sie?ale super :P

jusia ja wwszystko gotuje w rondelku na wodzie zywiec,ale kranowke mamy dobra bo z wod mineralnych wiec jak baniaki sie skoncza to bede dawac kranowke

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301933 przez martucha
Happymamma 43zł (fuck) :S :pinch: liczyłam na mniej ale ja juz widziałam mymi oczyma wyobraźni Boryska w tej polówce :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301937 przez happymamma
Wiecie co?? Pamiętam ze szkoły rodzenia, jak mieliśmy zajęcia z taką panią od żywienia niemowląt - mówiła nam, że wodę mineralną na mm należy tylko podgrzać, bo gotowanie "niszczy" w niej wszystko co najlepsze, a gotować tylko kranówę :S

To są właśnie te zdradzieckie oczy wyobraźni Martucha - mam takie same ;) więc I know what you mean :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #301944 przez martucha
happymamma napisał:

To są właśnie te zdradzieckie oczy wyobraźni Martucha - mam takie same ;) więc I know what you mean :lol:

B) B) B) high five! :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #301945 przez adee84
Martucha gratuluję wygrania pięęęęknej polówki :)
ja Was czytam bo mama u mnie jest to nie będę się udzielać do wieczorka, ale pewnie żadnej nie będzie jak będę ja co nie :unsure: :(
ps. mama Was pozdrawia :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #301947 przez jusia
hahahahha dobre :) a ja myslalam o euro ze szykuejsz to mieszkanie zeby duzo osob sie zmiescilo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: o koszulce nie pomyslalam :) ale fajna :) Borys bedzie wygladal zajebiaszczo :)

Happymamma moze zaczne tak robic... z tym podgrzewaniem, wsumie to mineralna ...
12 lata 11 miesiąc temu #301950 przez martucha
Pozdrawiamy Mamę :ohmy: :lol: :kiss:

hehe Jusia nieee co Ty o tym jeszcze nie myślę :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #301951 przez Edyta
ja dla swojej wygody odciagam bo jak mam gotowac wode zrobic a pozniej wylac to szkoda mi a moje mleczko moze stac w podgrzewaczu i nie musze sie zrywac nad ranem i latac do kuchni w sypialni mam podgrzewacz przed pojciem spac sciagam i rano podaje... :) no ale wiem ze mnie to nie minie czasem silvi podaje mm co by przywykla dzis mi sie nie chcialo odciagac popoludniu to cyk mm i wciagnela 150ml :) martucha sliczna polowka strojsz synusia slicznie :) a nie wiem czy wam sie chwalilam my od Tescia dostalismy pasnik :laugh: chicco super jest a mam pytanko czy wasze dzieci tez tak cale dnie potrafia marudzic yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy bo mi juz glowa peka :dry: a ona nadal nie przestaje....
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301958 przez a!gusia
B) po dekoloryzacji : i na koniec:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #301965 przez adee84
Agusia ślicznie!!!!!!!!
12 lata 11 miesiąc temu #301974 przez jusia
wow!! Agusia szok!! ta dekoloryzacja...nie niszczy bardzo włosów?? ale efekt koncowy ładny :) podoba mis ie taki kolor :)

Edyta moja to samo marudzi cały dzien i jeszcze nie spi a juz powinna spac...i czemu ja tak nie chudne jak Madzia hę???? moja różowa maruda tez mnei maxymalnie angażuje...chociaz M mi pomaga bo widzi ze sie nei da w pojedynke z nią :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #301988 przez adee84
oglądacie konferencje Rutkowskiego :unsure: :unsure: :unsure:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301989 przez a!gusia
Jusia spoko wloski mam ok :) nie sa zniszczone ale zobaczymy za jakis czas.. jestem mega zadowolona!!!kolor piekny wyszedl!

na ktorym programie?

juz ogladam...nareszcie sie ten ojciec pokazal..
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia